סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 10:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 4:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דייסון, אתה פשוט לא ייאמן.....
כאילו, מה כולם רוצים ממני, מה פתאום אוהדי חולון אלימים? מי ישמע כאילו זה לא הגיוני.

מעניין אם היו לבושי צהוב/סגול מה היית טוען. אולי גם אז זה לא היה מספיק...היית דורש קעקוע סמל הקבוצה על כל אחד מ-50 העבריינים, על מנת להוכיח שהם מזוהים עם הקבוצה....וגם אז....היית אומר שמישהו קיעקע להם את זה מבלי הסכמתם...

אני לא יודע מי אתה ובן כמה אתה, איש משפחה או רווק, סטודנט או בעל משרד משלך, אבל אתה צריך להתבייש בעצמך.

50 עבריינים בשם אהדתם לקבוצתך באו והכו עד זוב דם את אוהדי הפועל ירושלים, וכל מה שיש לך זה להאשים כל העולם ואשתו חוץ מאולי לעשות בדק בית קטן ולחשוב "האם יכול להיות שזה אולי כן חבריי ליציע". ומה לעשות להבא כדי שהדבר הזה לא יקרה. ואיך להוקיע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 4:22 pm 
Junior

אדום88 כתב:
כאילו, מה כולם רוצים ממני, מה פתאום אוהדי חולון אלימים? מי ישמע כאילו זה לא הגיוני.

מעניין אם היו לבושי צהוב/סגול מה היית טוען. אולי גם אז זה לא היה מספיק...היית דורש קעקוע סמל הקבוצה על כל אחד מ-50 העבריינים, על מנת להוכיח שהם מזוהים עם הקבוצה....וגם אז....היית אומר שמישהו קיעקע להם את זה מבלי הסכמתם...

אני לא יודע מי אתה ובן כמה אתה, איש משפחה או רווק, סטודנט או בעל משרד משלך, אבל אתה צריך להתבייש בעצמך.

50 עבריינים בשם אהדתם לקבוצתך באו והכו עד זוב דם את אוהדי הפועל ירושלים, וכל מה שיש לך זה להאשים כל העולם ואשתו חוץ מאולי לעשות בדק בית קטן ולחשוב "האם יכול להיות שזה אולי כן חבריי ליציע". ומה לעשות להבא כדי שהדבר הזה לא יקרה. ואיך להוקיע את זה.

אני מניח שאתה שופט חוקר או לכל הפחות חוקר פרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 4:35 pm 
Junior

לאומית כתב:
אדום88 כתב:

אני מניח שאתה שופט חוקר או לכל הפחות חוקר פרטי.

בניגוד אליך הוא בסך הכל בנאדם שלא מתכחש למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 4:37 pm 
מנהל פורום

אני באמת לא מבין על מה הויכוח
מישהו הצדיק אלימות?
הטענה היחידה שמקובלת עלי לגמרי שאני שומע מדייסון
לכו על המקרה הפרטי, תזהו את האנשים ותשימו אותם בכלא
במקום זה אתם מתגודדים סביב לאומית ודייסון ומאשמים אותם באלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 4:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רוני, התופעות שאתה מדבר עליהן אכן קיימות בכל קבוצה. העניין הוא שכאן מדובר על אלימות מאורגנת לשם אלימות של אוהדים מחולון ולכן זה לא מפתיע שהתגובות של החולונים כאן הן בקטגוריה אחרת מסתם אוהד עם דיסוננס קוגניטיבי שמגן על הקבוצה שלו.

ואריאל, כשלאומית כותב שזה לא מקרה שהאלימות מופגנת כלפי אנשים מסוימים זו הצדקת אלימות יותר ממרומזת (או האשמה שמדובר בהמצאה שזה גרוע לא פחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 4:45 pm 
Sophomore

אגב מעניין איפה היו אוהדי יהב שאוהדי מכבי קפצו על אוהדי הפועל שחיכו להסעה למשחק הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 5:04 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
רוני, התופעות שאתה מדבר עליהן אכן קיימות בכל קבוצה. העניין הוא שכאן מדובר על אלימות מאורגנת לשם אלימות של אוהדים מחולון ולכן זה לא מפתיע שהתגובות של החולונים כאן הן בקטגוריה אחרת מסתם אוהד עם דיסוננס קוגניטיבי שמגן על הקבוצה שלו.

ואריאל, כשלאומית כותב שזה לא מקרה שהאלימות מופגנת כלפי אנשים מסוימים זו הצדקת אלימות יותר ממרומזת (או האשמה שמדובר בהמצאה שזה גרוע לא פחות).

יש הבדל בין הקנטה ("בואנה לא סתם קיבלת מכות אתה נראה כמו ילד כאפות") זאת לא הצדקה, זאת הקנטה, בטח שאוהדי הפועל ירושלים הם לא אוכלוסיה מוחלשת, אלא דווקא קהל מהגדולים והחזקים בארץ
לבין הצדקה שמציבה בסיס להמשך אלימות שתרחשה "הרוויח את המכות האלה בצדק מלא, הילד כאפות הזה"
לבין אלימות או לגרום לאלימות "בואנה איזה ילד כאפות, בוא נרביץ לו"

והכי חשוב, צריך להתרכז באדם האלים, שום הסתה או מילה לא מצדיקה אלימות
האשם הוא האדם האלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 5:29 pm 
Sophomore

בוא נפסיק את המשחק הזה - אוהדים זיהו חלק מהתוקפים ככאלה שעמדו ביציע של הפועל חולון בארנה בשבוע שעבר, גם בסרטון ראיתי לפחות פרצוף אחד שאני מזהה עוד מימי אולם הפחים. על שני רכבים שנמלטו מהמקום היו מדבקות של הפועל חולון מאחורה. תיאורית "הוא בכלל לא אוהד שלנו" על שם יוסי מלאך היא מגוחכת ומבזה בעיקר את מי שמשתמש בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 5:59 pm 
Sophomore

יש למישהו הוכחה שאלה אוהדי חולון?
ולא, "אני זיהיתי" זו לא הוכחה. לפני שאני מגנה משהו אני צריך לדעת שאלה אכן אוהדי חולון ולא מדובר בעלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הבנתי. כלומר אנשים שידועים בתור אוהדי חולון ושנמצאים ביציעים של חולון במשחקים, ושזוהו במקום כמעורבים - זו לא הוכחה. מה כן הוכחה מבחינתך? שיקחו מהם דגימות DNA?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:04 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
הבנתי. כלומר אנשים שידועים בתור אוהדי חולון שזוהו במקום כמעורבים זו לא הוכחה. מה כן הוכחה מבחינתך? שיקחו מהם דגימות DNA?

הוכחה היא לפחות תמונה בסמארטפון שיש לכל אחד כיום, כדי שיהיה ניתן לאמת אם אכן מדובר באנשים מתוך הקהל או לא.
הליך הוגן מה שנקרא.
אם אוהדי נס ציונה החליטו לתקוף את אוהדי ירושלים, ואוהדי ירושלים ראו זו הזדמנות נוספת להשתלח בחולון, בהחלט ייתכן שאף אחד מהם לא יפרסם את התמונה, שבטוח צולמה על ידי לפחות אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:21 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
ראובן כתב:

יש הבדל בין הקנטה ("בואנה לא סתם קיבלת מכות אתה נראה כמו ילד כאפות") זאת לא הצדקה, זאת הקנטה, בטח שאוהדי הפועל ירושלים הם לא אוכלוסיה מוחלשת, אלא דווקא קהל מהגדולים והחזקים בארץ
לבין הצדקה שמציבה בסיס להמשך אלימות שתרחשה "הרוויח את המכות האלה בצדק מלא, הילד כאפות הזה"
לבין אלימות או לגרום לאלימות "בואנה איזה ילד כאפות, בוא נרביץ לו"

והכי חשוב, צריך להתרכז באדם האלים, שום הסתה או מילה לא מצדיקה אלימות
האשם הוא האדם האלים

בודאי שזו הצדקה. ואני לא חושב שגם ל"הקנטות" כאלה יש מקום. זה לא קיר פייסבוק בין שני חברים.

בכל אופן לפי ויינט אין כוונה להגיש תלונה. שזה קצת מוזר בעיני אבל נשאלת השאלה האם זה נדרש לפתיחת חקירה והאם תיפתח חקירה כזו (והאם זה משהו שיש לאיגוד/מינהלת אפשרות לעסוק בו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ערן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
הבנתי. כלומר אנשים שידועים בתור אוהדי חולון שזוהו במקום כמעורבים זו לא הוכחה. מה כן הוכחה מבחינתך? שיקחו מהם דגימות DNA?

הוכחה היא לפחות תמונה בסמארטפון שיש לכל אחד כיום, כדי שיהיה ניתן לאמת אם אכן מדובר באנשים מתוך הקהל או לא.
הליך הוגן מה שנקרא.
אם אוהדי נס ציונה החליטו לתקוף את אוהדי ירושלים, ואוהדי ירושלים ראו זו הזדמנות נוספת להשתלח בחולון, בהחלט ייתכן שאף אחד מהם לא יפרסם את התמונה, שבטוח צולמה על ידי לפחות אחד מהם.

סרטון זה לא מספיק טוב? חייבים תמונת סטילס?
וכן, אני בטוח שכל מה שיושב לאוהדי ירושלים, שהותקפו על ידי אוהדי נס ציונה, בראש - זה להשתלח בחולון ולא במי שתקף אותם. הגיוני כמעט כמו תיאוריית הקונספירציה על ההנהלות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:32 pm 
Junior

מי שבכלל מעלה על דעתו שאלו אוהדי נס ציונה (נו באמת, קהל של משפחות וזאטוטים), באמת שכבר אין על מה לדבר, זה זלזול באינטליגנציה של כולנו. וזה נהיה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:43 pm 
Junior

אדום 88 ושות, דומה שקצת הפכתם את היוצרות.

אתם אלה שצריכים להוכיח שאלה היו אוהדי חולון ולא להפך.
נכון לכרגע אפילו אין כוונה לפנות למשטרה. מעניין מאוד.

אז כל עוד לא פניתם למשטרה מבחינתי הכל בגדר עלילה והמקסימום שאתם יכולים לעשות זה למכור חמוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:45 pm 
Freshman

לאדום22..
נראה לי שהתבלבלת.. אתה רוצה שאני אוקיע אלימות? זה מתפקידי?
אתה הוקעת את הבחור שדפק לפניני מקל בגב?
אתה מוקיע את אלו ששרו אתמול "תל-אביב עולה באש"?

כמו שאוריאל כתב, מקרים אלימים צריכים להיות בטיפול המשטרה. רק ענישה חמורה תביא לתוצאות.
להתעסק באילו אוהדים אלה זה מיותר, כי יש נגע זר בכל קבוצה. כן חברים, גם בהפועל ירושלים.

בגלל שאתם מתים על סיפורי היסטוריה ואין כמו לצייר את חולון כאילו מדובר בסוג'עייה, אספר שמספר אוהדי חולון שהגיעו בעבר למלחה מצאו בסוף המשחק גלגלים מפונצ'רים.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 6:49 pm 
מנהל פורום

יש לך הוכחה שאלה היו אוהדי הפועל? ומה המכוניות האלה עשו קודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 7:39 pm 
Freshman

ראובן כתב:
יש לך הוכחה שאלה היו אוהדי הפועל? ומה המכוניות האלה עשו קודם?

לא, ובדיוק הוכחת את הנקודה שלי עכשיו - שזה לא משנה.
צריך לטפל בגורמים הבעייתיים וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 7:49 pm 
Junior

איך אתה יכול בכלל להשוות בין הסיטואציות?
ברור שמקל בגב של פניני זה לא בסדר, והאוהד שעשה את זה צריך לתת על כך את הדין, ואם הייתי מנכ"ל הפועל ירושלים הייתי אוסר עליו לרכוש מנוי למשחקי הקבוצה לצמיתות.

אבל אי אפשר להשוואת בין מכה, חלשה, שלא עשתה כלום לגב של השחקן, לבין מכות רצח ש-50 עבריינים אוהדי חולון נתנו אתמול בכוונה לאוהדי הפועל ירושלים.

יש הבדל מהותי בין הדברים.

מכה בגב של שחקן, עם מקל של תוף, נעשתה בלהט הרגע, ואני שוב חייב לחזור על זה, שלא קרה כלום, עושה רושם שאתם חוזרים על הסיפור הזה יותר מידי כניסיון עלוב להציג את הקהל של הפועל ירושלים אלים. אם זה מה שהופך אותו לאלים (ילד בן 16 שנותן צ'פחה לפניני עם מקל של תוף) אז אני גאה בקהל הזה והלוואי שזה יישאר ככה. אני מבטיח לך שהמטרה של אותו תיכוניסט ש"הכה את פניני בגב לא הייתה לגמור לו את הקריירה. ושוב אחזור על כך שהרוב המוחלט ביציעים גינה את המעשה, בדיוק כמו שהוא מגנה את שירת "שמעון מזרחי תתאבד כבר" והיא לחלוטין לא נשמעה אצלנו יותר.

גם להיתפס על שירת "תל אביב עולה באש" זה משעשע, ניסיון פתטי שוב להציג את הקהל הירושלמי כאלים (אתה יודע שהוא לא) אם זה מה שהופך את הקהל שלנו בעינייך לאלים אז תאמין לי, הלוואי שזה יישאר ככה...

מנגד, אתמול היה מארב מתוכנן של אוהדי חולון, הגיעו במיוחד לזירה שאיננה קשורה אליהם, קפצו מהשיחים יחד, והחלו להכות ללא הרף במטרה אחת ברורה- לפצוע, לפצוע, לפצוע. הסיפור הזה לא נשמע בכלל מעולם הכדורסל אלא כמו שאמרתי כמו ארגון פשע או טרור.

לא יעזור כמה תתעקשו, לא יעזור כמה תתנגדו. אני הייתי שם. אלה אוהדי חולון.
אני בהלם שאני עדיין רב עם אנשים שלא היו שם...

בקיצור - תפסיקו עם ה"אכלו לי, שתו לי", תפסיקו להאשים את המשטרה. תהיו גברים ותעמדו מנגד אותו קהל אלים. אל תעצמו עיניים.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' מאי 16, 2016 7:52 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 7:50 pm 
Sophomore

אפשר באמת להבין את האנלוגיה המשונה בין שיר ״תל אביב עולה באש״ לבין מארב ותקיפה של אוהדים חפים מפשע עם מקלות, בדפוסי פעולה של ארגון טרור חובב? נראית לי אנלוגיה מאוד לא שימושית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 7:57 pm 
Junior

דייסון כתב:
בגלל שאתם מתים על סיפורי היסטוריה ואין כמו לצייר את חולון כאילו מדובר בסוג'עייה, אספר שמספר אוהדי חולון שהגיעו בעבר למלחה מצאו בסוף המשחק גלגלים מפונצ'רים.

אני אגיד לך דבר חד משמעי.

אוהדי הפועל ירושלים פוחדים מאז ומעולם להגיע לחולון.
אוהדי חולון אינם פוחדים ומעולם לא פחדו להגיע לירושלים.

עכשיו תעשה עם זה מה שאתה רוצה. בתוך בתוכך אתה יודע את הפרשנות.
כמו שהבנתי את ה"ראש" שלך, ההסקה שלך מהמשפט הזה תהיה-
"אוהדי חולון פשוט בנשמתם פחות פוחדים מאוהדי הפועל ירושלים, הירושלמים ידועים כעם פחדן".

או שתתחמק ותגיד "המשפט הזה לא נכון, על סמך מה בדיוק אתה מתיימר להגיד אותו? האם ערכת מחקת מקיף כולל סטיית תקן?".
אבל אתה יודע שאני צודק. וכל אוהדי הספורט (ולא רק אוהד כדורסל, מספיק להיות חובב ספורט שקורא פה ושם עיתונים) יודעים את זה.

מעולם, אף קבוצה לא פחדה להתארח במלחה או בארנה. "אלים" ככל שיהיה הקהל של הפועל ירושלים.
בחולון (ודרך אגב בכדורגל, גם בטדי כאשר ביתר מארחת) תמיד פוחדים להתארח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 9:25 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
יש למישהו הוכחה שאלה אוהדי חולון?
ולא, "אני זיהיתי" זו לא הוכחה. לפני שאני מגנה משהו אני צריך לדעת שאלה אכן אוהדי חולון ולא מדובר בעלילה.

אתה יודע, לאוהדי חולון היה מוצא מאד קל בסיפור הזה.
פשוט להגיד שהם מגנים את האלימות ואין לכך שום הצדקה לא משנה מה ואם אלו היו אוהדי חולון אז זה כמובן לא בסדר וצריך לטפל
אם הם היו מאד רוצים הם גם היו יכולים להוסיף איזה משפט על כך שלמרות הטענות של האוהדים הירושלמים הם לא מאמינים שזה מישהו מהקהל שלהם.
במקום זאת קיבלנו תגובות של גלגולי עיניים, תשובות תוקפניות, האשמות על צביעות, האשמה על כך שלמעשה הקורבן אשם בכך שהרביצו לו ועוד ועוד.
אני לא יודע אם אלו אכן היו אוהדי חולון, אולי לא, אבל אני חושב שאפילו ללאומית, דייסון וערן די ברור שהסיכוי שמדובר בקבוצה של אוהדי חולון הוא קצת יותר גבוה מהסיכוי שאוהדי נס ציונה המופרעים הסירו כל רסן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 9:33 pm 
Freshman

אז היום למדתי שמי ששר ״תל אביב עולה באש״, מגיע לו אמבוש של בריונים עם אלות.

תודה דייסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 11:30 pm 
Freshman

קל להגיד שמפחדים להגיע.. בפועל הבאתם כמות יפה מאוד למתחם הכי יפה בארץ. ובצדק. אני מציע לכם להגיע לפני המשחק הבא ולהנות מהמסעדות הנהדרות והאווירה הייחודית.
אדום88 אני מבין שאתה גם פסיכולוג שקובע מי חושש להגיע ומי לא... כשמאבטחים אוהדי ירושלים היכו אוהדים שלנו, שהוציאו אותנו למדבר להליכה של רבע שעה עד למכוניות ושתקעו אותנו במרפסות עם זווית צפייה יותר גרועה מהשירותים זה קצת מוציא את החשק לבוא.
אבל אל דאגה, האוהדים של חולון תמיד יגיעו בכל מצב.

אתם צוחקים עלינו שלא סיימנו בית-ספר אבל בהבנת הנקרא אתם חלשים מאוד.
הנהלת חולון ואוהדיה מגנים אלימות.
בכל קהל אוהדים יש עשבים שוטים (רמז: הבריגדה...)..

נ.ב. עדיין אין שום הוכחה שהתקיפות אתמול בוצעו ע"י אוהדי חולון, למרות שנוח לכם ישר לקפוץ על יריבה שנואה.
אנא גש לתחנת המשטרה הקרובה להגשת תלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 11:35 pm 
Freshman

דרך אגב,
הידעתם שקומץ האוהדים של הפועל "תמימות" ירושלים גנב שלט של אוהדי חולון במחצית המשחק בארינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Majestic-12 [Bot], דניאל ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: