דייסון כתב:
צבוע88, אוהדי ירושלים התעמתו לא פעם ולא פעמיים עם מאבטחים.
שוב הניסוח שלך לוקה בחסר ורמת האנלוגיה שלך שואפת ל-0.
דבר ראשון: תרשום "גם".
גם אוהדי הפועל ירושלים התעמתו עם מאבטחים. אמת. כמו גם הקהל של ראשל"צ. ותל אביב. וחולון. ואפילו אילת, תתפלא. אנשי האבטחה בעצמם הם לא טלית שכולה תכלת ולא זכור לי שהאשמתי את אוהדי חולון באלימות כלפי אנשי אבטחה. אמרתי שאתם יצרתם מצב שבו יחס אנשי האבטחה כלפי הקהל בחולון הוא יותר גדול ויש לכך סיבה.
נמשיך. אני שוב אעזור לך, ואוסיף שגם אוהדי הפועל ירושלים קיללו ועוד מקללים, וגם אוהדי הפועל ירושלים הדליקו אבוקות (פה דווקא אין ועודם מדליקים אבוקות, כי כבר שנתיים שזה לא היה). גם פה יש צורך לרשום כמו גם אוהדי קבוצות אחרות או שהבנת את הפואנטה?
הדבר הכי חשוב ושונה מהותית בין הקהל של הפועל ירושלים לקהל של חולון, זה שהוא מעולם לא התחיל קטטה, מעולם הוא לא "חיכה" לאוהדים יריבים מחוץ לאולם כדי ללכת מכות, הוא מעולם לא הצטייר כקהל אלים או כקהל שצריך להיערך אליו בצורה מיוחדת, מעולם לא פחדו להגיע לארנה או למלחה, מעולם אוהד של קבוצה מסוימת לא פחד לעבור ליד אוהדי הפועל ירושלים ולו ה"מאיימים" (חיצונית) שבהם, הוא מעולם לא פצע אף אחד בכוונה מתוך כוונת זדון (קרי מה שהיה בנס ציונה, מה שהיה בעוד אלף ואחת פעמים שהייתי באולם הפחים עד שהפסקתי לבוא, קרי מקרה החזיז), בקיצור, הוא פשוט אינו קהל אלים. ולמרות שאתה מתאמץ מאוד יפה, אתה לא תצליח להוכיח אחרת.
Red Sumo1 כתב:
שאלה לאוהדי ירושלים: מה כבר יש לכם לקלל את רמי? מה הוא עשה לכם? אני לא רואה אוהדי הפועל מקללים את אורי אלון... למעט אולי בשת"פ שלו עם מכבי.
זו הייתה פריקת עצבים מאוד לגיטימית לאחרי ההצגה של רמי כהן במשחק מספר 1 בארנה כלפי השופטים (ולאחר שההצגה עזרה כמובן, אני אסייג ואומר בעיקר במחצית הראשונה).
אני רוצה לראות את אוהדי הפועל תל אביב עומדים מאופקים, כאשר גיא הראל (אליו יש להשוואת את רמי כהן) מתפרץ בחדרי ההלבשה בדרייב אין על השופטים. הדבר זוכה לסיקור תקשורתי אדיר. ומגיע למשחק מספר 4 ולא זוכה לגיהנום. תפסיקו להיתמם, זה ספורט, מי שעומד בראש קבוצה כזו או אחרת ויוצר בעצמו "מופעים מושכי אש" שישא בתוצאות. לא הופעלה כלפיו שום אלימות פיזית חלילה, והכל בסדר, הוא בעצמו הגיב לאוהדים ואף חייך. הוא מודע לזה שמתוקף היותו מנהל הקבוצה מה שנקרא "דעתן", יש כאלו שירצו להגיד לו מה הם חושבים על דעותיו.
דרך אגב, סביר להניח שאם פתח ירידת השחקנים לחדר ההלבשה היה בצד שני, רמי כהן לא היה עובר בכלל ליד הקהל של הפועל ירושלים, ושום דבר לא היה קורה...ככה שזה סתם מצב שנוצר 'על הדרך', אני מבטיח שאף לא סימן את רמי כהן לפני המשחק.