סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 6:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 3:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בגלל הצד השני במשוואה, אוריאל. אגב, לא מת על הביטוי "אין ספק", בטח שזה לא נכון בהקשר הזה. אבל ודאי שיש פה קייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 4:01 pm 
Hall of Famer

Avishai כתב:
שלא יהיה ספק - אם אוקלהומה תיקח את הסדרה הזאת, לא משנה באיזו דרך, זה ישאיר אבק לכל האפסטים שהיו עד היום ב-NBA. ספק אם אפשר יהיה להתעלות על זה.

אפשר את זה ביותר דרמטי?
ולא משנה באיזה דרך היא תיקח את הסדרה? האם זה יהיה אפסט אם סטפ קארי בדקה הראשונה של משחק 2 יפצע שוב ויגמור את העונה, קליי תומפסון ישחק עם אבא שלו חיובים בין המשחק השני והשלישי וינקע את האגודל, דריימונד גרין ייקרא לשמש כמודל לסרט שרק החדש וסטיב קר יצטרף לכנופייה הלטינית הכי גדולה באוקלנד?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 4:10 pm 
Junior

Avishai כתב:
שלא יהיה ספק - אם אוקלהומה תיקח את הסדרה הזאת, לא משנה באיזו דרך, זה ישאיר אבק לכל האפסטים שהיו עד היום ב-NBA. ספק אם אפשר יהיה להתעלות על זה.

ממש לא מסכים:
- בסוף אנחנו מדברים על מקום 1 מול מקום 3, לא מקום 8 כמו הניקס ודנבר
- הם כבר עברו את ס"א שהייתה פייבוריטית, כלומר עוד לפני הסדרה היה ברור שזו קבוצה חזקה
- אין הרבה קבוצות (בהיסטוריה) עם שני שחקני על כמו דוראנט ווסטברוק. קשה להיות לגמרי מופתעים מנצחון שלהם (כששניהם בריאים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:18 pm 
Hall of Famer

עוד סדרה שאף אחד לא ציין זה ממפיס - ספרס מ-2011

לגבי הסדרה הנוכחית - אני לא יודע אם הכי גדול אבל ללא ספק עלול להיות אחד הגדולים. אנשים פה קצת שכחו מה נכתב בפורום הזה עד לפני חודש - ציון וייטרס זורק אבטיחים, את קאנטר אף אחד לא רוצה כשומר בגן ילדים, רוברסון זה ספולושה לעניים, סם פרסטי קיבץ את הסגל המסייע הגרוע בליגה וכד'.
שקבוצה כזאת תעשה מהפך פנימי ותצליח להדיח הן קבוצה של 67 נצחונות והן קבוצה של 73 נצחונות, זה הישג בלתי רגיל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:41 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה לי רלוונטי לכאן:

http://www.haaretz.co.il/blogs/yoavborowitz/1.2946596

נראה לי שאפשר להכריז סופית על תום עידן לברון. קארי קיבל את לפיד ה"איך אני שונא את הדביל הזה ומקווה שהוא יפסיד ושכל אוהדי ההצלחות האלה ימותו!!!1".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 12:30 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עוד סדרה שאף אחד לא ציין זה ממפיס - ספרס מ-2011

לגבי הסדרה הנוכחית - אני לא יודע אם הכי גדול אבל ללא ספק עלול להיות אחד הגדולים. אנשים פה קצת שכחו מה נכתב בפורום הזה עד לפני חודש - ציון וייטרס זורק אבטיחים, את קאנטר אף אחד לא רוצה כשומר בגן ילדים, רוברסון זה ספולושה לעניים, סם פרסטי קיבץ את הסגל המסייע הגרוע בליגה וכד'.
שקבוצה כזאת תעשה מהפך פנימי ותצליח להדיח הן קבוצה של 67 נצחונות והן קבוצה של 73 נצחונות, זה הישג בלתי רגיל.

בשלב הבא הם ידיחו קבוצה שניצחה 82 משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 6:55 am 
מנהל פורום

82 אבל לא בעונה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 7:51 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
Avishai כתב:

אפשר את זה ביותר דרמטי?
ולא משנה באיזה דרך היא תיקח את הסדרה? האם זה יהיה אפסט אם סטפ קארי בדקה הראשונה של משחק 2 יפצע שוב ויגמור את העונה, קליי תומפסון ישחק עם אבא שלו חיובים בין המשחק השני והשלישי וינקע את האגודל, דריימונד גרין ייקרא לשמש כמודל לסרט שרק החדש וסטיב קר יצטרף לכנופייה הלטינית הכי גדולה באוקלנד?

אפשר את זה ביותר הוצאה מההקשר?
ברור שהכוונה לסגל מלא של הווריורס. הכוונה ב"לא משנה איך" היא ללא משנה אם זה יהיה נוק-אאוט מהדהד או כמה משחקים רעים שמוכרעים בקושי על החלטת שופט. עם כל הכבוד לדיבורי "מקום 1 נגד 3", זאת העונה הסדירה הכי דומיננטית של קבוצה ב-NBA, חוץ מסן אנטוניו לא הייתה קבוצה שסומנה כמי שיכולה באמת לאיים עליה לאורך סדרת פלייאוף שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 9:25 am 
Hall of Famer

לי לא ברור שום דבר.
אני לא יודע אם זאת העונה הסדירה הכי דומיננטית של קבוצת אן.בי.איי, אני חושב שהבולס, שבסה"כ ניצחו משחק אחד פחות והורידו הילוך בסוף, היו יותר דומיננטים. אין ספק שזאת העונה עם המאזן הכי טוב בהיסטוריה.
ברור שהפסד של הווריירס לכל קבוצה, כולל הספארס היה מהווה/יהווה הפתעה, אפילו גדולה. אבל שוב, אנחנו מדברים על יריבה שמחזיקה בצמד מהשחקנים הכי טובים בליגה. אני לא יכול להגיד שהסיכוי שלהם קלוש, אפילו לא מול הווריירס. זה לא קביל בעיני בשביל הגדרה מפוצצת של אין ספק שזה ישאיר אבק לכל האפסטים שהיו עד היום באן.בי.איי וספק אם אפשר להתעלות על זה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 12:15 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא בטוח שיחס ההימורים של וגאס לפני פתיחת הסדרה היה שונה מהיחס לאליפות של לסטר (שזאת כמובן התשובה הנכונה למהו האפסט הכי גדול בהיסטוריה).

אתה באמת חושב שמישהו נותן לסידרה יחס של 1 לכמה אלפים ?
לצורך העניין - גם סידרה חד-צדדית קיצונית כמו ספרס-ממפיס שהייתה לאחרונה לחלוטין לא מצדיקה יחס שכזה .

אני לא מבין איך בכלל ניצחון של OKC בכלל נכנס לדיון של "אפסט ברמה היסטורית" .
משתמע מדברי עמוס ( הקיצוניים מדי לטעמי כאמור ) , שבעבר האנדרדוג לקח סדרות בסיכוי של 99-1 ( ואף יותר ) לרעתו . כמה זו הסידרה הנוכחית - 80-20 נניח ?!
אם קליבנלד תנצח בגמר את גולדן סטייט - זה גם כן מועמד לאפסט היסטורי ?

אמירה שאני כן יכול לקבל אותה היא שאם אוקלהומה תזכה באליפות - זו תהיה ריצת פלייאוף "מרשימה באופן היסטורי" , הכוללת מעבר של 3 קבוצות באמת טובות נגד הביתיות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 2:31 pm 
Freshman

ראובן כתב:
נראה לי רלוונטי לכאן:

נראה לי שאפשר להכריז סופית על תום עידן לברון. קארי קיבל את לפיד ה"איך אני שונא את הדביל הזה ומקווה שהוא יפסיד ושכל אוהדי ההצלחות האלה ימותו!!!1".

ציטוט:
בבלוג הזה אפילו טענתי שדמאר דרוזן וקיירי אירווינג שחקנים מרשימים יותר (מסטף). כתבתי זאת כי הם שחקנים מגוונים יותר, וכאלה שאני באופן אישי יותר מתחבר לתכונות שלהם ומעריך אותן.

מי שכותב משפט כזה לא ראוי להתייחסות, כנראה מעריץ עיוור של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 2:54 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
עמוס לב כתב:
אני לא בטוח שיחס ההימורים של וגאס לפני פתיחת הסדרה היה שונה מהיחס לאליפות של לסטר (שזאת כמובן התשובה הנכונה למהו האפסט הכי גדול בהיסטוריה).

לצורך העניין - גם סידרה חד-צדדית קיצונית כמו ספרס-ממפיס שהייתה לאחרונה לחלוטין לא מצדיקה יחס שכזה .

משתמע מדברי עמוס ( הקיצוניים מדי לטעמי כאמור ) , שבעבר האנדרדוג לקח סדרות בסיכוי של 99-1 ( ואף יותר ) לרעתו . כמה זו הסידרה הנוכחית - 80-20 נניח ?!

אמירה שאני כן יכול לקבל אותה היא שאם אוקלהומה תזכה באליפות - זו תהיה ריצת פלייאוף "מרשימה באופן היסטורי" , הכוללת מעבר של 3 קבוצות באמת טובות נגד הביתיות .

ברור לך שאני דיברתי על הסדרה של הסוניקס מול הנאגטס, כן?
אני מניח שוגאס לא נותנים יחס שכזה לסדרות, כי פציעות תמיד יכולות לקרות. והשפעה של פציעות בסדרה קצרה ברור שיותר דרמטית מאשר לאורך עונה. לא צריך להיתפס מילולית לכל מה שכתבתי. סיאטל מול דנבר זאת הייתה סדרה על הנייר סופר חד צדדית. מעולם מדורגת 8 לא ניצחה את מדורגת 1. סיאטל בדיוק סיימו כקבוצה הכי טובה בליגה ורק בעונה הקודמת הם לקחו את הסאנס ל-7 משחקים בגמר המערב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 3:10 pm 
מנהל פורום

goldman כתב:
ראובן כתב:
נראה לי רלוונטי לכאן:

ציטוט:
בבלוג הזה אפילו טענתי שדמאר דרוזן וקיירי אירווינג שחקנים מרשימים יותר (מסטף). כתבתי זאת כי הם שחקנים מגוונים יותר, וכאלה שאני באופן אישי יותר מתחבר לתכונות שלהם ומעריך אותן.

מי שכותב משפט כזה לא ראוי להתייחסות, כנראה מעריץ עיוור של לברון.

או סתם פרובקטור חסר מושג, שאפילו לבחור את הפרובוקציה לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 4:07 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
shmueliki כתב:
עמוס לב כתב:

ברור לך שאני דיברתי על הסדרה של הסוניקס מול הנאגטס, כן?
אני מניח שוגאס לא נותנים יחס שכזה לסדרות, כי פציעות תמיד יכולות לקרות. והשפעה של פציעות בסדרה קצרה ברור שיותר דרמטית מאשר לאורך עונה. לא צריך להיתפס מילולית לכל מה שכתבתי. סיאטל מול דנבר זאת הייתה סדרה על הנייר סופר חד צדדית. מעולם מדורגת 8 לא ניצחה את מדורגת 1. סיאטל בדיוק סיימו כקבוצה הכי טובה בליגה ורק בעונה הקודמת הם לקחו את הסאנס ל-7 משחקים בגמר המערב.

ברור .
ועדיין זה נראה לי יותר סדר גודל של אחת לכמה עשרות ( או מאה לכל היותר ) , ולא אלפים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 127 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה