סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 12:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:45 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:
אני רק אניח את זה כאן.

תמונה

מאז השלט הזה כבר נרצח אוהד ירושלים אחד בפיגוע בדיזנגוף.
אומרים שהמחבל נשאת מלחם שאב השראה מהשלט.

לפחות השלט מלמד שאף פעם לא סיימתם בית ספר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 8:47 pm 
Junior

מנחם כתב:
לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:
אני רק אניח את זה כאן.

תמונה

מאז השלט הזה כבר נרצח אוהד ירושלים אחד בפיגוע בדיזנגוף.
אומרים שהמחבל נשאת מלחם שאב השראה מהשלט.

לפחות השלט מלמד שאף פעם לא סיימתם בית ספר

אל תכליל, רק שיעורי אנגלית...

והנה לקחנו נושא לדיון והסתנו אותו לכיוון אחר.
איך זה מרגיש לכם? נחמד? אם לא נחמד, עכשיו תחזור על כל ארבעת עמודים האחרונים, ותתמודד עם מה שכתבתנו לך, במקום לענות גיבוב של שטויות.

עוד דבר שהשלט הזה מראה, ולא קשור לדיון (אבל זה כל מהות הת'רד, לקחת נושא ולעוות לו את המשמעות), זה עד כמה היריבות בין הקהלים חד צדדית....תראו איזה תפאורה מושקעת (עילגת ככל שתהיה) אוהדי חולון עשו לכבודנו....מנגד, אנחנו לא סופרים אותם. פסיק של דיו לא נבזבז עליכם.
אשכרה יריבות חד צדדית. זה כמו שפתאום אוהדי בני יהודה ימציאו לעצמם שמעכשיו הם יריבים מושבעים של מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:06 pm 
Junior

אני חושב מה שבעיקר מדהים במיצג השלטים האלו (כי בואו, יש פה שלושה שונים), הוא התמיכה הרוחבית והמערכתית שהוא מקבל. בשביל שני השלטים העליונים, היו צריכים את תמיכת מנהל האולם, שכנראה קיבל אישור כזה או אחר מההנהלה. השלט הנמוך מוחזק על ידי חצי יציע בערך.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:12 pm 
Freshman

אתם מצחיקים עם ה"חד צדדית".
יש פה קבוצה שהיא שנואת הפורום, לא משנה איך תסתכלו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:16 pm 
Junior

אני לא שונא את הפועל חולון, אבל אני נמצא כמעט בכל משחק בית שלה בשלוש השנים האחרונות ואני לא חושב שהייתי באולמות עם אווירה אלימה כל כך מלבד האולמות של הפועל תל אביב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:18 pm 
Junior

אדום 88

אפרופו לקחנו, הסתנו וכו. הת'רד הזה במצב נורמלי צריך היה להסתיים בחמש הודעות. גם דייסון וגם אני ייחלנו להתערבות המשטרה ומעצר המעורבים.
מכאן והלאה התגוללת אתה (בעיקר) וחבריך והאשמת אותנו בהכל חוץ מרצח ואנחנו אמרנו את שלנו.

בוא ניתן למשטרה לחקור ונראה מה יוליד יום. אם תתלוננו בכלל כי יותר ויותר אני משתכנע שאין לכם כלום ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:39 pm 
Junior

המשטרה חוקרת, הודיעה שמחר תפשוט על משרדי בנק מזרחי טפחות ותתחיל בגל מעצרים.
יכול להיות שגם מדובר בעובדי מע"צ שהתעצבנו על אוהדי הפועל ירושלים שדרכו להם על המדרכה החדשה שיצרו (מצחיק אותי כל פעם מחדש, לחשוב על זה שאתה ממש יושב מול המחשב, ומאמין למה שאתה כותב. שלא מדובר באוהדים של חולון. או שאתה לא רציני ובעצם התלוצצת כל הזמן).

בקשר לרצון הכל כך עז שלך להגשת תלונה:
אז המשטרה לא תעשה כלום, השינוי צריך להתחיל בכם, כלומר בקול השפוי בצד החולוני, אבל אני לא רואה את זה קורה ע"פ התגובות שלך ושל דייסון, אם זה כביכול נחשב "הקול השפוי", אז קורה ההפך הגמור, והאלימות לעולם תישאר ואף תיגבר... אמרנו שממוצע הקהל של חולון עומד על 3000 למשחק. ביום ראשון בנס ציונה היו לפחות 50 חוליגנים, אתה ודייסון זה עוד 2, אני מקווה שיש 2948 אוהדים אכפתיים שכן מייחלים לשינוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:47 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
אני לא שונא את הפועל חולון, אבל אני נמצא כמעט בכל משחק בית שלה בשלוש השנים האחרונות ואני לא חושב שהייתי באולמות עם אווירה אלימה כל כך מלבד האולמות של הפועל תל אביב.

העונה היתה אווירה אלימה באולם?
דווקא הופתעתי מכמות הילדים והמשפחות באולם והאווירה היחסית נעימה.
שואל ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:02 pm 
Freshman

Manu כנראה לא שמת לב, אבל יש כאן כמה אוהדים של בנק יהב שמנסים להתנגח בהפועל חולון ואוהדיה בכל דרך אפשרית. כולל ע"י צביעות ושקרים בולטים.
כפי שלאומית כתב, עוד בתחילת הפוסט כתבנו שיש להניח למשטרה לבצע את עבודתה.
במקום זה הם מאשימים את כלל אוהדי חולון וגם אותי ולאומית בהצדקה של המעשה.
אגב אכן מסתבר שבכלל לא הוגשה תלונה.
כנראה שמדובר בניפוח המקרה של הצבועים ומסלפי האמת שכל מה שמעניין אותם להתנגח בחולון.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

נערך לאחרונה על ידי דייסון בתאריך ג' מאי 17, 2016 10:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:03 pm 
Junior

לאומית כתב:
אדום 88

אפרופו לקחנו, הסתנו וכו. הת'רד הזה במצב נורמלי צריך היה להסתיים בחמש הודעות. גם דייסון וגם אני ייחלנו להתערבות המשטרה ומעצר המעורבים.
מכאן והלאה התגוללת אתה (בעיקר) וחבריך והאשמת אותנו בהכל חוץ מרצח ואנחנו אמרנו את שלנו.

בוא ניתן למשטרה לחקור ונראה מה יוליד יום. אם תתלוננו בכלל כי יותר ויותר אני משתכנע שאין לכם כלום ביד.

אז הסרטון שהראו מבוים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:04 pm 
Freshman

מנחם צפית בסרטון? (שנראה בערך כמו רצף תמונות שחור?)
איך הסקת שמדובר באוהדי חולון ?

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:10 pm 
Junior

אדום88 כתב:
המשטרה חוקרת, הודיעה שמחר תפשוט על משרדי בנק מזרחי טפחות ותתחיל בגל מעצרים.
יכול להיות שגם מדובר בעובדי מע"צ שהתעצבנו על אוהדי הפועל ירושלים שדרכו להם על המדרכה החדשה שיצרו (מצחיק אותי כל פעם מחדש, לחשוב על זה שאתה ממש יושב מול המחשב, ומאמין למה שאתה כותב. שלא מדובר באוהדים של חולון. או שאתה לא רציני ובעצם התלוצצת כל הזמן).

בקשר לרצון הכל כך עז שלך להגשת תלונה:
אז המשטרה לא תעשה כלום, השינוי צריך להתחיל בכם, כלומר בקול השפוי בצד החולוני, אבל אני לא רואה את זה קורה ע"פ התגובות שלך ושל דייסון, אם זה כביכול נחשב "הקול השפוי", אז קורה ההפך הגמור, והאלימות לעולם תישאר ואף תיגבר... אמרנו שממוצע הקהל של חולון עומד על 3000 למשחק. ביום ראשון בנס ציונה היו לפחות 50 חוליגנים, אתה ודייסון זה עוד 2, אני מקווה שיש 2948 אוהדים אכפתיים שכן מייחלים לשינוי)

הלכתי לשחק טניס עם הקיר.
יש למישהו אופטלגין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:18 pm 
Junior

דייסון כתב:
מנחם צפית בסרטון? (שנראה בערך כמו רצף תמונות שחור?)
איך הסקת שמדובר באוהדי חולון ?

תתפלא אבל צפיתי בסרטון שלוש פעמים ורואים בו בבירור כמה אנשים רודפים ומרביצים לאדם אחד.
ולשאלה איך הסקתי שמדובר באונדי חולון? אני נוטה לסמוך על דבריהם של מי שהיו שם וראו את המתקיפים ולא לפתח תיאוריות קונספירציה שאוהדי הפועל ביימו את כל המתקפה הזו כדי להתנגח באוהדי חולון. ומה לעשות, ההיסטוריה של חולון מלמדת שזו לא הפעם הראשונה שאוהדים של חולון התקיפו אוהדים של הפועל.

אתה מאשים את אוהדי הפועל הצבועים שבאים להתנגח באוהדי חולון אבל כל ההתנהלות שלך ושל לאומית בשרשור הזה רק מחזקת אצל רוב מי שהשתתף כאן בדיון את הדימוי השלילי של קהל האוהדים, כולל רבים שהם לא אוהדי הפועל. הרי לו הייתם אומרים שאם מדובר באוהדי חולון הייתם שמחים שיעיפו אותם לכל הרוחות ושאתם חושבים שהם רק מוציאים שם רע לקהל של חולון, אף אחד לא היה יוצא בו בהתקפות נגדכם. אבל במקום זה בחרתם לנסות ולטעון שאוהדי הפועל אלימים יותר ועוד כל מיני דברים מטופשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:20 pm 
Freshman

דווקא גם לאומית וגם דייסון אמרו את זה, יותר מפעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:27 pm 
Junior

Mano כתב:
הרסי הוקינס כתב:

שואל ברצינות.

לדעתי הייתה אוירה אלימה. היא הורגשה בעיקר ביציע שמעל הספסלים והמזכירות, והחל בשירת "תנו לצה"ל לנצח, לזיין ת'ערבים" בתחילת כל משחק. באחד המשחקים (אני לא זוכר מי אלו היו, אולי קרית גת?) הקבוצה היריבה עשתה את כל הטיימאווטים שלה בתוך המגרש כדי להתרחק מהאלימות של הקהל. זה היה ממש מצחיק לראות את הקהל מתוסכל וחסר מעש בהפסקות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:30 pm 
Junior

Mano כתב:
דווקא גם לאומית וגם דייסון אמרו את זה, יותר מפעם אחת.

עברתי עכשיו על כל ההודעות של לאומית והוא לא אמר את זה - אתה מוזמן לבדוק, כל מה שהוא אמר זה שהוא מצפה שהם יפנו למשטרה ושהיא תטפל בזה. דייסון אמר שצריך לטפל באלימות אבל כמובן ישר קשר את זה לאוהדים האלימים של הפועל וכמובן לרגע לא העלה את האפשרות שאולי מדובר באוהדים של חולון. הנה ההודעה שלו:

הבכי של אוהדי ירושלים לא ברור לי. ישראל היא מדינת חוק.
פנו למשטרה שתטפל בנושא ושחררו אותנו מצביעותכם.
באלימות צריך לטפל נקודה. האנשים שהיכו אתמול צריכים להיענש ללא ספק. גם ההוא שדפק בזמנו מקל לפניני בגב וגם אלו שתקפו את שחקני מכבי על הפרקט לפני מספר שנים. כולם שייכים לאותה משפחה אלימה שיש למגר.
התמזל מזלכם וגם בעונה הבאה נהיה בליגת-העל. אתם מוזמנים למתחם הכי יפה בארץ ואח"כ להנות מכוס בירה צוננת על שפת האגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 10:48 pm 
Freshman

שתיהם רשמו שהם מייחלים להתערבות המשטרה ולמעצר המעורבים. יותר מפעם אחת, תבדוק.

לגהי האווירה האלימה- רעש, זמבורות או קללות של קהל בזמן פסק היא לגיטימית ומטרתה להקשות על הקבוצה היריבה. בדיוק כמו בוז בזמן התקפת יריב.
אם זו האווירה המאוד אלימה, אז בסדר. נתמודד עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:04 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
Mano כתב:
הרסי הוקינס כתב:

שואל ברצינות.

לדעתי הייתה אוירה אלימה. היא הורגשה בעיקר ביציע שמעל הספסלים והמזכירות, והחל בשירת "תנו לצה"ל לנצח, לזיין ת'ערבים" בתחילת כל משחק. באחד המשחקים (אני לא זוכר מי אלו היו, אולי קרית גת?) הקבוצה היריבה עשתה את כל הטיימאווטים שלה בתוך המגרש כדי להתרחק מהאלימות של הקהל. זה היה ממש מצחיק לראות את הקהל מתוסכל וחסר מעש בהפסקות מזה.

מילא זה אבל איך שכחת להזכיר את אלה שדחפו ועקפו בתור לנאצ'וס ולקולה במחצית ? אלימים בני אלימים החולונים האלה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:09 pm 
Junior

Mano כתב:
שתיהם רשמו שהם מייחלים להתערבות המשטרה ולמעצר המעורבים. יותר מפעם אחת, תבדוק.

לגהי האווירה האלימה- רעש, זמבורות או קללות של קהל בזמן פסק היא לגיטימית ומטרתה להקשות על הקבוצה היריבה. בדיוק כמו בוז בזמן התקפת יריב.
אם זו האווירה המאוד אלימה, אז בסדר. נתמודד עם זה.

נובמת - יש לך את זה ביותר מרשים? אני בעצמי כתבתי שלאומית אמר שהוא מצפה שהמשטרה תעצור את המעורבים

כתבתי בפירוש אני מצפה לגינוי של האלימות וכן, גם ליכולת להעלות את האפשרות שמדובר באוהדי חולון. הרי חלק גדול מהשרשור הזה מוקש לנסיונות פתטיים לטעון שלא יכול להיות שמדובר באוהדים של חולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:20 pm 
Freshman

ביצוע פסקי הזמן במרכז המגרש נובע מרעש הקהל לדעתי לגיטימי לחלוטין איך הגעת לאלימות ?

אני נמצא ביציע מאחורי הספסל של היריב ומה שמצחיק שביציע זה בדר"כ יש כעשרים אוהדים/בני משפחות של הקבוצה היריבה, אני הייתי בכל
משחקי הקבוצה וכמות האירועים האלימים (פיסית לא שחס וחלילה מישהו ניסה קצת לעשות רעש) הייתה 0 ביציע שאני ישבתי.

הבן שלי בן ה 4 הרגיש בטוח אז נראה לי שגם העשרים מוזמנים מהקבוצה היריבה הרגישו בטוחים. נגד קרית גת ספציפית היו ממש לפני 4 אוהדים
של קרית גת שבסוף המשחק (המאוד מתסכל מבחינתם) סיפרו כמה הם נהנו מהאווירה והקהל.

יכול להיות שאתה מתכוון לכך שאותם מוזמנים (לדעתי אישתו/קרובת משפחה של סינגלטון או משהו כזה)מבני הרצליה שישבו במקום שלי וגרמו לי לזוז שורה קדימה התעצבנו
על זה שהקהל שלנו עומד במשחק. ממש בושה מצידנו.

לצערי בהודעות שלך יש לך מנטרה שאתה כנציג 'האובייקטיבי' שעושה משהו במינהלת מציין שאנחנו הכי אלימים (והפועל) רק שאלה קטנה אם היית בכל משחק שלנו ב 3 שנים
האחרונות איך אתה יכול להשוות אותנו ואת הפועל לכלל הקבוצות ? בעת ובעונה אחת היית בכל המשחקים ?

לאוהדי ירושלים היקרים האהבה כל כך חד צדדית שממש רואים את זה בדיון כאן, אתם מציירים מציאות של מלחמה בפועל במחשחקים מולנו אתם מביאים
נציגות יפה שמעודדת את הקבוצה שלה ומקללת את שלנו ואני ממש לא זיהיתי פחד, לא בחניה, לא במגרש ולא במסעדות ליד. הכל בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:33 pm 
Junior

shayn00 כתב:
ביצוע פסקי הזמן במרכז המגרש נובע מרעש הקהל לדעתי לגיטימי לחלוטין איך הגעת לאלימות ?

אני נמצא ביציע מאחורי הספסל של היריב ומה שמצחיק שביציע זה בדר"כ יש כעשרים אוהדים/בני משפחות של הקבוצה היריבה, אני הייתי בכל
משחקי הקבוצה וכמות האירועים האלימים (פיסית לא שחס וחלילה מישהו ניסה קצת לעשות רעש) הייתה 0 ביציע שאני ישבתי.

הבן שלי בן ה 4 הרגיש בטוח אז נראה לי שגם העשרים מוזמנים מהקבוצה היריבה הרגישו בטוחים. נגד קרית גת ספציפית היו ממש לפני 4 אוהדים

יכול להיות שאתה מתכוון לכך שאותם מוזמנים (לדעתי אישתו/קרובת משפחה של סינגלטון או משהו כזה)מבני הרצליה שישבו במקום שלי וגרמו לי לזוז שורה קדימה התעצבנו

לצערי בהודעות שלך יש לך מנטרה שאתה כנציג 'האובייקטיבי' שעושה משהו במינהלת מציין שאנחנו הכי אלימים (והפועל) רק שאלה קטנה אם היית בכל משחק שלנו ב 3 שנים
האחרונות איך אתה יכול להשוות אותנו ואת הפועל לכלל הקבוצות ? בעת ובעונה אחת היית בכל המשחקים ?

לאוהדי ירושלים היקרים האהבה כל כך חד צדדית שממש רואים את זה בדיון כאן, אתם מציירים מציאות של מלחמה בפועל במחשחקים מולנו אתם מביאים
נציגות יפה שמעודדת את הקבוצה שלה ומקללת את שלנו ואני ממש לא זיהיתי פחד, לא בחניה, לא במגרש ולא במסעדות ליד. הכל בסדר

יש לזה הסבר פשוט - המחזור לא נפרס על יום אחד, אלא על כמה, ואני מגיע לעוד אולמות. חוץ מבאילת, הייתי בכל האולמות בשנה האחרונה. בעיקר הייתי בחולון, ראשון, הרצליה, נס ציונה, ירושלים, שתי התל אביביות באשדוד, כולן בכמות מדגמית מכובדת. ביתר האולמות (מה נשאר לנו: נהריה? חיפה?) לא הייתי כבר הרבה זמן..

לגבי אלימות פיסית - לא חזיתי בכזו. מבחינת אלימות מילולית וויזואלית (כמו המייצג הנחמד שצירפתי), אתם בין מובילות הליגה.

מבחינת מה שאתה חושף את הבן שלך בגיל ארבע אליו, אני לא אבקר אותך. ראשית, אין לי ילדים ואני לא במקום הזה, אבל אני יודע שלקללות ולגסויות שהולכות שם מעל הראש אני בחיים לא הייתי חושף ילדים צעירים. לפעמים אני לא מבין איך אנשים מעיזים להשמיע את מה שיוצא להם מהפה ליד אנשים אחרים, זה נראה לי כל כך מביך.

מצד שני, אולי אני סתם יפה נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:39 pm 
Junior

shayn00 כתב:
ואני ממש לא זיהיתי פחד, לא בחניה, לא במגרש ולא במסעדות ליד. הכל בסדר

אז אני מבין שלא צפית בסרטון.

אז אני מבין שלא נסעת עם חולון למשחק החוץ האחרון בארנה, ונוכחת לדעת שהאוהדים הניפו שלט "אז הם ברחו למדרגות" - כלומר, אז הם ברחו כדי לא ללכת איתנו מכות (ההיגיון הסביר שלכם אומר להימנע מאלימות, אז מדוע השלט הזה מעודד אלימות? ההיגיון הסביר שלכם אומר שאוהדי הפועל ירושלים הוא קהל אלים, אז מדוע הם לא קפצו על ההזדמנות ליצור תגרה המונית כמו שלובשי האדום כל כך אוהבים? אולי כי....נגיד....אתם אלה שמחפשים את האלימות, ואנחנו אלה שמעדיפים להמנע ממנה, גם במחיר "השתפנות" עלק?)?

אז אני מבין שלא היית בכל הסמטאות בהם אוהדי הפועל ירושלים קיבלו מכות רצח (זו הסיבה שאני אישית לא מגיע יותר לחולון, דרך אגב - תנו לי פה אוהד חולון אחד שהגיע לירושלים ויצא חבול ולא רוצה יותר לחזור למשחק חוץ בירושלים)?

שי היקר, אם אין לך מה לחדש, ופשוט לחזור על דברים של לאומית / דייסון, אז אל. כאשר אתה בקהל המקומי, ברור שהכל נראה לך בסדר...

זה יפה להגיד "שהכל בסדר", וזה גם יפה ומאוד לבבי להזמין אותי לטייל במתחם המסעדות האירופאי ליד האולם החדש והיפהפה שלכם...שעל פניו, המציאות שונה.

לשם השוואה, גם לטדי מסוכן להגיע וחרף זאת אוהדי סכנין, או כל קבוצה שהיא, מגיעים לשם (לפני שיצא החוק האוסר זאת).
זה לא נובע מזה שטדי הוא מקום בטוח, אל תסיק ישר ש-A משפיע על B. אולי יש גורם C מגשר? (במקרה הזה אני מניח שהם פשוט סומכים על יחס של שוטר אחד על שני אוהדים, כמו שהמציאות מייצרת, ונותן להם מין תחושת הגנה)
אני מבטיח לך שאתה לא תראה אותם מסתובבים ביחידים או מחנים את האוטו במקומות לא בטוחים.
על זה יש פה קונזצוס, ואתם יכולים להגיד הכצעקתה עד מחר.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מאי 17, 2016 11:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:40 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
shayn00 כתב:

יש לזה הסבר פשוט - המחזור לא נפרס על יום אחד, אלא על כמה, ואני מגיע לעוד אולמות. חוץ מבאילת, הייתי בכל האולמות בשנה האחרונה. בעיקר הייתי בחולון, ראשון, הרצליה, נס ציונה, ירושלים, שתי התל אביביות באשדוד, כולן בכמות מדגמית מכובדת. ביתר האולמות (מה נשאר לנו: נהריה? חיפה?) לא הייתי כבר הרבה זמן..

לגבי אלימות פיסית - לא חזיתי בכזו. מבחינת אלימות מילולית וויזואלית (כמו המייצג הנחמד שצירפתי), אתם בין מובילות הליגה.

מבחינת מה שאתה חושף את הבן שלך בגיל ארבע אליו, אני לא אבקר אותך. ראשית, אין לי ילדים ואני לא במקום הזה, אבל אני יודע שלקללות ולגסויות שהולכות שם מעל הראש אני בחיים לא הייתי חושף ילדים צעירים. לפעמים אני לא מבין איך אנשים מעיזים להשמיע את מה שיוצא להם מהפה ליד אנשים אחרים, זה נראה לי כל כך מביך.

מצד שני, אולי אני סתם יפה נפש.

אם זו הראיה שלך לחיים אז יש לי כבר שם לבן שיום מן הימים יוולד לך: bubble boy. מניח שלא תצא איתו לרחוב, לא תשלח אותו לבית ספר. גם שם מקללים ואפילו, יש גסויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:52 pm 
Freshman

אתה בטוח שעכשיו לא ביקרת אותי על איך שאני מגדל את הבן שלי ?

תודה על ההבהרה שלא מדובר באלימות פיסית.

סתם טיפ אני מציע:
1. לעולם על תגיד לעולם לא בטח בגידול של ילדים
2. אני מבין שגם לא תשלח ילדים לגן/חוגים/בית ספר או שאתה חי בסרט שקללות זה רק באולם של חולוניה
3. שתהיה אבא תבין עד כמה הביקורת שלך נבזית ולא מכבדת אותך - באמת אני סולח לך

תהיה רגוע יש הרבה ילדים במשחקי חולון אז או שתפנה דחוף למועצת הילד על הנעשה (לא תפקיר ילדים קטנים לאור האלימות שאתה חווה במשחקים שלנו נכון ?)
או שאתה פשוט טועה ומטעה.

העונה הסתיימה אבל אני באמת מזמין אותך לקראת העונה הבאה לפנות אליי לפרטי ונקבע ללכת עונה הבאה למשחק של הרצליה ביחד לבירה באגם אחרי המשחק - עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 11:56 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
shayn00 כתב:
ואני ממש לא זיהיתי פחד, לא בחניה, לא במגרש ולא במסעדות ליד. הכל בסדר

אז אני מבין שלא צפית בסרטון.

אז אני מבין שלא נסעת עם חולון למשחק החוץ האחרון בארנה, ונוכחת לדעת שהאוהדים הניפו שלט "אז הם ברחו למדרגות" - כלומר, אז הם ברחו כדי לא ללכת איתנו מכות (ההיגיון הסביר שלכם אומר להימנע מאלימות, אז מדוע השלט הזה מעודד אלימות? ההיגיון הסביר שלכם אומר שאוהדי הפועל ירושלים הוא קהל אלים, אז מדוע הם לא קפצו על ההזדמנות ליצור תגרה המונית כמו שלובשי האדום כל כך אוהבים? אולי כי....נגיד....אתם אלה שמחפשים את האלימות, ואנחנו אלה שמעדיפים להמנע ממנה, גם במחיר "השתפנות" עלק?)?

אז אני מבין שלא היית בכל הסמטאות בהם אוהדי הפועל ירושלים קיבלו מכות רצח (זו הסיבה שאני אישית לא מגיע יותר לחולון, דרך אגב - תנו לי פה אוהד חולון אחד שהגיע לירושלים ויצא חבול ולא רוצה יותר לחזור למשחק חוץ בירושלים)?

שי היקר, אם אין לך מה לחדש, ופשוט לחזור על דברים של לאומית / דייסון, אז אל. כאשר אתה בקהל המקומי, ברור שהכל נראה לך בסדר...

זה יפה להגיד "שהכל בסדר", וזה גם יפה ומאוד לבבי להזמין אותי לטייל במתחם המסעדות האירופאי ליד האולם החדש והיפהפה שלכם...שעל פניו, המציאות שונה.

לשם השוואה, גם לטדי מסוכן להגיע וחרף זאת אוהדי סכנין, או כל קבוצה שהיא, מגיעים לשם (לפני שיצא החוק האוסר זאת).
זה לא נובע מזה שטדי הוא מקום בטוח, אל תסיק ישר ש-A משפיע על B. אולי יש גורם C מגשר? (במקרה הזה אני מניח שהם פשוט סומכים על יחס של שוטר אחד על שני אוהדים, כמו שהמציאות מייצרת, ונותן להם מין תחושת הגנה)
אני מבטיח לך שאתה לא תראה אותם מסתובבים ביחידים או מחנים את האוטו במקומות לא בטוחים.
על זה יש פה קונזצוס, ואתם יכולים להגיד הכצעקתה עד מחר.

אתה פשוט מבין לא נכון. תהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], rony ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: