סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 9:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וחצי התנצלות ל-idansha, אם השתמע שאני לועג לך או משהו - זה לא המקרה, ואני מתנצל אם התעורר רושם כזה. פשוט אני באמת מקבל בכל שנה את אותה שאלה ועונה עליה. אם שאלת בתום לב ואתה באמת רוצה תשובה אענה עליה גם השנה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 7:35 pm 
Hall of Famer

שליש שני קטלני של הפינים מביא להם חזרה מפיגור ונצחון 3:1 על הרוסים המאכזבים. פינלנד בגמר מול קנדה או ארה"ב, את שתיהן היא ניצחה בשלב הבתים. רוסיה תשחק רק על הארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 11:33 pm 
Hall of Famer

וואו, איזה חצי גמר היה פה. קנדה הובילה 2:0 בשליש הראשון, האמריקאים הפכו ל-3:2 בשליש השני, קנדה הפכה חזרה ל-4:3 ועלתה לגמר.
ושני המשחקים המסיימים - כבר מחר. על המקום השלישי רוסיה מול ארה"ב, תמיד מעניין, 17:15. הגמר, פינלנד מול קנדה, 22:15. בשלב הבתים הפינים פירקו את הקנדים 4:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2016 11:44 pm 
Hall of Famer

רוסיה, כמעט כרגיל, נזכרת לשחק כשקצת מאוחר ופחות חשוב... אבל התפוצצות של 7:2 על האמריקאים מביאה לה לפחות מדליית ארד.

והגמר היה שחזור של הגמר בסוצ'י ושל אליפות העולם בשנה שעברה. עליונות ברורה של קנדה בכל אספקט - החלקה, שליטה בדיסקית, שטף משחק, לחץ הגנתי. הפינים בקושי יכלו להוציא את הפאק מהאזור ההגנתי שלהם, הק'נדים נראו כאילו הם כל הזמן ב-power play...
למרות זאת הצטיינות של השוער שלהם מיקו קוסטינן השאירה את התוצאה כל המשחק על 1:0 בלבד, והשער השני הובקע ממש בשנייה האחרונה לרשת ריקה אחרי שקוסטינן יצא לטובת עוד שחקן שדה כדי לנסות להשוות.
לא יאומן שבשלב המוקדם פינלנד קירקסה את קנדה 4:0...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 24, 2016 10:08 am 
Hall of Famer

בינתיים בגמרים האזוריים, גם טמפה ביי במזרח וגם סן חוזה במערב מובילות 3:2 כשמשחק 6 יהיה אצלן בבית. טמפה ביי הגיעה רק פעם אחת לגמר הסטנלי ב-2004 (ואז היא גם זכתה בו), סן חוזה מעולם לא שיחקה בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2016 10:07 am 
Hall of Famer

5:2 לפיטסבורג שלוקחת את גמר המזרח אליה למשחק שביעי. קרוסבי המתאושש עם שער ואסיסט, כבר 6 שערים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2016 8:40 am 
Hall of Famer

גמר הסטנלי מגיע לעמק הסיליקון בפעם הראשונה - סן חוזה שארקס מביסה 5:2 את סנט לואיס ועולה לסדרת הגמר עם 4:2 בגמר המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2016 9:23 am 
Hall of Famer

אז יש לנו גמר - פיטסבורג מנצחת את טמפה 2:1 והיא תשחק, עם יתרון ביתיות, מול סן חוזה על הסטנלי.
כוכב המשחק וכובש שני השערים הוא האקס פקטור של פיטסבורג בסדרה, בראיין ראסט - וינגר ימני אמריקאי בן 24 בפלייאוף הראשון שלו, וכבר יש לו בו 5 שערים. שחקן שנמצא בליגה שנתיים וכל הזמן, כולל העונה, עבר בין הקבוצה הראשית לקבוצה-הבת שלה במיינורס. עכשיו הוא ישחק, ויהיה שחקן חשוב, בגמר גביע סטנלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2016 1:02 pm 
Hall of Famer

והלילה זה מתחיל - סדרת הגמר על גביע סטנלי 2016. זכייה רביעית של פיטסבורג פנגווינס, או זכייה ראשונה של סן חוזה שארקס בהופעה הראשונה שלה בגמר. שתי הקבוצות האחרות של קליפורניה כבר הביאו סטנלי לאזור לוס אנג'לס, האם נראה סטנלי ראשון במפרץ סן פרנסיסקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2016 8:07 am 
Hall of Famer

ו... התחלנו! ואחלה התחלה... פיסטבורג הובילה 2:0, הכרישים השוו בשליש השני - אבל 2:33 לסיום הפינגווינים צחקו אחרונים. שער של ניק בונינו מביא לפיטסבורג יתרון של 1:0 בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 8:08 am 
Hall of Famer

דרמה גם במשחק השני, ושוב הפנגווינס צוחקים אחרונים... 2:1 משער נצחון 2:35 בתוך ההארכה.
והמדהים הוא שפיטסבורג עושה את זה עם פליאוף בינוני של הכוכבים הגדולים סידני קרוסבי ויבגני מלקין. כוכב הפלייאוף שלה עד עכשיו זה חלוץ אמריקאי בשם פיל קסל, שהגיע השנה מטורונטו מייפל ליפס הכושלת. קסל הגיע מקולג' אמריקאי ולא מליגות הצעירים של קנדה, וסומן ככוכב בפוטנציה (נבחר 5 בדראפט 2006 כבר אחרי שנה ראשונה בקולג') אבל בזבז הרבה שנים בטורונטו ולא הגיע לכלום. עכשיו עם 10 שערים בפלייאוף הוא מתקרב לסטנלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 07, 2016 7:51 am 
Hall of Famer

אחרי שהשארקס ניצחו את משחק 3 בהארכה, אתמול פיטסבורג מנצחת 3:1 בסו חוזה וחוזרת הביתה לקחת את הגביע. 3:1 גם בסדרה. יבגני מלקין סוף סוף כבש, סידני קרוסבי שוב לא בא, אבל חלוץ הרכש מטורונטו פיל קסל עם שני אסיסטים העלה את המאזן שלו בפלייאוף ל-21 נקודות אולי בדרך ל-MVP של הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 11, 2016 12:41 am 
Hall of Famer

בינתיים בסדרת הגמר פיטסבורג קיבלה הזדמנות לסגור עניין בבית, אבל העניינים לא הלכו כמתוכנן. סן חוזה ניצחה 4:2 וצמצמה את הסדרה ל-3:2, משחק 6 יהיה בלילה בין ראשון ושני בסן חוזה.
זה היה משחק די משונה - אחרי פחות מ-3 דקות סן חוזה הובילה 2:0, אבל 5 דקות מהפתיחה כבר היה 2:2... השארקס עוד הספיקו לעלות ל-3:2 עוד לפני סוף השליש הראשון, ואז החזיקו ביתרון והגדילו אותו בשליש השלישי.

בינתיים ה-NHL עומדת לפני קיץ מאד מעניין שבמרכזו שתי החלטות קרדינליות, שעל שתיהן כתבתי כבר.

האחת - אקספנשן, כן או לא? ואם כן איך ולאן, וכמה קבוצות?
ב-22 בחודש תהייה ישיבה של בעלי הקבוצות, ואחריה נהייה יותר חכמים. סגן הקומישנר, ביל דיילי, כבר אמר שבזמן הדראפט של הליגה (24-25 בחודש) כבר תהייה ידועה ההחלטה על אקספנשן.
בעקרון, המכרז שה-NHL יצאה אליו הסתיים באכזבה מסויימת. רק שתי הצעות הוגשו - האחת בלאס וגאס, מקום שה-NHL מאד רוצה להגיע אליו; והשנייה, למרבה אכזבתו של גארי בטמן הקומישנר, דווקא בעיר קוויבק, שאליו הוא ממש לא רוצה להגיע. הוא קיווה להצעות בעיר אמריקאית גדולה, ורצוי במערב - יוסטון או סיאטל היו שני המקומות הכי נחשקים מבחינתו.
עכשיו הבעלים יצטרכו להחליט - מה עושים? יש אקספנשן או אין? ואם יש, האם רק לאס וגאס תיכנס ואז יהיה מספר אי זוגי של קבוצות בליגה? או שיכניסו מחוסר ברירה גם את קוויבק? ואולי אקספנשן, אבל לא במועד שמתוכנן של 2017/18, תוך תקווה להצעות נוספות?

השנייה - פיונגצ'אנג 2018. יש סכנה ממשית שלראשונה מאז שה-NHL הצטרפה לאולימפיאדת החורף ב-1998, היא לא תשתתף הפעם.
ההשתתפות באולימפיאדה לא קלה ל-NHL, כי היא אומרת הפסקת עונת ה-NHL ממש באמצעה לפגרה בת שבועיים, עומס גדול על השחקנים שיוצאים לטורניר מאד צפוף במשחקים, סכנה של פציעות, ואת מרבית הכסף מהטורניר עושה בכלל הוועד האולימפי הבינלאומי. גארי בטמן, שהיה אחד מסגניו של דייויד סטרן ב-NBA בתקופת הדרים טים המקורית, מאד רוצה להשתתף.
אבל במקרה של פיונגצ'אנג יש עוד נסיבות שעלולות להביא את בעלי הקבוצות להתנגד להשתתפות ה-NHL. הן נובעות מזה שפיוגצ'אנג היא בפאקינג דרום קוריאה; מה שאומר שלעומס על השחקנים מתווספת טיסה ארוכה, אזורי הזמן לא מסתדרים עם פריים טיים בצפון אמריקה, ובגלל שדרום קוריאה מארחת - חייבים לשמור מקום לנבחרת שלה שהיא נבחרת בכלל מהדרג השני העולמי ולא צפויה להיות קונטנדרית, על חשבון נבחרת נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2016 9:46 am 
Hall of Famer

פיטסבורג מנצחת 3:1 בסן חוזה וזוכה בסטנלי בפעם הרביעית.
סידני קרוסבי נבחר ל-MVP של הפלייאוף, בחירה שמקבילה בעיני לבחירה של מסי ל-MVP של מונדיאל 2014. מספרים נחמדים (6 שערים, 13 אס') אבל בסך הכל הופעה רחוקה מלהיות מבריקה של מי שאמור להיות אחד השחקנים הטובים בעולם. לפיל קסל הגיע הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2016 10:00 pm 
Hall of Famer

אז ה-NHL הודיע רשמית - יש אקספנשן, קבוצה חדשה תוקם בוגאס. ורק שם. ההצעה של קוויבק כרגע "און הולד" לפי מה שה-NHL אמר, לדעתי קוויבק לא תקבל קבוצה בעתיד הנראה לעין.
בעונת 2017/18 תצטרף הקבוצה של וגאס לבית הפסיפי, הקבוצה ה-31 בליגה. ליגה עם מספר אי זוגי של קבוצות, לפחות בשלב זה. לדעתי גארי בטמן והבעלים ינסו שוב לקבל הצעה לאקספנשן מעיר גדולה נוספת במערב - יוסטון או סיאטל.
ובינתיים וגאס, העיר הגדולה ביותר שלא הייתה בה קבוצה בליגה מקצוענית major, תקבל אחת כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2016 2:07 am 
Hall of Famer

ידיעה ביאהו-קנדה מספרת שדוד לוין השיג דחיית שירות מצה"ל, והוא לא יתגייס לפחות עד דראפט ה-NHL ב-2018 שבו הוא אמור להיבחר. אפשר לומר למעשה שהוא השיג פטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2016 5:35 pm 
Hall of Famer

העונה הקרובה תהייה עונה מאד משמעותית ל-NHL.
קודם כל מדובר על שנת ה-100 של הליגה, שנוסדה ב-1917 (אם כי היא הוקמה למעשה בנובמבר 1917, כלומר יום השנה ה-100 שלה יחול למעשה בעונת 2017/18). לכן זו גם שנת ה-100 של הקבוצה הפופולרית ביותר בליגה, טורונטו מייפל ליפס, שנוסדה למעשה ביום היווסדה של הליגה (הקבוצה השנייה הכי וותיקה מבין אלה שעדיין קיימות היום).
בנוסף, זו עונת ה-50 לאקספנשן הגדול של הליגה, שסיים את תקופת ה"אוריג'ינל סיקס" - 25 שנה שבו שיחקו בליגה 6 קבוצות קבועות (כולן קיימות עד היום). הליגה הכפילה אז את גדולה בבת אחת ל-12 קבוצות. 5 קבוצות האקספנשן ההוא שעדיין קיימות יציינו כל אחת את העונה ה-50 שלהן.
כיוון שכך, צפוויה העונה כמות שיא של משחקים חגיגיים (שהם משחקי עונה רגילה לכל דבר) שייערכו תחת כיפת השמיים באצטדיוני פוטבול ובייסבול.

חוץ מזה הליגה מחכה למיתוג של קבוצת האקספנשן החדשה בלאס וגאס. הקבוצה תתחיל לשחק רק בעונה הבאה, 2017/18 - אבל לדברי הבעלים שלה היא צפויה עוד במהלך הקיץ הזה לבחור לעצמה שם, לוגו ומדים, כדי שתהייה לה עונה שלמה לעשות בראנדינג לקבוצה (וכמובן, למכור מרצ'נדייזינג...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2016 1:10 am 
Hall of Famer

בספטמבר הולכים להיות שני אירועים גדולים, בעצם שלושה, עוד לפני שעונת ההוקי מתחילה בפועל.

דבר ראשון, הטורניר הקדם אולימפי לקראת פיונצ'אנג 2018 מגיע לשלב הסופי שלו. והפעם הוא קשה ואיכותי במיוחד, כי בגלל שדרום קוריאה מארחת את האולימפיאדה היא קיבלה מקום בה למרות שהנבחרת שלה היא נבחרת נחותה (מעולם לא עלתה מעבר לדרג השני). זה אומר שהמדורגת תשיעית בעולם, בלארוס, שבמצב רגיל הייתה מקבלת מקום אוטומטי באולימפיאדה, צריכה לשחק במוקדמות הצפופות ממילא.
יש שלושה טורנירים מקבילים בתחילת ספטמבר, שהמנצחת בכל אחד מהם תעלה לאולימפיאדה ותצטרף אל שמונה הראשונות בעולם שקיבלו מקום אוטומטי (קנדה, רוסיה, צ'כיה, שבדיה, פינלנד, ארה"ב, סלובקיה ושווייץ) וכאמור אל המארחת דרום קוריאה.
מבין הנבחרות שמשחקות בשלב האחרון בקדם אולימפי, שלוש המדורגות הגבוהות יותר בדירוג העולמי קיבלו את זכות האירוח.
במינסק תארח בלארוס המסכנה את את סלובניה, דנמרק ופולין.
בריגה תארח לטביה את גרמניה, אוסטריה ויפן.
באוסלו תארח נורבגיה את צרפת, קזחסטן ואיטליה.

בסוף ספטמבר יחזור אלינו גביע העולם אחרי הפסקה של 12 שנה. תקציר הפרקים הקודמים: בניגוד לאליפות העולם של ה-IIHF שמתקיימת כל שנה, במקביל לפלייאוף ה-NHL (מה שאומר ששחקנים שעדיין משחקים בפלייאוף לא יכולים לשחק שם), ניסו ב-NHL ובאיגוד השחקנים שלה להקים טורניר גביע עולם שיתקיים בקיץ עם הנבחרות החזקות ביותר בעולם, ומכיוון שזה בקיץ כל שחקני ה-NHL היו אמורים להשתתף שם. כשהטורניר נוסד בשנות ה-90 הייתה כוונה לערוך אותו כל 4 שנים, כמו גביעי עולם בענפים אחרים.
בפועל, מכל מיני סיבות, הטורניר התקיים רק פעמיים - ב-1996 (ארה"ב זכתה) וב-2004 (קנדה זכתה). עתידו לא היה ברור, עד שלפני שנה הוכרז שהמפעל יתחדש ב-2016 וייערך מעתה והלאה כל 4 שנים כמו שתוכנן מלכתחילה.
בטורנירים הקודמים שיחקו 8 הנבחרות החזקות בעולם - "7 הגדולות" (ראה פירוט בהודעה על האולימפיאדה...) וגרמניה או שווייץ; הפעם משנים את התכנית. אל שש המעצמות - קנדה, רוסיה, שבדיה, פינלנד, ארה"ב וצ'כיה - מצטרפת נבחרת של כוכבי צפון אמריקה הצעירים (קנדים ואמריקאים עד גיל 23), ונבחרת כלל אירופית מהמדינות שאין להן נבחרת עצמאית בטורניר (הסגל שלה כולל שחקני NHL מסלובקיה, סלובניה, צרפת, דנמרק, גרמניה, שווייץ, נורבגיה ואוסטריה).

הדבר השלישי שיקרה בספטמבר, כנראה, הוא הכרזה רשמית של קבוצה ה-NHL החדשה בלאס וגאס על תחילת המיתוג שלה ומכירת המנויים לקראת ההצטרפות ב-2017/18, כולל הכרזה רשמית על שם, לוגו, צבעים ומדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2016 1:18 am 
Hall of Famer

דוד לוין הגיע גם לאתר ה-NHL בכבודו ובעצמו, כולל תמונה בעמוד הראשי.
https://www.nhl.com/news/david-levin-ai ... =277729154

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2016 12:21 am 
Hall of Famer

בינתיים מתעוררים סיבוכים לא צפויים עם בחירת השם לקבוצת ה-NHL החדשה בלאס וגאס.
הבעלים של הקבוצה, שהוא במקור איש צבא בוגר ווסט פוינט, רצה לקרוא לקבוצה "בלאק נייטס" (black knights) כמחווה לווסט פוינט - אבל ווסט פוינט עצמה התנגדה, כיוון שקבוצות הספורט שלה עצמה משתמשות בכינוי הזה.
גם שמות שמתייחסים ללאס וגאס כעיר ההימורים נפסלו, הפעם על ידי הליגה, שמסיבות מובנות לא רוצה שיהיו רמיזות או התייחסויות להימורים בשם קבוצה שלה.
בינתיים העיתונאים עסוקים בעיקר במעקב אחרי חברות רישום הדומיינים באינטרנט, כדי לראות אם נרשמים דומיינים עם שמות אפשריים לקבוצה. כרגע מדברים על Desert Knights כאפשרות שנראית הסבירה ביותר, כיוון ששלושה דומיינים שמתייחסים לשם נרשמו אצל הרג'יסטראר שעובד גם עם אתר ה-NHL.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 11:53 pm 
Hall of Famer

הטורניר הקדם אולימפי סיפק הפתעות יפות.
במינסק בלארוס המסכנה, שאיבדה את הכרטיס האוטומטי שהגיע לה כיוון שהאולימפיאדה נערכת בקוריאה, הפותעה ותישאר בבית - סלובניה עולה מהבית הזה.
גם בריגה הפתעה, שער נצחון גרמני דרמטי מביא להם 3:2 במשחק המכריע על לטביה והגרמנים עולים.
נורבגיה היא המארחת היחידה שניצלה את הביתיות, וגם לה יש כרטיס לאולימפיאדה.
אלה הבתים באולימפיאדת פיונגצ'אנג 2018:
בית A: קנדה, צ'כיה, שווייץ, דרוםקוריאה.
בית B: רוסיה, ארה"ב, סלובקיה, סלובניה.
בית C: שבדיה, פינלנד, נורבגיה, גרמניה.
רוסיה וארה"ב באותו בית. גם שבדיה ופינלנד. יהיה שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2016 2:55 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בינתיים מתעוררים סיבוכים לא צפויים עם בחירת השם לקבוצת ה-NHL החדשה בלאס וגאס.
הבעלים של הקבוצה, שהוא במקור איש צבא בוגר ווסט פוינט, רצה לקרוא לקבוצה "בלאק נייטס" (black knights) כמחווה לווסט פוינט - אבל ווסט פוינט עצמה התנגדה, כיוון שקבוצות הספורט שלה עצמה משתמשות בכינוי הזה.
גם שמות שמתייחסים ללאס וגאס כעיר ההימורים נפסלו, הפעם על ידי הליגה, שמסיבות מובנות לא רוצה שיהיו רמיזות או התייחסויות להימורים בשם קבוצה שלה.
בינתיים העיתונאים עסוקים בעיקר במעקב אחרי חברות רישום הדומיינים באינטרנט, כדי לראות אם נרשמים דומיינים עם שמות אפשריים לקבוצה. כרגע מדברים על Desert Knights כאפשרות שנראית הסבירה ביותר, כיוון ששלושה דומיינים שמתייחסים לשם נרשמו אצל הרג'יסטראר שעובד גם עם אתר ה-NHL.

ועכשיו מתברר שהעסק הזה נעשה שעשוע פרטי של הבעלים של הקבוצה החדשה...
בראיון שהתפרסם באתר של The hockey News (מגזין ההוקי הנחשב בעולם) הבעלים של הקבוצה החדשה סיפר שכשהוא ראה שהעיתונאים מחפשים שמות דומיינים אפשריים שנרשמו עבור הקבוצה, הוא רשם בכוונה שמות דומיינים וסימני מסחר על שמות מפוברקים כדי לשגע אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2016 11:50 pm 
Hall of Famer

עונת ה-NHL החדשה, 2016-17, עונת ה-100 החגיגית של הליגה (למעשה עונה 99, כי עונת 2004/05 בוטלה) נפתחה עם הופעה מעוררת תיאבון של הנבחר מס' 1 בדראפט, אוסטון מתיוס. 4 שערים כבש האמריקאי הצעיר לטובת טורונטו מייפל ליפס מול אוטאווה סנטורס, הראשון שכובש 4 שערים במשחק ה-NHL הראשון שלו.
והתוצאה הסופית? המייפל ליפס הפסידו 5:4 בהארכה. לא יאומן איזו קבוצה לוזרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2016 5:05 pm 
Hall of Famer

בינתיים פתיחת עונה לא טובה לדוד לוין. 2 שערים ו-5 איססטים ב-13 משחקים - הספק לא מספיק טוב לנבחר מס' 1 בדראפט ה-OHL, בשנה השנייה שלו, שמצופה ממנו להיות כוכב עתידי ב-NHL.
הקבוצה שלו דווקא מצליחה הרבה יותר משנה שעברה, עד עכשיו מהמקום האחרון בליגה בעונותיים האחרונות יש לה עונה טובה, מובילה את הבית שלה (שנייה במזרח). לא יודע אם זה סימן טוב עבור לוין אישית או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2016 12:39 am 
Hall of Famer

מחר יוכרז סוף סוף שמה של הקבוצה החדשה בלאס וגאס, יחד עם הלוגו, הצבעים והמדים, בטקס שיהיה בטושיבה פלאזה, ממש מחוץ לאולם המיועד של הקבוצה "טי-מובייל ארינה" שנמצא בלב הסטריפ.
יש שמועות ורמזים עבים שהשם הנבחר יהיה desert knights.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: THE G1, קובי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה