סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2016 11:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
*ספוילרים פרק ראשון*
פרק אינטרודאקשן, שבעיקר מסמן את העלילה להמשך העונה.
לראשונה אפשר לראות כמה קווי עלילה מתכנסים, כמו בריאן-סנסה-וגרייג'וי והלניסטרס.
הנייט ווטצ' נראה קצת לעוס (מה עוד יכול לקרות אחרי הקליימקס של סוף העונה הקודמת).
מציאת הטבעת של קאליסי תיזכר כאירוע הכי מופרך בתולדות הסדרה.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ב' אפריל 25, 2016 1:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משחקי הכס עונה 6
הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2016 12:19 pm 
Hall of Famer

כדאי להוסיף *עם ספוילרים* גם לכותרת הת'רד, אחרי שכבר נכנסת לת'רד, זה די אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2016 1:16 pm 
Hall of Famer

Done

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2016 7:45 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צריך שיהיה ברור שהת'רד הזה הוא ת'רד עם ספויילרים בלי שום חשבון. מי שנכנס מודע לכך שיכול להיות שהוא יקבל ספויילרים מפרק שצפוי עוד שבועיים והודלף לרשת ושבו הוכח שג'ון סנואו הוא בעצם בנג'ן סטארק. אלא אם מישהו מתנגד להגדרה הזו ואז אפשר לדון בה.

אני מודה שאני עוקב בעיקר מסקרנות לגבי ההתפתחות העתידית בספרים (עכשיו כבר אין יותר ספויילרים בספרים לסידרה...). הבנתי שדוראן מארטל נרצח על ידי נחשיות החול? אני תוהה איך זה יתבצע בספרים אבל זה נשמע כמו משהו שתואם כל מיני תיאוריות לגבי הספרים. ומה הסיפור של מליסנדרה המזדקנת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2016 9:23 pm 
Hall of Famer

אני מניח שהכוונה שמליסנדרה באמת זקנה מאוד ושהתכשיט שהיא עונדת על הצוואר, מעבר לכוחות שהוא כנראה מעניק לה (ושמוזכר לא מעט בספרים כמובן, בסדרה לא נראה לי שהתייחסו אליו יותר מדי) שומר אותה צעירה ו/או בחיים לפחות למראית עין, מה שיכול אולי להיות סוג של מפתח לגבי ההחזרה לחיים של ג'ון סנואו (אם וכאשר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2016 10:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראיתי תגובה אחת נהדרת בטוויטר:
מליסנדרה משתמשת ביופי של פילטר באינסטגרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2016 11:00 pm 
Hall of Famer

ראובן לא היה לך פעם משהו אישי נגד הסדרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2016 12:20 am 
מנהל פורום

תגדיר אישי.

אני לא צופה בה בכל אופן (למרות שהוט שיכנעו אותי סופית לעבור ליס ). עדיין מעניין אותי לדעת מה קורה בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2016 8:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לעוד מישהו הקטע עם הדות'ראקים, שמתווכחים מה יותר טוב מלראות בחורה עירומה בפעם הראשונה, הזכיר את הקטע מבריאן כוכב עליון "מה הרומאים כבר עשו בשבילנו?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2016 9:16 am 
Hall of Famer

יש בזה משהו, קטע קצת לא קשור אבל מצחיק...

ואני חייב לציין שכל הקטעים בדורן ממש גרועים, נחשיות החול הן כנראה אסופת השחקניות הגרועה בסדרה, לנה הדי לעומת זאת, שחקנית פנטסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2016 2:36 pm 
Freshman

כן הקטע הזה שהן באו לנסיך ואמרו לו ״לא באנו להאכיל אותך אלא להרוג אותך״ הוא כזה קרינג׳, בכלל כל הסצינה כולל התגובה שלו לכך שמי שהחשיב עד כה כחברות נאמנות מחליטות פתאום לחסל אותו היא פשוט נוראית, רמת אביב ג׳ גרסת משחקי הכס.

לנה לעומת זאת באמת מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2016 5:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נחשיות החול באמת נוראיות. מה שכן, החיסול של טריסטיין היה חביב מאוד וזה אחרי שקטעי הקרבות הקצרים בסדרה נהיו די משעממים (למשל הקרב בין החיילים של רמזי לבריאן ופודריק כולל ההיעלמות המסתורית של הכלבים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2016 1:55 am 
Hall of Famer

משהו שנזכרתי בו:חוזליטו - המורה של אריה לסיף בעונה הראשונה, היה מבראבוס, המקום בו היא מסתובבת כבר עונה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2016 10:50 am 
Junior

אבימאל כתב:
משהו שנזכרתי בו:חוזליטו - המורה של אריה לסיף בעונה הראשונה, היה מבראבוס, המקום בו היא מסתובבת כבר עונה וחצי.

ההנחה היא שהוא מת.
הייתה תיאוריה שהוא ג'קאן הקאר, אבל אני מבין שאפילו מהסדרה הכחישו אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2016 1:27 pm 
מנהל פורום

לדעתי התיאוריה הזו עדיין חיה וקיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 03, 2016 7:19 am 
Hall of Famer

אחד הפרקים הכי עמוסים באירועים שהיו בסדרה. ג'ון סנואו, כצפוי, חי, טיריון מתחיל לגלות את הטארגריין הפנימי שלו ומתקשר עם דרקונים (עוד משהו שהוזכר בלא מעט תיאוריות), הלאניסטרים מתחילים להתכוונן לעימות צפוי מול הדרורים, באלון גרייג'וי, באיחור אופנתי (ביחס לספרים ועם מעורבות של אחיו הפיראט יורון, שלא צוינה במפורש בספרים, אבל אולי נרמזה) עשה סוף סוף את תרגיל הבאנג'י האלחוטי שלו מהגשרים של פייק, בראן ואריה לא ממש מתקדמים לשום מקום בינתיים, אם כי הפלאשבקים של בראן לפחות יתנו רקע מעניין למי שלא קרא את הספרים, והטוויסט הכי מפתיע של העלילה, שגם אליו היו מפוזרים כמה רמזים זה החיסול של רוס בולטון ע"י רמזי, אני רק יכול להניח שבאיזשהו שלב יהיה לפיטר בייליש משהו להגיד בנידון (הימור שלי-בייליש יכרות סוג של ברית עם רמזי ובסוף ידאג לחסל אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 03, 2016 1:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
אחד הפרקים הכי עמוסים באירועים שהיו בסדרה. ג'ון סנואו, כצפוי, חי, טיריון מתחיל לגלות את הטארגריין הפנימי שלו ומתקשר עם דרקונים (עוד משהו שהוזכר בלא מעט תיאוריות), הלאניסטרים מתחילים להתכוונן לעימות צפוי מול הדרורים, באלון גרייג'וי, באיחור אופנתי (ביחס לספרים ועם מעורבות של אחיו הפיראט יורון, שלא צוינה במפורש בספרים, אבל אולי נרמזה) עשה סוף סוף את תרגיל הבאנג'י האלחוטי שלו מהגשרים של פייק, בראן ואריה לא ממש מתקדמים לשום מקום בינתיים, אם כי הפלאשבקים של בראן לפחות יתנו רקע מעניין למי שלא קרא את הספרים, והטוויסט הכי מפתיע של העלילה, שגם אליו היו מפוזרים כמה רמזים זה החיסול של רוס בולטון ע"י רמזי, אני רק יכול להניח שבאיזשהו שלב יהיה לפיטר בייליש משהו להגיד בנידון (הימור שלי-בייליש יכרות סוג של ברית עם רמזי ובסוף ידאג לחסל אותו).

עם כל זה שהפרק היה עמוס כביכול באירועים לדעתי הוא היה פשוט משעמם וגם ההתעוררות של ג'ון בסוף היתה צפויה להחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 03, 2016 3:20 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
rony כתב:

עם כל זה שהפרק היה עמוס כביכול באירועים לדעתי הוא היה פשוט משעמם וגם ההתעוררות של ג'ון בסוף היתה צפויה להחריד.

מסכים עם צ'ארלס.
אהבתי את הפריצה של הפראים, בעיקר בגלל וון-וון הענק, אבל גם זה היה צפוי. היה קצת אקשן בוינטרפל עם רמזי, אבל כל השאר היה קצת משעמם או/ו צפוי. לא הכל חייב להיות קרבות ויש סצנות שיהיו חשובות להמשך העלילה, אבל קיויתי שאחרי פרק ראשון "רגוע" שהיה סוג של מבוא למה קורה בכל החזיתות, יהיה פרק קצת יותר מעניין.

לגבי הפרק הבא (בעקבות הפרומו) - כולם חושבים שה"מתנה" לרמזי זה ריקון, אבל אני דווקא חושב שאיכשהו זה יהיה ת'יאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 03, 2016 4:11 pm 
Junior

הייתי אומר שאני מקווה שזה הפאי שמוזכר בספר האחרון שאוכלים בוינטרפל אבל נראה לי שרמזי יהנה מזה יותר מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 03, 2016 9:21 pm 
Hall of Famer

הקטע עם ג'ון סנואו היה אמנם מפתיע אבל מרוח ומלאכותי למדי. הרגיש לי אפילו קצת כמו היוצרים של המטריקס שכתבו את סרטים 2 ו-3 של הטרילוגיה בהתאם לכל מיני תיאוריות שקראו באינטרנט.
החלקים עם רמזי היו חזקים, בעיקר בגלל שהוא שחקן אדיר. פסיכופת אמיתי עם שגעון גדלות ורגשי נחיתות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2016 11:41 am 
Freshman

אני דווקא חושב שהפרק היה מעניין ברובו, לא ברור איך אפשר לאמר על פרק שני בעונה שקורים בו כל כך הרבה דברים שהוא משעמם.

מה שכן התחייה של ג׳ון סנואו הרגישה זולה למדי, אחרי שהסדרה הוכיחה לאורך העונות שיש לה ביצים ומוות זה מוות כל מה שצריך זה ללחוש כמה מילות תחנונים ולגלח בנאדם כדי שאל האור יקים אותו לתחייה? כל הקטע הרגיש לי מלאכותי מאוד, כאילו נכתב לפי דרישת האינטרנט, אז ג׳ון סנואו היה מת סופית, מה קרה? הוא לא הדמות הגדולה הראשונה שמתה בסדרה.

נערך לאחרונה על ידי shukista בתאריך ד' מאי 04, 2016 1:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2016 11:44 am 
מנהל פורום

הוא בודאי יותר חשוב. מהספר הראשון הוא מסומן כגיבור האמיתי של הסידרה וכשילוב האולטימטיבי בין ישו, אראגורן, ואן דאם וצ'אק נוריס.

בכל אופן לי אין ספק שמרטין הרג אותו כדי להחזיר אותו לחיים. אם כבר לחץ אינטרנטי הייתי מצפה שילך לכיוון ההפוך (כמו שהעבודה מתה להיכנס לממשלה אבל משתפנת בגלל הדברים שיכתבו עליה בפייסבוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2016 11:50 am 
Hall of Famer

הבעייה עם החזרה לחיים של ג'ון לא הייתה בעצם החזרה, זה היה אחד הדברים הכי צפויים בעולם, היא הרגישה זולה בגלל הצורה שבה זה קרה ולא בגלל עצם החזרה עצמה. אני לא חושב שיש כאן איזשהו קשר ללחץ אינטרנטי, מלכתחילה לא הייתה שום כוונה להשאיר אותו מת. אני כן מסכים שזה הזכיר יותר את הקטע בנסיכה הקסומה שבו ווסטלי "is mostly dead".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2016 11:53 am 
מנהל פורום

shukista כתב:
אני דווקא חושב שהפרק היה מעניין ברובו, לא ברור איך אפשר לאמר על פרק שני בעונה שקורים בו כל כך הרבה דברים שהוא משעמם.

מה שכן התחייה של ג׳ון סנואו הרגישה זולה למדי, אחרי שהסדרה הוכיחה לאורך העונות שיש לה ביצים ומוות זה מוות כל מה שצריך זה ללחוש כמה מילות תחנונים ולגלח בנאדם כדי שאל האור יקים לתחייה בנאדם? כל הקטע הרגיש לי מלאכותי מאוד, כאילו נכתב לפי דרישת האינטרנט, אז ג׳ון סנואו היה מת סופית, מה קרה? הוא לא הדמות הגדולה הראשונה שמתה בסדרה.

לפי מה שמסתמן, הוא לא סתם עוד דמות ראשית (ואהובה?) אלא דמות מפתח להמשך העלילה והסוף של הסיפור. בגלל זה עצם המוות שלו היה דיי מפתיע ולאחר מכן היה ברור שהוא יקום לתחייה בדרך כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2016 11:54 am 
Junior

לא הבנתי את הדוגמה - רוב הקהל רצה את ג'ון בחיים והיה כועס אם היה נשאר מת ורוב האנשים יצחקו על העבודה אם כן תיכנס. זה הפוך..

ההבדל בין ג'ון לאבא ואח שלו מבחינת חשיבות, זה בעיקר שאנחנו כבר בספר החמישי מתוך 7, זה קצת מאוחר להרוג גיבורים.
(חוץ מזה שברגע שגילו את הליהוק לנד סטארק לא היה צריך לקרוא את הספר כדי לדעת שהוא ימות לפני הסוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה