סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

לו הייתה לי זכות הצבעה
דונלד טראמפ 39%  39%  [ 15 ]
הילארי קלינטון 61%  61%  [ 23 ]
סך הכל הצבעות : 38
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 9:45 am 
מנותק
Freshman

הצטרף: ש' נובמבר 07, 2015 3:29 pm
הודעות: 745
בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
ננסה לענות:
1. הממ מושחתת. לא יודע אם זו ההגדרה. אולי אני לא מכיר מספיק, אבל מתי האשימו אותה בשחיתות ועל בסיס מה?-גגל "הילארי קלינטון מושחתת/שחיתות" בכל שפה שתרצה.


2. מה משיחי בג'ון קרי? שהבנאדם ניסה ומנסה לכפות על ישראל והפלסטינים שלום שאף אחד לא רוצה. חי בסרט שהוא נברא בשביל לעשות שלום במזרח התיכון, ולא משנה באיזה מחיר. ארצות הברית היא בעלת הברית החשובה והחזקה ביותר של מדינת ישראל. יש לה אינטרס מובהק ביותר, אינטרס שלה, שישראל והרשות הפלסטינית יגיעו להסדר. רוצים, לא רוצים-ארצות הברית תמשיך לנסות ולא משנה איך קוראים לנשיא או לשר החוץ. זה פשוט אינטרס אמריקאי. אז מעתה אמור: ג'ון קרי עושה את העבודה שלו כשר החוץ למען האינטרס האמריקאי. הלוואי על שרי החוץ שלנו.


3. ר' תשובה לשאלה 2. ראה ביאור בסעיף זה.

4. לגבי משטר בוש - נכון. לגבי אובמה, היציאה שלו מעיראק הכשירה את הקרקע לכניסת דאע"ש והשאירה אדמה חרוכה עם מיליוני אנשים במשטר מאוד מאוד לא יציב (לעומת אגב משטר סדאם, שאמנם היה טוטליטארי ואכזרי, אבל יציב למדי). זה התגבש אח"כ גם עם שאר מדיניות החוץ שעיקרה לצמצם את ההתערבות בשטח של ארה"ב מצד אחד, אבל לצייץ בטוויטר או באינסטגרם הודעות גינוי או תמיכה מצד שני. לא להתנהלות כזאת אני מצפה ממי שמתיימר להיות מנהיג המעצמה הכי חזקה בעולם. אובמה הוא לא נשיא עיראק, הוא לא אחראי לעיראק, הוא לא נכנס לעיראק. מי שהפעל את המשטר הטוטליטארי ויציב של סדאם, והכריז שהמלחמה הסתיימה כבר ב2003, היה קודמו בתפקיד. אובמה קיבל החלטה לגיטימית ונכונה מנקודת מבט אמריקאית לצאת ממרחץ הדמים וממסחטת הכספים שם. אתה יכול לחשוב שזו החלטה מוטעית, אבל קשה להתווכח עם הכסף והדם שנחסכו לאמריקאים מאז שזה קרה.


5. מי הסמיך את אובמה להגיד את דעתו לגבי שיטת הממשל הנדרשת במדינות אחרות? למה הוא לא עודד גם הפיכה בסין או בקובה? גם בטורקיה אותו סיפור. אין לי ספק שאם ההפיכה הייתה תופסת תאוצה, אובמה היה יוצא בעד המהפכנים. במצרים נכון להיום המצב התייצב, אבל לקח כמה שנים טובות, ואני לא בטוח כמה זה הרבה יותר טוב ביחס למצב שהיה עם מובארכ. בסוריה יש מלחמת אזרחים כבר 5 שנים ומשום מה, דווקא שם הוא סותם את הפה כשיש הוכחות שהנשיא השתמש בחומר כימי נגד אזרחים. בקיצור, אוהד כורסא שהוא אוהד נצחונות. תודה אבל לא תודה. אם הוא רוצה הוא יוכל לשמש פרשן בערוץ 2 אחרי שיפרוש. מי מסמיך אותך להגיד את דעתך על משהו? צריך הסמכה כדי שמנהיג הדמוקרטיה החזקה בעולם יתמוך באופן עקרוני במשטרים דמוקרטיים? יש נשיא אמריקאי שלא עשה את זה?


6. יש סיבה למה מגזין פורבס בחר בולדימיר פוטין כבנאדם הכי משפיע בעולם. בכל המאבקים השונים שהיו בשנים האחרונות (לרבות המלחמה בחצי האי-קרים, המתיחות בסוריה, המתיחות בטורקיה, הסנקציות על איראן וכד') לרוסיה הייתה את המילה האחרונה ולא לארה"ב. נשאל את זה כך. אתה, או העורך של פורבס, הייתם מעדיפים להיות במצב המדיני של רוסיה או של ארצות הברית? הייתם מעדיפים להיות אזרחי רוסיה או ארצות הברית? לא ידעתי שלנהל מעצמה זה לשחק כל היום בלמי יש גדול יותר.


7. מסכים. אבל מהמעט שכן היו מוכנים לחשוף בתקשורת, נראה שלאיראנים לא תהיה שום בעיה לייצר פצצת גרעין אם וכאשר היא תרצה, וכמדומני שהמטרה הייתה למנוע ממנה את היכולת הזו. כלומר אתה מסכים שאתה לא יודע, ולכן אתה מנחש.


8. כן ולא. כלכלה מפורקת - כן. זו כמובן לא אשמתו הישירה של בוש, ואת הלקח מהמשבר עולם העסקים כבר הספיק להפנים (עד הבועה הבאה והמשבר הבא). הכלכלה בתקופה הזאת היא כלכלה של צמיחה מאוד מתונה ומאופקת. מזכיר גם שארה"ב בתקופתו איבדה לראשונה את הדירוג המושלם שלה. אז האזכור בסוף הוא ציני במקרה הטוב ומטופש במקרה הפחות, כי ברור שפגיעה בדירוג לא נובעת ממדיניות של אובמה אלא מהמצב הכלכלי שארה"ב נקלעה אליו בימי בוש. מצחיק שבוש שלט באמריקה 8 שנים והביא אותה לאחד המשברים החמורים בתולדותיה, אבל "זו לא אשמתו הישירה". אובמה, שקיבל את הנדוניה, כמובן אשם ב"צמיחה מאוד מתונה ומאופקת". אולי אתה יכול ללכת לפרשן בערוץ 2, מרוב שהניתוח שלך אובייקטיבי. או שלא.


9. לא בכדי השוויתי גם לביבי ובמקום מסוים גם לליברמן. נראה לי מקרה קלאסי של אותו דוברמן שנובח לפני הבחירות, וברגע שייבחר לתפקיד יהפוך פתאום לממלכתי, שקול ומאופק. ברור לו שבשביל לעשות עסקים הוא צריך גם כסף דמוקרטי ולא רק רפובליקני. אחלה. נשיא ארה"ב בדמותם של ביבי וליברמן. בדיוק מה שהעולם צריך.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 11:26 am 
מנותק
מנהל פורום

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 8:50 pm
הודעות: 30394
בלוג: הצג בלוג (14)
אני אישית עסוק בלגגל את נזקי ההפלרה והוכחות שהשב"כ רצח את רבין. אבל אולי אני אתפנה בלגגל את השחיתויות של קלינטון מתישהו.

_________________
"ונניח שזה נכון - מי ידע מזה?" שמעון מזרחי על פרשת הפיצה
"המזל של מכבי הוא שחסכנו מהם להפסיד מול ירושלים בגמר" (מוטי אמסלם)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 12:33 pm 
מנותק
Freshman

הצטרף: ש' נובמבר 07, 2015 3:29 pm
הודעות: 745
בלוג: הצג בלוג (0)
תודה על העדכון.

אבל היות שאתה מנסה לכרוך יחד תיאוריות קונספירציה עם אמת די ברורה, אני רק אציין שזה מה שאתה עושה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 2:33 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 1:59 pm
הודעות: 22910
בלוג: הצג בלוג (0)
Nadaw כתב:
מי שהכניס את ארצות הברית לבוץ העיראקי בתואנות שווא וברווח אישי זה הממשל הרפובליקני של בוש (בהתחלה האב, אחרי זה ביתר שאת-הבן). אני מזכיר שבוש ג'וניור הכריז ש"המלחמה בעיראק הסתיימה בהצלחה" מיד אחרי הכיבוש ב2003.



דווקא המלחמה ב-91' ממש לא הייתה בטוענת שווא


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 2:41 pm 
מנותק
Freshman

הצטרף: ש' נובמבר 07, 2015 3:29 pm
הודעות: 745
בלוג: הצג בלוג (0)
נכון, טעות שלי. עורך.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 8:54 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 7:38 pm
הודעות: 15720
מיקום: עמוק באדמה
בלוג: הצג בלוג (0)
נדב - נשמע שאתה מגיע עם דעה מוצקה מהבית. תזכור שאתה מחליף דעות עם אנשים שלא כולם בקיאים ברזי הפוליטיקה האמריקאית אלא ניזונים מהתקשורת בארץ וגם זה בערבון מוגבל.

ננסה לענות על הסבב השני:
1. קראתי קצת. לגיטימי. לראייתי התכונה הכי בעייתית פה היא לא השחיתות אלא זה שהיא או ביל לא הצליחו לכסות את העקבות שלהם. מי שמוצלח מטשטש את הקשרים ויוצא ללא רבב (ע"ע ליברמן, אפרופו).
2. מה בין ארה"ב לבין הפלסטינים? ממתי הם הפכו להיות בעלי ברית? ואם הם לא בעלי ברית אז למה זה כזה חשוב להתערב בישראל? אין עוד מדינות אחרות להתעסק בהן? בקיצור, אני לא בטוח מה האינטרסים של האמריקאים במזה"ת (רמז - זה קשור לכוח וזה קשור לכסף) ואם שלום בין ישראל לפלסטינים יסדר להם את הקלפים כמו שהם רוצים. וגם אם נניח שזה אינטרס אמריקאי אמיתי, זה שהוא "עושה את עבודתו" לא אומר שהוא עושה טוב, אלא בדיוק להיפך. כמו בהרבה מקרים קודמים, בנאדם שמגיע עם הרבה מאוד יהירות וחוסר הבנה בסיסית, ולא בכדי, הצדדים במשך כל השנים הללו אפילו לא ישבו ביחד בשולחן המו"מ. כלומר, הבנאדם נכשל בתפקידו כישלון חרוץ.
3. כנ"ל
4. כאן אתה נכנס לדיון אחר והוא האם ממשלה אחראית למעשיה של ממשלות קודמות לה. אני אומר - כן, אתה אומר - לא. תהיה בטוח שאזרחים עיראקיים לא רואים את ההבדל בין אמריקה של בוש לאמריקה של אובמה. מבחינתם אמריקה זו אמריקה. אני לא פוסל את ההחלטה לצאת מעיראק. אני כן פוסל את הדרך, ואני חושב שגם בארה"ב מבינים את זה היום.
5. התחמקת מהשאלה - למה הוא לא יצא נגד משטרים טוטאליטריים בסין ובקובה ובסוריה, אבל במצרים ובלוב כן? להיפך, בקובה הוא עשה ביקור היסטורי, וכמו מול רוסיה, גם במקרה של קובה הוא התכופף כמו שאף נשיא אמריקאי לא התכופף קודם.
6. שוב התחמקת מהנושא. שאלת מה הכוונה שהוא ממצמץ מול רוסיה והסברתי. התשובה לזה היא האם אני רוצה להיות אזרח אמריקאי או רוסי? מה הקשר?
7. נכון. אתה יודע יותר? אם כן, ספר.
8. לא ציני ולא נעליים. זו ירידה בדירוג שלא הגיעה ב-2008 אלא באוגוסט 2011!! כלומר אובמה היה כבר שנתיים וחצי בתפקיד!! מה הלאה? תגיד שגם היום יש דברים שהם נזקים מתקופת בוש? מזכיר לי את הליכוד שממשיך לתלות אשמה בממשלת אולמרט. חלאס, עברו 8 שנים מאז המשבר, וכן, מאז 2008 לא ראינו שהכלכלה השתפרה יותר מדי ואובמה בתקופה הזו היה נשיא ארה"ב.
9. מסכים. לגמרי מה שהעולם צריך. ואם זה היה בציניות, אשמח להבין מה הבעיה עם זה שנשיא ארה"ב יהיה תואם ביברמן.

_________________
nothing really matters

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 9:11 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: א' מאי 02, 2010 10:58 pm
הודעות: 4594
בלוג: הצג בלוג (0)
יוווו נדב ונורטון מתווכחים.
* פופקורן *

_________________
נביא השבוע מחזור 5, עונת התשע"ו
Ara ja em puc morir!!!

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 9:53 pm 
מנותק
Freshman

הצטרף: ש' נובמבר 07, 2015 3:29 pm
הודעות: 745
בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
נדב - נשמע שאתה מגיע עם דעה מוצקה מהבית. תזכור שאתה מחליף דעות עם אנשים שלא כולם בקיאים ברזי הפוליטיקה האמריקאית אלא ניזונים מהתקשורת בארץ וגם זה בערבון מוגבל.

ננסה לענות על הסבב השני:
1. קראתי קצת. לגיטימי. לראייתי התכונה הכי בעייתית פה היא לא השחיתות אלא זה שהיא או ביל לא הצליחו לכסות את העקבות שלהם. מי שמוצלח מטשטש את הקשרים ויוצא ללא רבב (ע"ע ליברמן, אפרופו).אם כשאתה מבין שפוליטיקאי הוא מושחת, או למצער מאד תלוי בבעלי הון שמשפיעים על המדיניות שלו, ומה שאתה רואה כבעייתי זה את העובדה שהוא "לא מצליח לכסות עקבות"-חביבי, הבעיה היא אצלך. והיא לא קטנה.


2. מה בין ארה"ב לבין הפלסטינים? ממתי הם הפכו להיות בעלי ברית? ואם הם לא בעלי ברית אז למה זה כזה חשוב להתערב בישראל? אין עוד מדינות אחרות להתעסק בהן? בקיצור, אני לא בטוח מה האינטרסים של האמריקאים במזה"ת (רמז - זה קשור לכוח וזה קשור לכסף) ואם שלום בין ישראל לפלסטינים יסדר להם את הקלפים כמו שהם רוצים. וגם אם נניח שזה אינטרס אמריקאי אמיתי, זה שהוא "עושה את עבודתו" לא אומר שהוא עושה טוב, אלא בדיוק להיפך. כמו בהרבה מקרים קודמים, בנאדם שמגיע עם הרבה מאוד יהירות וחוסר הבנה בסיסית, ולא בכדי, הצדדים במשך כל השנים הללו אפילו לא ישבו ביחד בשולחן המו"מ. כלומר, הבנאדם נכשל בתפקידו כישלון חרוץ. האינטרס של ארה"ב לא קשור לפלסטינים ישירות. הוא קשור הן לרצון שלהם להפוך את ישראל לחברה לגיטימית יותר בעולם, הן להגברת הבטחון בישראל והן לשיתוף פעולה הדוק יותר בין בנות הברית שלה. בעקיפין יש להם גם אינטרס מול הפלסטינים. העבודה של קרי היא לא לכפות הסכם. העבודה שלו היא להפיל את כל כובד משקלו כדי לנסות שהצדדים יעשו משהו. אם הם לא רוצים אז הם לא רוצים, הצעד החלופי האפשרי מבחינת הממשל הוא מאד קיצוני וזה יהיה בעצם לפגוע בתמיכה האבסולוטית שישראל מקבלת מארה"ב. אפילו זה כבר לא תרחיש מופרך בימי נתניהו העלובים.


3. כנ"ל כנ"ל

4. כאן אתה נכנס לדיון אחר והוא האם ממשלה אחראית למעשיה של ממשלות קודמות לה. אני אומר - כן, אתה אומר - לא. תהיה בטוח שאזרחים עיראקיים לא רואים את ההבדל בין אמריקה של בוש לאמריקה של אובמה. מבחינתם אמריקה זו אמריקה. אני לא פוסל את ההחלטה לצאת מעיראק. אני כן פוסל את הדרך, ואני חושב שגם בארה"ב מבינים את זה היום. עזוב אותך מ"תהיה בטוח שאזרחים עיראקיים". אני לא בטוח כלום לגבי אזרחים עיראקיים ואתה לא בטוח כלום לגביהם. מה שמבינים היטב בארה"ב זה שחיילים כבר לא מתים בשביל שהליברטון תעשה מיליארדים, ושארה"ב כבר לא שופכת שם עוד ועוד חוב לאומי.


5. התחמקת מהשאלה - למה הוא לא יצא נגד משטרים טוטאליטריים בסין ובקובה ובסוריה, אבל במצרים ובלוב כן? להיפך, בקובה הוא עשה ביקור היסטורי, וכמו מול רוסיה, גם במקרה של קובה הוא התכופף כמו שאף נשיא אמריקאי לא התכופף קודם. לא החמקתי מכלום, גם כתבתי בפירוש: לא מצופה מאף נשיא אמריקאי להיות לוחם הצדיק של העולם. זה יהיה מאד צבוע ומאד לא חכם. מותר ורצוי להביע תמיכה עקרונית במשטרים דמוקרטיים, כמו שאובמה עשה (וביקרת אותו). הרבה פחות חכם וגם לא ממש הגיוני "לצאת נגד" אם אינטרס אמריקאי עלול להפגע. עדיין אין לי מושג מה זה אומר "התכופף מול קובה". מה יש לו להתכופף מול קובה? אנחנו בסיקסטיז? קובה זה אי יפה עם הרבה זונות, מערכת רפואה מצוינת ונשיא קשיש ומושחת. היא מהווה סכנה כלשהו לארה"ב? יש איתה בעיה בימינו?


6. שוב התחמקת מהנושא. שאלת מה הכוונה שהוא ממצמץ מול רוסיה והסברתי. התשובה לזה היא האם אני רוצה להיות אזרח אמריקאי או רוסי? מה הקשר? הקשר הוא שפוטין הוא פאקינג דיקטטור, וקרים זה מגרש המשחקים בחצר האחורית שלו עם אינטרסים ברורים שלו, בעוד שלגבי אובמה זה פיזדלוך שמזיז לו את הקצה. רוסיה לא מאיימת על ארה"ב של אובמה (על טראמפ זה סיפור אחר...). היא עושה קולות של בריון כי פוטין הוא בריון. זה לא הופך אותו למנהיג משפיע באמת ברמה הבינ"ל. כמה מדינות מושפעות היום מרוסיה באופן ישיר? מי המדינה שרוב מדינות העולם נושאות את עיניה אליה? רוסיה או ארה"ב?


7. נכון. אתה יודע יותר? אם כן, ספר. לא, אני לא יודע יותר. לכן לא מביע דעה.

8. לא ציני ולא נעליים. זו ירידה בדירוג שלא הגיעה ב-2008 אלא באוגוסט 2011!! כלומר אובמה היה כבר שנתיים וחצי בתפקיד!! מה הלאה? תגיד שגם היום יש דברים שהם נזקים מתקופת בוש? מזכיר לי את הליכוד שממשיך לתלות אשמה בממשלת אולמרט. חלאס, עברו 8 שנים מאז המשבר, וכן, מאז 2008 לא ראינו שהכלכלה השתפרה יותר מדי ואובמה בתקופה הזו היה נשיא ארה"ב. אם לא הייתי יודע שאתה עוסק בכלכלה, הייתי פחות נחרד מהסעיף הזה.

9. מסכים. לגמרי מה שהעולם צריך. ואם זה היה בציניות, אשמח להבין מה הבעיה עם זה שנשיא ארה"ב יהיה תואם ביברמן. אם לא הייתי יודע שאתה אזרח בגיר עם זכות הצבעה, הייתי פחות נחרד מהסעיף הזה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 9:59 pm 
מנותק
מנהל פורום

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 8:50 pm
הודעות: 30394
בלוג: הצג בלוג (14)
Nadaw כתב:
תודה על העדכון.

אבל היות שאתה מנסה לכרוך יחד תיאוריות קונספירציה עם אמת די ברורה, אני רק אציין שזה מה שאתה עושה.


א. זה בא להגיד שגוגל הוא לא מקור מידע אמין.
ב. אני חושב שמי שמעלה טענה מן הראוי שיביא את המידע שמצדיק אותה ולא ישלח אנשים לגוגל.

_________________
"ונניח שזה נכון - מי ידע מזה?" שמעון מזרחי על פרשת הפיצה
"המזל של מכבי הוא שחסכנו מהם להפסיד מול ירושלים בגמר" (מוטי אמסלם)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 10:02 pm 
מנותק
Freshman

הצטרף: ש' נובמבר 07, 2015 3:29 pm
הודעות: 745
בלוג: הצג בלוג (0)
1. גוגל הוא לא מקור מידע, הוא מנוע חיפוש שמסייע לאתר מקורות מידע.

2. יש כל כך הרבה חומר על השחיתות של הילארי, שהפניתי לגוגל כדי להקל על עצמי את שליחת הלינקים. יגגל הקורא הסקרן וימצא. אם אתה רוצה בעברית, דה מארקר פרסמו לפחות 2 כתבות גדולות שעוסקות בזה:

http://www.themarker.com/magazine/1.2652202

http://www.themarker.com/wallstreet/1.2893492


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 10:10 pm 
מנותק
מנהל פורום

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 8:50 pm
הודעות: 30394
בלוג: הצג בלוג (14)
סבבה.

_________________
"ונניח שזה נכון - מי ידע מזה?" שמעון מזרחי על פרשת הפיצה
"המזל של מכבי הוא שחסכנו מהם להפסיד מול ירושלים בגמר" (מוטי אמסלם)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 10:47 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 7:38 pm
הודעות: 15720
מיקום: עמוק באדמה
בלוג: הצג בלוג (0)
די נחמד האמת. :) ננסה להמשיך בכל זאת למרות שזה קצת מתיש -

1. בוקר טוב אליהו. הון-שלטון אומר לך משהו? גם בישראל, גם באמריקה וגם במקומות אחרים. זה חיבור מאוד טבעי, זה חיבור שקיים כבר אלפי שנים ואין דרך לעצור אותו. מי שמצליח לטשטש ראיות ועקבות הוא בנאדם שכנראה יותר מתוחכם מהבנאדם הממוצע, ולדעתי זו בהחלט תכונה חשובה למנהיג.
2. לא הצליח להביא אפילו את הצדדים לשולחן המו"מ. בינתיים אני שומע שקרובים לסכם על 40 מיליארד דולר ל-10 שנים שזה פחות או יותר מה שהיה עד היום. בקיצור, כל האיומים על הפסקת הסיוע האמריקאי כנראה היו חסרי שחר.
3. כנ"ל
4. לא ענית לסוגיית התנערות ממשלה מהחלטות קודמותיה. לדעתי בהחלט מחויבת. בארה"ב גם בטוחים שיש דאע"ש בעיראק. אי אפשר לנתק את עליית הארגון מהיציאה של ארה"ב מעיראק. לתפיסת האמריקאים, דאע"ש היום הוא הסיכון הבטחוני הכי גדול שיש, הרבה יותר מאיראן או אלקעידה או אחרים. האם ייתכן שיציאה מעיראק בצורה מבוקרת יותר הייתה אולי יכולה למנוע את המצב הקיים? ייתכן בהחלט.
5. אתה בעצמך אומר - הוא בחר לעצמו מטרות קלות. איפה שנוח הוא מעודד הפיכה צבאית וכאוס, ואיפה שלא אז הוא סותם את הג'ורה. זו לא דרך התנהגות למנהיג המעצמה הגדולה בעולם המערבי.
6. הא? כמה מדינות מושפעות מרוסיה כיום באופן ישיר? תנסה את כל מדינות המזרח התיכון. תנסה סין ושאר אסיה. תנסה אירופה המזרחית. לפוטין יש כוח אדיר והשפעה עצומה. לא מצליח להבין את ההשוואה שלך.
7. לגיטימי.
8. תשובה לא ברורה ומתחמקת מהשאלה.
9. אותו כנ"ל.

_________________
nothing really matters

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 11:27 pm 
מנותק
Freshman

הצטרף: ש' נובמבר 07, 2015 3:29 pm
הודעות: 745
בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שהעמדות של שנינו הובהרו די צרכן.

*עדיין נחרד לגלות בכל פעם מחדש שאנשים פשוט מזמינים על עצמם שחיתות ואלימות שלטונית*


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 1:10 am 
מנותק
Senior

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 9:15 pm
הודעות: 7257
בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שמעטים יכחישו את הצדדים הבעייתיים באישיותה הפוליטית של הילרי קלינטון אבל כמו שאמר צ'רצ'יל כששאלו אותו לשלומו ביום הולדתו ה 90: "יכול להיות יותר טוב אבל עדיין עדיף בהרבה על האלטרנטיבה"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 1:15 am 
מנותק
Junior

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 6:21 pm
הודעות: 3560
בלוג: הצג בלוג (0)
זה בכלל משנה שהילרי מושחתת? עם אלטרנטיבה כזאת, מה המשמעות של השחיתויות שלה? ליד טראמפ היא מלאך משמיים


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 10:31 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 7:38 pm
הודעות: 15720
מיקום: עמוק באדמה
בלוג: הצג בלוג (0)
Nadaw כתב:
*עדיין נחרד לגלות בכל פעם מחדש שאנשים פשוט מזמינים על עצמם שחיתות ואלימות שלטונית*


אף אחד לא "מזמין" שחיתות. פשוט ריאליסטי. ואם זה לא בממשלה אז זה בכנסת ואם לא בכנסת אז בחברה ממשלתית או בעירייה או בועד הבית או בועד השכונה או בחברות ציבוריות. אין לזה סוף, ואם הילארי נמצאת איפה שהיא נמצאת, כנראה שהקריטריון הזה של שחיתות הוא לא הקריטריון היחיד ובטח לא הכי חשוב לבוחר. גם אולמרט הוכח כבנאדם מושחת למדי, ולמרות זאת, שמעתי לא מעט אנשים שחושבים שהיה ראש ממשלה מצוין והיו מעדיפים שהוא יהיה במקום ביבי.

לא מבין מה זה אלימות שלטונית. לגבי טראמפ, כל הדעות לגביו מבוססות נטו על-בסיס האופן שבו הוא מתבטא ו/או פעולותיו כאיש עסקים. אף אחת לא מבוססת על יכולותיו כמנהיג מדינה, מפלגה, צבא או כיו"ב, ומבחינתו זה גם יתרון וזה גם חיסרון. אפרופו ריאליסטי, ברוב המקרים יש הבדל בין מה שבנאדם אומר לפני בחירות לבין מה הוא עושה בפועל. קחו דוגמא את שר האוצר הנוכחי, שסיפר שלא תהיה לו בעיה לקחת חלק בסוגיית מתווה הגז, ורגע אחרי הבחירות עשה פליק-פלאק לאחור וסיפר שהוא מנוע כי יש לו ניגוד אינטרסים.

_________________
nothing really matters

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 1:09 am 
מנותק
Junior

הצטרף: ש' מרץ 17, 2007 4:56 pm
הודעות: 3976
מיקום: פתח תקווה סיטי
בלוג: הצג בלוג (0)
מקפיץ. פחות מחודש וטראמפ נשמע בקלטת סקסיסטית ביותר מדבר על לתפוס נשים במפשעה. האם מישהו חושב שמזה הוא עוד יכול לחזור?

_________________
מה התועלת?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 7:59 am 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 1:59 pm
הודעות: 22910
בלוג: הצג בלוג (0)
גמר את הסוס


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 8:31 am 
מנותק
Junior

הצטרף: ה' מרץ 24, 2011 12:08 pm
הודעות: 5600
בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי רוב מי שתמך בו קודם לא ישנה את התמיכה בגלל זה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 8:37 am 
מנותק
מנהל פורום

הצטרף: ו' דצמבר 01, 2006 9:03 pm
הודעות: 9724
בלוג: הצג בלוג (0)
יכול מאוד להיות שזה המהלך של הילרי לפני ההדלפות הצפויית מויקיליקס, יצירת מסך עשן. טראמפ צריך לעמוד בשטף הנוכחי, להיות יותר אגרסיבי בעימות היום ולשרוד עד שחרור ויקיליקס.
אם יתברר שהחומר על הילרי הוא פצצה, היוצרות בהחלטת יכולות להתהפך.
גם חשוב להדגיש שעם כל החשיפות והקלטות של טראמפ, בסופו של דבר הוא לא פגע באף אחד. הוא מאוד סטה מה-PC האמריקני הנהוג ומכללי הפרוטוקול, אבל אי אפשר להגיד שהוא פגע במישהו ובטח שלא "באמריקה". אגב התבטאות כזו או אחרת על הבת שלו הייתה מוכרת, זה בסה"כ סוג של מחזור.
ההדלפות והחומר על הילרי הוא כבר יותר בתחום ההון-שלטון-שחיתות ופוליטיקה אמריקאית מסואבת, חוסר בטחון מידע (המיילים) וכמובן שיכולים להיות דברים נוספים בתחום מדיניות החוץ. אני חושב שמרבית הבוחרים יסכימו לסלוח על התבטאויות מהסוג של טראמפ, ולא על עבירות לכאורה שהילארי עשתה.

_________________
All Your Dreams Are Made, When You're Chained To The Mirror And The Razor Blade


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 9:25 am 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 11:46 am
הודעות: 15861
מיקום: במרתף
בלוג: הצג בלוג (0)
שיבר, הוא לא פגע באף אחד? בהקלטות האלו הוא מודה בהטרדות מיניות של נשים, אם זה לא נכלל תחת פגיעה באנשים אצלך אז משהו כאן מאוד עקום לדעתי.

_________________
כורסה נוחה זה התחלה של סוף


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 10:05 am 
מנותק
מנהל פורום

הצטרף: ו' דצמבר 01, 2006 9:03 pm
הודעות: 9724
בלוג: הצג בלוג (0)
הכוונה בפגיעה פיזית או משהו באופן אישי. כמובן שהוא העליב ציבורים נרחבים, אבל לא משהו פלילי שאפשר להגיש עליו תלונה (בניגוד להילארי וחקירותיה).

_________________
All Your Dreams Are Made, When You're Chained To The Mirror And The Razor Blade


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 10:11 am 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ש' דצמבר 02, 2006 4:18 pm
הודעות: 49919
בלוג: הצג בלוג (6)
אין לי ספק שאמריקה תתעסק הרבה יותר במה שטראמפ אמר ובעלבון לנשים שהוא יוצר, מאשר במה שקלינטון עשתה גם אם מדובר בעבירות של שחיתות שורשית ואפילו בטחון לאומי.

_________________
אנחנו מגש היהודים שעליו לך ניתנה מדינת הכסף.
...הכרזה זו, במושב מועצת המדינה הזמנית (מגילת העצמאות)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 10:52 am 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' נובמבר 28, 2006 12:38 pm
הודעות: 1607
בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא מצליח להבין אישה שמצביעה בעד טראמפ אבל אולי זה רק אני


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2016 10:57 am 
מנותק
Junior

הצטרף: ב' דצמבר 07, 2015 12:29 pm
הודעות: 4547
בלוג: הצג בלוג (0)
Dovi כתב:
לדעתי רוב מי שתמך בו קודם לא ישנה את התמיכה בגלל זה.


זה בטוח נכון, אבל לחלוטין לא רלוונטי. אף אחד לא טוען שרוב התומכים של טראמפ ישנו את דעתם, או אפילו משהו שקרוב לזה..

מספיקה ירידה של 2-3% באחוזי ההצבעה של התומכים של טראמפ (לא אנשים שמשנים את התמיכה, אלא פשוט תומכי טראמפ שבסופו של דבר לא יהיו מספיק נלהבים כדי לצאת להצביע) ועוד 1-2% יותר מהקולות שכרגע מתלבטים שיילכו להילארי וזה יהיה לאנד סלייד אדיר לטובת קלינטון.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.