סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 1:58 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
תחושה. אדלשטיין בעצמו מעולם לא עבד עם עוזר דומיננטי בניגוד למשל לפיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 2:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפי ידיעה ב-one, מחר צירבס ינחת בארץ ויעבור בדיקות רפואיות.
ובמילים אחרות, מחר אחרי שהוא ישתה את שיקוי רגלי העטלפים הכתושות ויחזור על הלחש שעבר מאב לבן במשך 18 דורות במשפחתו של הרופא של מכבי בטרנסילבניה - ימצאו שהוא בריא ויש לו שתי ברכיים. ואז יבטלו את החוזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 2:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מישהו יודע עד מתי מילר יכול להודיע למכבי אם הוא מממש את אופציית המנש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 3:24 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
מישהו יודע עד מתי מילר יכול להודיע למכבי אם הוא מממש את אופציית המנש?

יש לו אופציית NBA רק בקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 5:07 pm 
מנהל פורום

אני חושב שאתה טועה, יש אופציה כבר הקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 5:13 pm 
Junior

כן. מידי משהו השם של הסקאוט החדש. לפי השופר עבד עם אדלשטיין בנבחרת.
http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=217083
מכבי חייבת גארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 5:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מקווה שמכבי בודקים חלופות נוספות למילר, כי אחרי כל הדיבורים בסוף הם עלולים להתחיל את העונה עם בנדר ושגב כפאוורים.
גם מאוד מטריד אותי שברוב האתרים כותבים שחסר עוד גבוה אחד להשלמת הסגל כשברור שצריך גם פאוור וגם סנטר מחליפים.
אני גם מאוד מקווה שמחפשים גארד רציני ולא יסתפקו בהחזרה של היקמן או שחקן דומה שעבר פציעה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 6:02 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
אני חושב שאתה טועה, יש אופציה כבר הקיץ

בכתבה ביורוהופס, שם מפורט החוזה של מילר, רשום שאופציית היציאה שלו ל-NBA היא בקיץ הבא בלבד. כך גם רשם בזמנו גלדסטון בכתבה ששיבחה והיללה את לוחמי הסיירת פדרמן וויצ'יץ שהתגנבו לבלגראד באישון לילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 6:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ההתגנבות הקודמת של פדרמן לבלגרד נגמרה עם אלכס מאריץ'. ממש אביב נעורים, literally.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 6:23 pm 
Sophomore

מכבי הוציאה הודעה רשמית על החתמת צירבס ומילר. בהוגעה שנאמר ששניהם הוחתמו לשנתיים. אני מניח שאם למילר היתה אופציית יציאה ל-NBA בקיץ הנוכחי אז לא היתה יוצאת הודעה על החתמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 11:46 pm 
Hall of Famer

אני קצת מבולבל מהמתחרש בעמדות 2-4 .
הוחתמו כמה שחקנים ( ווימס , מילר , סילי ) , נשארים כמה שחקנים ( לנדסברג , פניני , שגב ) , עוד כמה בעלי חוזים בספק ( סמית , יבזורי , רוצ'סטי , בנדר אפילו ) ורוצים גם להחתים עוד 2 פותח ו-4 מחליף .
לא קצת עמוס ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 11:56 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
הוחתמו כמה שחקנים ( ווימס , מילר , סילי ) , נשארים כמה שחקנים ( לנדסברג , פניני , שגב ) , עוד כמה בעלי חוזים בספק ( סמית , יבזורי , רוצ'סטי , בנדר אפילו ) ורוצים גם להחתים עוד 2 פותח ו-4 מחליף .
לא קצת עמוס ?

הסגל הרחב אמור לכלול 7 זרים (2 לא יתלבשו במשחקי ליגה) וצפוי להיראות כך:
מקל, אוחיון
גארד זר, סילי, יבזורי (או רוצ'סטי)
ווימס, לנדסברג, פניני
מילר, דווין סמית' (או זר אחר במקומו)
צירבס, סנטר זר (או אמבקווה), שגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 12:16 am 
Hall of Famer

בסגל מסוג זה , גם יהיה ישראלי שלא יתלבש למשחקי הליגה ( בנוסף לשני הזרים ) .
חלם זה כאן .

כמה "שחקני יורוליג" אגב אתם סופרים בסגל הנ"ל ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 12:56 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
shmueliki כתב:
לא קצת עמוס ?

הסגל הרחב אמור לכלול 7 זרים (2 לא יתלבשו במשחקי ליגה) וצפוי להיראות כך:
מקל, אוחיון
גארד זר, סילי, יבזורי (או רוצ'סטי)
ווימס, לנדסברג, פניני
מילר, דווין סמית' (או זר אחר במקומו)
צירבס, סנטר זר (או אמבקווה), שגב

סגל עמוס בעמדות 2-3 וחסר ב4-5 (סמית׳ מבחינת סייז ותכונות הוא עדיין יותר 3 מ4 והעובדה שאיבד את האתלטיות לא הופכת אותו ל4 מחליף לגיטימי אלא ל3 מחליף מצוין) שכנראה יספיק לליגה אבל לא בשביל להתמודד על הפלייאוף ביורוליג.

אני בעיקר לא מבין את ההחתמה המטופשת של סילי (pun intended). א) היא מייתרת לחלוטין את יבזורי וגם בלעדיו יש 6 שחקנים בעמדות 2-3 כאשר רק שניים מהם ישראלים, כלומר מכבי תהיה חייבת לשתף בכל משחק ליגה את 3 הזרים הגבוהים ורק 2 מבין 4 הזרים הסווינגמנים. ב) לאירופה יהיו רק 4 שחקנים בעמדות הפנים כאשר הגבוה הזר הנוסף בטח יהיה איזה 4.5 אתלט ונמוך, שזה נחמד והכל אם אתה משיג מישהו טוב כמו טיוס/דנסטון/בירץ׳ ודומיהם אבל לא מספיק בשביל להתמודד מול קבוצות עם קוים קדמיים גבוהים.

הרבה יותר הגיוני מבחינת בנייה היה להשקיע בגארד זר אחד טוב ובעוד 2 גבוהים - פאוור (עם תכונות של 4, קרי יכולת לשחק מחוץ לצבע) וסנטר (עם סייז של סנטר, קרי יכולת להגן על הטבעת ולתפוס ריבאונד מול הוסלים והאודואים של אירופה).
זה גם היה נותן יותר אופציות לרוטציה בליגה - בנוסף ללנדסברג ופניני יש גם את יבזורי כך שאפשר מדי פעם לוותר על הגארד הזר ולרשום בטופס את ווימס וסמית׳ יחד, ובגבוהים יאפשר רוטציה בין ארבעת הזרים - וגם באירופה יאפשר להעמיד סגל יותר מאוזן.
הנה הdepth chart שהייתי רוצה לראות:
1 - מקל, אוחיון
2 - גארד זר (שיכול לתת דקות גם בעמדה 1), לנדסברג, ווימס (בהרכב גבוה), יבזורי (במקרה הצורך)
3 - ווימס, סמית׳, לנדסברג, מילר (הרכב גבוה), פניני (אם צריך לתפוס למישהו בביצים)
4 - מילר, פאוור זר, שגב, סמית' (בסמול בול), בלי בנדר!
5 - צירבס, 7 פוטר זר
13 שחקנים. 6 ישראלים, 7 זרים. יבזורי ופניני משחקים בעיקר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 3:41 am 
Junior

אם אני קונה מחר את מכבי אני קודם כל מפסיק עם המחשבה הזאת על הרכב יורוליג והרכב ליגה, ובונה את הקבוצה בהתאם לחוקי הליגה הישראלית כך שתוכל לשחק ביורוליג בלי שינויים מהותיים. במקביל אני מנסה להפעיל את מירב הלחצים בשביל לשנות את החוקים, לכל הפחות להפחית את הדרישה משני שחקנים עד גיל 22 לשחקן אחד.
הדקות יכולות להשתנות ממשחק למשחק, אין בעיה עם זה שיהיו תוכניות משחק בהתאם ליריבה כמו צסק"א/פנר/בארסה וכו', ותוכנית משחק אחרת כשפוגשים את הרצליה/חולון/אילת, או בהתאם להתפתחויות בכל משחק ספציפי. אבל התבנית לטעמי חייבת להישמר ורכבת ההרים בין ההרכבים השונים זו אחת הבעיות הגדולות של הקבוצה הזו, שכמובן חלק ממנה גם נובעת מכל הפציעות של השחקנים המועדים.
בהתאם לכך, זה הסגל שהייתי בונה לעונה הבאה:

עמדה 1: מקל - אין ברירה לתת לו את המפתחות ולהתאים את השיטה למגבלות שלו. הוא שווה את ההימור הזה. את אוחיון אני משחרר בגלל המגבלות הבריאותיות, אני רוצה 12 שחקנים בריאים. המחליף של מקל זה רוצ'סטי. משלים טוב את הרכז הפותח עם תכונות שונות וגם כן, אם מודעים למגבלות שלו ומתאימים את הקבוצה אליו בדקות שהוא נמצא על המגרש, אפשר להפיק ממנו תועלת רבה. אחרי הכל, מכבי לא במצב שהיא יכולה להשיג שני גארדים ברמה אירופאית גבוהה בשני צידי המגרש. ספק גדול אם אפילו אחד.
רכז שלישי יהיה ילד ישראלי צעיר. לא יודע מי, אולי ספנסר וייס מהעתודה (סתם ניים דרופינג), מישהו שמסוגל לתת לי מדי פעם כמה דקות של האסל בהגנה ולהיות סביר בשלשה מהפינה כי רק שם הוא עומד בהתקפה בזמן שמנסים להכריח 4-4. יכול גם להיות בעמדה 2 אם שם יימצאו את הילד הזה.

עמדה 2: את סילי אני משאיל לראשל"צ ומשכנע את הסוכן שלו שזה לטובת הקבוצה והלקוחות האחרים שלו שנמצאים בה, והכוונה היא להחזירו אחרי שנה אחת. הבחור לא מתאים אם רוצים סגל של 12 שחקנים ליורוליג ששניים מהם ישראלים צעירים.
על הפותח הייתי שם את הכסף הגדול על זר שצריך להוביל את הקו האחורי ולהיות זה שמסוגל ליצור מצב כשההתקפה נתקעת. לא יודע כרגע לתת שם ספציפי אבל רצוי שיוכל לגלוש לפוינט במידת הצורך, אבל אם אפשר להביא את גאודלוק או אפילו את לנגפורד לא הייתי מתנגד.
בעמדת המחליף אני משאיר את לנדסברג בידיעה שהוא צריך להוכיח שהוא בכלל שווה דקות, כשהפותח מקבל את כל מה שהוא יכול להסתדר איתו, ורוצ'סטי-ווימס-דאוסון מהעמדות האחרות יכולים לשחק בעמדה וישלימו לא מעט דקות.

עמדה 3: ווימס, דאוסון. דאוסון צריך להיות מטרת העל כרגע, אפילו יותר מהשוטינג הפותח. זה מפתח תדמיתית גם, מחזיר בדעת הקהל את הימים בהם כששחקן התעלה מעל הליגה הצפי היה שיעבור למכבי. יעלה כמה שיעלה, נותן לראשל"צ את מי שהם רוצים תוך סבסוד מבין אוחיון-סילי-פניני-יבזורי, כסף, זכויות עתידיות, שיתופי פעולה, מה שירצו. מלאי הישראלים שיכולים להתמודד פיזית ביורוליג לא גדול מספיק ומכבי צריכה את דאוסון.

עמדה 4: מילר, זר שיכול לשחק 5 במידת הצורך, שגב.

עמדה 5: צירבס, תיוס. הנהלה חדשה אמרנו. וברצינות, מאמין שאפשר לפתור את המשקעים, אם פתרו עם אחד כמו פארגו.
אם לא מצליחים, אז אין ברירה, צריך ישראלי אחר וזה יהיה אחד בין רוזפלט/צ'וברביץ', ואז הזר המחליף בעמדה 4 יהיה חייב להיות אחד שממש אפשר לסמוך עליו גם כחמש המחליף.

נכון, לא סגל אידיאלי, אולי פגיע מדי לפציעות, אבל מהודק בעל היררכיה ברורה ואפשרות לשחק באופן מסודר פעמיים בשבוע. לטעמי עדיף לשים את הכסף של הזר השישי-שביעי על שדרוג ההחתמות בעמדה 2 ו-4.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 7:51 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
נכון, לא סגל אידיאלי, אולי פגיע מדי לפציעות, אבל מהודק בעל היררכיה ברורה ואפשרות לשחק באופן מסודר פעמיים בשבוע. לטעמי עדיף לשים את הכסף של הזר השישי-שביעי על שדרוג ההחתמות בעמדה 2 ו-4.

לעומת הסגל שייבנה בפועל - יש לך עמידות שלא ניתן לתארה במילים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 9:15 am 
Sophomore

הבעיה עם טיוס זה לא יישור ההדורים אלא יישור הראש שלו. גם אם נניח בהתחשב בסכומים שנראה שמכבי שופכת שאפשר לשחרר אותו מהחוזה לשנתיים (כמדומני) בפילזן זה פשוט ריסקי מדי ללכת עם שחקן שאולי הרגליים שלו לא מתפרקות כמו הסגל שהיה השנה אבל אתה לא יכול לדעת באיזה מצב רוח הוא יקום מחר בבוקר. מעבר לזה, הוא היה רחוק מלהבריק בטורקיה, שיחק מעט דקות ואחוזי העונשין שלו מתחרים יפה באלו של ליאור אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 9:45 am 
Sophomore

היום בשעה 16:00 תקיים מכבי מסיבת עיתונאים בה יוצגו אדלשטיין, הדר וצירבס. סביר להניח שניתן יהיה להבין מבין השורות לאיזה כיוון מכבי הולכת ברכש שעוד נותר לה לבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 10:15 am 
Sophomore

אהרל'ה וייסברג טוען שמכבי לא בונה על דווין סמית', למרות שהאחרון מתכוון להישאר בקבוצה, ובמידה שכך אכן יקרה יהיו לה 8 זרים. לדבריו, מכבי תחתים עוד גארד מוביל ויקר (מלבד סילי) ועוד שני גבוהים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 10:33 am 
Sophomore

הודעה רשמית של מכבי גם על החתמתו של סוני ווימס לשנתיים. כבר הרבה זמן שמכבי לא הצליחה לשים יד על שחקן טופ יורוליג בשיאו.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ג' יוני 14, 2016 10:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 10:34 am 
Sophomore

סוני ווימס חתם רשמית לשנתיים

החתמה החתמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 10:46 am 
Sophomore

לפחות מבחינה אתלטית , אנחנו נראה פה משהו שכבר הרבה זמן לא היה במכבי.
ציברס נע מצויין מצבע לצבע , מילר וווימס הם סופר אתלטים , סילי או הגארד הבא של מכבי ישלימו חמשייה אתלטית ומהירה , נקווה שאדלשטיין גם ייתן להם מבנה של קבוצה.
לא מת על סגל כל כך רחב , גם בגלל שזה יוצר בעיות בחדר ההלבשה , וגם כי אדלשטיין לא בדיוק הוכיח שהוא יודע איך להתנהל עם סגל רחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 11:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי עדיין לא מצאה פתרון לאיך נפטרים מכל השחקנים עם חוזה שלא מעוניינים שימשיכו.
לרוצסטי וסמית' חוזים לעוד שנתיים בשווי מעל מיליון לעונה.
הנדריקס חתום גם לשנה הבאה (איזו החלטה מטומטמת היתה להעדיף אותו ל פני הולמן)
לאמבקווה אאל"ט יש אופציה לשנה הבאה ומכבי מבקשת לחתוך את השכר שלו בחצי מה שיוביל כנראה לפרידה.
וכמובן שאי אפשר לשכוח את עלם החמודות בנדר שההצהרה שלו שישמח להישאר עוד עונה במכבי כנראה מראה שקבוצות המנש שדיברו איתו יעדיפו להשאירו באירופה לפחות לעוד שנה. מקווה שאם הוא לא הולך לשם כבר העונה שמכבי ישאילו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 11:30 am 
Junior

גם אותי מסקרן מה יעשו עם:

1) דווין סמית - שכר ברוטו של 1.6 מיליון דולר + מיסוי ישראלי (חתום לעוד 2 עונות)
2) טיילור רוצ'סטי - שכר ברוטו של 1.3 מיליון דולר + מיסוי ישראלי (חתום לעוד עונה)
3) טרבור אמבקווה - סביבות ה800 אלף דולר לעונה (חתום לעוד 2 עונות)
4) ריצ'רד הנדריקס - סביבות ה700 אלף דולר לעונה (חתום לעוד עונה)
5) דגן יבזורי - סביבות ה300 אלף דולר לעונה + מיסוי ישראלי (חתום לעוד 2 עונות)
6) דראגן בנדר - מניח שלא מרוויח הרבה כסף, והמכירה שלו ל-NBA מכסה אולי שליש ממנה שהועלה, אך אם יישאר סתם יוצר עומס בעמדות, כי הילד יושב על תקן זר. אולי יושאל?

אני מדגיש שכולם תחת חוזה, שלמכבי אין איך לצאת ממנו (ותקנו אותי אם אני טועה) בצורה חוקית.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' יוני 14, 2016 11:32 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2016 11:31 am 
Sophomore

sir charles כתב:
מכבי עדיין לא מצאה פתרון לאיך נפטרים מכל השחקנים עם חוזה שלא מעוניינים שימשיכו.
לרוצסטי וסמית' חוזים לעוד שנתיים בשווי מעל מיליון לעונה.
הנדריקס חתום גם לשנה הבאה (איזו החלטה מטומטמת היתה להעדיף אותו ל פני הולמן)
לאמבקווה אאל"ט יש אופציה לשנה הבאה ומכבי מבקשת לחתוך את השכר שלו בחצי מה שיוביל כנראה לפרידה.
וכמובן שאי אפשר לשכוח את עלם החמודות בנדר שההצהרה שלו שישמח להישאר עוד עונה במכבי כנראה מראה שקבוצות המנש שדיברו איתו יעדיפו להשאירו באירופה לפחות לעוד שנה. מקווה שאם הוא לא הולך לשם כבר העונה שמכבי ישאילו אותו.

אחרי ששמעתי את אדלשטיין חותך את רוצ'סטי פעם אחר פעם עוד מתחילת העונה, אני לא רואה אותו ממשיך במכבי. לבנות משהו על דווין סמית', שכבר שנתיים רצופות פצוע לאורך כל הפליי אוף, יהיה טמטום לשמו. הנדריקס זה בכלל נו בריינר - הבן אדם בקושי הולך.
לגבי בנדר - אני לא רואה את אדלשטיין מקריב את התפקיד שלו בשביל למצוא חן בעיני וויצ'יץ ולכן אם הוא ישאר באירופה זה יהיה בהשאלה בקבוצה אחרת. בכל מקרה, הרבה יותר סביר שאם הוא יהיה בחירת לוטרי הוא ישאר בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, B.Grant44, Google [Bot] ו 120 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: