ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
דראפט גדול להורנטס, לתחושתי הילד יהיה שחקן שחקן, ויהיה מושלם ליד דיוויס. דיאלו יכול להתפתח לסנטר הגנתי טוב מאד ואתלטי ליד דיוויס, מה שיתן שם הגנה ממש טובה על הטבעת.
דראפט סופר ביזארי לסאנס, אני יכול להבין את הבחירה בבנדר ואת הבחירה בכריס, אבל לא את הבחירה בשניהם.
דראפט מושלם גם לקינגס. לא כאילו זה יעזור להם, אבל הקומדיה!
הסלטיקס
דראפט meh אולי אפילו meh minus. ג'יילן בראון נקרא בראון ע"ש של קדריק בראון, כדי להזכיר לכולנו את התסריט ההגיוני.
יבוסלה בהמה, הוא כמו גרסא אתלטית של סאלינג'ר בפוטנציה, ויכול להשאר עוד קצת באירופה כרגע ולא להעמיס על רוסטר עמוס גם ככה עכשיו.
זיזיץ רבאונדר טוב ברמה אירופית. אין לי מה להוסיף לגביו. לדעתי לא יהיה ב-NBA בקרוב.
וחוץ מבן בנטיל שחיבבתי במכללות, ויכול להיות שחקן ספסל תורם תוך עונה-שתיים, שזה אחלה של דבר בבחירת סיבוב שני, לא מכיר את שתי הבחירות האחרות.
אבל זה לא דראפט גרוע, כי זה פשוט מה שצריך לעשות אם אין טריידים טובים מספיק, וכנראה לדעת איינג' לא היו, אז בוחרים פוטנציאל. מספיק שאחד או שניים מאלו ינצלו את הפוטנציאל, וזה כבר יהיה שווה, במקרה השמרני ביותר בוסטון מצאו בדראפט בינוני שחקן 7-8 לקונטנדרית, במקרה הטוב, בראון לומד לקלוע ולכדרר ולא לאבד, ויש קוואי לאונרד לעניים בחמישה של בוסטון, שזה נחמד בבחירה שלישית בדראפט כזה. וזה לא דראפט גרוע, כי עדיין יש סיכוי להפגיז בשני הדראפטים הבאים, תודה לנטס, אז מעבירים את הזמן קצת.
וגם, אני מניח שבוסטון עוד ינסו להזיז דברים בפרה סיזן, נראה.
מסכים לגמרי לגבי הילד, במיוחד בפליקנס, חושב שהוא יהיה אחלה שחקן.
לגבי הסלטיקס, בראון היה נראה לי כמו הבחירה הכי הגיונית, ממה שקראתי וראיתי, גם שחקן עם אפסידד גבוה יחסית וגם לא פרוייקט לכמה שנים קדימה כמו בנדר (וכנראה גם כריס, שאותו אני לא מכיר). הילד, מוריי ודאן היו יושבים כולם על הקו האחורי העמוס ממילא ומאלצים את איינג' או לעשות טרייד או לדחוף שחקן תורם עם פוטנציאל לקצה הרוטציה. בהמשך הדראפט, הטרייד של שתי בחירות סיבוב שני בתמורה לבחירת סיבוב ראשון עתידית מאוד מאוד הגיונית, הסלטיקס לא צריכים עוד צעירים כרגע והבחירה של הקליפרס (מוגנת לוטרי) יכולה להתגלות כבעלת ערך רב יותר. הדבר הכי טוב שאני מצליח לראות כרגע בבחירה ה-16 שלנו, יבוסלה, זה שעכשיו אנחנו היחידים בליגה עם שחקן בשם גרשון, שזה אף פעם לא מזיק. את הבחירה בזיזיץ דווקא אהבתי, יכולה להיות אחלה בחלה של גניבה.