סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 12:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 12:48 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מיכאל התנין כתב:
לאומית, זה בדיוק העניין עלית על זה ! בשביל למצוא את הלינקים הללו צריך ממש להתאמץ. בשביל חולון לא צריך להתאמץ. כל יומיים יש לכם סיפור חדש.

ואל תצחיק לי את הביצים לגבי הסיפור של רועי ניצן. הייתי שם ביציע וראיתי בדיוק מה שהיה. גם אוריאל היה והוא יוכל גם לספר לך. זה שילד שמגיע לי לפופיק קפץ לפרקט ואמר משהוא מבולבל לרועי ניצן, לא הופך אותו לאלים או את לחילופין את הקהל שלנו. הוא קפץ לפרקט, פאדיחה אין ספק. לא ניסה ואף לרגע להכות אף אחד. ובילה את המשך היום בניידת, סה טו.

האמת, שאם היה אוחז בובת מין מתנפחת ויורד איתה לפרקט בטח לא היית אומר כלום.
לי דווקא זכור שהיית מאוד מבודח ומבסוט כהרגלך מהמחווה המגעילה הזו.

רץ לעברו במטרה להכות אותו. או שהוא רץ לעברו במטרה להציע לו להצטרף למבצע של חבר. בטח גם לזה היו "גינויים מקיר לקיר".

צדיקים אתם אחד אחד. טלית שכולה תכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 12:49 pm 
Sophomore

ובגדול לאומית, אני אוהב אותך (על אמת).
ובטוח שבעולם המציאותי אתה איש מגניב (ללא ציניות)

ואני מבין שקשה לכם עם זה שלקחנו צלחת, ויש לנו סיכוי מסויים להביא עוד אחת.
אנחנו איתך יא אח. רק תגיד מה שאתה צריך.

- תזכורת: נושא הת'רד הוא תקיפה חוליגנית של אוהדים בשיטות של המאפיה. לא שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:06 pm 
Junior

איזה ויכוח מאוס

אוהדי חולון אתם קהל אלים. תפנימו את זה.
כל ניסיון שלכם לנסות ולהטות את האש לכיווננו ולהביא כל מיני דוגמאות ילדותיות על רגעי אלימות קהל אוהדי הפועל ירושלים הוא מגוחך ותו לא.

אם הילד שלך יכה פעם אחת האם תכנה אותו "ילד אלים"? אם הילד שלך פעם אחת ישגר קללה האם תכנה אותו "ילד אלים"? אם הילד שלך פעם אחת יכה חבר שלו האם תכנה אותו "ילד אלים"?

התשובה היא: לא, לא, לא.
מדובר בקהל של עשרות אלפים, הלוואי והיינו יכולים להגיע לכל אחד מהם.

רק השאלה היא אם מדובר בהתנהגות עקבית.
ואצלכם חביבי, זה וואחד עקבי.

לאורך כל ששת העמודים אחרונים אני בכל פעם מציין מחדש שאינני דובק בעובדה שהקהל של הפועל ירושלים הוא טלית שכולה תכלת.
ואתה עדיין ממשיך לנבור במעמקי גוגל ולהביא כל מיני דוגמאות מגוכחות.

בוא אני אעזור לך במקום שתשרוף עוד כמה שעות טובות על חיפוש כתבות מיותרות:
הקהל של הפועל ירושלים הלך מכות עם שוטרים. יותר מפעם אחת.
הקהל של הפועל ירושלים מקלל לעיתים.
הקהל של הפועל ירושלים לעיתים מדליק אבוקות.
היה אוהד בשנות ה-90 שפרץ לפרקט באוסישקין ז"ל והכה שחקן כדורסל.
הקהל של הפועל ירושלים שר על מוני פנאן ז"ל.

למרות כל אלו, האם הוא נחשב כקהל אלים בעייני הציבור, בעייני חובבי הספורט, בעייני כל בן אדם שפוי שהוא איננו דייסון ולאומית?
למרות כל אלו, האם ישנה קבוצה בליגה, שפוחדת מהקהל הזה?
למרות כל אלו, האם יש חששות מאוהדי הקבוצות היריבות לעבור סמוך לקהל הזה?
למרות כל אלו, האם משטרת ישראל נערכת בכמויות אדירות כאשר הקהל הזה מגיע לאולמות מסויימים או מארח בביתו?
למרות כל אלו, האם ישנו אדם שנרתע מלהגיע לארנה או לסביבתה לבוש במדי קבוצתו?
למרות כל אלו, האם הרוב המוחלט בקהל תומך באותם ניצני אלימות?
למרות כל אלו, האם פורסם מתישהו שאוהדי הפועל ירושלים אישפזו מישהו חס וחלילה (פה אתה כן יכול למצוא לי את הכתבה, כי זה מעולם לא קרה, אבל אנא ממך שזה לא יהיה המשפט היחידי שתיקח מכל זה כי זה לא העיקר)?
למרות כל אלו, האם אוהדי הפועל ירושלים, או אם תרצה נהיה יותר ספציפיים, "ארגון האוהדים", הכין מארב עם מקלות וסכינים לאוהדי קבוצה אחרת? האם הוא אי פעם התקיף בכוונה קבוצת אוהדים/אוהד בודד והיה זה שגרם לתחילת התגרה?

התשובה היא לא, לא, לא, לא, לא, לא, לא, לא.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מאי 17, 2016 1:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:10 pm 
Freshman

האם (חלק) מהקהל של ירושלים צבוע, מתנשא וחושב שהוא שונה מאחרים ?
התשובה היא כן. כן כן כן.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:11 pm 
Junior

דייסון כתב:
האם (חלק) מהקהל של ירושלים צבוע ומתנשא וחושב שהוא שונה מאחרים ?
התשובה היא כן. כן כן כן.

כרגיל,שום תשובה עניינית. אפילו לא פסיק.
אני מתנשא וצבוע - אתה פחדן, או סתם לא יודע מה לכתוב.

אני לפחות עומד מול מה שאתה כותב לי. אבל ככה זה שאתה בצד הצודק, יותר קל...

בית"ר של הכדורסל. כל הזמן אכלו לי, שתו לי, עשו לי, אמרו לי, התנכלו לי. אבל פעם אחת לא תודו שאולי צריך לעשות בדק בית אצלכם במקום לירות לכל עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:17 pm 
מנהל פורום

אדום88, אני לא אוהב את הכיוון שלך, מאז שהצטרפת לפורום אתה פחות או יותר רק מתקוטט
מה הקול הקורא לאוהדי חולון? אתה רואה כאן את נציגם עלי אדמות?
אתה בתחרות על תואר הקהל המוסרי ביותר במדינה?
אני בסבבה בויכוחים בוטים, כמו בין התנין ללאומית, עוקצים קצת וחוזרים לדבר על כדורסל
אבל "אתה פחדן" "אתה לא יודע לכתוב/לקרוא" וכל הפאתוס שמתלווה לזה, לא הולך לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:20 pm 
Sophomore

עוד חוזר הניגון...

הנה תגובתו של לאומית למופע הבובות:

הקטע עם הבובות היה משובב נפש. מצחיק בטירוף ובטוב טעם, כל מי שמסביבי התגלגל מצחוק ואני מדבר על אנשים מבוגרים בין היתר."
וכל זה מכאן מתוך אחת ההשתלוליות המרובות של אוהדי חולונגיה.

viewtopic.php?f=1&t=10732&start=25

ותמיד אותו הסיפור... עוד סיפור על אוהדי חולון האלימים. אוהד אובייקטיבי (במקרה הזה בילטיפש) היה ביציע, אמר את שאמר ולאומית כהרגלו טומן את ראשו בחול.

דווקא אחרי פרשת החזיז מר לאומית לא היה בפורום תקופה אחרונה. כנראה שגם לו יש גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 4:25 pm 
Junior

מיכאל התנין כתב:
עוד חוזר הניגון...

הקטע עם הבובות היה משובב נפש. מצחיק בטירוף ובטוב טעם, כל מי שמסביבי התגלגל מצחוק ואני מדבר על אנשים מבוגרים בין היתר."

http://www.salnews.com/forum/viewtopic. ... 2&start=25

ותמיד אותו הסיפור... עוד סיפור על אוהדי חולון האלימים. אוהד אובייקטיבי (במקרה הזה בילטיפש) היה ביציע, אמר את שאמר ולאומית כהרגלו טומן את ראשו בחול.

דווקא אחרי פרשת החזיז מר לאומית לא היה בפורום תקופה אחרונה. כנראה שגם לו יש גבול.

בוודאי שעוד חוזר הניגון. אתה כל פעם כותב את אותם הדברים בצורות שונות אז מה הפלא.
באת לפני אי אלו הודעות והלנת על "השלטים הפורנוגרפיים" של אוהדי חולון. אז באתי והראתי לך, וכנ"ל דייסון, שלכם יש שלטים לא פחות גרועים שזוכים לגיבוי והבנה מצד אחד נציג האוהדים שלכם שגם כותב באתר צ'ה. מה שנקרא, המיינסטרים שלכם.

מה התגובה שלך ? טמנת את הראש באדמה, מלמלת כמה דברים שלא נכונים ולא שיקפו את המציאות דאז ועכשיו שוב חזרת לבובות.

אפילו יענקלה בן סירא היה מגיע עם חומרים חדשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 5:15 pm 
Freshman

לצערנו בחברה הישראלית יש לא מעט עשבים שוטים וגם בקרב אוהדי חולון כנראה יש קצת יותר מקבוצות אחרות בגלל שלא עוקרים עשבים בקצב מספיק טוב.
הנהלת הקבוצה נלחמת באלימות של האוהדים (אפילו היה מקרה שדורסמן הזמין משטרה לאוהדים מסוימים) ועושה כמיטב יכולתה למגר את האלימות בקרב האוהדים (ואם במקרה הזה מדובר באוהדי חולון כנראה היכולת גרועה....).
חוליגנים כאלו גורמים נזק תדמיתי לקבוצה וגם כלכלי, ספונסרים שלא באים, קנסות, אוהדי י"ם שחופרים :) וכו'... לא מעט מהגידול באוהדים השנה היו בעזרת משפחות עם ילדים שהגיעו לבילוי משפחתי (כפי שדייסון ציין נבנה מתחם מדהים), אלימות כזו רק תהרוס את מה שמנסים לבנות בקבוצה.

וכדי להיות אופרטיביים ולהמנע מויכוחים מיותרים במידה ויש למישהו תמונות או סרטון ברור יותר מהסרט ב YNET (בלתי אפשרי לזהות שם מישהו) שניתן לזהות אוהדים אני אדאג שכף רגלו לא תדרך במשחקי הקבוצה, אני עוזר לקבוצה עם ספונסר די משמעותי, והתמיכה בקבוצה עונה הבאה תותנה בהרחקת האוהדים (כמובן במידה והם אוהדי חולון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 5:49 pm 
Hall of Famer

ג'ו קופר, קיבלת לייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 5:54 pm 
Freshman

אהלן אהלן, פוסט מלא בחצאי אמיתות ובעיקר הרבה הכללות.
האירוע האחרון, אם אכן קשור לחולון, ראוי לגינוי מקיר לקיר ולהרחקה של המעורבים מהמגרשים לצמיתות.
עד פה ספציפית למקרה.

יש בקהל שלנו אנשים מכל הסוגים, ביניהם גם אנשים אלימים.
אני מכיר אישית לא מעט אנשים, ויכול לומר בוודאות מלאה שכמות האנשים האלימים היא מועטה יחסית, אבל קולה נשמע.

אני ביקורתי מאוד כלפי הקהל שלנו, אבל תעצרו רגע ותשאלו את עצמכם האם כל דבר שנכתב באתר כלשהו בהכרח משקף את המציאות. בדיוק כמו שאתם מסבירים על מקרים מסוימים מנקודת מבטכם.

הקהל שלנו הוא קהל אמוציונלי, לטוב ולרע.

אגב, לא עמדנו לדין על קטטה עם אוהדי הפועל כמו שמישהו נהנה לכתוב אלא על "התנפלות" על נייט רובינסון. יחי ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:00 pm 
Hall of Famer

לאומית ודייסון, אני חושב שאם התגובות שלכם היו זהות לתגובות של ג'ו קופר ומאנו, הרוב פה בפורום לא היו תוקפים אתכם ומסכימים עם התגובה. אתם בחרתם להגיב "קצת" אחרת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:09 pm 
Freshman

בחרו להגיב בצורה אחרת כי היתה פה התקפה והיה פה עליהום.

לא מכיר את האינטריגות פה, אבל ברור לי שיש לזה חלק בתגובות ובצורת הדיבור של 2 הצדדים.

אנחנו רוצים כדורסל שמח, ועם יריבות גם בין הקהלים. זה בסדר וזה חלק מהעניין. ההתנשאות, ההכללות וסילופי האמת גורמות להתגוננות טבעית וזו התוצאה.
תורידו להבות, הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:23 pm 
Sophomore

קופר, שאפו.

זה אפילו לא עניין של אינטריגות בין כותבים. הסרטון בYNET אכן מזעזע, תרבות אוהדים שראוי שלא תהיה בקרבנו וצריך להוקיע אותה ולהקיא אותה מקרבנו.

נראלי שברור שאוהדי נסטי לא קשורים כלל לעניין. יש כאן ובפורמים אחרים עדויות ממקור ראשון ! על רכבים עם סטיקרים של חולוניה. לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין לאן נושבת הרוח. חייבים לעשות בדק בית רציני בחולון.

אם לאומית ודייסון חושבים שצריכים לעשות בדק בית בקבוצות אחרות, אדרבר ואדרבא. שיפתחו ת'רד נפרד וישטחו את טענותיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:24 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
מיכאל התנין כתב:
עוד חוזר הניגון...

viewtopic.php?f=1&t=10732&start=25

בוודאי שעוד חוזר הניגון. אתה כל פעם כותב את אותם הדברים בצורות שונות אז מה הפלא.
באת לפני אי אלו הודעות והלנת על "השלטים הפורנוגרפיים" של אוהדי חולון. אז באתי והראתי לך, וכנ"ל דייסון, שלכם יש שלטים לא פחות גרועים שזוכים לגיבוי והבנה מצד אחד נציג האוהדים שלכם שגם כותב באתר צ'ה. מה שנקרא, המיינסטרים שלכם.

מה התגובה שלך ? טמנת את הראש באדמה, מלמלת כמה דברים שלא נכונים ולא שיקפו את המציאות דאז ועכשיו שוב חזרת לבובות.

אפילו יענקלה בן סירא היה מגיע עם חומרים חדשים...

לאומית, די נו... זה כבר נהיה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:32 pm 
Junior

מיכאל התנין כתב:
קופר, שאפו.

זה אפילו לא עניין של אינטריגות בין כותבים. הסרטון בYNET אכן מזעזע, תרבות אוהדים שראוי שלא תהיה בקרבנו וצריך להוקיע אותה ולהקיא אותה מקרבנו.

נראלי שברור שאוהדי נסטי לא קשורים כלל לעניין. יש כאן ובפורמים אחרים עדויות ממקור ראשון ! על רכבים עם סטיקרים של חולוניה. לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין לאן נושבת הרוח. חייבים לעשות בדק בית רציני בחולון.

אם לאומית ודייסון חושבים שצריכים לעשות בדק בית בקבוצות אחרות, אדרבר ואדרבא. שיפתחו ת'רד נפרד וישטחו את טענותיהם.

עדויות ממקור ראשון ! ואבייקטיבי לחולטין ! על סטיקרים !!! של אוהדי חולון !!!

חייב לציין שאפילו בבית הדין השרעי של דעא"ש נדרש רף הוכחות יותר גבוה כדי להוכיח אשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:40 pm 
Sophomore

כפי שאמר הראי, רק בדיקות ד.נ.א יספקו אתכם.

אשמח לשמוע ממך את התאורייה האלטרנטיבית שלך למה שקרה.

האם אוהדים של קבוצה אחרת?
מחבלים?
סתם עבריינים מהרחוב?

מה דעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:53 pm 
Junior

מיכאל התנין כתב:

מחבלים?
סתם עבריינים מהרחוב?

מה דעתך?

בניגוד אליך שניזון ממקורות אוביקטיביים לי לא ידוע על המקרה ומהסרטונים שראיתי בוודאי שלא הצלחתי לזהות אף אחד.

ייתכן שמדובר בג'ינג'ית עם השיער הקצוץ (מבוגרת מעט, יושבת בשורה 5 ליד המעקה) שהתעצבנה על הירידה והחליטה בהתראה קצרה לכלות את זעמה באוהדי ירושלים באמצעות שליחים שגייסה ברגע האחרון.
ייתכן שמדובר בחוליה של בנק מזרחי-טפחות, אולי גם במחלקת הביטחון של עירית נס ציונה שניסו לעשות ניסוי על רטוב במסגרת תרגיל להגנה היקפית על העיר מפני חוליות מחסלים שמגיעים מג'ואריש השכנה.

הכל יכול להיות. נשאיר למשטרה לחקור, אם בכלל הוגשה תלונה.
כמובן, בתקווה שימוצה הדין על המעורבים, מי שלא יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 6:55 pm 
Junior

לאומית כתב:
מיכאל התנין כתב:

מחבלים?
סתם עבריינים מהרחוב?

מה דעתך?

בניגוד אליך שניזון ממקורות אוביקטיביים לי לא ידוע על המקרה ומהסרטונים שראיתי בוודאי שלא הצלחתי לזהות אף אחד.

ייתכן שמדובר בג'ינג'ית עם השיער הקצוץ (מבוגרת מעט, יושבת בשורה 5 ליד המעקה) שהתעצבנה על הירידה והחליטה בהתראה קצרה לכלות את זעמה באוהדי ירושלים באמצעות שליחים שגייסה ברגע האחרון.
ייתכן שמדובר בחוליה של בנק מזרחי-טפחות, אולי גם במחלקת הביטחון של עירית נס ציונה שניסו לעשות ניסוי על רטוב במסגרת תרגיל להגנה היקפית על העיר מפני חוליות מחסלים שמגיעים מג'ואריש השכנה.

יש לך את זה ברעיונות יותר מטומטמים, או שחשבת על ה-3 רעיונות הכי דביליים שיכולת להעלות, ורק אז כתבת ההודעה?

אם אתה מאמין למה שאתה כותב (אולי אלה בכלל היו המנקים של האולם שהחליטו לנקום באוהדים שלא זרקו את כוסות השתייה לפח - הנה עוד רעיון מטומטם להוסיף לרשימה), אז המצב באמת אבוד. רק בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 7:10 pm 
Junior

אדום88 כתב:
לאומית כתב:
מיכאל התנין כתב:

מחבלים?
סתם עבריינים מהרחוב?

מה דעתך?

יש לך את זה ברעיונות יותר מטומטמים, או שחשבת על ה-3 רעיונות הכי דביליים שיכולת להעלות, ורק אז כתבת ההודעה?

אם אתה מאמין למה שאתה כותב (אולי אלה בכלל היו המנקים של האולם שהחליטו לנקום באוהדים שלא זרקו את כוסות השתייה לפח - הנה עוד רעיון מטומטם להוסיף לרשימה), אז המצב באמת אבוד. רק בריאות.

טפשי בדיוק כמו התיאוריות שלך.
עד עכשיו לא קרה פעם אחת שאוהדי חולון באו להרביץ לאוהדים של קבוצה x במגרש y שלא מדובר בכלל במשחק של חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:30 pm 
Junior

לאומית כתב:
אדום88 כתב:
לאומית כתב:

טפשי בדיוק כמו התיאוריות שלך.
עד עכשיו לא קרה פעם אחת שאוהדי חולון באו להרביץ לאוהדים של קבוצה x במגרש y שלא מדובר בכלל במשחק של חולון.

אז אתם כנראה משתכללים עם השנים.

עוד מעט גם תגיד שאוהדי חולון אף פעם לא השתמשו באלימות נגד אוהדים של קבוצות אחרות, ושהם לא עשו את זה יותר מאוהדים של קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:35 pm 
Junior

אני רק אניח את זה כאן.

תמונה

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:40 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
אני רק אניח את זה כאן.

תמונה

מאז השלט הזה כבר נרצח אוהד ירושלים אחד בפיגוע בדיזנגוף.
אומרים שהמחבל נשאת מלחם שאב השראה מהשלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:43 pm 
Junior

מה הקשר בין מחט לתחת?
מה הקשר בין מה שאנחנו כותבים לבין התשובות שלך ושל דייסון?

אולי פעם אחת תתמודד עם תוכן ההודעות שכותבים לך במקום לזרוק שטויות לכל עבר?
זה פשוט לא ייאמו כמה חד צדדי הדיון הזה..

אבל העיקר ידעת להטיף לנו על שלט מסכן שמכיל את המילה 'לזיין'....

מבחינתי: השלט הזה מסית לרצח (אני לא באמת מאמין בזה, אלא רק שם לך מראה לתשובות שלך).
כמו שאתה אלוף העולם בלהוציא דברים בהקשרם, גם אני יודע לעשות את זה.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מאי 17, 2016 8:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:44 pm 
Junior

אדום88 כתב:
מה הקשר בין מחט לתחת? מה הקשר בין מה שאנחנו כותבים לבין התשובות שלך ושל דייסון?
אבל העיקר ידעת להטיף לנו על שלט מסכן שמכיל את המילה 'לזיין'....

הפוך, גוטה, הפוך. חברך התנין הטיף על שלטים פורמוגרפיים. בתגובה הראיתי לו את הצביעות שלו ושל חבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: