satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:
או לחילופין. אם אתם טוענים שאין מציאות מעבר לים:
הספרס הביאו את דדמון ברבע מחיר.
כתבו פה על היצע וביקוש. יש ביקוש למיילס פלאמלי? דדמון שחקן ברמתו.
לא יודע אם הבאקס זרקו על פלאמלי חוזה גדול מדי או לא. לא מכיר את השחקן מספיק טוב כדי לקבוע (נראה שיש להם יותר מדי גבוהים כרגע) אבל ההנחה שלך שיש מציאות בכל פינה היא בעייתית.
כי גם אם מצאת לעצמך את הצד הלבן או את ביומבו (שחקנים עם יכולות פיזיות מרשימות שלקח להם קצת יותר זמן להתבשל (בהתאם לקלישאה שלגבוהים לוקח יותר זמן), הם שלך לשנה או שנתיים ואז ילכו להרוויח יותר מפלאמלי.
כך למשל, דדמון חתם לשנתיים בספרס - אגב הוא אמריקאי. איך הגעת למציאות מעבר לים? - אם הוא יוכיח את עצמו ויראה שיש לו מקום בליגה, הוא ירוויח סכומים יפים בהמשך.
כתבתי שיש "מציאות" בכל העולם. לא רק אירופה.
וקאון הוא דוגמא הפוכה. אירופאי כושל שבכל קבוצת די ליג תמצא גבוה יותר טוב.
ה"מציאה" היא לא שחקן טוב. המציאה הוא שחקן יותר טוב מסאשה פאקינג קאון שזז כמו בן 90.המציאה הוא שחקן סביר במקום לשלם 13 מיליון לעונה לשחקן כושל בליגה. יש פה ויכוח שפלמלי לא כושל? יש פה ויכוח שהחוזה שלו נוראי גם אם לוקחים בחשבון את החוזים? ואל תביא לי את החוזה של מוזגוב. מוזגוב טוב ממנו וחוצמזה GM מפגר אחד, לא אומר שלא ניתן לכתוב על GM אחר שהוא מפגר.
פלאמלי מתחרה על החוזה הכי דפוק בקיץ הזה ובגדול.
אם נדייק, כתבת על דדמון כהוכחה לכך שיש מציאות מעבר לים.
יש לך נטייה להתכחש לכך שאתה עלול לטעות.
כאמור, אני לא כאן כדי לדבר על החתימה של פלאמלי (לפי אוהדי מילווקי החתימה עצמה בסדר, הסכום מוגזם בהחלט. אני מודה שאני לא מכיר אותו) אלא על הנחת הבסיס שלך שיש אלף (או מאות, אתה משנה מדי פעם את המספר) גבוהים ראויים ואתלטיים שנמצאים בדי ליג ובאירופה ורק מחכים שתיקח אותם. קאון היה שחקן סוף ספסל שלברון שיבח לא מזמן על המקצועיות והגישה שלו. הוא היה שם למקרה ויצטרכו אותו ולא היה בו צורך. זו הייתה החתמה סבירה בהחלט. כמעט כל גבוה בשיא שלו (לא אבירה או דדמון שמתלמדים ולכן חותמים לשנה או שנתיים), כשכבר ברור מה הוא יכול לתת ושהוא שייך לליגה, הוא קצת אוברפייד. גם פלאמלי הוא כזה. זו המציאות של הליגה מבחינת היצע וביקוש.
להגיד על מנג׳רים שהם מפגרים אתה יכול מהיום עד מחר. אף אחד לא יעצור אותך. אחרי הכל, זה התחביב המרכזי שלך, ביחד עם לעג לשחקנים שירדו מגדולתם.