סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 5:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
איזה דרפאט מזעזע זה היה. הבחירה של פורטר גם מזעזעת.בדיעבד כמובן.

טעות. המקום הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 5:58 am 
Junior

קובי כתב:
ורק אני חושב איך לעזאזל הדבר הזה יעבוד?

לא רק אתה. גם אני תוהה.
מה שלמדתי מקבוצות גאלאקטיקוס כאלה ואחרות זה שלאורך זמן זה פשוט לא עובד. מתישהו האגו שם מתפוצץ,כולם רוצים את הכדור אצלם, ובניגוד לקווידיץ', יש רק אחד כזה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 6:28 am 
Hall of Famer

זה נכון ברוב המקרים אבל הקבוצה הזאת מאד קבוצתית ודורנט גם קבוצתי. עם לברון זה היה אסון לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 6:52 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אסון נוראי. כמו שהאסון שנחת על בלאט כשפתאום לברון חזר לקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 10:46 am 
Junior

הרבה יותר גרוע

וברצינות, לברון ליד סטפ וקליי זה משהו שמנצח כל קבוצה אפשרית בערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 10:48 am 
Junior

על הנייר זו התאמה מושלמת מדוראנט
בפועל אני מעדיף לשים את הכסף על דוראנט (לא רואה איך זה נופל . עם לברון אני כן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 11:49 am 
Sophomore

ראובן כתב:

אתה לא חושב שמבחינת בלאט, החזרת לברון היתה אסון??

ואם כבר המשחק בנדמה לי, אז לברון בעיני הוא התאמה נוראית. הוא חייב את הכדור ביד והוא קלע בינוני מינוס. כבר עדיף את דוראנט, למרות שגם פה אני לא יודע איך זה יסתדר בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 12:07 pm 
Senior

אני חושב שגולדן סטייט חייבים, אבל חייבים, לעבות את סוללת הסנטרים שלהם.
לא שאני חושב שיש סיכוי שאיזה קאזינס או דראמונד פתאום יגיע אליהם (למרות שאחרי שדוראנט הגיע - לך תדע) אבל כמו שלשיקאגו היו בהרכב בכל זמן נתון שלושה ארבעה מפרקי בשר כאלה, כמעט אקוויוולנטיים זה לזה, גם גולדן סטייט יצטרכו מישהו שידחוס קצת את הרחבה.
ההתמוטטות שלהם בגמר התחילה כשבוגוט נפצע ולמרות שהוא לא שיחק המון, הוא בכל זאת נתן להם את האופציה לסגור קצת את הרחבה כשהיה צריך. כשהאופציה הזו בוטלה, הקאבס ידעו לנצל את זה היטב.

אני במקומם הייתי מנסה ללכת על איזה גורטאט כזה או אפילו צ'נדלר (אם ורז'או יכול, גם הוא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 12:12 pm 
מנהל פורום

תומר, למיטב ידיעתי אין להם כסף ללכת על מישהו שדורש יותר מאשר משכורת מינימום, או לעשות טרייד על מישהו באופן כללי.
זה צריך להיות מהשוק החופשי ועל שכר מינימום בלבד

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 12:13 pm 
Junior

אני לא מבין איך לברון התאמה רעה.
הבנאדם מושך דאבל טים יותר מכל שחקן אחר ומוסר בחסד.
אני לא מוצא את הסטטיסטיקה אבל הוא בין המובילים במסירות לזריקות ל-3 (אאלט ג'ון וול ראשון).

לגולדן סטייט יש כסף רק לחוזה מינימום ואין נכסים.
אפשר להחתים רק רודפי טבעת מחוסרי חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 12:26 pm 
Senior

ואין שחקנים כאלה? הם לא צריכים באמת שחקן, סתם איזה בוק גבוה שיכול לשמור מתחת לסל בלי לדרוך על השרוכים של עצמו.
אני זוכר את ועידת הסנטרים של שיקאגו, כל הג'יימס אדואדסים והסקוט וויליאמסים למיניהם, הסטייסי קינגים והוויל פרדיואים שאני מניח שגם מייקל ג'ורדן לא כל כך ידע להבדיל ביניהם. זה המודל שלדעתי ג"ס צריכים לשאוף אליו, ספייטס ופצ'ולה זו התחלה טובה, חסר עוד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 12:33 pm 
Junior

יש גם את ווסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 1:01 pm 
מנהל פורום

וגם וראז'או עוד בקלחת

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 1:43 pm 
Hall of Famer

אי אפשר להשוות שחקנים מהיום לשחקנים מפעם בלי לתת פקטור של שינוי המשחק.
אני לא מבין איך אפשר להגיד שקליי קלעי יותר טוב מרג'י. כי הוא קולע יותר שלשות? אבל המשחק השתנה לחלוטין והיום לא רק שהזריקה משלוש היא יותר משמעותית, אלא שקבוצות (בטח הווריירס) בנויות למקסם את הזריקה משלוש. אתה יכול לשחק במשחקי כאילו ולחשוב כמה שלשות רג'י היה שם למשחק אם הוא היה משחק בגולדן סטייט ומקבל את כל המבטים שקליי מקבל.
אל תשכחו, רוב התקופה של רג'י בטופ הוא שיחק בקבוצה עם אוריינטציה הגנתית שהוא וריק סמית'ס הם שחקני ההתקפה ברמה גבוהה היחידים למעשה.

אני מחזיק מתומפסון הרבה פחות משאר הכותבים פה. לא אוהב אותו. שחקן הגנה טוב, קלע ברמה מאד גבוהה מבחוץ, אבל משהו חסר לי בו. אני חושב שריי אלן היה שחקן טוב ממנו משמעותית וגם יותר מושלם התקפית. מאחר שאני חושב שרג'י היה במקרה הכי גרוע שחקן ברמה של אלן, אז ברור שאני חושב שמילר היה שחקן עדיף.

לא בטוח שאם קליי היה מגיע לקבוצה אחרת הוא היה משהו יותר מאשר נגיד דייל אליס (המפציץ המקורי).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 2:04 pm 
Sophomore

אני גם לא אוהב את תומפסון. יותר עניין של אופי.
קלעי יוצא מהכלל והכל אבל פרימדונה לא קטן.
שחקן שהתרגל שהוא מקבל שריקה על כל נשיפה לכיוון שלו ומתלונן עד השמיים אם לא מקבל אותה.
זה בזמן שהוא לא מוריד את היד מהשחקן שהוא שומר עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 4:33 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קובי כתב:
ראובן כתב:

אתה לא חושב שמבחינת בלאט, החזרת לברון היתה אסון??

ואם כבר המשחק בנדמה לי, אז לברון בעיני הוא התאמה נוראית. הוא חייב את הכדור ביד והוא קלע בינוני מינוס. כבר עדיף את דוראנט, למרות שגם פה אני לא יודע איך זה יסתדר בפועל.

ברור, בלאט בנה על חופשה כבר באפריל והלברון הנודניק הזה היה צריך לקלקל הכל עם הגמר פלייאוף הזה.

ולברון הוא התאמה מעולה לג"ס. לא שזה רלוונטי לנהל את הדיון הזה ובמידה שבכלל שאלת ההתאמה רלוונטית כשמדובר ברמות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 6:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עכשיו נשאר רק שווייד, פול וכרמלו יחתמו בקאבס והאוורד ובוגי בג"ס (הם הרי צריכים סנטרים) ושאר 28 הקבוצות יפתחו ליגה נפרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:37 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתה יכול לשחק במשחקי כאילו ולחשוב כמה שלשות רג'י היה שם למשחק אם הוא היה משחק בגולדן סטייט ומקבל את כל המבטים שקליי מקבל.

אפרופו זה, וידאו של שלשות קליי בעונה הסדירה:

זה מתחבר לדברים של עמוס וגם לדברים שכתבתי אחרי סדרת הגמר - ההבדל בין תומפסון וקארי לבין קלעים כמו רג'י וריי אלן (וגם ריפ המילטון או קייל קורבר או מייקל רד), שמכל השלשות שאתה רואה בוידאו הזה יש סוג אחד שאתה לא רואה, וזה סוג הקליעות שרג'י וריי אלן עשו מהן קריירה - התרוצצות מאחורי 2-3 חסימות ועלייה לקאץ' אנד שוט שמסתיים בסוויש. אם הייתי מפלג את הקליעות של תומפסון מהוידאו הזה בלי לעשות סטט' מדויקת, הייתי אומר ש-40% מהשלשות הן שלשות חופשיות שמגיעות כתוצאה ממשחק קבוצתי/הנעת כדור, 30% מקליעה עם יד בפרצוף (לפעמים קרובה יותר ולפעמים פחות) ו-30% מקליעה חופשית בעקבות יציאה מחסימה בודדה (כלומר תרגיל לקליעה). גם בקליעות על הפרצוף וגם בקליעה ביציאה מחסימה בודדה, תומפסון מסתמך על תכונה אחת שמבדלת אותו מקלעים אחרים, וזה שחרור כדור מאוד מהיר, כמעט לא משנה מאיזה מצב שהוא תופס את הכדור. למעשה, אם אתם שואלים לגבי יתרון משמעותי שיש לו על ריי או רג'י בקליעה, זה מהירות שחרור הכדור, כמו גם היכולת לשחרר אותו מהר כמעט ללא קשר לאופן שבו מסרו לו את הכדור (גבוה, נמוך או לצד).
גם בסדרת הגמר וגם בסדרת גמר המערב קליבלנד ואוקלהומה הבינו את השטאנץ הזה של החסימה הבודדה וביצעו חילופים אוטומטיים, וזה עבד. אין לי צל של ספק שקליי תומפסון כאלפא דוג בקבוצה שמתבססת בעיקר על הסקורינג שלו, היה מתקשה הרבה יותר להגיע למבטים כאלו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:59 pm 
Hall of Famer

איך גאסול לא עשה פאצ'וליה ולא חתם עבור בוטנים? כך הספרס אולי יכלו להתחרות בלוחמים עם עוד איזו ההחתמה ראויה. :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 6:30 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לג"ס יש עוד 4 שנים כשכולם בשיא, ואז 2 שנים בדעיכונת של קארי ודוראנט, ועוד 2 שנות דעיכה אמיתית של כולם. סה"כ שמונה שנים כפייבוריטים לאליפות, אני באמת לא רואה קבוצה טובה יותר בכל קונסטלציה שתהיה. כאמור אפילו לא אם ווסטברוק וגריפין עוברים לקאבס בצורה הזויה כלשהי. בחיים לא היה ניתן לומר "8 שנים פייבוריטים לאליפות" על קבוצה בסבירות ככ גבוהה, אפילו לא מיאמי. זו הפעם הראשונה

כלומר , כבר ברור מאליו שה- BIG 4 ימשיכו ביחד לעוד 8 שנים , בלי "פציעות משנות קריירה" לאף אחד מהם , בלי מלחמות אגו שיובילו לדרישות לטרייד , ובכלל מבלי לתהות האם הם יקבלו 4 חוזי מקסימום אחד במקביל לשני ...

גם לברון , וויד ובוש נראו כמו טריו לדורות ( היו דיבורים בזמן אמת על שתהיה כאן שושלת מהגדולות שראה המשחק ) . בפועל וויד ובוש היה פצועים לעיתים ואולי פחות דומיננטיים ויציבים מהצפוי , וזה נגמר ביבול ( לא רע בכלל בפני עצמו ) של 2 אליפויות ו-2 גמרים נוספים .
אם אני צריך להמר - גולדן סטייט לא תעבור את ההישג הנ"ל ( החל מהעונה הנוכחית ) , קרי לא תשיג יותר משתי אליפויות ושני גמרים בשמונה השנים הקרובות ( שזו התקופה שלכאורה "הקצבת" להם ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 6:43 pm 
Hall of Famer

זאק לו או Woj (לא זיכר מי מהם) צייץ שיש תרעומת רבה (מצד מנהלים בליגה) על ההחתמה של פצ'וליה כמו על ההחתמה של דורנט. שחקן שאשכרה מרוויח פחות מאשתקד, כאשר הקאפ עולה בטירוף והוא לא איזה סוס מת בן 36.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 9:51 pm 
Hall of Famer

שיתרעמו.
מה בדיוק הטיעונים שלהם ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 10:02 pm 
Hall of Famer

ששחקנים אחרים בעמדה שלו שהם הרבה פחות טובים ממנו חתמו על חוזים הרבה יותר גבוהים?

זה כמובן לא אומר כלום. הליגה, לפחות בשלב הזה, היא שוק חופשי לחלוטין וכל אחד יכול לחתום אצל כל קבוצה שמתחשק לו, לרבות לברון שיכול להחליט מחר בבוקר שהוא רוצה גם כן לחתום בווריורס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 10:09 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
שיתרעמו.
מה בדיוק הטיעונים שלהם ?

אשכרה מרוויח פחות מאשתקד, כאשר הקאפ עולה בטירוף והוא לא איזה סוס מת בן 36.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 11:01 pm 
Junior

מה שזאק לואו דיבר עליו בפודקאסט האחרון עשוי להיות הפתרון של הליגה להתקבצויות הכוכבים - ביטול חוזי המקסימום.
אם אין חוזי מקסימום וקבוצה יכולה להציע לשחקן כאוות נפשה כל עוד זה נכנס בתקרה, לקבוצות אחרות יש מה להציע שאין לגדולות. פורטלנד לצורך העניין יכולה להתקשר לסוכן של דוראנט, להציע לו 60 מיליון לשנה וכנראה לקבל פגישה. היום אין להם שום סיכוי לקבל פגישה כי הם מציעים את אותו הכסף שמציעים במקומות נוצצים יותר.
אישית אני די בטוח שתהיה תגובה ב-cba הבא, ואני מאוד מקווה שהכיוון יהיה כזה, ולא רעיונות אחרים ונוראים כמו פרנצ׳ייז טאג או הארד-קאפ אמיתי, כזה שבסופו של דבר בעצם מעניש אותך אם אתה בוחר טוב מדי בדראפט ומכריח אותך לוותר על השחקנים שלך.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: