סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, בתור אחד שמתעסק במימון, ביררתי קצת בעניין הזה, והסתבר שלליגה יש כל מיני מנגנונים להגן על עצמה פיננסית במקרה שבו הקבוצות יתחייבו לטווח ארוך על משכורות X אבל באמצע תקרת השכר תרד דרמטית כי השיגו חוזה טלוויזיה פחות יוקרתי או הייתה ירידה במכירות וכד'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 1:39 am 
Junior

בדיוק דיברתי לא מזמן עם חבר על הסכומים המופרעים שמשלמים ונזכרתי בציטוט של לאטרל ספריוול (21 מיליון ל-3 שנים? ״יש לי משפחה להאכיל״). עכשיו הציטוט הזה הגיוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 1:48 am 
Junior

וואו זה היה ציטוט ענק גם בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 1:54 pm 
Junior

uriel17 כתב:
נורטון כתב:
האמת היא שהיורוליג הוא בכלל לא הנושא המרכזי. הנושא המרכזי הוא העובדה שבפעם האחרונה שהיה אירופאי משמעותי בנ.ב.א קראו לו דירק, והוא היום בן 38.
שחקני הכדורסל של אירופה כיום הם די קקה ברמות הגבוהות. הארגנטינאים (לא אירופאים, אבל נניח) כבר עברו דור. הצרפתים (פארקר, דיאו, פייטרוס וכו') כבר עברו דור. הסרבים עברו דור, אפילו האיטלקים (ברנייאני, בלינלי) עברו דור. ובטח ובטח שהספרדים עברו דור.
אין באירופה כלום. לא ברמת הנבחרות ולא ברמת היורוליג.

סליחה, אבל פח.

הכל עניין של נקודת ייחוס, אחרי הסידרה של גולדן סטייט נגד אוקלהומה, טורונטו מול אלופת הNBA היה נראה פח לגמרי.
אם אדם מחליט שבה לו להנות מכדורסל תחרותי ואתלטי בשעות סבירות והוא גר בחצי המזרחי של כדור הארץ, ופה ושם הוא רוצה ללבוש את מדים של הקבוצה שלו, לעודד ולדחוף. הוא חייב לצור נקודת ייחוס אחרת מקארי ולברון, חייב.
אתה לא יכול להסתובב עם קליפ של היו טיוב בראש ולהשוות למה שאתה רואה במשחק נתון, זה מעקר אורח חיים של אהדת ספורט ותמיכה בקבוצות. תראה איזה טירוף סביב טורניר הקולג'ים, איך הרמה שם? פחות טובה מהיורקאפ. אבל ההזדהות והאהבה למשחק מגשרת על החוסר הזה

לא השוואה נכונה לדעתי. בניגוד לכל הליגות שהזכרת, היורוליג בעבר הציגה רמה גבוהה, ושיחקו בליגה הזאת שחקנים מצויינים. אלא שכיום כאשר כל טלנט אפשרי עובר ל NBA אותם צופי יורוליג אדוקים שהיו רגילים לקבל רמה טובה פלוס, יקבלו מוצר עלוב. זאת בניגוד לMLS שתמיד היתה על הפנים וכיום רק עולה ברמה או לעומת המצב בליגת המכללות שם זה אך מצב טבעי ששחקנים נותנים עונותיים או שלוש ועוזבים (מתישהו מסיימים הרי את הקולג' לא?) וזה כך כבר עשרות שנים.
כעת היורוליג הולכת להיות מעין D ליג, פשוט ליגה לא מעניינת ומשמימה. אני אישית יודע שיהיה לי מאוד קשה לראות יורוליג בשנים הבאות כשברור לי שמדובר בליגה חסרת כל ערך. אני לא רוצה שהיורוליג יהיה NBA כדי שאתעניין בו. העניין שלי נובע ממה שאמרת - מהקרבה, מהאווירה בחלק מהמגרשים וכיו"ב. אבל כן, מאוד יפריע לי לדעת שגם כוכבי היורוליג הבודדים שקיימים כבר לא ישחקו פה.

היה שלום לכדורסל האירופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 9:44 pm 
Hall of Famer

stpsg כתב:
בדיוק דיברתי לא מזמן עם חבר על הסכומים המופרעים שמשלמים ונזכרתי בציטוט של לאטרל ספריוול (21 מיליון ל-3 שנים? ״יש לי משפחה להאכיל״). עכשיו הציטוט הזה הגיוני!

ספריוול חטף על זה הרבה ביקורת בזמנו, אבל אחרי כל הכתבות על כוכבים שפשטו רגל אפשר בהחלט להבין את הכוונה שלו. רוב שחקני האן בי איי (בטח ובטח הכוכבים) מחזיקים פמליה שיכולה להגיע גם לכמות של עשרות אנשים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 10:04 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
stpsg כתב:

ספריוול חטף על זה הרבה ביקורת בזמנו, אבל אחרי כל הכתבות על כוכבים שפשטו רגל אפשר בהחלט להבין את הכוונה שלו. רוב שחקני האן בי איי (בטח ובטח הכוכבים) מחזיקים פמליה שיכולה להגיע גם לכמות של עשרות אנשים.

לפחות הוא הסכים שיצחקו עליו בפרסומת (וכמובן שהכסף עזר לו להסכים)
https://www.youtube.com/watch?v=YvjWCAa7kO0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה