סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 7:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 12:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש אשכול על ירושלים באירופה שמגיע עד לראשוני האדם והchildren of the forest.
באתי לדון על עניין אחר, פרקטי, שעלה אתמול והיום, והוא האפשרות ששתיהן לא תהיינה בליגה.
נראה דמיוני בתור התחלה, אבל אני מנסה לחשוב אם אין שמץ של אמת באיום של פדרמן.
אולי אפילו מכבי מנסה קצת "לקחת טרמפ" על הסיטואציה ולהיפטר מהגיבנת הזאת שנקראת הליגה המקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 2:46 pm 
Sophomore

אין לי ספק שעם כל הציניות, מכבי לא היו מוציאים הודעה כזו אם הם לא היו לוקחים בחשבון את המקרה שהם באמת לא יהיו בליגה, ואולי אפילו רואים בזה הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 4:30 pm 
Sophomore

אני דווקא חושב שמכבי ת"א בעניין הזה היא החבר שאומר שהוא יקפוץ איתך מהצוק למים אבל בסוף אומר יאללה ו.. ועוצר ברגע האחרון.
כבר אתמול הנוסח שהופיע בערוץ הספורט היה "ישקלו לפרוש".
היא פשוט מראה לויאליות לכולם, ליורוליג לאיגוד ולהפועל ירושלים, ובסוף תעשה מה טוב לה.
כל החוקים המצ'וקמים אמנם עושים לה את החיים קשים, אבל פרישה היא עדיין לא אפשרות.

חסרה לי מאוד התגובה של הפועל ירושלים לכל העניין, טוויט של בר טימור לא נחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 5:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני בטח לא עושה ממכבי מלאכים, אבל אני דווקא כן חושב כבר הרבה זמן שמכבי רואה בליגה ובחקיקה שלה נטל עליה ולא נכס, ששני הצדדים בשלים לפרידה ורק מחפשים מי יעשה את הצעד הראשון ובאילו נסיבות. זה אולי לא הכי נוח לעזוב דווקא אחרי השנתיים האחרונות ולא כשאתה למעלה, אבל אני לא חושב שהליגה היא משאת נפש של מכבי. היא מריחה פה הזדמנות לעשות משהו שכבר רצתה לעשות, וגם לצאת טוב על הדרך.

אבל זה לא העניין העיקרי פה. זה יותר מזה. מכבי יודעת שאם פיב"א תצליח במאמציה ותגרום להשעיית קבוצות יורוקאפ (או אפילו למיטוטו של המפעל) - היא תרכב על המומנטום ובשנה הבאה זה יגיע גם אליה ולקבוצות היורוליג. למעשה פיב"א כבר אמרה את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 5:26 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אני בטח לא עושה ממכבי מלאכים, אבל אני דווקא כן חושב כבר הרבה זמן שמכבי רואה בליגה ובחקיקה שלה נטל עליה ולא נכס, ששני הצדדים בשלים לפרידה ורק מחפשים מי יעשה את הצעד הראשון ובאילו נסיבות. זה אולי לא הכי נוח לעזוב דווקא אחרי השנתיים האחרונות ולא כשאתה למעלה, אבל אני לא חושב שהליגה היא משאת נפש של מכבי. היא מריחה פה הזדמנות לעשות משהו שכבר רצתה לעשות, וגם לצאת טוב על הדרך.

אבל זה לא העניין העיקרי פה. זה יותר מזה. מכבי יודעת שאם פיב"א תצליח במאמציה ותגרום להשעיית קבוצות יורוקאפ (או אפילו למיטוטו של המפעל) - היא תרכב על המומנטום ובשנה הבאה זה יגיע גם אליה ולקבוצות היורוליג. למעשה פיב"א כבר אמרה את זה.

כי גם הם יודעים מתחת למעטה העסקי משפטי שלהם שחוזה סגור ונעול ל10 שנים והקטנת הליגה הם מעשים חסרי ספורטיביות, והם לא באמת מתפלאים שזה מה שגרם לכאוס. עכשיו עושים מה שצריך להתגונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 5:39 pm 
Hall of Famer

עוד אחד שנפל בפח של "הספורטיביות של פיב"א". לא הבנתי מה הקשר ל"הם יודעים", "הם לא מתפלאים"... מה שגורם לכאוס זה המלחמה בין היורוליג לפיב"א, והיא לא קשורה בשיט לשיריונים (להזכירך, פיב"א רצתה גם היא לשריין פחות או יותר את אותן קבוצות). היא קשורה למלחמה על כוח ושליטה (וכסף).
הכדורסל האירופי מתנהל עם שיריונים כבר 10 שנים בלי שום כאוס. לא שזה הכי נפלא בעולם, אבל זה לא גרם לשום כאוס... לעומת זאת היו תקופות של מלחמות בין יול"ב ופיב"א כשלא היו שיריונים, כולל שנה שהמפעל הבכיר של היבשת היה מפוצל, ואז היה באמת כאוס.

סתם שאלה לי אליך כדי להמשיך את קו המחשבה שלך - אתה באמת חושב שאם ביורוליג לא היו משריינים, אז פיב"א הייתה אומרת "סבבה, בעצם אין לי רצון וצורך לחזור למפעלי המועדונים, אני מושכת את ידי מהם, אתם עושים עבודה מצויינת והמשיכו בדרככם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 6:11 pm 
Sophomore

כמובן שלא נפלתי בפח, אני חושב ששתי המפעלים גרועים באותה מידה. והשהקבוצות הפראייריות לא עושות מה שצריך כדי להפיל מונופול אחד ע"י חיזוק זמני של המתחרה.
ו11 המשורינות הן הגרועות ביותר, ובודאי שיש להן אשמה, עלוקות פיב"א נכנסו לפירצה שהן יצרו ברדיפה שלהן אחרי כסף והחשיבות העצמית שלהן.
במקום שהמועדונים יתאחדו, הן עושות כל שאפשר לשמור על הממון המובטח.
והשיריונים לא גרמו לכאוס, כי המספר 24 היה מספיק כדי להשאיר מינימום אכזבה, כשגם היתה תחלופת מועדונים סבירה עם איזה שהוא מדד ספורטיבי יחסי.

פיב"א אולי לא היו עומדים בצד, אבל הכוח שלהם היה זעיר ביותר, מגובה בהתאחדות ההונגרית וההולנדית במקרה הטוב, ואז אולי באמת היתה פה תחרות חופשית על המועדונים (ממש שוק חופשי משכולל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2016 6:35 pm 
Hall of Famer

אם אתה טוען שפיב"א "נכנסה לפירצה שהמשוריינות יצרו", אז כן נפלת בפח. פיב"א רוצה נתח מכדורסל המועדונים באירופה, שלא לומר לנהל את כולו, והייתה נכנסת לעניין עם או בלי השיריונים. היא הודיעה על תוכניותיה כבר לפני העונה שעברה (לקראת סוף עונת 2014/15), כשהיורוליג החדש והשיריון ל-10 שנים עוד לא היו קיימים.
זאת ועוד. השיריונים כשלעצמם לא מזיזים לה, היא עצמה רצה לשריין חצי מהקבוצות שלה. כשזה לא הצליח לה, היא התחילה לשחק על הקו של "אנחנו בעצם נורא ספורטיביים". אבל תמיד יהיו כאלה שיאכלו את הבלוף הזה, מסתבר.

ודווקא הייתה תחרות חופשית על מועדונים. פשוט שכחת את ההיסטוריה הקרובה. אף אחד לא חייב אף קבוצה לשחק ביורוקאפ, הקבוצות שהייתה להן ברירה בחרו מרצונן החופשי לשחק ביורוקאפ. אבל למה אנחנו מדברים רק על קבוצות ספציפיות? אף אחד לא חייב אף ליגה לתמוך ביורוליג וביורוקאפ, אבל הליגות כליגות שלמות, כמעט כולן, תמכו דווקא ביורוליג על כל שיריוניו - מה שכבר סותר את כל מה שאתה אומר. וזה כולל ליגות שהיורוליג בסוף הפנה להן גב, כמו הליגה הצרפתית שלמעשה הייתה הראשונה למרוד בנסיונות הסנקציות של פיב"א.
בעצם חוץ מהליגה הטורקית (שנשלטת ישירות על ידי האיגוד ואין לה מנהלת) אף ליגה שהייתה לה בחירה לא רצתה לשחק בפיב"א כבחירה ראשונה.
כך שהכוח הדל של פיב"א למשוך קבוצות לא קשור בשיט לשיריונים, הקבוצות והליגות שמחו לברוח ממנה דווקא למפעלים המשוריינים. הוא קשור לזה שהיא הראתה בעונה שעברה שהיכולת שלה לנהל מפעל מועדונים יבשתי, והיכולת שלה לגייס כסף ראוי לתגמל את הקבוצות, היא מוגבלת בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 12:01 am 
Junior

האירוניה ממציאה את עצמה

האיגוד ״משעה״ את ירושלים והקבוצה שיושב הראש שלה הוא ממלא מקום (בכיר) יו״ר האיגוד מודיעה שאם ככה גם היא לא תשחק

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 8:31 am 
Sophomore

שתי הקבוצות הללו לא יעופו מהליגה, שתיהן ישחקו בליגה. מדובר בשני צדדים של אותו מטבע, מכבי ת"א והפועל ירושלים, שתי קבוצות אחות מושחתות שפועלות בדיוק באותה צורה, ובראש מעיניהן שמירת האינטרסים הכלכליים והיוקרתיים שלהן, על חשבון קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 8:41 am 
Junior

ערן כתב:
שתי הקבוצות הללו לא יעופו מהליגה, שתיהן ישחקו בליגה. מדובר בשני צדדים של אותו מטבע, מכבי ת"א והפועל ירושלים, שתי קבוצות אחות מושחתות שפועלות בדיוק באותה צורה, ובראש מעיניהן שמירת האינטרסים הכלכליים והיוקרתיים שלהן, על חשבון קבוצות אחרות.

דיז'ון תומפסון מוסר ד"ש, מקווה שהפועל תל אביב לא זייפה את החתימה שלו גם במסעדות וברים, או סתם בחדר כושר השכונתי.
עלק קוראים לנו מושחתים.

יודעים לירות לכל עבר ולחנך את כל העולם ואשתו, אבל פתאום שסממני מכבי מתגלים גם בקבוצת הנאורים וחסידי אומות העולם של מצרפלס (מכבי SP...נחמד), העכברים חוזרים לחוריהם ואין קול ואין עונה...חוץ מאחד כמובן, שלא מתעייף מלבקר כל דבר שזז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 9:05 am 
Hall of Famer

אני בטוח שלהפועל חולון לא אכפת בכלל מהאינטרס שלה , בגלל זה היא ויתרה על השתתפות באירופה אחרי שלקחה אליפות (*) , ובגלל זה היא הפסידה בכוונה לנהריה כדי שהפועל ירושלים לא תעלה לפיינל פור.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 9:50 am 
Junior

הפסידו לנהריה בכוונה ? נהריה היתה קבוצת צמרת ביתית. יש לך הוכחה לדברים שאתה אומר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:02 am 
Hall of Famer

צודק , זה אכן סתם מקרה שבמשחק שלחולון לא קובע כלום ויכול להעיף את אהובת ליבה הפועל ירושלים מהפיינל פור, חולון פתאום מפסידה 21 הפרש , וזה עוד יותר מקרה שקבוצת הריבאונד הכי טובה בליגה אז עם ממוצע של 39 ריבאונדים במשחק, מפסידה דווקא במשחק הזה בריבאונד 46-22. ממש מקריות מדהימה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:04 am 
Sophomore

לאומית ברור שאין הוכחה כמעט בלתי אפשרי להוכיח דבר כזה. אני גם לא חושב שהייתה פה קונספירציה שכינסו את השחקנים והוידעו שהיום מפסידים. זה נע לדעתי בין במקרה הטוב זריקת זין על משחק שלא השפיע על חולון לבין במקרה הרע הורדת הילוך ספציפית של המאמן/מערכת שהשליכה על השאר.

אני לפחות זוכר מצויין את המשחק הזה ואיך אחרי 5 דקות אמרתי לעצמי "עזוב הם לא באו לשחק היום". המשחק נגמר בהפרש מטורף לנהריה ושבוע אח"כ פירקתם אותם בפיינל פור.

הוכחות אין ולא יהיו פה, אבל מכיוון של יושרה אישית אתה באמת הרגשת אז ועכשיו שחולון התאמצה לנצח את המשחק הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:07 am 
Hall of Famer

פי ג'יי טאקר , שחקן שלוקח מעל ל-10 זריקות בממוצע מהשדה , זורק זריקה אחת ב-21 דקות...... מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:19 am 
Junior

זה נדמה לי היה משחק אחרון בעונה לפני הפיינל פוור והבטחנו את מקומנו.
ברור שלא יתאבדו על המשחק הזה...
מכאן ועד להפסיד בכוונה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:27 am 
Hall of Famer

זה מה שטענת שהפועל תעשה נגד נס ציונה רק לפני כמה שבועות , לא..... ? אז עובדה שהפועל לא עשתה מה שחולון בבירור עשתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:31 am 
Sophomore

נס ציונה קבוצה פח השנה בטח אל מול הפועל של השנה. גם בלי להתאמץ יכולנו לנצח אותם בקלות מה שלא נכון לחולון נהריה ב-2008 ששם חולון היו צריכים להתאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:34 am 
Hall of Famer

ראיתי את המשחק , הפועל התאמצה ונתנה את כולה כדי לנצח. חולון בוודאות לא עשתה את זה (שוב , קבוצת הריבאונד הכי טובה בליגה מפסידה 46-22 בריבאונד). חולון הפסידה בכוונה , אין ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:38 am 
Junior

עופר האדום כתב:
ראיתי את המשחק , הפועל התאמצה ונתנה את כולה כדי לנצח. חולון בוודאות לא עשתה את זה (שוב , קבוצת הריבאונד הכי טובה בליגה מפסידה 46-22 בריבאונד). חולון הפסידה בכוונה , אין ספק בכלל.

איתרתי בעיה לוגית בתגובה האחרונה אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:39 am 
Junior

בחיי איך הגעתם לחולון ולמשחק מול נהריה ולריב בין חולון לירושלים פה?

נהיה מתיש הקטע שלא משנה על מה נפתח התרד הוא מגיע בסוף לאותו כיוון.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:44 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דווקא מעניין הסיפור הזה של נהריה. לא זכרתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 11:00 am 
Hall of Famer

כבר ראיתי הפסדים מוזרים יותר מההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 11:07 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
עופר האדום כתב:

איתרתי בעיה לוגית בתגובה האחרונה אבל שיהיה.

מה הבעיה הלוגית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה