סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 5:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

לו הייתה לי זכות הצבעה
דונלד טראמפ 39%  39%  [ 15 ]
הילארי קלינטון 61%  61%  [ 23 ]
סך הכל הצבעות : 38
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2016 2:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
טראמפ או קלינטון? לא ממש שני המועמדים האופטימליים, קלינטון היא לא ממש אשה פופולארית וטראמפ? בתחילת הדרך המועמדות שלו נראתה כמו סוג בדיחה קלילה שתיגמר די מהר ופתאום האיש מועמד לנשיאות.

אז מה הייתם מצביעים אם הייתם יכולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2016 3:32 pm 
Junior

אני זוכר שבתחילת הדרך שמעתי פרשנות בגלצ בבוקר אצל רסקין או רזי ברקאי שאמרה שטראמפ זו תופעה חולפת ויש עוד מועמדים רציניים כמו בלומברג שלא הגישו מועמדות.
אני דווקא כן חשבתי שטראמפ יסחוב עד הסוף ולדעתי גם ינצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2016 4:02 pm 
Hall of Famer

כנראה שאצביע לגרי ג'ונסון
ואני גם חושב שאם היה שכל בקדקד המדיה - הם היו מפמפמים מעכשיו את גרי ג'ונסון כאילו שאין מחר. הילרי סובלת מכך שלציבור נמאס מפוליטיקאים, וזה בדיוק מה שיגרום לטראמפ לעלות -
העולם מפחד מטראמפ, כנראה שבמידה לא קטנה של צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2016 4:53 pm 
Senior

לפמפם בשביל מה? אין ליברטנים בעולם. ממי הוא אמור לקחת קולות? משמאלנים שרוצים פיקוח נשק או מימנים שרוצים איסור על גיי מריג'?

יש בדיוק 4 אנשים בעולם שנמצאים בשתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2016 6:41 pm 
Hall of Famer

לא מאלה ולא מאלה.
הוא אמור לקחת קולות מאמריקאים רגילים שמצד אחד אין להם חשק לפוליטיקאית אולד סקול עם ספקות רבים באשר ליושרה שלהם, ומצד שני לנרקסיסט, מיזונטרופ וגזען קולני וכוחני.
בכל מקרה, טוב לדעת שאני אחד מה-4 (והבוס האמריקאי שלי הוא שני מתוך הארבעה. WHAT ARE THE ODDS)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2016 9:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ומה זה יעזור אם התקשורת תפמפם אותו? מועמד עצמאי לא ינצח בבחירות לארה"ב. מקסימום במקום 4 המצביעים שהיו לו קודם, יהיו 10.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2016 10:58 pm 
Hall of Famer

אבל מועמד עצמאי לנשיאות ארה"ב מעולם לא עמד במצב בו הוא מעומד מול שניים שכל כך הרבה פשוט לא רוצים. אבא שלי שהצביע בכל מערכת בחירות מאז אייזנהאור נדמה לי, אמר לי שזאת הפעם הראשונה שבה באמת אין לו למי להצביע. (הוא בדרך כלל מצביע למועמד שנראה לו טוב יותר, בערך שני שליש רפובליקני, שליש דמוקרטי).
ונדמה לי שאמריקאים רבים חשים אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 1:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, את זה אמר גם אלדד יניב. ותראה איך זה נגמר. המצביעים שלו שבאו "לדפוק את השיטה" נתנו רבע מקולם לביבי.
כך זה ייגמר גם פה, עם כל חוסר שביעות הרצון (המוצדקת) של האנשים מהשניים האלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 7:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כמובן שאם המדיה תפמפם את המועמד העצמאי אז הוא יקבל לא 5 אחוז מהקולות אלא 50.

הוא מועמד רציני הג'ונסון הזה? או כזה שמנסה לעשות קצת רעש ואז לפרוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 9:45 am 
Junior

הפעם היחידה שאני זוכר שמועמד עצמאי קיבל אחוז רציני(הכל יחסי בחיים,כן?) זה רוס פרו שקיבל ב1992 כ19 אחוזים מהקולות והיה אחת מהסיבות המרכזיות בגללן בוש האב(שהוא פחות או יותר הרפובליקני היחידי שאני באמת מעריך) הלך הביתה. מצד שני,הוא לא זכה באף מדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 11:31 am 
Hall of Famer

אני מסכים עם G1 שאף אחד מהם הוא לא בדיוק הבנאדם הנכון בזמן הנכון בשביל אמריקה.

החיסרון של הילארי הוא לא רק שהיא פוליטיקאית. לדעתי יש לה רקורד רע בתור מזכירת המדינה, והסכנה איתה היא אותה סכנה כמו עם ברק אובמה וג'ון קרי - אנשים משיחיים שמוכנים לשים את החיים של מיליוני אנשים על הכף רק בשביל להטביע את חותמם. מאז שאובמה קיבל פרס נובל לשלום הוא פינה את עיראק לטובת השתלטות של דאע"ש, נתן תמיכה למלחמות אזרחים וכאוס שלם בעולם הערבי במזרח התיכון, מצמץ ראשון בכל מאבק כוחות עם רוסיה וחתם על הסכם גרעין גרוע מול איראן. ואם זה לא מספיק, אז כבר במשך 8 שנים הכלכלה האמריקאית מדשדשת לאיטה.

טראמפ מפריח הרבה סיסמאות לאוויר, אבל משדר שינהג ביותר אחריות. אני חושב שקשה לצפות מה הבנאדם באמת יביא לשולחן אם הוא ייבחר. במידה מסוימת קצת (אבל לא בדיוק) מזכיר את ביבי ב-96'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 12:59 pm 
Hall of Famer

ועדיין, אני די בטוח שאובמה היה נבחר פעם שלישית.
אישית, אני חושב שאובמה היה נשיא לא רע בכלל במדיניות הפנים שלו (וצריך להודות, אובמה קייר זה אחלה דבר), גם אם גרוע למדי במדיניות החוץ שלו.
הכלכלה מדשדשת? אולי היא לא משהו, אבל היא בטוח טובה יותר מזו שהוא קיבל ב 2008

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 1:10 pm 
Freshman

1. החסרון של הילארי זה שהיא מושחתת בטירוף ואי אפשר להאמין למילה שהיא מוציאה מהפה.

2. מה משיחי בג'ון קרי?

3. מצחיק לקרוא לאובמה "משיחי" כש, ובכן, הנשיא שקדם לו וקהל תומכים גדול של הרפובליקנים הם מאמינים אדוק בדת שהעקרון המרכזי בה הוא שיבת המשיח לציון אחרי שהיהודים יקבלו ברירה להתנצר או להיות מושמדים.

4. מי שהפיל את המשטר של סדאם בטענות שקר על נשק להשמדה המונית וגרם להתעצמות של דאעש תוך גריפת רווחים כלכליים עצומים מעסקי מלחמה זה המשטר של בוש הבן. אובמה החליט, בצדק מוחלט מבחינת אינטרסים אמריקאים, לצאת משם.

5. ה"כאוס בעולם הערבי" שאובמה תמך בו נקרא, במילים פשוטות, "מאבק לדמוקרטיה". אתה יודע, מין זכות בסיסית שכזו של אנשים שנמצאים תחת משטרי רודנות להדיח את הרודן.

6. תסביר מה זה אומר "מצמץ מול רוסיה".

7. אין לך מושג אם הסכם הגרעין מצוין, טוב, בינוי, רע או גרוע.

8. אובמה קיבל מבוש כלכלה מפורקת. כל מה שהוא עשה בתחום הכלכלי טוב מקודמו בסדרי גודל.

9. מה בטראמפ משדר שינהג באחריות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 2:02 pm 
Hall of Famer

סדאם היה רוצח המוני, שאחראי ליותר מג'נוסייד אחד, ועם או בלי נשק להשמדה המונית, טוב שמת .
אובמה בהחלט טעה כשהוא יצא משם והשאיר רק כאוס (שמתוכו גדל דעאש).
הכאוס בעולם הערבי - מבחינתי ברור שהיתה שם הזדמנות שפוספסה על ידי אובמה. בסופו של דבר מה שקרה ברוב מדינות האביב היה רק רע יותר מאשר קודם וחבל. אני חושב שאובמה בהחלט היה יכול להיות החלטי ואסרטיבי הרבה הרבה יותר כשההזדמנות פרצה, , בלוב, במצרים (שם דווקא יצא טוב, לא בגלל אובמה), בתימן ואפילו בתורכיה ואירן. מבחינתי זה בכי לדורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 2:28 pm 
Freshman

סדאם היה רוצח מתועב, אבל ממתי לאמריקה יש בעיה עם רודנים שהם רוצחים מתועבים? ממתי יש לישראל בעיה עם כאלה? ברור שהכל משחקי אינטרסים ולא אידאולוגיה ברומו של עולם. מי שהכניס את ארצות הברית לבוץ העיראקי בתואנות שווא וברווח אישי זה הממשל הרפובליקני של בוש. אני מזכיר שבוש ג'וניור הכריז ש"המלחמה בעיראק הסתיימה בהצלחה" מיד אחרי הכיבוש ב2003.

איזו הזדמנות פוספסה ע"י אובמה באביב הערבי? מה היה לו להיות יותר החלטי ואסרטיבי? משעשע לראות "ליברטריאן" שסובר שנשיא של מדינה אחת היה צריך להתערב אקטיבית בעניינים פנימיים של מדינות אחרות. הליברטריאן שתומך בקולוניאליזם, באמת מצחיק.

ואגב אובמה הממצמץ מול הרוסים וטראמפ הנוהג באחריות, מה יש למר תותח להגיד על הטיעון המבוסס למדי שטראמפ משתף פעולה עם הרוסים בפריצות סייבר ובטרולינג אקטיבי נגד הדמוקרטים?

נערך לאחרונה על ידי Nadaw בתאריך א' יולי 31, 2016 2:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 3:10 pm 
Junior

THE G1 כתב:
הפעם היחידה שאני זוכר שמועמד עצמאי קיבל אחוז רציני(הכל יחסי בחיים,כן?) זה רוס פרו שקיבל ב1992 כ19 אחוזים מהקולות והיה אחת מהסיבות המרכזיות בגללן בוש האב(שהוא פחות או יותר הרפובליקני היחידי שאני באמת מעריך) הלך הביתה. מצד שני,הוא לא זכה באף מדינה.

טדי רוזוולט גרם לבחירת ווילסון כשרץ עצמאית מול הנשיא המכהן (וסגנו לשעבר) טאפט. לינקולן גם ניצל את המהומה במפלגה הדמוקרטית היריבה (שהתפצלה לשני מועמדים) כדי להיבחר לנשיאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 3:13 pm 
Hall of Famer

אובמה היה יכול להזרים כספים או אפילו ר"ל כוחות.
וזה שאני ליברטריאן כלכלי (ובאופן כללי ליברלי בהשקופתיי) לא אומר שאני חייב להסכים עם כל פיפס ליברטריאני. לא ידעתי שבן אדם מגדיר את עצמו רק על פי דרך אחת - לתומי חשבתי שאנשים חושבים יכולים להחליט ולברור.
הפילוסופיה שלי ברורה - לכל אדם שיכול (ובטח נשיא מדינה) יש זכות ולפעמים אף חובה למקסם את ה"טוב" בעולם. הורדת סדאם היא לגמרי מיקסום טוב. יציאה מעיראק אחר כך, היא לגמרי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 3:48 pm 
Hall of Famer

Nadaw כתב:
1. החסרון של הילארי זה שהיא מושחתת בטירוף ואי אפשר להאמין למילה שהיא מוציאה מהפה.

2. מה משיחי בג'ון קרי?

3. מצחיק לקרוא לאובמה "משיחי" כש, ובכן, הנשיא שקדם לו וקהל תומכים גדול של הרפובליקנים הם מאמינים אדוק בדת שהעקרון המרכזי בה הוא שיבת המשיח לציון אחרי שהיהודים יקבלו ברירה להתנצר או להיות מושמדים.

4. מי שהפיל את המשטר של סדאם בטענות שקר על נשק להשמדה המונית וגרם להתעצמות של דאעש תוך גריפת רווחים כלכליים עצומים מעסקי מלחמה זה המשטר של בוש הבן. אובמה החליט, בצדק מוחלט מבחינת אינטרסים אמריקאים, לצאת משם.

5. ה"כאוס בעולם הערבי" שאובמה תמך בו נקרא, במילים פשוטות, "מאבק לדמוקרטיה". אתה יודע, מין זכות בסיסית שכזו של אנשים שנמצאים תחת משטרי רודנות להדיח את הרודן.

6. תסביר מה זה אומר "מצמץ מול רוסיה".

7. אין לך מושג אם הסכם הגרעין מצוין, טוב, בינוי, רע או גרוע.

8. אובמה קיבל מבוש כלכלה מפורקת. כל מה שהוא עשה בתחום הכלכלי טוב מקודמו בסדרי גודל.

9. מה בטראמפ משדר שינהג באחריות?

ננסה לענות:
1. הממ מושחתת. לא יודע אם זו ההגדרה. אולי אני לא מכיר מספיק, אבל מתי האשימו אותה בשחיתות ועל בסיס מה?
2. מה משיחי בג'ון קרי? שהבנאדם ניסה ומנסה לכפות על ישראל והפלסטינים שלום שאף אחד לא רוצה. חי בסרט שהוא נברא בשביל לעשות שלום במזרח התיכון, ולא משנה באיזה מחיר.
3. ר' תשובה לשאלה 2.
4. לגבי משטר בוש - נכון. לגבי אובמה, היציאה שלו מעיראק הכשירה את הקרקע לכניסת דאע"ש והשאירה אדמה חרוכה עם מיליוני אנשים במשטר מאוד מאוד לא יציב (לעומת אגב משטר סדאם, שאמנם היה טוטליטארי ואכזרי, אבל יציב למדי). זה התגבש אח"כ גם עם שאר מדיניות החוץ שעיקרה לצמצם את ההתערבות בשטח של ארה"ב מצד אחד, אבל לצייץ בטוויטר או באינסטגרם הודעות גינוי או תמיכה מצד שני. לא להתנהלות כזאת אני מצפה ממי שמתיימר להיות מנהיג המעצמה הכי חזקה בעולם.
5. מי הסמיך את אובמה להגיד את דעתו לגבי שיטת הממשל הנדרשת במדינות אחרות? למה הוא לא עודד גם הפיכה בסין או בקובה? גם בטורקיה אותו סיפור. אין לי ספק שאם ההפיכה הייתה תופסת תאוצה, אובמה היה יוצא בעד המהפכנים. במצרים נכון להיום המצב התייצב, אבל לקח כמה שנים טובות, ואני לא בטוח כמה זה הרבה יותר טוב ביחס למצב שהיה עם מובארכ. בסוריה יש מלחמת אזרחים כבר 5 שנים ומשום מה, דווקא שם הוא סותם את הפה כשיש הוכחות שהנשיא השתמש בחומר כימי נגד אזרחים. בקיצור, אוהד כורסא שהוא אוהד נצחונות. תודה אבל לא תודה. אם הוא רוצה הוא יוכל לשמש פרשן בערוץ 2 אחרי שיפרוש.
6. יש סיבה למה מגזין פורבס בחר בולדימיר פוטין כבנאדם הכי משפיע בעולם. בכל המאבקים השונים שהיו בשנים האחרונות (לרבות המלחמה בחצי האי-קרים, המתיחות בסוריה, המתיחות בטורקיה, הסנקציות על איראן וכד') לרוסיה הייתה את המילה האחרונה ולא לארה"ב.
7. מסכים. אבל מהמעט שכן היו מוכנים לחשוף בתקשורת, נראה שלאיראנים לא תהיה שום בעיה לייצר פצצת גרעין אם וכאשר היא תרצה, וכמדומני שהמטרה הייתה למנוע ממנה את היכולת הזו.
8. כן ולא. כלכלה מפורקת - כן. זו כמובן לא אשמתו הישירה של בוש, ואת הלקח מהמשבר עולם העסקים כבר הספיק להפנים (עד הבועה הבאה והמשבר הבא). הכלכלה בתקופה הזאת היא כלכלה של צמיחה מאוד מתונה ומאופקת. מזכיר גם שארה"ב בתקופתו איבדה לראשונה את הדירוג המושלם שלה.
9. לא בכדי השוויתי גם לביבי ובמקום מסוים גם לליברמן. נראה לי מקרה קלאסי של אותו דוברמן שנובח לפני הבחירות, וברגע שייבחר לתפקיד יהפוך פתאום לממלכתי, שקול ומאופק. ברור לו שבשביל לעשות עסקים הוא צריך גם כסף דמוקרטי ולא רק רפובליקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 5:54 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אבל לצייץ בטוויטר או באינסטגרם הודעות גינוי או תמיכה מצד שני.

ציטוט:
מזכיר המדינה האמריקני ג'ון קרי נפגש בפריז עם יושב ראש הרשות הפלסטינית אבו מאזן, ודן עמו במאמצים לחדש את המשא ומתן בין ישראל והרשות. בתום הפגישה קרי כתב בעמוד הטוויטר שלו: "הייתה פגישה מועילה. ארצות הברית נותרה מחויבת עמוקות לפתרון שתי המדינות".

ככה מנהלים היום מדיניות חוץ. לצייץ ולהעלות סלפי באינסטוש מהלוויה של נלסון מנדלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 6:07 pm 
Junior

אני חושב שאם היה מועמד עצמאי רציני היה לו סיכוי אמיתי לקחת את הבחירות האלה. חלק גדול מהאמריקאים שאני מכיר וקורא אומרים שהבחירות האלה הן בין קטסטרופה למושחתת, והבעיה הייתה שגם בפריימריז המפלגתיים הבחירה הייתה בסגנון הזה.
גרי ג׳ונסון, לצערו של נורטון, הוא ודאי לא מועמד רציני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 6:14 pm 
Hall of Famer

למה לא? בגלל שהוא לא מליארדר כמו רוס פרו? האיש בכל זאת היה מושל של מדינה בארה"ב (ניו מקסיקו) ולא נראה לי שאי פעם פידח את עצמו בפומבי יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 6:19 pm 
Junior

הוא לא מועמד רציני כי אף אחד לא סופר אותו. לא אמרתי שהוא לא בנאדם רציני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 7:02 pm 
Hall of Famer

נו, ברור.
אבל כל מה שאני אומר הוא שהמדיה יכולה להפוך אותו למועמד רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2016 7:12 pm 
Junior

המדיה יכולה להפוך אדם למועמד רציני בעזרת הבלטה ופרשנות אוהדת של מה שהוא עושה ואומר. קצת כמו סאנדרס, התמיכה בו מהתקשורת כנראה הייתה נתקלת בתקרת זכוכית שלא יכולה לעבור יותר מדי אנשים שדעותיו של ג׳ונסון מתנגשות חזיתית באחת מהשקפות חייהם הבסיסיות כמו שכתב יובל.
זה כנראה לא ״נו ברור״ אם אני צריך להסביר את השורה שכתבתי. אז, זו סיבה ותוצאה הפוכה. הוא לא מועמד רציני לא בגלל שאף אחד לא סופר אותו סתם כך והוא רק צריך יח״צ יותר טוב. הוא לא מועמד רציני כי כמו שכתב יובל, אין יותר מדי ליברטנים. אף אחד לא סופר אותו כי האנשים שצריכים לספור אותו מתנגדים עמוקות ושמים קו אדום מאחת מהשקפותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 9:28 am 
Freshman

נורטון כתב:
אובמה היה יכול להזרים כספים או אפילו ר"ל כוחות.
וזה שאני ליברטריאן כלכלי (ובאופן כללי ליברלי בהשקופתיי) לא אומר שאני חייב להסכים עם כל פיפס ליברטריאני. לא ידעתי שבן אדם מגדיר את עצמו רק על פי דרך אחת - לתומי חשבתי שאנשים חושבים יכולים להחליט ולברור.
הפילוסופיה שלי ברורה - לכל אדם שיכול (ובטח נשיא מדינה) יש זכות ולפעמים אף חובה למקסם את ה"טוב" בעולם. הורדת סדאם היא לגמרי מיקסום טוב. יציאה מעיראק אחר כך, היא לגמרי לא.

כן, אתה יכול להיות ליברטריאן כלכלי וליברל שתומך בהתערבות מאסיבית של מדינה אחת בעניינים פנימיים של מדינות אחרות. זה רק מוזר מבחינה לוגית ומוסרית.

התפישה שלך על "מיקסום הטוב" היא, במחילה, פשטנית במיוחד. אם "מקסום הטוב" כפי שאתה מתאר זאת יעמוד בראש מעייני נשיא ארה"ב, הוא צריך מחר בבוקר (בכל זאת, יום ראשון היום) להורות על פתיחת מלחמה כוללת באפריקה, בחלקים מאסיה וכמובן נגד היריבה הגדולה-רוסיה. לנשיא ארה"ב יש משימת-על חשובה אחת: לדאוג לאינטרסים של ארצות הברית. זה דבר ברור כשמש שלארה"ב לא היה שום אינטרס ישיר לצאת למלחמה בעיראק דווקא. לבוש וראמספלד באופן אישי דווקא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sir charles ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה