סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 12:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 10:44 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
Red Sumo1 כתב:
 יש להם אהבה, והיא תתפרע....

:lol: :lol: :lol:

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 10:53 am 
Junior

אתה מיתמם וזה חבל. אתה מתעלם מהעובדה שאתה מתעקש לדיון שמטרתו אך ורק לנגח את קהל אוהדי ירושלים, שמגנים כאן בכל תוקף ובעקביות כל אקט של אלימות ומצביעים על מה שעושים כנגד זה. האג'נדה שלך שקופה ולמען האמת משעממת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 10:58 am 
Junior

מה שמחזיק את הטרולים בחיים זה שעונים להם. אני כבר הבנתי שהדרך להתמודד איתם היא פשוט להתעלם מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:12 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
מה שמחזיק את הטרולים בחיים זה שעונים להם. אני כבר הבנתי שהדרך להתמודד איתם היא פשוט להתעלם מהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:33 am 
מנהל פורום

אפשר לנעול עד האירוע הבא (הסף יירד לחיטוט מתריס באף של אוהד ירושלים)? אני מרגיש שהדיון מוצה בשלב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:38 am 
Junior

אפשר להשאיר את הת'רד פתוח, למאורעות "משחק מספר 3 בארנה".
וגם אז חבל לסגור, "פוגרום דרייב אין משחק מספר 4" לפנינו...

ובנימה קצת יותר רצינית-
אם יהיה מקרה אלימות קהל בסדר הזו, אני מבטיח לך שזה יגיע מהצד של אוהדי הפועל תל אביב (כדוגמת הכפכף, שאני חייב לכם גילוי נאות - לא ראיתי את זה מהיציע שלנו. חוץ מזה, שאם לא קרה כלום אז ניחא, הקהל של הפועל ת"א היה מעולה)

הכל היה פיקס. בכניסה למשחק ; בזמן המשחק שירים קצת דביליים ויותר מידי התעסקות באוהדים מירושלים מאשר בקבוצתם, אבל בסדר זה המנטליות שלהם ; ולאחר מכן ביציאה מהמשחק הכל עבר בשלום, האוטו שלי היה בלב אוהדי הפועל תל אביב ולא קרה כלום).

(דרך אגב כמו גם במשחק בארנה, שם המשטרה ליוותה את אוהדי הפועל תל אביב להסעות אבל לטעמי זה היה בגללם ועקב העבר שלהם בארנה, כל האוהדים שבאו מתל אביב ללא הסעה, הלכו למכוניתם בין אוהדי הפועל ירושלים, ללא שום עניין שלילי בין המחנות, נהפוכו, כל מיני החלפת מסקנות נחמדות. כמו שצריך. יודעים לעשות את ההבדל מהמגרש ומחוצה לו).

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' מאי 23, 2016 11:48 am, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:39 am 
Junior

נקווה שבירושלים יתקנו את שירותי יציע האורחים עד יום חמישי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:46 am 
Junior

Red Sumo1 כתב:
נקווה שבירושלים יתקנו את שירותי יציע האורחים עד יום חמישי.

בשירותי האורחים משתמשים אורחים, אני לא בא להצביע על אשמים, אבל את יציע 7 מאיישים רק אוהדי מכבי, חולון והפועל תל אביב (שאר הקהלים לא מביאים קהל חוץ ואם כן אז מדובר בבודדים, ושמים אותם ביציע 7 למטה יחד עם הקהל שלנו (אני לא חושב שזה יכול לקרות בחולון, אם כבר מדובר בת'רד עקיצות).

בכל אופן לא ידעתי שהשירותים לא תקינים שם (מעולם לא הייתי ביציע 7), אנסה להעביר את זה לגורמים הרלוונטים בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:46 am 
Junior

1. יש נגע של אלימות בכל קהל ספורט כמעט ובוודאי שגם בקהל של הפועל ירושלים. במה זה בא לידי ביטוי? קללות, ניסיונות להפגין כח פיזי מאיים (״אין יציאה״, תרבות ה״צעדה למגרש״ של השנים האחרונות), נטייה להתעמת עם שוטרים ומאבטחים, מדי פעם השלכה של משהו למגרש, ניסיונות להיכנס לעימות עם שחקני היריבה וכו׳. ספורט זה דבר שמעורר יצרים ולכן זה קורה ויקרה בכל מקום שבו לא מכריזים מלחמה טוטאלית על האלימות, כמו שלמשל עושים ב-NBA.

2. ברור לכל מי שמכיר את הכדורסל הישראלי שהבעיה בחולון הרבה יותר חמורה מבכל מקום אחר. מבלי להיכנס לאירוע הרימון, שבאמת מהווה מקרה יוצא דופן, ברור לכל מי שמגיע לחולון בצבעי היריבה, ביחוד אם הוא שייך למועדונים ״אויבים״ או שבמקרה יצא לו להשיג ניצחון חוץ, שהוא נתון בסכנה ממשית של אלימות. במקביל, הקהל של חולון, יותר מכל קהל אחר בכדורסל הישראלי, הפך את העניין הזה למשהו שמתגאים בו.

מי שמתכחש לאחת משתי האמיתות האלה משקר לעצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:47 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דייסון כתב:
נ.ב כותרת הפוסט היא כדי למשוך תשומת לב. המטרה היא לא הפועל ירושלים אלא אלימות אוהדים במגרשים.

התכוונת להגיד במגרשים ומחוצה להם. ומהבחינה הזו אתה באמת עושה עבודה חשובה בלהשאיר בתודעה את האירוע החמור בנס ציונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:50 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
1. יש נגע של אלימות בכל קהל ספורט כמעט ובוודאי שגם בקהל של הפועל ירושלים. במה זה בא לידי ביטוי? קללות, ניסיונות להפגין כח פיזי מאיים (״אין יציאה״, תרבות ה״צעדה למגרש״ של השנים האחרונות), נטייה להתעמת עם שוטרים ומאבטחים, מדי פעם השלכה של משהו למגרש, ניסיונות להיכנס לעימות עם שחקני היריבה וכו׳. ספורט זה דבר שמעורר יצרים ולכן זה קורה ויקרה בכל מקום שבו לא מכריזים מלחמה טוטאלית על האלימות, כמו שלמשל עושים ב-NBA.

2. ברור לכל מי שמכיר את הכדורסל הישראלי שהבעיה בחולון הרבה יותר חמורה מבכל מקום אחר. מבלי להיכנס לאירוע הרימון, שבאמת מהווה מקרה יוצא דופן, ברור לכל מי שמגיע לחולון בצבעי היריבה, ביחוד אם הוא שייך למועדונים ״אויבים״ או שבמקרה יצא לו להשיג ניצחון חוץ, שהוא נתון בסכנה ממשית של אלימות. במקביל, הקהל של חולון, יותר מכל קהל אחר בכדורסל הישראלי, הפך את העניין הזה למשהו שמתגאים בו.

מי שמתכחש לאחת משתי האמיתות האלה משקר לעצמו...

תודה לך. מסוקרן לתגובה רצינית, עם התייחסות אמיתית לתוכן של דייסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:50 am 
Freshman

ראובן כתב:
דייסון כתב:
נ.ב כותרת הפוסט היא כדי למשוך תשומת לב. המטרה היא לא הפועל ירושלים אלא אלימות אוהדים במגרשים.

התכוונת להגיד במגרשים ומחוצה להם. ומהבחינה הזו אתה באמת עושה עבודה חשובה בלהשאיר בתודעה את האירוע החמור בנס ציונה.

והאירוע החמור של תקיפת מאבטחים אתמול מחוץ להיכל שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 11:55 am 
Hall of Famer

כפכף זה הרבה יותר מתאים לתל אביבי שנקינאי טיפוסי. אם זה היה מהיציע של הפועל ירושלים , סביר שזה היה סנדל (עם גרב מגולגלת בפנים).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 12:42 pm 
Junior

בגלל שדייסון הביא לנו ציטוט מוואלה! ספורט, אז גם לי מותר (מדובר באותה כתבה ד"א):

ציטוט:
מלבד המשמעות הספורטיבית של הניצחון, בקבוצה היו מאושרים מכך שיארחו ביום ראשון הבא את משחק מספר 4 בסדרה ויעניקו לאוהדים שלהם משחק ביתי נוסף. ההכנסה של האדומים מהמשחק, בו כמות האבטחה היא פחותה ממשחקי הדרבי וממשחקים ביתיים נגד הפועל חולון, עמדה על 100 אלף שקלים.

קהל אלים יותר = יותר אבטחה
וכל זה למרות שהבאנו פי 2 מאוהדים מהביקור האחרון של חולון בדרייב אין (כ-600 אדומים אתמול).
ההיגיון הבריא אומר לי שככל שיש יותר אוהדים, זקוקים ליותר אנשי אבטחה...כנראה שלא!

אשכרה משווים את כמות האבטחה שיש במשחקי דרבי למשחק עם חולון

למרות שהיריבות בין הפועל תל אביב להפועל ירושלים גדולה הרבה יותר מהיריבות בין הפועל תל אביב לחולון (אם יש כזו בכלל), לא צריך כל כך הרבה מאבטחים, כי הקהל אורח אינו קהל עם היסטוריה אלימה / של התפרעות. ובאמת חוץ מאירוע "הפרגוד" עם רמי כהן, לא היה שום דבר.

SAY NO MORE
מברוק להפועל תל אביב שזקוקה לכל שקל ושקל

נראה לי שסיכמתי את הדיון. אחלה פסקה, תודה דייסון, בזכותך נכנסתי לכתבה.

נ.ב
אתה מפיץ שקרים לכל מי שלא נכח אתמול בדרייב אין. לא היה שום עימות עם המאבטחים, לא בתוך שטחי האולם וודאי שלא בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 12:56 pm 
Sophomore

לגבי תקרית הכפכף, אני לא ראיתי את זה אבל הבנתי שהאוהד נעצר ולכן זהותו ידועה. בוואן אתמול בוודאות כתבו שמדובר ב-״אוהד האלופה״ ונדמה לי שגם בוואלה, יותר מזה אני לא יודע. בכל מקרה מקווה שהוא יורחק מהמגרשים, ולא משנה איזו קבוצה הוא אוהד.
ואוהדי ירושלים בסוף המשחק התגרו, קיללו והפעילו אלימות פיזית (שגם דווחה בכל האתרים) כמו בערך כל קהל גדול אחר שמגיע אלינו. אני לא חושב שהם קהל אלים במיוחד וכשאני מגיע לירושלים אני באופן כללי הרבה יותר מפחד מהשוטרים (למרות שאני מתרחק מכל השטויות האלה כמו מאש) אבל לא ראיתי שם חסידי אומות עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 1:12 pm 
Sophomore

אם זה אכן אוהד ירושלים אני לוקח את דבריי בחזרה וטוב שעצרו את האידיוט והוציאו אותו מהאולם. ישבתי מספיק קרוב למזכירות כדי לראות את ספי שמש שם את הכפכף ומסמן להם לרשום את זה בדו"ח על הפועל תל אביב, כנראה שגם הוא טעה.

אכן, אוהדי הפועל ירושלים לא חסידי אומות עולם. הם מקללים, ומתגרים, ועושים מה שקהל של אוהדי ספורט עושה פה ושם [מצחיק קצת לדבר על מתגרים כשאולם שלם עומד ושר "זונות של מכבי", "שייפול עליכם הכותל", "שימו את ירושלים בירדן, גם כשמתחתנים פה הרצפה קורסת" ועוד פנינים, אבל יאללה פסדר].

ושוב, בפעם המיליון - בתוך האולם חם. מתגרים, מקללים, עצבניים, אפילו הייתה תקרית קטנה שלא צריכה להיות. מחוץ לאולם הלכו אוהדי הפועל ירושלים והפועל ת"א ביחד לרכבים, חלקם גם דיבר בדרך והחליף חוויות ברוח טובה. אף אחד לא ארב לשני, אף אחד לא חיכה עם מקלות ואבנים, ובעיקר אף אחד לא יחשוב אם לבוא בפעם הבאה. הדם הרע שהיה במגרש נשאר במגרש. וזו, רבותיי, הייתה ונשארה תמצית ההבדל בין קהלים חמים שהם לא צדיקים גמורים [הפועל ת"א והפועל ירושלים] לבין האלימות בחולון. אפשר שיהיה דם רע, אפילו צריך, אבל דם רע ואלימות הם דברים שונים לגמרי ואת זה עוצמי העיניים בחולון מסרבים להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 1:22 pm 
Junior

Fez כתב:
ואוהדי ירושלים בסוף המשחק התגרו, קיללו והפעילו אלימות פיזית (שגם דווחה בכל האתרים) כמו בערך כל קהל גדול אחר שמגיע אלינו.

אין לי בעיה ששיטחת בפנינו קללות והתגרות, זה מגיע משני צדי המתרס, ונמצא תחת המטרייה של "בטוב טעם, ושאינו חורג מגבולות הסביר".

איך על איזו אלימות פיזית אתה מדבר?

אני מבין שנכחת באולם, אשמח אם תבהיר. אותו "אוהד הפרגוד" (שאני מבין לפי הציטוט של דייסון שבא ממך) לא השתמש באלימות פיזית כלפי אף אחד.
לא כלפי רמי, לא כלפי נייט (שבכלל היה עסוק בלחגוג באמצע המגרש יחד עם כל שחקני הקבוצה), ובטח שלא עם השוטרים, שאם להם היה מרביץ מיד היו עולים לעצור אותו (ובצדק).
גם לא היה לו סיכוי להשתמש באלימות פיזית, הוא היה למעלה, ביציע (למרות שהוא נמוך), מאחורי הגדר, ורמי היה בדרכו לחדר ההלבשה. יד אנושית לא יכולה להגיע משם.

אני לא בא להצטדק, אבל במקרה הייתי שם, אני מניח שאתה היית ממול, או באחד היציעים הצדדים, "דברים שרואים משם לא רואים מכאן".

נ.ב
שמחתי לקרוא שאתה פוחד ממשטרת ירושלים בביקורך בארנה, ולא מאוהדי הפועל ירושלים שבעינייך לא נתפסים כקהל אלים (העין של דייסון כאמור שונה מהעין שלך, אולי שיילך לבדיקת ראיה?).

אני מקווה שיחס המשטרה הנוקשה ישתנה. אין לנו השפעה על זה לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 2:12 pm 
Junior

מי שקילל לא היו ילדי כאפות אלא אנשים מבוגרים עם ארס וכעס בעיניים. שאלתי אותם איך הם לא מתביישים, התחילו לקלל גם אותי.

אין לי בעיה אם הנושא. רק מחזק שכל הקהלים אותו דבר בסופו של דבר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 2:24 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
רק מחזק שכל הקהלים אותו דבר בסופו של דבר.

אני חושב שזה משפט לא מדויק, בהתחשב במה שראינו בנס ציונה לפני שבועיים, האם כל הקהלים יגיעו למשחק לא של קבוצתם, בעיר אחרת, עם מקלות, שרשראות ושאר אמצעי לחימה, יקפצו מהשיחים בחסות האפלה (מה שנאמר - טכניקת מארב שלא מביישת ארגון פשע) ויכו עד זוב דם ילדים, נערים, גברים, נשים וקשישים כאחד?

האם כל הקהלים יזרקו חזיז (או רימון הלם, לא זוכר מה זה היה, וודאי שלא יודע מה ההבדל בין 2 האמל"חים) לאמצע מגרש הומה שחקנים? התשובה היא לא ידידי!

אני חושב שפה ההסתייגות שלי מהאמרה שלך - אז כן כל הקהלים אותו דבר ב"basic" (מה שאתה אמרת), אך הקהל של חולון ברובו הוא "byond" משאר הקהלים.
ראינו את זה בכל משחק (טוב, כמעט בכל משחק) שהם אירחו או התארחו בו. וכעת גם בכאלה שלא זה ולא זה.

בתור אוהד הפועל תל אביב (אני צודק?), ואחרי שחווית על בשרך את הביקור של אוהדי חולון בדרייב אין ואת הביקור של אוהדי הפועל ירושלים בדרייב אין (ודרך גם מכבי תל אביב, לפחות בכדוסל אני לא תופס מהם קהל אלים, מעולם לא חששתי להסתובב ברחבת היכל נוקיה עם חולצה אדומה), נראה שאתה צריך להסכים עמי. אתה מוזמן להתייחס גם ל"אחרי שביקרת בארנה, ואחרי שביקרת בחולון" - מה התחושות?

לא סתם כוחות האבטחה נערכו באופן שונה (אם יש לך פרשנות אחרת לסיבה הזו, אולי הם פשוט גזענים כנגד חולונים, אשמח לשמוע). כוחות השיטור והביטחון תופסים שונה קבוצת קהל כזו או אחרת. מי שמגיע לו אבטחה הדוקה יותר, כנראה שהרוויח את זה (וצר לי שזה גורם לכם הוצאות כספיות רבות יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 2:42 pm 
Freshman

Red Sumo1 כתב:
מי שקילל לא היו ילדי כאפות אלא אנשים מבוגרים עם ארס וכעס בעיניים. שאלתי אותם איך הם לא מתביישים, התחילו לקלל גם אותי.

כל מילה בסלע.
ההתרסות והצבעים של צבוע88 לא ישנו את העובדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 2:50 pm 
Junior

דייסון כתב:
Red Sumo1 כתב:

כל מילה בסלע.
ההתרסות והצבעים של צבוע88 לא ישנו את העובדה הזו.

צבוע88 גם לא ישנה את העובדה שיש מרחק עצום!!! הבדל של שנות אור מקללות (עם ארס בעיניים וגם עם רעל עכברים בלשון, מה זה משנה) לשחקן/שופט/אוהד קבוצה יריבה/ מי שזה לא יהיה לבין הפעלת אלימות פיזית כלפי אדם. פעם אחד אוהד הפ' תל אביב עשה לי בארנה תנועת "שיסוף גרון", עשרות פעמים צעקו לי "אנחנו נזיין אתכם". SO WHAT? הוא היה למעלה, אני הייתי למטה, המשכתי לפסוע להנאתי ביציע. קורה עם האמוציות. כל עוד הוא לא דואג לזה באופן אישי אחרי המשחק, הכל בסדר.

כמו שיש הבדל בין לצעוק "לא רוצים שוטרים ביציע" לבין אשכרה להרביץ להם, כמו שיש הבדל בין לשיר "אין יציאה" לבין לדאוג לזה שבאמת "אין יציאה", כמו לשיר "ירושלים על הזין" (ועל אותו משקל תל אביב עולה באש) כל 2 דקות, אבל מצד שני לא לגרום לשום אירוע מפיר סדר בחוץ או בתוך האולם.

ולכן יש מרחק שנות אור מתכיפות האליפות בקרב אוהדי חולון ואוהדי הפועל ירושלים (ושאר הליגה).

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' מאי 23, 2016 2:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 2:55 pm 
Freshman

צבוע88, אוהדי ירושלים התעמתו לא פעם ולא פעמיים עם מאבטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 2:57 pm 
Junior

שאלה לאוהדי ירושלים: מה כבר יש לכם לקלל את רמי? מה הוא עשה לכם? אני לא רואה אוהדי הפועל מקללים את אורי אלון... למעט אולי בשת"פ שלו עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 3:04 pm 
Junior

דייסון כתב:
צבוע88, אוהדי ירושלים התעמתו לא פעם ולא פעמיים עם מאבטחים.

שוב הניסוח שלך לוקה בחסר ורמת האנלוגיה שלך שואפת ל-0.

דבר ראשון: תרשום "גם". גם אוהדי הפועל ירושלים התעמתו עם מאבטחים. אמת. כמו גם הקהל של ראשל"צ. ותל אביב. וחולון. ואפילו אילת, תתפלא. אנשי האבטחה בעצמם הם לא טלית שכולה תכלת ולא זכור לי שהאשמתי את אוהדי חולון באלימות כלפי אנשי אבטחה. אמרתי שאתם יצרתם מצב שבו יחס אנשי האבטחה כלפי הקהל בחולון הוא יותר גדול ויש לכך סיבה.

נמשיך. אני שוב אעזור לך, ואוסיף שגם אוהדי הפועל ירושלים קיללו ועוד מקללים, וגם אוהדי הפועל ירושלים הדליקו אבוקות (פה דווקא אין ועודם מדליקים אבוקות, כי כבר שנתיים שזה לא היה). גם פה יש צורך לרשום כמו גם אוהדי קבוצות אחרות או שהבנת את הפואנטה?

הדבר הכי חשוב ושונה מהותית בין הקהל של הפועל ירושלים לקהל של חולון, זה שהוא מעולם לא התחיל קטטה, מעולם הוא לא "חיכה" לאוהדים יריבים מחוץ לאולם כדי ללכת מכות, הוא מעולם לא הצטייר כקהל אלים או כקהל שצריך להיערך אליו בצורה מיוחדת, מעולם לא פחדו להגיע לארנה או למלחה, מעולם אוהד של קבוצה מסוימת לא פחד לעבור ליד אוהדי הפועל ירושלים ולו ה"מאיימים" (חיצונית) שבהם, הוא מעולם לא פצע אף אחד בכוונה מתוך כוונת זדון (קרי מה שהיה בנס ציונה, מה שהיה בעוד אלף ואחת פעמים שהייתי באולם הפחים עד שהפסקתי לבוא, קרי מקרה החזיז), בקיצור, הוא פשוט אינו קהל אלים. ולמרות שאתה מתאמץ מאוד יפה, אתה לא תצליח להוכיח אחרת.

Red Sumo1 כתב:
שאלה לאוהדי ירושלים: מה כבר יש לכם לקלל את רמי? מה הוא עשה לכם? אני לא רואה אוהדי הפועל מקללים את אורי אלון... למעט אולי בשת"פ שלו עם מכבי.

זו הייתה פריקת עצבים מאוד לגיטימית לאחרי ההצגה של רמי כהן במשחק מספר 1 בארנה כלפי השופטים (ולאחר שההצגה עזרה כמובן, אני אסייג ואומר בעיקר במחצית הראשונה).

אני רוצה לראות את אוהדי הפועל תל אביב עומדים מאופקים, כאשר גיא הראל (אליו יש להשוואת את רמי כהן) מתפרץ בחדרי ההלבשה בדרייב אין על השופטים. הדבר זוכה לסיקור תקשורתי אדיר. ומגיע למשחק מספר 4 ולא זוכה לגיהנום. תפסיקו להיתמם, זה ספורט, מי שעומד בראש קבוצה כזו או אחרת ויוצר בעצמו "מופעים מושכי אש" שישא בתוצאות. לא הופעלה כלפיו שום אלימות פיזית חלילה, והכל בסדר, הוא בעצמו הגיב לאוהדים ואף חייך. הוא מודע לזה שמתוקף היותו מנהל הקבוצה מה שנקרא "דעתן", יש כאלו שירצו להגיד לו מה הם חושבים על דעותיו.

דרך אגב, סביר להניח שאם פתח ירידת השחקנים לחדר ההלבשה היה בצד שני, רמי כהן לא היה עובר בכלל ליד הקהל של הפועל ירושלים, ושום דבר לא היה קורה...ככה שזה סתם מצב שנוצר 'על הדרך', אני מבטיח שאף לא סימן את רמי כהן לפני המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2016 3:11 pm 
Freshman

בנוסף, הפועל ת"א והפועל ירושלים יעמדו לדין בשל אירועים מאמש, אותם כתב המשקיף מנשה הרמן. "עם תחילת המשחק ומיד לאחר ביצוע כדור הביניים, נזרקו כמויות גדולות מאד של קונפטי למשטח על ידי אוהדי הפועל תל אביב מכל הכיוונים ומשלושת היציעים שהיו מאוכלסים באוהדי הפועל תל אביב", כתב, "לקח לא מעט דקות והמשחק נעצר והתעכב, עד אשר הצליחו לנקות את הקונפטי ולטאטא אותם לשולי המשטח. בדקה 04:48 של הרבע השני נזרק כפכף למשטח מיציע אוהדי הפועל ירושלים אשר היו ממוקמים מאחורי הסל, בצד ספסל הפועל ירושלים. הזורק נתפס והוצא על ידי כוחות הביטחון מחוץ לאולם".

הכי חשוב שאוהדי ירושלים מיהרו להתנער ולטעון שמדובר בכפכף תל-אביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 146 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: