sheky כתב:
FLASH כתב:
אני בהחלט חושב שדוראנט מתבזה פה ומעמדו ההיסטורי נפגע אנושות גם אם ייקח 5 אליפויות עכשיו עם 3 MVP גמר הוא לא יכנס לשורה אחת עם הגדולים באמת בעיני
באמת? אם הוא לוקח 5 אליפויות בתור הבוס ( 3 MVP של הגמר זה די הבוס) הוא לחלוטין בגדולים ביותר, על מה אתה מדבר?
FLASH כתב:
ועוד דבר . השלישיה קארי - קליי - דריימונד היא שילוב קטלני של שני צלפים היסטוריים עם לידר ווקלי חוסם מפלצתי ופוינט פורוורד נדיר שהוא גם מגן-ריבאונדר חיה.
אני חושב דריימונד שחקן נפלא (אם כי ביריון לא קטן) אבל הוא לא חוסם מפלצתי בשום צורה (1.4 למשחק, 23 בליגה) והוא ריבאונדר טוב אבל לא הייתי אומר חיה ( 9.5 למשחק, 13 בליגה). מה שכן הוא בהחלט מגן חיה.
FLASH כתב:
שתבין. אני חושב שדריימונד גרין וקליי ת'ומפסון הם טופ 10-12 בעמדתם בכל הזמנים!
דוראנט וקארי - טופ 4 בכל הזמנים בעמדתם.
אתה באמת מאמין שאם קליי ודריימונד פורשים היום הם בטופ 10-12 של העמדה שלהם בכל הזמנים?
כנ"ל לגבי קארי או דוראנט - אם הם פורשים היום הם טופ 4 בכל הזמנים?
לא אם מניחים משהו על המשך הקריירה, אלא אם הם פורשים כאן ועכשיו..
1. אם הוא לוקח 5 אליפויות בקבוצה משופעת כשרון שלא נראתה מעולם, הוא לא יהיה בין הגדולים ביותר, גם אם הוא הבוס. זו דעתי. הוא לא לקח קבוצה לאליפות, הוא הצטרף לקבוצת על בשביל אליפות. אני לא רואה אותו עובר את דאנקן או שאק בשום מצב בעולם.
2. חוסם התקפי
ברור שהחיה היה בעיקר על יכולותיו כחוסם (פיק).
3. קארי ודוראנט אם פורשים היום הם טופ 4 בכל הזמנים חד משמעית. קליי ודריימונד אם פורשים היום לא. אם הם ממשיכים להציג יכולת כזו עד גיל 30 ואז יורדים בהדרגה, הם טופ 10-12 בעמדה, ללא קשר לאליפויות נוספות. קליי הוא ברמתו של ריי אלן בעיני. דריימונד קצת מתחת למקהייל בעיני.
רונדו הגיע להיות כוכב כשפירס אלן ובעיקר גארנט כבר היו הרבה אחרי השיא. לפני כן? ב2008? הוא היה רכז חמישיה סביר, מעט טוב מצ'אלמרס ופישר. ודאי לא כוכב, בטח לא ברמתו של דריימונד גרין שהפך סופרסטאר.
אם זה לא ברור, אני חושב שהרביעיה הזו היא בין 15 הסופרסטארים בNBA.
ושניים מהם בין ארבעת המגהסטארים בNBA.
1. לברון
2. קארי (אם הוא חוזר מהפציעה למוד עונה רגילה האחרונה, הוא מספר 1)
3. דוראנט
4. ווסטברוק
-----------------
5. ג'ורג'
6. דיוויס (דעתי האישית בלבד)
7. הארדן
8. לאונרד
9. פול
10. אירווינג
11. לילארד
12. ת'ומפסון
13. גריפין
14. קאזינס
15. גרין
אם אני צריך ליצור הרכב כזה בNBA כיום, רק מבחינת רמת כשרון - עזבו חיבור מושלם כמו בווריורס. אז זה אירווינג - ווסטברוק - לברון - גריפין. ועדיין אני שם את הכסף שלי על הווריורס.
מהעבר? מג'יק , אנדרו טוני, ג'וליוס אירווינג, וורת'י.
אייזאה, דומארס, בירד, מקהייל (שני הכוכבים הבולטים של הפיסטונס + שני הכוכבים הבולטים של הסלטיקס).
כשכולם בשיאם, כן? בני 26-28,
לג"ס יש עוד 4 שנים כשכולם בשיא, ואז 2 שנים בדעיכונת של קארי ודוראנט, ועוד 2 שנות דעיכה אמיתית של כולם. סה"כ שמונה שנים כפייבוריטים לאליפות, אני באמת לא רואה קבוצה טובה יותר בכל קונסטלציה שתהיה. כאמור אפילו לא אם ווסטברוק וגריפין עוברים לקאבס בצורה הזויה כלשהי. בחיים לא היה ניתן לומר "8 שנים פייבוריטים לאליפות" על קבוצה בסבירות ככ גבוהה, אפילו לא מיאמי. זו הפעם הראשונה