סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 8:27 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
גם המהלכים הלבנים לא עושים משהו שלא מקובל בתרבות שלהם, אז גם אותם אסור להרוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 10:07 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
התותח המפוברק כתב:
אכן אכזרי, אבל מוצדק למדי. אפשר להגיד שזה סוג של הגנה עצמית (הבנאדם אמר לה בפירוש שהם הולכים לאנוס אותה במין קבוצתי).

טוב, אבל היא התחילה את הפרובוקציה.

לא ממש. זה לא שהיא הגיעה למקום הזה מרצונה החופשי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 10:20 am 
Junior

האם לעבדים שחורים הייתה לגיטמציה מוסרית להרוג את נוגשיהם הלבנים?
לא רואה הבדל גדול בין נוגשי העבדים ביונקאי ומיריין לבין ההחלאה לכלוא אישה בבית קש לכל החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 11:34 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו בית מקש, יש לדות׳ראקים חוק נגד הכנסת כלי נשק לואס דות׳ראק אבל לשים לפידים בוערים במבני קש אין להם בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 11:48 am 
מנהל פורום

sir charles כתב:
אפרופו בית מקש, יש לדות׳ראקים חוק נגד הכנסת כלי נשק לואס דות׳ראק אבל לשים לפידים בוערים במבני קש אין להם בעיה.

הגזמת...
אומנם לא חסר חורים לוגיים, אבל אש הם חייבים כדי לבשל ולהאיר. כל דבר אפשר להפוך לנשק - לקחת אבן גדולה, או כלי בישול כלשהו ממתכת, אבל עדיין יש הגיון כלשהו באיסור הכנסת חרבות וסכינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 12:56 pm 
Junior

ודים כתב:

זה לא מובן שמול הווקרס זו הגנה עצמית מפני מוות וכלייה של כל התרבות האנושית בווסטרוז?

ושבמקרה של דאני מדובר במהלך פוליטי קר?

הרי היא יכלה בפרק לברוח עם ג'ורה ופריטי בוי, אבל היא ויתרה על האפשרות.

אל תשלו את עצמכם, היא לא שרפה אותם כדי לברוח. היא שרפה אותם כדי למחוק את כל ההנהגה הדות'ראקית בבת אחת ולסחוף את כל הדות'ראקים ביקום אחריה ולהפוך את עצמה לאלה בעיניהם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 1:23 pm 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
ודים כתב:

זה לא מובן שמול הווקרס זו הגנה עצמית מפני מוות וכלייה של כל התרבות האנושית בווסטרוז?

ושבמקרה של דאני מדובר במהלך פוליטי קר?

הרי היא יכלה בפרק לברוח עם ג'ורה ופריטי בוי, אבל היא ויתרה על האפשרות.

אל תשלו את עצמכם, היא לא שרפה אותם כדי לברוח. היא שרפה אותם כדי למחוק את כל ההנהגה הדות'ראקית בבת אחת ולסחוף את כל הדות'ראקים ביקום אחריה ולהפוך את עצמה לאלה בעיניהם.

אבל הם אמרו בעצמם שהולך להיות להם קשה מאוד לצאת משם ביחד איתה. פוליטי או לא פוליטי, זה לא שהיא החליטה לשרוף תינוקות חיים סתם בשביל הקטע. אגב, גם בעבר חיילים אותם היא הובילה, או לפחות היא יחד עם חאל דרוגו אהובה, רצחו ילדים ונשים סתם בשביל הכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 6:26 pm 
Junior

עזוב, היא לא עשתה את זה בשביל לברוח. מהרגע שהיא נכנסה לשם זו התכנית שלה. לא לברוח, אלא לגרור את כולם אחריה.

לגבי החלקים עם דרוגו, לא זוכר איך זה היה בסדרה, אבל בספרים מראים כמה היא סולדת מכל מה שקורה, ואיך החוויות האלו הן אלו שמעצבות אותה כאמא תרזה של אסוס ואת יפות הנפש שלה לניפוץ העבדות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 8:39 am 
Junior

נו. בנתיים רואים איך יצרו את המלך הלבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 1:14 pm 
Hall of Famer

זה אכן חתיכת גילוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 6:59 pm 
מנהל פורום

לא אהבתי את הסיום. עצוב שהוא מת והכל, אבל הקטע עם הודור והעבר נראה סתם דבילי. מה הפואנטה?
אולי אם זה בעצם רמז לכך שהרבה דברים אחרים בהווה של הסיפור הושפעו בעצם מבראן (או יישות נוספת?!) שחזרו לעבר, אבל אם זה סתם אז לא כזה מלהיב אותי הגילוי המרעיש אודות איך הודור נהיה הודור.
חבל שלא השתמשו בקפיצה לעבר (האחרונה?) של בראן כדי להראות לנו עוד קצת על ליאנה.

הגילוי על ההולכים הלבנים אכן מרתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 9:38 pm 
Junior

אם מירה מבריחה את בראן לעבר החומה (לאיפה עוד אפשר לברוח) אולי שומרים את החיזיון של ליאנה למפגש עם ג'ון סנו.

מרגיש כאילו אני עדיין מחכה לפרק שאין בו סטארק שעושה משהו דבילי.
הלך עוד זאב :-(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 24, 2016 12:40 am 
Hall of Famer

כן, זה בהחלט נראה שלסטארקים יש חיבה מיוחדת למהלכים מפגרים וסאנסה נראית בדרך הבטוחה להיות הסטארק הבא שיתפגר (ריקון נראה קצת צפוי מדי, אבל גם אופציה חזקה).

הקטע עם הודור סביר להניח בא להראות את ההשפעה של בראן על אירועים מהעבר בעצם העובדה שהוא צופה בהם ואני מניח שכאן זו בעצם הכנת תשתית לטוויסט רציני בעלילה שיתברר שבראן אחראי לו באיזו צורה, כנראה טראגי.

טיריון מאוד מאכזב כסוג של ימין המלך במירין, מאוד לא בטוח, עושה הרבה טעויות, ואני מניח שדאניריז לא ממש תשמח כשהיא תגלה שהיא הלכה להביא צבא אימתני ובהעדרה טיריון הוביל מהלך של סוג של הסכמי אוסלו עם בני ההרפי כשעכשיו כל הקלפים בידיה.

הטוויסט עם הגרייג'ויים די שונה ממה שולך בספרים, עדיין לא ברור לי בכלל מי יארה ות'יאון מתכננים לעשות עם הצי שלהם, את מה שיורון מתכנן עם הצי שלו זה כבר די ברור וגם תואר בספרים (געגועים לויקטריון, איך השמיטו אותו?).

חוץ מזה, אני מודה שלא ממש הצלחתי להבין מי זה העורב בעל שלוש העיניים, מה הקשר שלו לילדי היער, מה לעזאזל הוא רוצה מבראן ואיך ילדי היער הפכו מאלו שיצרו את האחרים לסוג של אויבים שלהם, כל מערכת היחסים הזו די לא ברורה ולא מוסברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 24, 2016 12:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קצת קראתי עכשיו מה הסיפור עם הודור ודווקא מגניב, אבל פותח את הסיפור למיליון אפשרויות חדשות.

ממליץ לגגל D+D=T לתיאוריה הכי מופרעת שאני מכיר שעכשיו פתאום כבר לא נראית לגמרי בלתי סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 24, 2016 8:52 am 
Hall of Famer

וידוי משעשע שקשור לתיאוריית D+D=T, את הספר הראשון בסדרה קראתי בעברית (את האחרים באנגלית) ולמשך לא מעט זמן חשבתי שמירי מאז דור זה עוד אחד מהעיברותים המעצבנים של המתרגם כמו נהרן וצור מגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 24, 2016 9:02 am 
מנהל פורום

שום דבר לא עולה על רמות גנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 24, 2016 10:21 am 
Junior

גם אני לא הבנתי את הקטע עם העורב הזה, בספרים לא פירטו יותר מידי.
נראה שהוא חשוב אם ילדי היער האחרונים שומרים עליו (גם זה שהם שם זה לא ברור)

rony כתב:
טיריון מאוד מאכזב כסוג של ימין המלך במירין, מאוד לא בטוח, עושה הרבה טעויות, ואני מניח שדאניריז לא ממש תשמח כשהיא תגלה שהיא הלכה להביא צבא אימתני ובהעדרה טיריון הוביל מהלך של סוג של הסכמי אוסלו עם בני ההרפי כשעכשיו כל הקלפים בידיה.

אתה שופט אותו לחומרה, כי אתה יודע שדני השיגה צבא אימתני.
אתה צריך לזכור שהדבר האחרון שהוא ראה מדני זה שהיא בקושי צלחה ניסיון התנקשות, שלא לומר הפיכה מוחלטת.
עכשו הוא אמור להשליט שלום כשחסרה לו השליטה (ודרקון) והוא לא יודע מתי יחזרו, אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2016 12:24 am 
Junior

וואו, פרק חזק. ומגלה המון דברים שקצת מייתרים את ההמתנה לספרים מבחינתי. בייחוד העניין עם הווקרס.

כמה דברים שאני שמח שנפתחו אליהם דלתות בסוף הפרק:

- בראן חוזה בסבא ובדודים שלו. מירה לוקחת אותו לערבות הקור הריקות... מי מופיע בפרק הבא ומציל את המצב? ניחוש נכון! בנג'ן!

- בריאן יוצאת לאזור הנהרות פחות או יותר לבדה. מי מופיע בפרק/שניים הבאים? ניחוש נכון! ליידי סטוונהארט!

ליטל פינגר מבקר את סאנסה היה לא אמין וטיפה מיותר בעיניי. נראה שזה אך ורק כשור לזה שהם חייבים לשחקן דקות מסך.

אניה בוקשטיין נעצה את התפקיד. כבוד לה. אגב, גם השחקן של ג'ון סנואו השתפר העונה.

הסיבה להודור זה בטופ 5 של הדברים המגניבים שקרו בסדרה. זה היה אדיר. ממש חבל לי שזה לא היה רגע שחוויתי בספרים.

ראובן, לא הכרתי את D+D=T. עכשיו זו אולי התיאוריה הכי חזקה שאני מכיר לגבי זה שטיריון הוא טארגרייאן. היא מעניינת.

אני חושב שההריגה של סאמר ושאגידוג היא מיותרת, ואני לא צופה שהם ימותו בספרים כל כך מהר. אני חושב שהשמידו אותם מסיבות תקציביות וחסכון ב CGI, ולא יכול לראות שום סיבה מוצדקת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2016 1:00 am 
מנהל פורום

מעניינת?? מצטער, זה אחד הדברים הדביליים ביותר שקראתי... כן, גם אחרי מה שראינו בפרק.
מה שמתואר בתיאוריה כל כך מופרך, אפילו למרטין, שאני בספק אם זה באמת יקרה בסדרה. התיאוריה על ההורים של ג'ון מאוד הגיונית וגם מבוססת על רמזים שבאמת היו בספרים. התיאוריה על טיריון היא סתם לקחת דברים ולהציג אותם בכוח בצורה שתתאים לרעיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2016 1:03 am 
מנהל פורום

אני אגב שוב חוזר ואומר שהעונה עד עכשיו הייתה חלשה ביותר, גם עם כל ה"גילויים" המרעישים שהיו עד כה בפרק ובפרקים הקודמים.
כמובן יש את תחיית המתים והקטעים סביב ליאנה היו מעניינים ובעצם מאששים דיי סופית את התיאוריות, אבל חוץ מזה עברה כבר חצי עונה ולא באמת הרגשתי כמו בעונות הראשונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2016 1:59 pm 
Junior

ודים, בעיניי אין התנגשות בין דבילי למעניין :)

אני דווקא יותר נהנה מהעונה הזו מאשר מבשתי העונות הקודמות. אני חושב שרוב הסיכוים הם שזה קשור לזה שאני לא יודע מה הולך לקרות.

עוד משהו שמגביר את ההנאה שלי הוא משהו קצת יותר סדיסטי. אני נהנה מהדרך שבה כותבי הסדרה מצליחים להיכשל עם פיתוח רוב הדמויות, עכשיו, כשאין ספרים כתובים להתבסס עליהם. הכלום שקורה עם טיריון עושה לי במיוחד חמים ונעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2016 3:34 pm 
מנהל פורום

אני רק רוצה להגיד שדדט התחילה לגמרי כתיאוריה הומוריסטית ומופרכת. היא מן הסתם עדיין כזו. לטיריון טארג יש מספיק ראיות חזקות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2016 4:55 pm 
Junior

ראובן כתב:
אני רק רוצה להגיד שדדט התחילה לגמרי כתיאוריה הומוריסטית ומופרכת. היא מן הסתם עדיין כזו. לטיריון טארג יש מספיק ראיות חזקות אחרות.

כן כן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2016 7:39 pm 
Junior

rony כתב:
העונה ממש לא חלשה לטעמי, למרות שפרק 3 בהחלט היה די חסר אירועים משמעותיים, מצד שני, אי אפשר שכל פרק יהיה החתונה האדומה.

נו אבא׳לה, אתה עדיין חושב שהעלילה מתקדמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2016 11:22 pm 
Hall of Famer

הפרק הזה בהחלט היה די סטגנטי ברובו, אבל כן היו התקדמויות בעלילה, העובדה שסאם לקח את החרב של ראנדיל בהחלט יכולה להיות משמעותית מכיוון שהחרב היא מפלדה ולריאנית, העלילה של בראן בהחלט התקדמה בצורה משמעותית, כך גם העלילה של אריה, העלילה של הלאנסיטרים לקחה סיבוב קצת מוזר לאחור לכיוון הספר הרביעי בכלל והעלילה של דאני סובלת ממשחק גרוע ומהעובדה שכבר קצת מתחיל להמאס לראות אותה עושה ניסים ונפלאות וסוחפת את כולם אחריה, זה נראה קל מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony, נביא בעירו, עופר האדום ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: