עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:
אני אומר שוב לכל מי שקובר אותו
במקום לקשקש פשוט תורידו משחקים שלו מהעונה האחרונה
הוא נראה בסדר גמור והוא ישחק יותר מ20 דקות
אוריאל, אני מצטער, הקריאה שלך נפלה על אוזניים קשובות. אני ראיתי את אמרה בשנה שעברה. ההערכות שלי על מה שהוא ייתן מתבססות על מה שראיתי בשנה שעברה. יכול להיות שאני טועה, אבל אני לא כותב דברים מווישפול ת'ינקינג, משנאה לשחקן, משנאה להפועל ירושלים או כל סיבה אידיוטית אחרת.
נדב דיבר על לפני שתי עונות שהתרומה הסטט' שלו ירדה בגלל ירידת הדקות ולא בגלל ירידה ביכולת. אבל אני אומר שמה שהיה לפני שנתיים לא רלוונטי. לפעמים שחקנים נופלים ביכולת תוך עונה. הגיל או הפציעות תופסים אותם. הדוגמא הכי טריה? תשווה את התפוקה של דאנקן העונה לפני 2 עונות. האקים נפל משמעותית במעבר מגיל 36 לגיל 37. ויש עוד ועוד דוגמאות.
לגבי האחוזים שנדב רשם, אני מקווה שבירושלים לא מקווים שאמרה יזרוק את סוג הזריקות של טוני גפני (רובן המוחלט זריקות פנויות), לא את כמות הזריקות של גפני (4.5 זריקות לשתי נק')וגם מספר הנק' שלא יהיה זהה (9.4). רוב השחקנים שנדב נתן ברשימה עם האחוזים הגבוהים הם שחקנים משלימים, שרוב הזריקות שלהם היו פנויות. אני מניח שירושלים מצפה יותר מכך מסטודומאייר.
הנה עשיתי קצת עבודה אמיתית, לא כל כך מסתדר עם מה שעמוס כתב
משחק מספר ארבע סידרת הפלייאוף. חצי גמר המזרח נגד טורנטו
פותח במשחק גלל פציעה של וויטסייד
שיחק 12 דקות קלע 6 נק', לקח 3 ריבאונדים חטף כדור אחד ואיבד שלושה כדורים, מדד פלוס מינוס מינוס 6. משחק שבו ההיט נצחו בסופו של דבר, אבל חפירה לתוך המהלכים שהיה מעורב בהם מראה תמונה אחרת
1) מפסיד כדור ביניים של פתיחת המשחק לביומבו - ש
2) נופל מאבק על מיקום מול ביומבו -שח
3) עולה לריבאונד התקפה למרות שעשו עליו בוקסאאוט מצליח להסיט כדור אבל לא לתפוס - ח
4) עושה בוקסאאוט יעיל על ביומבו שמשאיר את וויד לריבאונד הגנה קל - ח
5) חוסם לדראגיץ' שמכדרר ומתגלגל לפיק אנד פופ שנגמר בסל שלו מ15 פיט - חח
6) אוכל הטעיה של ביומבו שעושה עליו דאנק - שח
7) מוביל כדור בטופ אוף דה קי, מוסר לגארד ומתגלגל נכון לצבע - ח
עולה לריבאונד התקפה, מציל כדור מאבק פיסי ומחזיר את הכדור לקבוצה שלו - חח
9) בלוקשוט על לאורי שנופל לידיים של וויד והופך להתקפה מתפרצת יפה של ההיט -חח (בלוק לא נרשם סטט כי היה בזוית שהמצלמה רואה ושולחן המזכירות לא רואה)
10) ריבאונד הגנה בלי הפרעה מיוחדת -ח
11) פיק אנד פופ עם דראגיץ' שנגמר בחדירה של דראגיץ' בלי שאמרה מתגלגל פנימה -נ
12) מוציא את הכדור מהידיים של ביומבו, לא חטיפה אלא סוג של דיפלקשן - חח
13) דהרוזן עושה עליו סל ועבירה מאותו פוזשן מהלך 9 נגמר בבלוקשוט - שח
14) שוב הכדור עובר דרכו כשהוא טופ או דה קי, מוסר ותופס פוזשן נכון, לא מעורב יותר באותה התקפה - ח
15) יוצא לעזרה על חדירה של לאורי שעבר בקלות את דרגיץ', מצליח להוציא לו את הכדור מהיד, הכדור נופל לרצפה - ח
16) הכדור נופל לידיים של ביומבו, שעולה לדאנק מפלצתי, אמרה עולה לחסום אותו אבל זה נגמר בדאנק ועבירה לטובת ביומבו. - ח
כאן אני רוצה לעצור ולדבר
הדאנק של ביומבו בלי ספק נכנס להיילייט של המשחק, ואמרה יוצא שוטה הכפר בהיילייט אבל, כשעוקבים אחרי המשחק מלואו ברור שאמרה עשה פה עבודה מצויינת, שהספיק לחזור מהעזרה על לאורי לנסות ולחסום את ביומבו. מהלך הגנה מצויין שלו, שבמבט ראשוני נראה כאילו אמרה חור בהגנה
לכן גם דרגתי את ניסיון החסימה של אמרה על ביומבו כחיובי, לא חיובי חזק כי בכל זאת הוא לא הצליח לחסום בסופו של דבר
סך הכול:
1 שלילי
3 שלילי חזק
6 חיובי
4 חיובי חזק
1 ניטרלי