סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 10:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 11:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דייסון כתב:
ראובן כתב:
יש לך הוכחה שאלה היו אוהדי הפועל? ומה המכוניות האלה עשו קודם?

לא, ובדיוק הוכחת את הנקודה שלי עכשיו - שזה לא משנה.
צריך לטפל בגורמים הבעייתיים וזהו.

הוכחתי משהו. לא בטוח שאת הנקודה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 12:22 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אדום88 כתב:
דייסון כתב:
בגלל שאתם מתים על סיפורי היסטוריה ואין כמו לצייר את חולון כאילו מדובר בסוג'עייה, אספר שמספר אוהדי חולון שהגיעו בעבר למלחה מצאו בסוף המשחק גלגלים מפונצ'רים.

אני אגיד לך דבר חד משמעי.

אוהדי הפועל ירושלים פוחדים מאז ומעולם להגיע לחולון.
אוהדי חולון אינם פוחדים ומעולם לא פחדו להגיע לירושלים.

אדום, יש לי חדשות בישבילך גם הם פוחדים לפעמים. למשחק הראשון בארנה הגיעו בערך 25 אוהדים של חולון (ספרתי).
הרבה אנשים חשבו שהם לא הגיעו אחרי שבשנים האחרונות הם חוזרים הביתה עם חבילות גדולות במיוחד.
כשניסיתי לבדוק עם כמה מכרים שלי שהם אוהדי חולון למה הגיעו כל כך מעט, זכיתי לתשובה המפתיעה מכולם - הרבה
אוהדים לא הגיעו כי הם פוחדים. שאלתי - ממה הפחד, ענו לי - הם פוחדים מפיגועים (זה היה בשבועות בהם בכל שעתיים נדקר מישהו בירושלים). אז אתה מבין - מפיגועים הם פוחדים כדי שחלילה לא יקפוץ איזה מחבל שהסתתר עם סכין, אבל להתחבא בשיחים כמו איזה ארגון גרילה ולצאת לפתע בהפתעה בחסות החשיכה ולהכות ילדים ונערים עם אלות ומקלות - זה בסדר. לא רוצה להכליל כי יש בקהל הזה לא מעט אנשים טובים שאני אישית מכיר, אבל גם את ההיסטוריה האלימה של חלק מהקהל של חולון אני מכיר מזה 50 שנה. ב-1979 שלפו ממש על ידי סכינים באולם הפחים, ומאז החלטתי שלחולון אני לא חוזר. אם בנובמבר 2007 לא נעשה דבר (בעצם סליחה, עשו איזה פעילות חינוכית עם הקהל), וגם באירועים רבים שקרו מאז ועד היום לא נעשה דבר, כנראה שעד שלא יהיה כאן רצח (הכתובת על הקיר) - לא ייעשה דבר. ושוב ע"מ שאף אחד מאוהדי חולון הטובים - לא ייפגע אציין שוב שאין להכליל, יש בחולון קהל רב שרחוק מהעולם הזה, אבל אף אחד לא רוצה לטפל באותם עשרות עשבים שוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 12:44 am 
Junior

דייסון כתב:
דרך אגב,
הידעתם שקומץ האוהדים של הפועל "תמימות" ירושלים גנב שלט של אוהדי חולון במחצית המשחק בארינה?

1. הידעתם שהמשתמש "דייסון" יעשה הכל כדי להוציא את אוהדי חולון טלית שכולה תכלת?
את מי בדיוק אתה מנסה לשכנע? אתה שם לב שבשום צורה שהיא אתה לא מצליח לשכנע, אפילו בן אדם אחד, שאוהדי חולון אינו קהל אלים?

2. הידעתם שלפני גניבת השלט מצד אוהדי הפועל ירושלים , אוהדי חולון הם אלה הגיעו ליציע הגוש המעודד בארנה (יציע 1) וניסו לגנוב שלט (מה שנקרא בשפת הרחוב "הם התחילו")?
אני חוזר שזה עדיין לא מצדיק את המעשה.

