סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 5:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בעע. שנת 2010 אול אובר אגיין. שיחליט כבר מה הוא רוצה לעשות.

מה שמעניין אותי זה למה גם אם הוא יבחר ב-GSW, ההרגשה היא שהביקורת כלפיו תהיה על אש הרבה יותר קטנה מאשר המעבר של לברון למיאמי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ב' יולי 04, 2016 7:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 5:23 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:

מה שמעניין אותי זה למה גם אם הוא יבחר ב-GSW, ההרגשה היא שהביקורת כלפיו תהיה על אש הרבה יותר קטנה מאשר המעבר של לברון למיאמי.

ההבדל מלברון לדעתי ברור - לברון הוא אחד השחקנים הכי גדולים בכל הזמנים, והיו ציפיות שכמו מייקל ג'ורדן הוא יביא אליפות ראשונה לקבוצה בה הוא התחיל את הקריירה, ממש יסחב את הקבוצה כנגד כל הסיכויים. בעצם לברון בחר את האופציה הקלה ולדעתי פשוט אכזב הרבה אנשים, ועל הדרך גם די הרס לעצמו את הסיכויים להיות בלבל של ג'ורדן.
אצל דוראנט הסיפור קצת שונה - הוא פשוט לא מספיק טוב, לפחות לא ברמה של לברון. לדעתי הוא יותר ברמה של מלון, סטוקטון, ולהבדיל - דרקסלר, שחקנים מעולים אבל לא מספיק טובים כדי למשוך קבוצה לבד לאליפות. סטוקטון אף פעם לא ניסה לעבור, מלון ניסה מאוחר מדי, דרקסלר לקח אליפות אבל רק אחרי שעבר לקבוצה שהיה ברור שהיא לא שלו אלא של קארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 5:37 pm 
מנהל פורום

יותר מזה, דוראנט עוזב קבוצה כשהוא two in a box עם כוכב אחר ולא בעל הבית של הקבוצה
ברור שהוא גיים צ'יינג'ר ושחקן ענק, יותר מוכשר ממלון לדעתי
אבל ההבדל מלברון הוא עצום, האיש לא מפורר קבוצה בעצם העזיבה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 5:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני בספק גדול אם דוראנט יבחר את קו ההגנה הזה. בכל אופן לברון הצטרף יחד עם בוש לקבוצה חדשה לגמרי שלא הגיעה לפלייאוף בעונה שלפני. דוראנט יצטרף אם יצטרף לפינאליסטית בשתי העונות הקודמו. יחי ההבדל.

אבל בלי קשר אין לי שום בעיה עם מהלך כזה. לאוהדים מפונקים כמוני יש אינטרס שקבוצות בכירות ירכזו אצלן הרבה שחקנים במקום שהם יתייבשו בקבוצות לוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 6:58 pm 
Hall of Famer

בחר בווריורס

השאלה אם הם סיימו בזאת את הרכש שלהם לקיץ הקרוב או שיקנחו עם איזו החתמה של פאו גאסול, כי אם כן, זו הולכת להיות מכונת התקפה פסיכית לחלוטין (לא שעכשיו זו לא מכונת התקפה פסיכית).

אגב, הריסון בארנס כבר בחר לאן הוא רוצה לעבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:00 pm 
Junior

דניאל כתב:
התותח המפוברק כתב:

ההבדל מלברון לדעתי ברור - לברון הוא אחד השחקנים הכי גדולים בכל הזמנים, והיו ציפיות שכמו מייקל ג'ורדן הוא יביא אליפות ראשונה לקבוצה בה הוא התחיל את הקריירה, ממש יסחב את הקבוצה כנגד כל הסיכויים. בעצם לברון בחר את האופציה הקלה ולדעתי פשוט אכזב הרבה אנשים, ועל הדרך גם די הרס לעצמו את הסיכויים להיות בלבל של ג'ורדן.
אצל דוראנט הסיפור קצת שונה - הוא פשוט לא מספיק טוב, לפחות לא ברמה של לברון. לדעתי הוא יותר ברמה של מלון, סטוקטון, ולהבדיל - דרקסלר, שחקנים מעולים אבל לא מספיק טובים כדי למשוך קבוצה לבד לאליפות. סטוקטון אף פעם לא ניסה לעבור, מלון ניסה מאוחר מדי, דרקסלר לקח אליפות אבל רק אחרי שעבר לקבוצה שהיה ברור שהיא לא שלו אלא של קארים.

חאכים

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:06 pm 
Hall of Famer

ואם נעזוב את ענייני ההשוואות להחלטה של לברון וכד', לדעתי הוא קיבל החלטה נכונה מאוד.
אם הוא החליט שהוא הכי רוצה טבעת הווריורס זו הקבוצה עם הסיכוי הכי גבוה להשיג אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:06 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאני שמח. כלומר, הייתי מעדיף קבוצה טובה אבל יורת הוגנת (אני הצעתי את פרסונס + טרנר כסמול פורוורדים של הדאבסיטי), אבל אי אפשר להגיד לא לדוראנט.

אז מה יש לנו:
עמדה 1 - MVP, הפוינט גארד הטוב בעולם (או למצער, מס' 2, אחרי ווסטברוק)
עמדה 2 - הסקנד גארד הטוב בעולם (או למצער, מס' 2, אחרי הארדן)
עמדה 3 - הסמול הטוב בעולם (או למצער, מה שכנראה הוגן יותר לומר - מס' 2 אחרי לברון)
עמדה 4 - הפאוור הטוב בעולם (ופה, אני לא בטוח שאני לוקח מישהו מבין אנתוני דייויס, גריפין או אלדרידג' לפני דריימונד)
עמדה 5 - אסור להחתים את אזילי, ובוגוט+וורז'או זה לא מספיק. עוד איזה שחקן חמוד בעמדה הזאת, או אפילו פאוור חביב כי הווריורס גם ככה הם קבוצת סמול בול ויש דיינסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:16 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
דניאל כתב:
התותח המפוברק כתב:

חאכים

אכן (-:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

התותח המפוברק כתב:
בחר בווריורס

השאלה אם הם סיימו בזאת את הרכש שלהם לקיץ הקרוב או שיקנחו עם איזו החתמה של פאו גאסול, כי אם כן, זו הולכת להיות מכונת התקפה פסיכית לחלוטין (לא שעכשיו זו לא מכונת התקפה פסיכית).

אגב, הריסון בארנס כבר בחר לאן הוא רוצה לעבור?

פאו - כנראה שהפעם לא רוצה לתת הנחה בשכר. הוא העדיף את גולדן סטייט אם דוראנט לא היה חותם אבל כעת כנראה יהיה בספרס.

בארנס - קיבל הצעת מקס מדאלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מנהל פורום

לאומית כתב:
עשה מעשה לברון.
מאכזב מאוד.

גם אז וגם היום לא הבנתי מה הבעיה במה שלברון עשה אז ומה שדוראנט עושה בעצם המעבר הזה.
עם לברון הייתה לי בעיה עם איך שזה נעשה וכל הקרקס, אבל לא עם עצם ההחלטה.
בסדר, אני מבין למה זה "נחשב" יותר להוביל קבוצה לאליפות בתור השחקן המרכזי. עדיף אפילו להוביל קבוצה לאליפות כשכל שאר השחקנים הם רול-פליירס צולעים... או אפילו אפילו לשחק 1 מול 5 ולקחת אליפות - זה באמת יהיה הישג אדיר.
אבל לא עדיף ללכת על ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ? לא חבל ששנות השיא של השחקן יתבזבזו בנסיונות כושלים? מה עדיף, לגמור כמו קארל מלון ולנסות לעת זיקנה להצטרף לקונטנדרית?
אם יש הזדמנות להצטרף לקונטנדרית ולקחת אליפות, אני הייתי הולך על זה. אחרי האליפות אפשר לחשוב כבר על אולי להוביל קבוצה לבד לאליפות.
אז דוראנט אולי לא ייזכר עכשיו כ"גדול בכל הזמנים...", אבל אולי אם יקח ככה אליפות, אז גם לא יזכר כלוזר גדול שסיים קריירה של 20 שנה בלי שום תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:19 pm 
Junior

השיא של ג"ס בסכנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:21 pm 
Junior

וואו, לא האמת האמנתי הוא יחתום בג"ס. עכשיו זה קבוצה באמת מפחידה. לחשוב שאת כל הלבנים של בארנס בגמר דוראנט היה לוקח במקום.
יהיה מאוד מעניין לראות את ג"ס השנה. אפילו יותר ממה שהיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:22 pm 
Hall of Famer

סדרת הגמר של הקאבס - גולדן סטייט הולכת להיות מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:24 pm 
Sophomore

ורק אני חושב איך לעזאזל הדבר הזה יעבוד?
הייתי מעדיף שדוראנט ישאר באוקייסי ויקח שם אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:26 pm 
Hall of Famer

אחרי שגולדן לוקחת את דוראנט יהיה מעניין לראות איך הספרס מגיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:27 pm 
Hall of Famer

עכשיו שאני מסתכל על מי פנוי בגבוהים בשביל הווריורס. שמות מעניינים הם דדמון שייתן הגנה טובה, טרנס ג'ונס שלא ברור לאן נעלם בשנתיים האחרונות אחרי שהבליח לפני שלוש, רוי היברט שעדיין לפחות מהווה איום חסימה גם אם מעט מאד חוץ מזה (ולא הייתי רוצה לראות בקבוצה), קריס המפריס שהוא סוג של דייויד לי לעניים כשחושבים על זה. אל ג'פרסון שעוד עשוי לקחת איזה וטרן מינימום בשביל סיכוי לאליפות ויכול להיות מאד מאד מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:28 pm 
Junior

אל ג'פרסון באינדי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:28 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
עכשיו שאני מסתכל על מי פנוי בגבוהים בשביל הווריורס. שמות מעניינים הם דדמון שייתן הגנה טובה, טרנס ג'ונס שלא ברור לאן נעלם בשנתיים האחרונות אחרי שהבליח לפני שלוש, רוי היברט שעדיין לפחות מהווה איום חסימה גם אם מעט מאד חוץ מזה (ולא הייתי רוצה לראות בקבוצה), קריס המפריס שהוא סוג של דייויד לי לעניים כשחושבים על זה. אל ג'פרסון שעוד עשוי לקחת איזה וטרן מינימום בשביל סיכוי לאליפות ויכול להיות מאד מאד מעניין.

ג'פרסון מזמן בפייסרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:31 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

לא יודע איך לומר את זה, אבל לדעתי הספרס לא יהיו רלוונטיים השנה.

בכלל, מה שמסתמן הוא מהפך מסוים בין המזרח למערב. הקליפרס, הספרס והת'אנדר כבר לא רלוונטיים כקונטנדרים. הספרס עדיין תהיה קבוצה חזקה אבל בלי גארדים ועם דאנקן זקן באמת, היא פשוט לא קונטנדרית, איך שלא מסתכלים על זה.
יוסטון... אולי, היו לה כמה החתמות חביבות עם רייאן אנדרסון ואריק גורדון. היא צריכה את שניהם בריאים. אבל זאת לא באמת קונטנדרית.
אני לא אתפלא בכלל לראות את פורטלנד למשל מגיעה עד גמר המערב, או אולי אפילו מפתיעה אחרת.

במזרח לעומת זאת, אני חושב שקבוצות כמו בוסטון או שארלוט דווקא כן יכולות לדבר. ברור שקליבלנד היא הקונטנדרית המובהקת. בניגוד לקונצנזוס אני גם לא מזלזל בסיכויים של אורלנדו להיות הקבוצה מס' 2 במזרח.. קשה לומר, מה שברור הוא שלפחות כרגע ובהנחת בריאות, יהיה מפתיע מאד אם יהיה גמר שונה מזה שהיה בשנתיים האחרונות. אף אחת לא מדגדגת את קליבלנד במזרח, וגם אף אחת לא באמת מדגדגת את הווריורס במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:31 pm 
Junior

מתי הפעם האחרונה ששני MVP שיחקו ביחד? חוץ מדאנקן ורובינסון בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:33 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
התותח המפוברק כתב:

לא יודע איך לומר את זה, אבל לדעתי הספרס לא יהיו רלוונטיים השנה.

בכלל, מה שמסתמן הוא מהפך מסוים בין המזרח למערב. הקליפרס, הספרס והת'אנדר כבר לא רלוונטיים כקונטנדרים. הספרס עדיין תהיה קבוצה חזקה אבל בלי גארדים ועם דאנקן זקן באמת, היא פשוט לא קונטנדרית, איך שלא מסתכלים על זה.
יוסטון... אולי, היו לה כמה החתמות חביבות עם רייאן אנדרסון ואריק גורדון. היא צריכה את שניהם בריאים. אבל זאת לא באמת קונטנדרית.
אני לא אתפלא בכלל לראות את פורטלנד למשל מגיעה עד גמר המערב, או אולי אפילו מפתיעה אחרת.

במזרח לעומת זאת, אני חושב שקבוצות כמו בוסטון או שארלוט דווקא כן יכולות לדבר. ברור שקליבלנד היא הקונטנדרית המובהקת. בניגוד לקונצנזוס אני גם לא מזלזל בסיכויים של אורלנדו להיות הקבוצה מס' 2 במזרח.. קשה לומר, מה שברור הוא שלפחות כרגע ובהנחת בריאות, יהיה מפתיע מאד אם יהיה גמר שונה מזה שהיה בשנתיים האחרונות. אף אחת לא מדגדגת את קליבלנד במזרח, וגם אף אחת לא באמת מדגדגת את הווריורס במערב.

אורלנדו לא יהיו בפלייאוף. אולי התכוונת לפייסרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:33 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
נורטון כתב:

ג'פרסון מזמן בפייסרס

מממ... נכון. אינדיאנה יכולה להיות סליפרית מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:37 pm 
Junior

דוראנט הוא לא קאץ' אנד שוט. הוא מקבל את הכדור ועושה את המהלכים המשעממים שלו באחד על אחד, מחליט לזרוק, אולי להיכנס לסל. ישעמם את המשחק של גולדן סטייט. כן, יהיו להם הרבה אופציות התקפיות אבל ג"ס בנויה על כדורסל קבוצתי, הנעת כדור. לא יודע. אולי אני ממציא תירוצים והם הולכים לאליפות בלי תחרות אבל אני לא אופתע אם הוא יכניס אותם לתסכול ויערער את המרקם הקבוצתי. במיוחד שהווריורס תפסו עכשיו פוזה של קבוצה בלתי-מנוצחת והם גם ככה שבירים מנטלית ועם מאמן גרוע כמו שראינו בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 7:44 pm 
Hall of Famer

קיו. מצד אחד אתה ספוט און, דוראנט הוא אכן שחקן משמים ודי מטומטם שאוהב לעשות אחד על אחדים ויכול פוטנציאלית להרוס את המרקם של הווריורס.
מצד שני, הוא עדיין , יחד עם קארי, הכי טוב בעולם בלשים את הכדור בתוך הסל. וכאן, אין ספק, תהיה עבודה גדולה של צוות האימון + קארי + דריימונד, בשביל לגרום לדוראנט להביא את היתרונות שלו ולהחביא את החסרונות.
אבל כן, אם הוא ישחק כמו בת'אנדר זה יהיה עצוב מאד לגולדן סטייט. אני מאמין שהוא מספיק מוכשר ושהאנשים לידו מספיק מוכשרים כדי שזה יילך מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], סאבוניס ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה