קצת מהפנינים של לאומית ודייסון מהעמודים הקודמים
גם אחרי שנעשה גל מעצרים, זה לא מעניין אותם - עדיין לא מוכנים להודות שזה אוהדי חולון
עדיין לא מוכיחים להודות שהם קהל אלים
עדיין לא מוכנים להודות שהם זקוקים לבדק בית דחוף.קריאה נעימה-
לאומית כתב:
מצחיק אותי ה"באלף אחוז זה אוהדי חולון".
אם יש משהו ביד שיגישו תלונה למשטרה - עד אז חבל על כל הדיבורים.
עמוד 1
לאומית כתב:
אני לא מגן על אף אחד. אמרתי יש לכם משהו, לכו למשטרה.
עמוד 2
לאומית כתב:
אדום 88 ושות, דומה שקצת הפכתם את היוצרות.
אתם אלה שצריכים להוכיח שאלה היו אוהדי חולון ולא להפך.
נכון לכרגע אפילו אין כוונה לפנות למשטרה. מעניין מאוד.
אז כל עוד לא פניתם למשטרה מבחינתי הכל בגדר עלילה והמקסימום שאתם יכולים לעשות זה למכור חמוצים.
עמוד 3.
דייסון כתב:
נ.ב. עדיין אין שום הוכחה שהתקיפות אתמול בוצעו ע"י אוהדי חולון, למרות שנוח לכם ישר לקפוץ על יריבה שנואה.
אנא גש לתחנת המשטרה הקרובה להגשת תלונה.
עמוד 3
לאומית כתב:
העם איתך.
פנה למשטרה ושחרר אותנו. שהמשטרה תמצה את הדין עם המעורבים.
עד אז כל הבלבולי מוח שלך פה הם בגדר לשון הרע. מבחינתי זה יכול להיות גם 20 עובדי בנק מזרחי טפחות שרצו להציע לכם לפתוח חשבון בנק וברגע שסרבתם התעצבנו והביאו לכם מכות.
עמוד 4
לאומית כתב:
בניגוד אליך שניזון ממקורות אוביקטיביים לי לא ידוע על המקרה ומהסרטונים שראיתי בוודאי שלא הצלחתי לזהות אף אחד.
ייתכן שמדובר בג'ינג'ית עם השיער הקצוץ (מבוגרת מעט, יושבת בשורה 5 ליד המעקה) שהתעצבנה על הירידה והחליטה בהתראה קצרה לכלות את זעמה באוהדי ירושלים באמצעות שליחים שגייסה ברגע האחרון.
ייתכן שמדובר בחוליה של בנק מזרחי-טפחות, אולי גם במחלקת הביטחון של עירית נס ציונה שניסו לעשות ניסוי על רטוב במסגרת תרגיל להגנה היקפית על העיר מפני חוליות מחסלים שמגיעים מג'ואריש השכנה.
עמוד 6
לאומית כתב:
בוא ניתן למשטרה לחקור ונראה מה יוליד יום. אם תתלוננו בכלל כי יותר ויותר אני משתכנע שאין לכם כלום ביד.
עמוד 7
דייסון כתב:
יש כאן כמה אוהדים של בנק יהב שמנסים להתנגח בהפועל חולון ואוהדיה בכל דרך אפשרית. כולל ע"י צביעות ושקרים בולטים.
כפי שלאומית כתב, עוד בתחילת הפוסט כתבנו שיש להניח למשטרה לבצע את עבודתה.
במקום זה הם מאשימים את כלל אוהדי חולון וגם אותי ולאומית בהצדקה של המעשה.
אגב אכן מסתבר שבכלל לא הוגשה תלונה.
כנראה שמדובר בניפוח המקרה של הצבועים ומסלפי האמת שכל מה שמעניין אותם להתנגח בחולון.
עמוד 7 - פה התגלת כשקרן.
מאיפה הבאת אינפורמציה שלא הוגשה תלונה?