**שדרך אגב, אני חלילה לא בא להציג את העבריינים שעשו את זה באור חיובי, אבל בשלט הזה היה מסר מתריס-
המסר בשלט היה "אז הם ברחו למדרגות" עם ציור של אוהדים אדומים יורדים במדרגות במנוסה,
שהכוונה היא כמובן - "אוהדי הפועל ירושלים ברחו, במקום לעמוד כמו גברים, במקום ללכת איתנו מכות...."
[א-ת-ם, סליחה לא אתם, חברייך ליציע, הם אלה שמחפשים אלימות, תשלים עם זה, אני לא יודע על מי אתה מנסה לעבוד, או עוד כמה זמן תימשך עצימת העיניים שלך]

האוהדים "המלאכים" שאתה כל כך מתגונן עליהם הם בעצמם קוראים לאלימות בראש חוצות !! השלט הזה היה יותר גדול מכל השלטים "פרו חולון" שנתלו ביציע.
(בטח יש לך פרשנות אחרת לשלט הזה....אני מחכה לשמוע מה תהיה היציאה הפעם)

אתה לא יכול להגיע לאולם של יריבה ולהניף שלט כזה, המשטרה הייתה צריכה פשוט לא לאשר לתלות אותו, כמו שהיא עושה בעבר וזה לא איזה "תקדים", אבל זה עניין אחר ואני לא מתיימר בשום אופן להצדיק פעולה כזו או אחרת!!!

3. הידעתם שהשלט הוחרם על ידי המשטרה, ו-2 אוהדי הפועל ירושלים, בני 19 כל אחד, עוכבו לחקירה במגרש הרוסים, באותו הלילה, וזכו לגינוי מלא מצד כל הקהל?

4. הידעתם שזה עתה המשתמש דייסון למעשה הביא את הטריגר לפעולת "תג המחיר" של חברים בארגון הפשע "אולטראס חולון" (או מה שלא יהיה השם שלהם)?

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מאי 17, 2016 12:56 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 12:55 am 
Junior

אדום88 כתב:
דייסון כתב:
דרך אגב,
הידעתם שקומץ האוהדים של הפועל "תמימות" ירושלים גנב שלט של אוהדי חולון במחצית המשחק בארינה?

1. הידעתם שהמשתמש "דייסון" יעשה הכל כדי להוציא את אוהדי חולון טלית שכולה תכלת?
את מי בדיוק אתה מנסה לשכנע? אתה שם לב שבשום צורה שהיא אתה לא מצליח לשכנע, אפילו בן אדם אחד, שאוהדי חולון אינו קהל אלים?

2. הידעתם שלפני גניבת השלט מצד אוהדי הפועל ירושלים , אוהדי חולון הם אלה הגיעו ליציע הגוש המעודד בארנה (יציע 1) וניסו לגנוב שלט (מה שנקרא בשפת הרחוב "הם התחילו")?
אני חוזר שזה עדיין לא מצדיק את המעשה.

**שדרך אגב, אני חלילה לא בא להציג את העבריינים שעשו את זה באור חיובי, אבל בשלט הזה היה מסר מתריס-
המסר בשלט היה "אז הם ברחו למדרגות" עם ציור של אוהדים אדומים יורדים במדרגות במנוסה,
שהכוונה היא כמובן - "אוהדי הפועל ירושלים ברחו, במקום לעמו כמו גברים, במקום ללכת איתנו מכות...."
[וכמובן, אוהדי הפועל ירושלים ידועים בחיבתם לאלימות, הקהל האלים של הכדורסל הישראלי, שהם יברחו וימנעו מאלימות?!?!?]

האוהדים "המלאכים" שאתה כל כך מתגונן עליהם הם בעצמם קוראים לאלימות בראש חוצות !! השלט הזה היה יותר גדול מכל השלטים "פרו חולון" שנתלו ביציע.
(בטח יש לך הסבר אחר לשלט הזה....אני מחכה לשמוע מה תהיה היציאה הפעם)

אתה לא יכול להגיע לאולם של יריבה ולהניף שלט כזה, המשטרה הייתה צריכה פשוט לא לאשר לתלות אותו, כמו שהיא עושה בעבר וזה לא איזה "תקדים", אבל זה עניין אחר ואני לא מתיימר בשום אופן להצדיק פעולה כזו או אחרת!!!

3. הידעתם שהשלט הוחרם על ידי המשטרה, ו-2 אוהדי הפועל ירושלים, בני 19 כל אחד, עוכבו לחקירה במגרש הרוסים, באותו הלילה, וזכו לגינוי מלא מצד כל הקהל?

4. הידעתם שזה עתה המשתמש דייסון למעשה הביא את הטריגר לפעולת "תג המחיר" של חברים בארגון הפשע "אולטראס חולון" (או מה שלא יהיה השם שלהם)?

אתה לא מעודכן, זה בבוני חולון בהנהגת לאומית ודייסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 12:55 am 
Freshman

דייסון כתב:
קל להגיד שמפחדים להגיע.. בפועל הבאתם כמות יפה מאוד למתחם הכי יפה בארץ. ובצדק. אני מציע לכם להגיע לפני המשחק הבא ולהנות מהמסעדות הנהדרות והאווירה הייחודית.
אדום88 אני מבין שאתה גם פסיכולוג שקובע מי חושש להגיע ומי לא... כשמאבטחים אוהדי ירושלים היכו אוהדים שלנו, שהוציאו אותנו למדבר להליכה של רבע שעה עד למכוניות ושתקעו אותנו במרפסות עם זווית צפייה יותר גרועה מהשירותים זה קצת מוציא את החשק לבוא.
אבל אל דאגה, האוהדים של חולון תמיד יגיעו בכל מצב.

אתם צוחקים עלינו שלא סיימנו בית-ספר אבל בהבנת הנקרא אתם חלשים מאוד.
הנהלת חולון ואוהדיה מגנים אלימות.
בכל קהל אוהדים יש עשבים שוטים (רמז: הבריגדה...)..

נ.ב. עדיין אין שום הוכחה שהתקיפות אתמול בוצעו ע"י אוהדי חולון, למרות שנוח לכם ישר לקפוץ על יריבה שנואה.
אנא גש לתחנת המשטרה הקרובה להגשת תלונה.

אגב איפה מגנים בחולון אלימות? להגיד בתגובה עשירית כאן שמקום האלימים בכלא ולכו חפשו אותם כי לא תמצאו, זה ממש לא גינוי.
דייסון כתב:
דרך אגב,

מעניין מאד מה שאתה כותב. הידעת שבכל הידיעות על מקרה האלימות מציינים שהאוהדים (אלו שפחדו להציג לאיזו קבוצה הם שייכים אבל הפרצופים והסטיקרים באחורי המכוניות הסגירו אותם) ניסו לגנוב את הציוד של אוהדי הפועל ירושלים? תודה על שהארת את עינינו וחשפת עוד קצת על הרקע לתקיפה האלימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:42 am 
Senior

אני לא יכול שלא לתהות ביני לבין עצמי אם התגובות (הדי צפויות למרבה הצער) של אוהדי חולון שכאן הן באמת שיקוף של מה שהם באמת חושבים דיפ דאון או שזה רק חלק מהריטואל הכל כך נפוץ בפורומים וברשתות חברתיות: "אמשיך להתווכח עד צאת הנשמה, העיקר שלא אפסיד בויכוח עם אנשים שאני לא מכיר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 7:26 am 
Freshman

אדום88 (או יותר נכון צבוע88) - להלן כתבה מ2012 .. מסתבר שזו לא הפעם הראשונה שאוהדיכם התמימים גונבים שלט:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/364/132.html

יש כאן כמה שקרנים שמוציאים את דבריי מהקשרם. אלימות יש להוקיע ואת האלימים להעניש בחומרה.
מה שחשוב לציין: אם יירו מהשטחים על יישובי הדרום כנראה שישראל תענה בתגובה מסויימת, נכון ?
אתה לא בא לילד הכי חזק בכיתה ומוריד לו כאפה. כדאי להמנע מהתגרויות מיותרות כי יש אנשים עם מזג חם (ושוב, בכל קהל).

אגב, לא עניתם מה שלום ארגון "הבריגדה" ? (או יותר נכון "ארגון השלום והחופש").
אולי אתם חזקים בתקשורת אבל הנה עוד סיפור היסטורי (כי אתם מתים על היסטוריה):
https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14624693&page=4

לסיכום:
עזבו אתכם משטויות והאשמות. נקווה שיתפסו את האלימים וישימו אותם מאחורי סורג ובריח.
מקווה שתגיעו בעונה הבאה למתחם החדש שהושקעו בו עשרות מיליוני שקלים.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 7:30 am 
Junior

תומר כתב:
אני לא יכול שלא לתהות ביני לבין עצמי אם התגובות (הדי צפויות למרבה הצער) של אוהדי חולון שכאן הן באמת שיקוף של מה שהם באמת חושבים דיפ דאון או שזה רק חלק מהריטואל הכל כך נפוץ בפורומים וברשתות חברתיות: "אמשיך להתווכח עד צאת הנשמה, העיקר שלא אפסיד בויכוח עם אנשים שאני לא מכיר"

אם אתה חושב שמישהוא הפסיד בוויכוח את מוזמן להגיש תלונה לאלוהי הפורום, עד אז אני לא רואה שום ראיה מוצקה לזה שזה קרה.
במיוחד שזה נופל תחת דני ׳הכל עובר עליך׳ שהם מאוד סבוכים במקרים כאלו.

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ג' מאי 17, 2016 8:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:02 am 
Senior

לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:26 am 
Junior

תיקנתי מאת. לאתה.
פארפרזה על דיברי דייסון על תתלונן למשטרה. לא עמוק מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:52 am 
Junior

אין מה להגיד, אתה פשוט בן אדם משעשע.

בכל פעם שמנסים לשאוב ממך תשובה אתה פשוט יורה לכל עבר כל מיני עובדות דביליות.
מה אם פעם אחת לענות ולהתמודד?

זה לא יאמן כמה שאתה מבלבל במוח. אבוקות, גניבת שלטים (תרשה לי לגחך על הכתבה הזאת, כי שוב, היה פה טריגר שאוהדי חולון התחילו איתו, אבל כבר מאסתי מלהתייחס לזה, טוב שלא צירפת כתבה על אבוקה שהדליקו אוהדי יקנעם/מגידו תחת ההשתלחות בהם "קיבוצניקים אלימים!!!") אולי גם תצרף לי כתבה על שבירת כיסאות ביציע אוהדי הפועל ירושלים ותנסה להציג את זה כאלימות כלפי חפצים דוממים?

מה שכן, אני שמח שכל שפויי הפורום איתי.

אתה יכול להמשיך להזמין אותי לאולם החדש שלכם, ואף לשבת לפני במסעדות או פאבים.
האמת היא שאני לא אעשה זאת מתוך פחד. אני בחיים לא אשב במסעדה בחולון ביום משחק של הפועל נגד חולון, ועוד עם חולצה אדומה.

מנגד אתם, אוהדי חולון, מעולם לא פחדתם להגיע לקניון מלחה ולאכול משהו במתחם האוכל לפני המשחק. מעולם לא.
ויש סיבה לדברים הללו.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מאי 17, 2016 9:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:01 am 
Freshman

אדום88 כתב:

זה לא יאמן כמה שאתה מבלבל במוח. אבוקות, גניבת שלטים (תרשה לי לגחך על הכתבה הזאת, כי שוב, היה פה טריגר שאוהדי חולון התחילו איתו, אבל כבר מאסתי מלהתייחס לזה),
אולי גם תצרף לי כתבה על שבירת כיסאות ביציע אוהדי הפועל ירושלים ותנסה להציג את זה כאלימות כלפי חפצים דוממים?

כל צבועי הפורום הם אוהדי הפועל ירושלים שהצביעו בסקר שהם מעדיפים שנרד ליגה.
על אפכם וחמתכם אנחנו כאן עם מתחם הפארק הכי יפה באירופה. כיף לבוא למשחקים.
תצטרכו להמשיך לסבול אותנו עוד שנים רבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:05 am 
Junior

דייסון כתב:
אדום88 כתב:

זה לא יאמן כמה שאתה מבלבל במוח. אבוקות, גניבת שלטים (תרשה לי לגחך על הכתבה הזאת, כי שוב, היה פה טריגר שאוהדי חולון התחילו איתו, אבל כבר מאסתי מלהתייחס לזה),
אולי גם תצרף לי כתבה על שבירת כיסאות ביציע אוהדי הפועל ירושלים ותנסה להציג את זה כאלימות כלפי חפצים דוממים?

ושוב, אתה עונה לא ענייני.

אני שמח שאין לך תשובות עבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:06 am 
Freshman

אדום88 כתב:
דייסון כתב:
אדום88 כתב:

ושוב, אתה עונה לא ענייני.

אני שמח שאין לך תשובות עבורי.

ומי שלא טוב לו - יום טוב לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:06 am 
Junior

העם איתך.
פנה למשטרה ושחרר אותנו. שהמשטרה תמצה את הדין עם המעורבים.
עד אז כל הבלבולי מוח שלך פה הם בגדר לשון הרע. מבחינתי זה יכול להיות גם 20 עובדי בנק מזרחי טפחות שרצו להציע לכם לפתוח חשבון בנק וברגע שסרבתם התעצבנו והביאו לכם מכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:09 am 
Junior

לאומית כתב:
מבחינתי זה יכול להיות גם 20 עובדי בנק מזרחי טפחות שרצו להציע לכם לפתוח חשבון בנק וברגע שסרבתם התעצבנו והביאו לכם מכות.
ציטטתי, לפני שתבין מה כתבת ותערוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:39 am 
Junior

דייסון כתב:
אדום88 כתב:

נראה שאינך מבין את המשמעות של המילה צביעות, אחרת קשה להבין מדוע אתה חושב שרצון שחולון תרד ליגה מוגדר ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:13 am 
Freshman

מנחם כתב:
דייסון כתב:
אדום88 כתב:

נראה שאינך מבין את המשמעות של המילה צביעות, אחרת קשה להבין מדוע אתה חושב שרצון שחולון תרד ליגה מוגדר ככה.

אם אני לא מבין משהו זה רק את תוכן ההודעות שלך עם הניסוח הקלוקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:23 am 
Junior

[quote
נראה שאינך מבין את המשמעות של המילה צביעות, אחרת קשה להבין מדוע אתה חושב שרצון שחולון תרד ליגה מוגדר ככה.[/quote]

אם אני לא מבין משהו זה רק את תוכן ההודעות שלך עם הניסוח הקלוקל.[/quote]

וכרגיל במקום להתמודד עם הטענות אתה פוצח בנסיונות פטתיים להעליב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:40 am 
Junior

לאומית כתב:
עד אז כל הבלבולי מוח שלך פה הם בגדר לשון הרע.

חושב שהיה פה לשון הרע? תגיש תלונה ואל תאשים סתם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דייסון כתב:
מה שחשוב לציין: אם יירו מהשטחים על יישובי הדרום כנראה שישראל תענה בתגובה מסויימת, נכון ?
אתה לא בא לילד הכי חזק בכיתה ומוריד לו כאפה. כדאי להמנע מהתגרויות מיותרות כי יש אנשים עם מזג חם (ושוב, בכל קהל).

מקווה שתגיעו בעונה הבאה למתחם החדש שהושקעו בו עשרות מיליוני שקלים.

וואו... אתה באמת השוות עכשיו בין ירי קטיושות מהשטחים לבין שני נערים שגנבו שלט (שבעצמו היה מתריס) ולדעתך זה מצדיק אמבוש אלים שכלל נסיעה מחוץ לעיר?

המשפט השני שציטטתי בעייתי בכל כך הרבה מובנים שהוא כבר הופך לסאטירה (אל תתבלבל, לא התכוונתי לסטירה, שלא תתגרה לי). קודם אתה משווה את הקהל החולוני לילד החזק בכיתה כשאתה בעצם מתבלבל עם הילד האלים בכיתה, אחר כך אתה מטיף מוסר שלא צריך להתגרות כשלמעשה השלט החולוני שנגנב היה כל כולו התגרות, ולבסוף אתה שוב מצדיק את האלימות במקום לגנותה בטענה שיש אנשים חמומי מוח :bra_vo:

ומה הקטע עם האזכורים התכופים למתחם החדש? יש לך אחוזים שם? "מתחם הפארק הכי יפה באירופה", אתה רציני? :hi_hi_hi: אתה מתכוון לכאילו אגם מלאכותי שמרוצף כמו בריכה?

חשוב לציין שנולדתי וגדלתי בחולון וחזרתי וגרתי שם גם עד לפני שנתיים ואני אוהב את העיר אבל גם מכיר את האנשים שמוציאים לה שם רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
האמת שזה די מדהים הקונצנזוס שנוצר כאן בת'רד בזכות התגובות המצוינות של אוהדי חולון. לא זוכר קונצנזוס כזה מאז שערן סלע שם את גור שלף בכריכה של יומן הכדורסל שלו וחשב שלהגיב ב"אני אעשה מה שבא לי ותודה ושלום" זו אסטרטגיה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:13 am 
Junior

sir charles כתב:
ומה הקטע עם האזכורים התכופים למתחם החדש? יש לך אחוזים שם? "מתחם הפארק הכי יפה באירופה", אתה רציני? :hi_hi_hi: אתה מתכוון לכאילו אגם מלאכותי שמרוצף כמו בריכה?

אין קשר ליופי של המתחם.
מבחינתי שיהיה ברמת קונסטרוקציה מהמובילות בעולם. זה לא האישיו למרות שדייסון מפמפם את זה כל פעם מחדש.

הדגש פה הוא שבאופן אירוני הוא מזמין את אוהדי הפועל ירושלים להסתובב במתחם הזה כאוות נפשם, לשבת במסעדות וממש לעשות "בילוי יומי" בחולון לפני משחקים,ממש אווירת פריימר-ליג.
רק שהאמת היא שהמציאות ממש לא כזו. אני רוצה לראות את אוהדי הפועל ירושלים מסתובבים ליד האולם בחולון ולא זוכים למטר "ברכות" או אפילו יותר מזה (כלומר, אלימות פיזית), כפי שראינו ביום ראשון האחרון בנס ציונה. זה הדבר היחידי שמונע ממני לנסוע למשחקי חוץ שם.

ושוב, אני כל הזמן חוזר על ההשוואה הזו (שאיתה דייסון ולאומית פוחדים להתעמת), שאוהדי חולון מגיעים להתארח בארנה (וגם לפני במלחה), הם מסתובבים חופשי ליד האולם, בסביבתו, אין כל כך איפה לאכול או לשבת חוץ מהקניון, אבל גם שם הם מסתובבים בחופשיות ובכיף...נכון שיש טיפה'לה מבטים ומתחים כיאה לקהל יריב לפני משחק, אבל לא משהו שחורג מגבולות הטעם הטוב. בכל זאת זה ספורט, ואנחנו כן מעודדים יריבות בריאה.

דרך אגב הדבר תקף גם לאוהדי מכבי תל אביב שמגיעים בכמויות הרבה יותר גדולות לארנה (למעלה מ-1000 צהובים), ואפילו לא צריכים ליווי משטרתי ביציאתם מהאולם (ראוי לציין הדבר זהה לחלוטין כאשר אנחנו מתארחים בתל אביב, מסתובבים חופשי בסביבת האולם, בעזריאלי, בפלאפל הסמוך, ולא זקוקים לליווי החוצה או פנימה).

זה בדיוק כמו שאוהד בית"ר יכתוב לאוהד הפועל ת"א (ואל תטפוח לך על השכם, היריבות החד צדדית בין חולון להפועל ירושלים איננה כמו היריבות בין בית"ר להפועל ת"א) בשביל לצאת לידי חובה "אתה מוזמן לטדי, מהמתחמים היפים בארץ, לידו צמוד קניון מלחה העשיר בחנויות ובמסעדות..חווית ביולי לכל המשפחה".
על פניו זה מדויק, בדיוק כמו מה שדייסון אמר על האולם החדש בחולון. באמת המתחם של טדי הוא מאוד יפה (בעיקר לאחר השיפוץ של הכביש באזור), וגם קניון מלחה זה אחלה בילוי לפני משחקים ויש בו מלא מה לעשות.

אבל במציאות, למרות שההזמנה מאוד מסבירת פנים, אני בספק (את האמת שלא בספק, אני בטוח) שהיא לא תתגשם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:21 am 
Junior

אדום88 כתב:
sir charles כתב:

אין קשר ליופי של המתחם.
מבחינתי שיהיה ברמת קונסטרוקציה מהמובילות בעולם (למרות שלא כך הדבר).

הדגש פה הוא שבאופן אירוני הוא מזמין את אוהדי הפועל ירושלים להסתובב במתחם הזה כאוות נפשם, לשבת במסעדות וממש לעשות "בילוי יומי" בחולון לפני משחקים, רק שהאמת היא שהמציאות ממש לא כזו.

זה בדיוק כמו שאוהד בית"ר יכתוב לאוהד הפועל ת"א (ואל תטפוח לך על השכם, היריבות החד צדדית בין חולון להפועל ירושלים איננה כמו היריבות בין בית"ר להפועל ת"א) בשביל לצאת לידי חובה "אתה מוזמן לטדי, מהמתחמים היפים בארץ, לידו צמוד קניון מלחה העשיר בחנויות ובמסעדות..חווית ביולי לכל המשפחה".
על פניו זה מדויק, בדיוק כמו מה שדייסון אמר על האולם החדש בחולון. באמת המתחם של טדי הוא מאוד יפה (בעיקר לאחר השיפוץ של הכביש באזור), וגם קניון מלחה זה אחלה בילוי לפני משחקים ויש בו מלא מה לעשות.

אבל במציאות, למרות שההזמנה מאוד מסבירת פנים, אני בספק (את האמת שלא בספק, אני בטוח) שהיא לא תתגשם....

קשקוש בלבוש. במשחק האחרון בחולון הסתובבתי כ-45 דקות לפני פתיחת המשחק וספרתי בערך 15 אוהדי ירושלים עם חולצות וצעיפים שהסתובבו בניחותא במתחם המסעדות ליד האולם.

מציע שתלך לפסיכולוג לטיפול בפחדים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:24 am 
Junior

יש לך הוכחות?
אלה היו סתם אנשים עם חולצות אדומות, כנראה עובדי פיצה האט.

אמרנו שאנחנו לא מסתמכים על מראית העין. הרי גם אני "הזיתי" בנס ציונה שהתוקפים היו אוהדי חולון.
אז נעשה את זה ככה:
כל עוד אין לך צילום וידאיו של אותם 15 אוהדי הפועל ירושלים (לכאורה) שרים ירושלים של זהב במתחם המסעדות הנ"ל, מבחינתי זה בטל בשישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, oren_80, uriel17 ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: