דייסון כתב:
שאלה לצבוע88:
מה העונש שלדעתך מגדל הייתה צריכה לקבל בזמנו על התפרעות האוהדים נגד מכבי חיפה?
או שמא המשטרה הייתה צריכה לתפוס את המופרעים?
http://sports.walla.co.il/item/2751702אני אענה לךל למרות שאתה מתעלם / מתחמחק מהטענות שלי. למרות שאתה פוחד להגיב לי באמת לתוכן הדברים כמו גבר.
פשוט קל לי לענות לך, כי אני בצד הצודק. אני לא צריך להיות יצירתי ולהמציא דברים.
כמו כן משעשע אותי שאתה מנסה להביא כתבות שמוציאות את הקהל של הפועל ירושלים אלים (סוג של "אם להם מותר, אז מותר גם לנו"), אבל אתה לא מצליח, אז אתה הולך ישר ל"קל" וזה פשוט למצוא כתבה המתעדת הדלקת אמצעי פירטוכניקה, שפשוט אסור על פי חוק אבל אין בו משהו פוגעני (אלא אם הדבר גורר שריפה ביציע / שאיפות עשן לאוהדים, מה שעדין לא קרה) שאפילו בטיולי חנוכה בתנועת הצופים משתמשים בהם. אבל נעזוב את זה בצד כי אין ספק שמדובר באמצעי מסוכן, אסור ע"פ חוק וכל עוד הוא אסור ע"פ חוק אין לו מקום במגרשי הכדורסל.
אני מקווה שזה ברור מבחינתך אינו מקרה בר השוואה למה שהתרחש בנס ציונה, בהם אוהדים ניזוקו בגופם ונפשם, בהם עבריינים אוהדי חולון באו במטרה לפצוע וכמה שיותר חמור.ובכן, לנושא, בנוגע למקרה הנ"ל:* מאז אותו משחק לא הודלקה אבוקה אחת ביציעי אוהדי הפועל ירושלים, הן בית והן חוץ, כולל משחקי אימון. תבדוק אותי. וזה בגלל הפעולות של הנהלת הפועל ירושלים והשיח הפורה עם האוהדים.
* למה? כל הקהל גינה את המעשה, כולל ראשי האוהדים. אותו אוהד שעשה את המעשה ראה שהקבוצה נענשת בעקבות גחמתו וראה את ההשלכות הפליליות שיש לדבר.
* אינני מכיר את העבריין (לא מתבייש לקרוא כך למי שמכתים את שמי, למרות שאנו חולקים את אהדה לאותה קבוצה, בניגוד אליך) שהדליק את האבוקה, אבל אני מקווה שהנהלת הקבוצה פעלה בכל המישורים כדי למנוע את כניסתו העתידית לכל משחק כדורסל, והגישה נגדה תביעה אזרחית ע"ס מאות אלפי שקלים.
* אתה שוב חוזר לנקודה בה אתה מנסה להגיד לי "תראה - גם הקהל שלך אלים" ובכן, כבר אמרתי לך, שהקהל הוא רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת, ככה שאני לא מבין מה אתה רוצה להשיג בזה, סוג של "לשכנע את המשוכנע".
* אני גם מבסוט על עונש הרדיוס (על תנאי), שזה עוד מניע להפעלת לחץ מקרב כלל הקהל (למרות שלא צריך להפעיל לחץ על האוהדים - הרוב המוחלט של אוהדי הפועל ירושלים הוא נגד פירוטכניקה) ואולי אפילו לחץ מצד הספונסרים.
* נקודה לסיום כדי שזה לא יחמוק מעינייך ומעיניי שאר הקוראים -
איך שלא תהפוך את זה, אי אפשר להשוואת סיטואציה של הדלקת אמצעי פירוטכניקה ביציע אל מול אלימות פיזית, הכוללת מארב והגעה מיוחדת למקום של אוהדי חולון, בתוספת סכינים, שרשראות וכל הבא ליד, במטרה לפצוע, לפצוע, לפצוע, להסב נזק לגוף. פשוט אי אפשר.
קח, בשבילך: גם בליגה ב' יש אבוקה:
http://www.ligga.co.il/%D7%9C%D7%99%D7% ... 94-%D7%91/ מה אתה רוצה להגיד בזה? איך זה קשור לזה שחברייך ליציע הגיעו ביום א' ופוצצו אוהדים אחרים?