סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 10:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:00 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא הייתי שם אתמול כשאירעה התקרית, רק על סמך הסרטונים קלטתי את אותם פרצופים מלפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:02 pm 
Junior

אני לא מגן על אף אחד. אמרתי יש לכם משהו, לכו למשטרה.

אגב, חייב להגיד שאני לא חטפתי מכות אף פעם במשחק כדורסל וגם לא החטפתי.
משום מה אנשים מסוימים מועדים לכך וכמעט תמיד מדובר באותן דמויות.
חומר למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:04 pm 
Sophomore

גם למתלוננות על עבירות מין אתה אומר "לכו למשטרה" כדי לנפנף כל ניסיון לטעון באמצעים אחרים?

מעניין אם כשאתה אומר "אנשים מסוימים מועדים לכך" אתה מתכוון לאוהדי הפועל ירושלים, או לאוהדי הפועל ת"א, או לשופטים. בטח שאתה לא חטפת מכות, אתה בצד המכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:07 pm 
Junior

Avishai כתב:
גם למתלוננות על עבירות מין אתה אומר "לכו למשטרה" כדי לנפנף כל ניסיון לטעון באמצעים אחרים?

מעניין אם כשאתה אומר "אנשים מסוימים מועדים לכך" אתה מתכוון לאוהדי הפועל ירושלים, או לאוהדי הפועל ת"א, או לשופטים. בטח שאתה לא חטפת מכות, אתה בצד המכה.

אתה ספציפית לא צד לדיון. פרובוקטור שטוף שנאה לחולון.
לא מצדיק אלימות כלפיך, ככל שהיתה מצד אוהדים של חולון (ואני בספק רב מאוד האם היתה) אבל אין לי ספק שאתה רחוק מלהיות אוהד תמים.
ולגבי מתלוננות מין, בוודאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:09 pm 
Sophomore

אני רחוק מלהיות אוהד תמים? על סמך מה בדיוק מבוססת האמירה הזו? אני לא חבר באף ארגון אוהדים, והדבר הכי פרובוקטיבי שעשיתי כלפי אוהדי חולון היה ללכת לאוטו עם חולצה אדומה וצעיף. אבל ממי שדוגל בדוקטרינת "לכו למשטרה או שתסתמו" אני לא אתפלא אם תאשים את הלבוש האדום שלי באלימות שלכם.

מעניין, אגב, מה כן יגרום לך להאמין שהותקפתי בזמנו. מסמך מבית חולים? תמונות של האף המדמם של החבר שהיה איתי?
מדהים איך אתה לא נותן לשום דבר לבלבל אותך. כמה קשה לקום ולומר "וואלה, יש לנו גרעין חולה בקהל, הגיע הזמן שנטפל בו"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:14 pm 
Junior

לאומית:

או שאתה אוהד חולון מהטלוויזיה, מה שנקרא, "אוהד כורסא", מעולם לא היית במשחק של חולון, ואתה לא יודע כיצד הקהל הזה מתנהג.
ואז זה מסובר מדוע אתה כל כך מופתע מהתנהגות הקהל החולוני, שעבורך דרך המרקע נראה כה שלו ונינוח, אך בפועל המצב לא כזה.

או ש....(וזו נראה לי הסיבה ההגיונית כי אתה דווקא נשמע לי אוהד הדוק של הקבוצה, ולא כזה שיושב בכיף שלו מול הטלוויזיה):

אתה פשוט עיוור, הולך למשחקים של חולון, הן בית והן חוץ, ולא שם לב מי יושב סביבך ביציע, ובאיזו צורה הוא מתנהג.
כמו איזה מחלה קשה, או כל מטאפורה אחרת שתתאר את זה ש - במקום להשלים עם הבעיה, אתה מדחיק אותה...
אתה משום מה כל הזמן "מופתע" שמייחסים בעיות אלימות כלפי הקהל שלך.

כמו שאמרתי, אתה צריך שזה יכה בך בשביל לקבל סטירה. הסיכויים נמוכים כי למה שאוהד חולון ירביץ לאוהד חולון?

אבל אולי אם פעם אחת ייצא לך להסתכל על זה מהצד (ולא תעצום עיניים או תטה את המבט לצד השני)....

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' מאי 16, 2016 2:18 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:18 pm 
Sophomore

אתה פוסל את האפשרות השלישית:
הוא אוהד חולון, שמגיע למשחקים, שרואה ושומע את כל מה שקורה מסביב ואין לו שום בעיה עם זה. להפך. אפילו מגניב חיוך בקטנה כשהוא רואה את הקומץ עושה בשבילו את העבודה המלוכלכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:24 pm 
Freshman

הבכי של אוהדי ירושלים לא ברור לי. ישראל היא מדינת חוק.
פנו למשטרה שתטפל בנושא ושחררו אותנו מצביעותכם.
באלימות צריך לטפל נקודה. האנשים שהיכו אתמול צריכים להיענש ללא ספק. גם ההוא שדפק בזמנו מקל לפניני בגב וגם אלו שתקפו את שחקני מכבי על הפרקט לפני מספר שנים. כולם שייכים לאותה משפחה אלימה שיש למגר.
התמזל מזלכם וגם בעונה הבאה נהיה בליגת-העל. אתם מוזמנים למתחם הכי יפה בארץ ואח"כ להנות מכוס בירה צוננת על שפת האגם.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:40 pm 
Junior

על איזו צביעות אתה מדבר ומה זה שחררו אותנו? אתה מצפה שהדיון יישאר בחדרי החקירות ושכאן לא ידונו על כך שחברים שלך יצאו ממשחק בחולון ונסעו לנס ציונה עם כלי תקיפה כדי להרביץ לאוהדי כדורסל אחרים?
אם אתה חושב שאין לך ולחבריך כאן וליציע שום יד בנושא אתה טועה טעות חמורה, וזה כשאני מפרגן לך שאתה רק טועה ולא מודע לכך שאתם טיפחתם ותמכתם בשרץ הזה.
נחצה פה קו והחברים שלכם הגיעו לסיטואציה הכי נוראה ומסוכנת שיכולה להיות באוהדי ספורט בארץ. אני רואה במשך השנים שזה כיף לכם, תחושת הבריון בשכונה, או האולטראס "ממש כמו ביוון", אבל מבחוץ לאוהד הנייטרלי אתם בעיקר מבחילים, לא רק התוקפים כאמור, גם ואפילו בעיקר החברים השותקים והמתלהבים שלהם.
וזה לא שמישהו מנסה להכניס בכם היגיון. הסגנון והחומר כבר הובן. באמת כל שנותר לאחל זה שהתוקפים עצמם יבלו את עונת המשחקים הבאה מאחורי סורג ובריח, כשהם נהנים ממעמדם החדש והלא כ"כ בריוני ומאיים כשהחבר'ה סביבם הם לא אוהדי כדורסל תמימים, והחברים לתא הם אנשים שהגיעו לשם על מעשים קצת יותר אמיצים מחבירה בקבוצה גדולה וחמושה כדי לתקוף בהפתעה חבורת נערים.
ולגבי החברים התומכים והנהנים שלהם, שמעתי שבליגות נמוכות יש הרבה אירועים בסגנון הזה, אז רק נותר לאחל לכם שבמהרה תצטרפו לשכונה שמתאימה לכם, ליגה ב' כזה, שם תוכלו להנות מתגרות על בסיס שבועי ואפילו בלי כל היס"מ המעצבנים האלה שמפריעים לפרוק עצבים בחוויה האותנטית שלכם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:43 pm 
Junior

Chauncey כתב:
על איזו צביעות אתה מדבר ומה זה שחררו אותנו? אתה מצפה שהדיון יישאר בחדרי החקירות ושכאן לא ידונו על כך שחברים שלך יצאו ממשחק בחולון ונסעו לנס ציונה עם כלי תקיפה כדי להרביץ לאוהדי כדורסל אחרים?
אם אתה חושב שאין לך ולחבריך כאן וליציע שום יד בנושא אתה טועה טעות חמורה, וזה כשאני מפרגן לך שאתה רק טועה ולא מודע לכך שאתם טיפחתם ותמכתם בשרץ הזה.
נחצה פה קו והחברים שלכם הגיעו לסיטואציה הכי נוראה ומסוכנת שיכולה להיות באוהדי ספורט בארץ. אני רואה במשך השנים שזה כיף לכם, תחושת הבריון בשכונה, או האולטראס "ממש כמו ביוון", אבל מבחוץ לאוהד הנייטרלי אתם בעיקר מבחילים, לא רק התוקפים כאמור, גם ואפילו בעיקר החברים השותקים והמתלהבים שלהם.
וזה לא שמישהו מנסה להכניס בכם היגיון. הסגנון והחומר כבר הובן. באמת כל שנותר לאחל זה שהתוקפים עצמם יבלו את עונת המשחקים הבאה מאחורי סורג ובריח, כשהם נהנים ממעמדם החדש והלא כ"כ בריוני ומאיים כשהחבר'ה סביבם הם לא אוהדי כדורסל תמימים, והחברים לתא הם אנשים שהגיעו לשם על מעשים קצת יותר אמיצים מחבירה בקבוצה גדולה וחמושה כדי לתקוף בהפתעה חבורת נערים.
ולגבי החברים התומכים והנהנים שלהם, שמעתי שבליגות נמוכות יש הרבה אירועים בסגנון הזה, אז רק נותר לאחל לכם שבמהרה תצטרפו לשכונה שמתאימה לכם, ליגה ב' כזה, שם תוכלו להנות מתגרות על בסיס שבועי ואפילו בלי כל היס"מ המעצבנים האלה שמפריעים לפרוק עצבים בחוויה האותנטית שלכם.

yada yada yada....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:46 pm 
Hall of Famer

תגובות טבעיות לאוהדים מתוסכלים שיצאו לים כבר אתמול......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:49 pm 
Freshman

Chauncey כתב:

הפסקתי לקרוא ב "על איזו צביעות אתה מדבר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:51 pm 
Junior

ידה ידה, אני מקווה מאוד שיזרקו אותך מכאן על תמיכה באלימות, ידה ידה, אני אשמח מאוד (אך לא אופתע) לגלות שהיית אחד התוקפים ושתעביר איזה שנה כביץ' של מישהו בכלא.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 2:52 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
תגובות טבעיות לאוהדים מתוסכלים שיצאו לים כבר אתמול......

תגובות טבעיות למי שנהנה מהתדמית האלימה והאולטראסית שחבריו העבריינים יצרו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:07 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק הבהרה לאור שלל העריכות - הכינוי "המעבדה של מנגלה" מקורו בערוץ הספורט או במוחו הקודח של סומו?

ואשר למה שלאומית כתב - אני מסכים לגמרי איתו שצריך ללכת למשטרה ואני מקווה שהאוהדים האלימים ישבו בכלא, ואני גם מסכים לגמרי עם כל מה שנאמר לו על היותו מצדיק אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:09 pm 
Sophomore

לא מבין מה אוהדי חולון כאן כל כך מתגוננים ומתחבאים מאחורי התחמקויות למיניהן. מה הבעיה להגיד שאתם מקווים שיזרקו את האנשים האלה לכלא ושאין להם מקום במגרשי ספורט. כל תרבות המארבים הזאת היא תרבות של ארגוני טרור וכל מי שמעורב בזה (לא משנה מצד איזו קבוצה) צריך לשבת בכלא. מקווה מאוד שיתפסו את כל המעורבים.

וראובן - זה ביטוי שמקורו ברון קופמן, פרשן ערוץ הספורט, כלפי אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:11 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
חומר למחשבה.

כן, גם סטאלין התלונן על המעורבות הרבה של יהודים בפוגרומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:11 pm 
מנהל פורום

אמרת רון קופמן אמרת הכל. אז התלונה שלי לסומו היא רק שהוא לא היה ברור מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:12 pm 
מנהל פורום

אורן כתב:
לאומית כתב:
חומר למחשבה.

כן, גם סטאלין התלונן על המעורבות הרבה של יהודים בפוגרומים.

טוב לראות שגישת "במלחה, שוב במלחה" לא פסה מן העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:16 pm 
Freshman

Fez כתב:
לא מבין מה אוהדי חולון כאן כל כך מתגוננים ומתחבאים מאחורי התחמקויות למיניהן. מה הבעיה להגיד שאתם מקווים שיזרקו את האנשים האלה לכלא ושאין להם מקום במגרשי ספורט. כל תרבות המארבים הזאת היא תרבות של ארגוני טרור וכל מי שמעורב בזה (לא משנה מצד איזו קבוצה) צריך לשבת בכלא. מקווה מאוד שיתפסו את כל המעורבים.

איזו התחמקות ?
לא ראינו עדיין הוכחה אחת שמדובר באוהדי חולון.
לגבי זריקה לכלא - גם אני וגם לאומית כתבנו שמקומם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:17 pm 
Junior

ראובן כתב:
אמרת רון קופמן אמרת הכל. אז התלונה שלי לסומו היא רק שהוא לא היה ברור מספיק.

חשבתי שכולם יודעים שככה הקופ מכנה אוצנו. להבא אנסה להיות ברור יותר.

לא מפתיע אותי כלל שערוץ מכבי 5 לא שם את זה בראש המהדורות שלו....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:17 pm 
Hall of Famer

Fez כתב:

כמעט בכל מקרה של התנהגויות בזויות של אוהדים/שחקנים תמיד יהיו נציגים רשמיים ולא רשמיים של אותה קבוצה שיתקרנפו, יאשימו את הקורבן, ידרשו "להביא הוכחות" וכן הלאה, זו ממש לא תופעה יחודית ששייכת לקבוצה ספציפית. אני רק אזכיר שלפני כמה שנים כשאוהדי הפועל ת"א שברו וזרקו כסאות על מאבטחים בנוקיהו (כסאות שגם הגיעו ליציע שלמטה ופגעו בבת זוג של אחד משחקני הקבוצה) היו אוהדים שלה שהאשימו את המאבטחים או המשטרה בפרובוקציות, כשסופו תקף אוהד של הפועל ת"א היו כאלו שהאשימו את אותו אוהד בכך שהוא ירק עליו/ניסה להכות אותו/אמר לו דברים כאלו ואחרים, ואלו רק שתי דוגמאות שאני זוכר בשליפה מהראש, אני בטוח שאם היה לי כוח להתפלש ברפש הזה הייתי מוצא עוד לא מעט דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:19 pm 
Junior

מה אתה עושה שקלגסי מכבי בהיכל תוקפים אותך ללא סיבה?

הייתי שם, זאת היתה הגנה עצמית.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:23 pm 
Sophomore

rony כתב:
Fez כתב:

כמעט בכל מקרה של התנהגויות בזויות של אוהדים/שחקנים תמיד יהיו נציגים רשמיים ולא רשמיים של אותה קבוצה שיתקרנפו, יאשימו את הקורבן, ידרשו "להביא הוכחות" וכן הלאה, זו ממש לא תופעה יחודית ששייכת לקבוצה ספציפית. אני רק אזכיר שלפני כמה שנים כשאוהדי הפועל ת"א שברו וזרקו כסאות על מאבטחים בנוקיהו (כסאות שגם הגיעו ליציע שלמטה ופגעו בבת זוג של אחד משחקני הקבוצה) היו אוהדים שלה שהאשימו את המאבטחים או המשטרה בפרובוקציות, כשסופו תקף אוהד של הפועל ת"א היו כאלו שהאשימו את אותו אוהד בכך שהוא ירק עליו/ניסה להכות אותו/אמר לו דברים כאלו ואחרים, ואלו רק שתי דוגמאות שאני זוכר בשליפה מהראש, אני בטוח שאם היה לי כוח להתפלש ברפש הזה הייתי מוצא עוד לא מעט דוגמאות.

כל אוהד שלנו שיוזם אלימות פיזית כלפי חפים מפשע אני אשמח מאוד שיעצר ויורחק מהמגרשים לכמה שיותר זמן. אני לא אומר את זה בצורה צדקנית, באמת אין לי כבר מזמן שום ״אחוות יחידה״ עם אנשים אלימים שרוצים לפגוע בקבוצה וכל התת-תרבות הזאת דוחה אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:32 pm 
Hall of Famer

לא דיברתי אישית עלייך, אבל זו תופעה שקיימת בכל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Majestic-12 [Bot], דניאל ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: