סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 11:44 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי, אני מבין שנפגעת קשות מהשימוש שלי במילה "לטענתך". קבל את התנצלותי.

בכל הכבוד, אם כבר, הדרך בה אתה מציג את הדברים היא הבעייתית מבחינה אתית. שהרי, אתה הוא זה שטען שיש ראיות "ברורות כשמש" לכך שפיב"א היא שמנחה את האיגודים. לא אני.

באמת שכחתי שאני חושב שהטיעון המשפטי של היורוליג הוא טוב. רק כתבתי את זה בערך חמישים פעם בת'רד. אבל תודה שהזכרת לי. רק שלא דיברנו על הטיעון המשפטי - אלא על הראייתי. האם, אכן, פיב"א הורתה לאיגודים להטיל סנקציות אחרי הסרתן או לא.

והציטוט שלי שהבאת הוא הרי בדיוק לב העניין כאן. לא "סתם כך" מוותרים על תיק מנצח, בגלל "רכות". כפי שאתה עצמך אומר, אין לך מושג מה השיקולים שלהם. אתה אפילו לא חושב שאתה צריך להבין מה השיקולים שלו. ואתה גם לא מנסה להבין.

אז צר לי. אני מאמין שיש להם סיבות. ויש להם אינטרסים שאתה לא בקיא בהם. ואני גם מנסה להבין מה הם. אתה לא. זה הכול. אני לא מקבל את הטענה "ג'ורדי חסר היגיון".

אגב, תודה על השיעור במשפטים על מה זה צו ביניים. סייעת לי. אני חושב שקצת צניעות לא תזיק לך.

נערך לאחרונה על ידי Bozzy בתאריך ה' יולי 21, 2016 11:51 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 11:51 am 
Junior

עד עכשיו ראי דווקא ניתח את הנושא הזה בצורה מעולה ולכן אני הולך אתו לאורך כל הדרך, מה לעשות שהוא, עדיין, לא חבר בהנהלת היורוליג ולכן יכול רק לנסות להבין את השיקולים ואת זה הוא עושה מעולה. לחשוב שיש איזו שהיא "מחשבה נסתרת" מאחורי הסרת צו המניעה הזמני זו יותר מספקולציה, יותר מזה: מה שקורה בימים האחרונים רק מוכיח שזה אחד הדברים הכי מטומטמים שאפשר היה לעשות ונגרם נזק אדיר לקבוצות המשתתפות ביורוקאפ, אלה עובדות ולא ספקולציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 11:53 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוזי, אני לא רק טענתי שיש ראיות ברורות שפיב"א מנחה את האיגודים, גם אחרי ביטול-הסנקציות-עאלק-כביכול. גם הבאתי דוגמאות לכך, ממש בהודעות האחרונות שלי.
ואני יכול להביא עוד, ומהתאריכים הרלוונטים - כי לא חסר כאלה. עוד דוגמאות לכך הובאו גם בתוך הת'רד הזה ממש - אבל אתה בין כה מתעלם מהן ולא קורא אותן, רק ממשיך להתעקש שהן אינן. אני מתנצל אם זה לא אתי להציג את הראיות ולא רק לטעון שהן ישנן, שזה מה שאני עושה באמת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יולי 21, 2016 11:56 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 11:55 am 
Sophomore

אריה, אתה צודק במאה אחוז. ראי לא חבר בהנהלת היורוליג. והוא יכול רק לנסות להבין את השיקולים.

אבל אני לא חושב שהוא עושה את זה מעולה. אני חושב שהוא לא עושה את זה בכלל. הטענה "אין היגיון במהלכים של ג'ורדי" נראית לי תמוהה. אני חושב שיש היגיון, ואני מניח שמנהלי עסקים עושים דברים מסיבה, ולא סתם. במיוחד באירועים כאלה משמעותיים וגדולים.

אבל, בסדר. ג'ורדי חסר היגיון. רכיכה. זו הסיבה שהם לא הולכים לבית משפט.

*גילוי נאות - ההודעה שלי לעיל נערכה, בניסוח, אך לא במהות *

נערך לאחרונה על ידי Bozzy בתאריך ה' יולי 21, 2016 11:57 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 11:56 am 
Freshman

מרק מיי וורדס
פיב"א בסוף תיכנע. היורוקאפ ישוחק. הפועל ירושלים תהיה בו ותשחק גם בליגה (טוב זה ברור).
הכסף קובע, ובמיוחד באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 11:58 am 
Junior

עזוב את הקטע של "חסר היגיון", העובדות אומרות שהקבוצות ביורוקאפ נפגעות, למשל: הפועל י-ם לא יכולה להירשם לליגה ולא יכולה לרשום שחקנים חדשים, דבר שגורר עיכוב ביכולת לגייס שחקנים ועד שהעסק הזה יפטר היא עלולה להישאר קירחת מכל הצדדים. זה המצב, לא איזו ספקולציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 12:02 pm 
Sophomore

ראי. אכן הבאת דוגמאות. התייחסתי ואף כתבתי "מעניין..." ואז הוספתי תהיה - וביקשתי ממך לנסות ולהעריך למה הם מוותרים על התיק המצוין שלהם. איזו סיבה בעולם יכולה להיות לכך שהיורוליג יוותרו על ההזדמנות המצוינת לסיים את כל המאבק הזה.

אז, כפי שציינתי, קבל את התנצלותי על השימוש במילה "לטענתך" (כי זה פוגעני מאוד, כמובן).

כשכבר ענית על השאלה (אחרי שמשום מה טרחת לפקפק בתום לבי), הטיעון המרכזי שלך - ותקן אותי אם אני טועה - היה שאתה בכלל לא צריך לנסות להבין את ההיגיון, כי אין כזה. ושמדובר בהתנהלות רכה, וזו הסיבה. ועל זה אני עונה - אני לא קונה את זה. לא מאמין שמישהו יוותר על מהלך מנצח רק בגלל סו-קולד רכות.

אני שוב שואל אותך. דווקא בגלל היכרותך המעמיקה עם הנושא ובקיאותך הרבה בו - מה יכולה להיות הסיבה הרציונלית לכזה מהלך. ו- "רכות" זו לא סיבה רציונלית בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 12:10 pm 
Hall of Famer

בוזי, מכיוון שאני לא מוצא הגיון במהלכים של ג'ורדי אני לא רואה למה אני צריך לפרש אותו. אם אין הגיון אני לא צריך למצוא אחד כזה.
להיפך - אתה הוא זה שטוען שיש הגיון, אז בוא מצא לנו אותו. מי שטוען שיש פה הגיון הוא זה שצריך למצוא אותו ולהגיד מה הוא, לא זה שטוען שאין.

אכן הבאתי דוגמאות, ואתה התעלמת מהן. חוץ מה"מעניין" כתבת בהודעה הקודמת שלך, אחרי שהבאתי את הדוגמאות הברורות האלה, שאני מפריח טענות לראיות באוויר בלי ביסוס ושזה לא אתי (השם ישמור!) מה שמראה שהתעלמת מהדוגמאות שהבאתי.

בוטום ליין הוא - יש לג'ורדי מספיק ראיות למנוע מקבוצות היורוקאפ את מה שהן עוברות עכשיו. האיגודים פועלים בהנחיית פיב"א גם אחרי הכביכול-הסרת-סנקציות, לא רק טענתי שיש ראיות בצורה הו-כה-לא-אתית, גם הבאתי להן דוגמאות בצורה הו-כה-לא-אתית, ואתה, בוזי, באופן אתי לגמרי לא קורא אותן ומתעלם מהן וממשיך לטעון שהן אינן.
אני יכול להביא עוד דוגמאות, כמו המכתב של יו"ר האיגוד הסרבי בתשובה לאותו מכתב של פיב"א לכל האיגודים שיש להם קבוצות ביורוקאפ (שהודלף על ידי האיגוד היווני). שם הוא כתב בפירוש לפיב"א (וכמובן הדליף את התוכן, שג'ורדי ידע) - אני אשעה את פרטיזן כפי שהנחיתם אותי, אבל אתם (פיב"א) שיקרתם לי והובסתם. מה יעשו הליגות בלי הקבוצות המובילות שלהן? עד מתי אתם מתכוונים להמשיך במדיניות הזו של עונשים וסנקציות?
ראיות יש למכביר, נשאר רק להשתמש בהן.

אז עכשיו תגיד לי אתה, כי אתה זה שטוען שיש פה הגיון: מה ההגיון?
אתה לא חושב שבזמן שמחכים לבית המשפט או לנציבות או להשד יודע מה, ואין צו ביניים, נגרם ליורוקאפ נזק בשטח?
אתה לא חושב שקבוצות ימשיכו לפרוש כשלא יוכלו לרשום שחקנים חדשים? אתה לא חושב שכרגע, במצב הנוכחי, הזמן משחק לרעת ג'ורדי, ושאם יחכה ויחכה ייגרם לו נזק שיכול להיות בלתי הפיך? שנצחון משפטי בסופו של דבר יכול להפוך לנצחון פירוס, כי בינתיים העובדות בשטח משתנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 12:38 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ג'ורדי מצא מחליפה אחת לאיטלקיות - פואנלבראדה.

רק שלא תיפול על הבית הירושלמי .קבוצה לא רעה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 2:10 pm 
Hall of Famer

היריבות האפשריות של נהריה בסיבוב השני של מוקדמות הפיבאליג צומצמו לקראת ההגרלה.
אלה הקבוצות מהסיבוב הראשון שנהריה יכולה לפגוש:
איגוקאה (בוסניה)
אורדאה (רומניה)
צמוקי מינסק (בלארוס)
אאק לרנקה (קפריסין)
פרווידזה (סלובקיה)
מורנאר באר (מונטנגרו)
קלוז' (רומניה)
רילסקי (בולגריה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 2:31 pm 
Junior

היורוקאפ מפרסמים ברגעים אלה את המחליפות של האיטלקיות: פונלבראדה(שתשחק בבית של הפועל ירושלים), אוקטובר מרוסיה, סקופיה ממקדוניה וליטקאבליס מליטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 2:33 pm 
Sophomore

אוקטובר זה אותם חבר'ה שהתפרקו שנה שעברה באמצע השלב הראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 2:35 pm 
Junior

Bozzy כתב:

בדיוק... אחלה תחליפים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 2:40 pm 
Hall of Famer

השיקולים הרחבים של ג'ורדי עובדים מצוין.
מעניין כמה נזק אמור להיגרם ליורוקאפ כדי שהוא יפעל להפסיק את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 2:47 pm 
Sophomore

שכחתי. זו הרכות שלו שמונעת ממנו לפעול.

אגב, אוקטובר עדיין ברמה של חלק מקבוצות הפיב"א קאפ לא?

נערך לאחרונה על ידי Bozzy בתאריך ה' יולי 21, 2016 2:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 2:48 pm 
Hall of Famer

מה שלא תהייה הסיבה (ולוותר על צו ביניים אין סיבה אמיתית), עד שהוא מחכה למה שזה לא יהיה שהוא מחכה לו - הוא יאבד עוד קבוצות טובות ויקבל במקומן, אם בכלל, את לייטקאבליס.
אבל אתה תמשיך לחפש את ההגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:00 pm 
Junior

הבה נהמר מה החוליות החלשות הבאות, אולי הגרמניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:05 pm 
Freshman

הזלזול בפיב"א קאפ או בשמו ליגת האלופות אולי נכון לעבר אבל לא להשנה, בכלל לא בטוח כמה פחות טוב הוא מהיורוקאפ אם בכלל. הם מחזיקים בכל הקבוצות הטורקיות בדרג הביניים וזאת הליגה הכי עשירה באירופה היום, כל הקבוצות הצרפתיות, קבוצות איטלקיות, אריס ופאוק, קבוצות מגרמניה. הצ'מפיונס לא נופל ברמתו מהיורוקאפ בהרבה אם בכלל. כן ליורוקאפ יש את ספרד, רוסיה וגרמניה אבל זה יתרון קל לא הבדלים של שמיים וארץ כמו שהיו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:11 pm 
Hall of Famer

אני עדיין חושב שהצ'מפיונס נופל מהיורוקאפ, אבל אם ג'ורדי ימשיך בחוסר המעש התמוה הזה, והיורוקאפ ימשיך לאבד קבוצות טובות לטובת הלייטקאבליסים של היבשת (ועוד מעט אפילו זה לא) - זה מן הסתם יתהפך.
מה שבטוח, לפחות כשמגיעים לשלב הבתים זה לא מפעל קיקיוני ומגוחך כמו היורופקאפ של שנה שעברה. מפעל סביר בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:15 pm 
Freshman

יכול להיות שנופל אבל הפערים לא גדולים, בטח לא כמו בעבר, למעשה פעם ראשונה שיש מפעל מתחרה אמיתי. את ההבדל נראה לדעתי השנה כשראשון ואולי גם נהריה ישחקו שם, יהיה להם קשה מאד לעבור שלב אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:19 pm 
Hall of Famer

גם ביורוקאפ היה להם מאד קשה לעבור שלב...
ודאי שהפערים לא גדולים כמו בשנה שעברה. היורופקאפ היה מפעל זניח, הצ'מפיונס בשלב הבתים שלו בהחלט סביר. בנוסף, המפעלים של היורוליג הצטמצמו ולפיב"א היה pool גדול יותר של קבוצות סבירות לבחור מהן מלכתחילה.
אבל נראה מה יהיה הרכב הקבוצות הסופי של היורוקאפ ואם הוא יתקיים בכלל. אם זה יימשך ככה, ג'ורדי עוד יצטרך להמציא בשבילו קבוצות באירלנד...

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יולי 21, 2016 3:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:20 pm 
Hall of Famer

ראי , למה אתה חושב שיכול להיות שהנטישה תימשך? מה הסיכויים לדעתך שהספרדיות , הרוסיות והגרמניות ינטשו ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:26 pm 
Hall of Famer

אני חושב אם ג'ורדי לא יגן עליהן וייתן לאיגודים להטיל עליהן סנקציות בשליחות פיב"א בלי הפרעה, סיכוי גבוה מאד שהנטישה תימשך, כולל הקבוצות שציינת. כרגע המצב הוא שהן לא יכולות לרשום שחקנים חדשים או לקבל עבורם שחרורים בינלאומיים, ועוד מעט שחקנים שהחוזים שלהם לא ייכנסו לתוקף יתחילו לדבר על לחתוך את החוזה ולחפש קבוצה חדשה.
זו הסיבה שכתבתי שלג'ורדי אין חודשים לחכות להשד יודע מה, או לשקול שיקולים רחבים ומעמיקים. כרגע היורוקאפ נמצא במצב חירום וסכנה קיומית, יש גבול כמה הקבוצות יכולות לעמוד בפני הסנקציות האלה לבדן. יש לג'ורדי כמה ימים לפעול, שבועות בודדים אם אני נדיב. לא יותר.

וזה מה שמפליא בכל הסיפור הזה, אני חושב שכל הנשקים נמצאים בצד של ג'ורדי בסיפור הזה - תיק משפטי שמונח לו בכיס, ראיות למכביר להוצאת צו ביניים שיקפיא את המצב, קבוצות וליגות מרכזיות שיצאו למלחמה באיגודים שלהן ובפיב"א והסתכנו כדי לשחק אצלו. והוא זורק הכל לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:34 pm 
Hall of Famer

נהריה תשחק נגד המנצחת בין צמוקי מינסק (בלארוס) ורילסקי (בולגריה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 3:41 pm 
Junior

arie כתב:
Bozzy כתב:

בדיוק... אחלה תחליפים...

מסתבר שהבעלים ההזוי של אוקטובר עזב ויש בעלים אחרים, לקבוצה קוראים עכשיו בי.סי. וולגוגראד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, shmueliki, ציפה דריפה אלמדלסי ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: