סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 3:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 10:09 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מבין קטן מאוד בענייני טריידים, אבל נראה לי הגיוני באותה מידה שבוסטון או כל קבוצה אחרת לא הסכימו לטרייד על השכרה לעונה אחת, או שאוקלהומה לא הסכימה לתרומה המוצעת, והחתימה הזו היא הכנה לטרייד יותר משמעותי בנפח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 10:54 am 
Junior

סליחה שוויק ויויה אבל הלוגיקה שלכם כאן שבורה לחלוטין (ואחד מכם ממש לא מבין את הדוגמא של כרמלו, והשני פשוט הודה שהוא חווה דעה על נושא שהוא לא מבין בו).
אם ווסטברוק היה רוצה לעזוב הוא לא היה מסנדל עצמו לשלוש שנים באוקלהומה, זאת אחת ההחלטות הכי אומללות בהיסטוריית הליגה אם כך. אם הוא רוצה לעזוב בשביל סיכוי טוב יותר לאליפות כפי שנטען כאן, הדרך היא ודאי לא להעלות את שווי הטרייד שלו כך שלקבוצתו החדשה הוא יגיע אחרי שהיא התרוקנה ממרבית הנכסים שלה תמורתו. לא זכור לי שאי פעם נעשה מהלך שכזה מצד שחקן שרוצה לעזוב (דוויט באורלנדו קצת מזכיר אבל עדיין מאוד שונה ועדיין כל העולם ירד עליו) ולא ברור מה גורם לכם לחשוב שדווקא במקרה הזה שחקן חתם לשלוש שנים רק כדי לעזוב או לעזור לקבוצה שלו לעשות טרייד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:08 am 
Sophomore

תראה, או שהשחקן קובר את עצמו לשלוש שנים (מאד חשובות בקריירה שלו) באוקלהומה או שמתבשל כאן טרייד. אני יותר נוטה להאמין בשני.
אני חושב שהחתימה היא אינטרס גם של השחקן כדי לאפשר את הטרייד כמו ששווייק אמר וגם של הקבוצה כדי לקבל עליו תמורה.
אני מסכים ששחקן רוצה שהקבוצה שהוא מגיע אליה תהיה חזקה ונכון, החתימה על החוזה מחייבת העברת יותר נכסים של הקבוצה הבאה אבל אני לא מסכים שזה מעיד על שחקן לא תחרותי.
יכול להיות שאני טועה ווסטברוק מסתפק בכסף הגדול ונשאר באוקלהומה.. נחיה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:11 am 
Hall of Famer

אם ווסטברוק חתם על ההארכה כדי לעזור לאוקלהומה בטרייד, אז המשמעות היא שיש משהו בקנה שיקרה בשעות/ימים הקרובים, לא נשמע לי סביר במיוחד, אבל גם לא בלתי אפשרי.

ותומר, אם אוקלהומה עם דוראנט ו-ווסטברוק לא הגיעה לגמר, אני לא חושב שאוקלהומה רק עם ווסטברוק יכול להיחשב כקונטנדרית, קבוצת פלייאוף סביר להניח שכן, אולי אפילו קבוצת סיבוב שני, לא חושב שיותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:15 am 
Junior

אם הוא רצה לגרום לקבוצה מהצד השני לעשות טרייד עם okc היה מספיק, למשל, להעלות לאינסטגרם תמונה שלו אוכל בפיצרייה בבוסטון עם הכיתוב ״best pizza guy one can ask for״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:27 am 
Junior

idansha כתב:
אם הוא רצה לגרום לקבוצה מהצד השני לעשות טרייד עם okc היה מספיק, למשל, להעלות לאינסטגרם תמונה שלו אוכל בפיצרייה בבוסטון עם הכיתוב ״best pizza guy one can ask for״

אתה באמת חושב שפרסטי, שזרק את הארדן רק כי לא הסכים להאריך חוזה עם ההצעה שקיבל, יתרגש מזה שווסטברוק יעשה מהלך כזה? אם הוא חושב שהתמורה שבוסטון מציעה נמוכה מדי בשביל לעשות טרייד, אני בהחלט רואה אותו נותן לווסטברוק לשרוף את עצמו עד סוף השנה.

צ'ונסי: לצערי יש לי רק את הדעה שלי זמינה כשאני כותב פוסט, ונראה לי לגיטימי להשתמש בה גם אם אני בעצמי מעריך שהידע שלי מוגבל בנושא. יכול להיות בהחלט שאתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:37 am 
Junior

yoya כתב:
תראה, או שהשחקן קובר את עצמו לשלוש שנים (מאד חשובות בקריירה שלו) באוקלהומה או שמתבשל כאן טרייד. אני יותר נוטה להאמין בשני.
אני חושב שהחתימה היא אינטרס גם של השחקן כדי לאפשר את הטרייד כמו ששווייק אמר וגם של הקבוצה כדי לקבל עליו תמורה.
אני מסכים ששחקן רוצה שהקבוצה שהוא מגיע אליה תהיה חזקה ונכון, החתימה על החוזה מחייבת העברת יותר נכסים של הקבוצה הבאה אבל אני לא מסכים שזה מעיד על שחקן לא תחרותי.
יכול להיות שאני טועה ווסטברוק מסתפק בכסף הגדול ונשאר באוקלהומה.. נחיה ונראה

א. קובר את עצמו באוקלהומה? יש להם בסיס סביר לידו. לא קונטנדרית אבל לא הוא ובילתו. אם הוא חתם זה אומר שהוא מאמין בתוכנית שהציג לו סם פרסטי ושבקיץ הבא יצורף אליו שחקן משמעותי.
ב. מתבשל טרייד? על סמך מה אתה חושב את זה? אם זה סיין&טרייד, הגיוני, אבל זו לא ההודעה שיצאה. אתה יכול להראות לי דוגמא אחת מעשר השנים האחרונות לשחקן שהאריך חוזה בקבוצה שלו רק בשביל שיוכלו לעשות עליו טרייד יותר נוח להם?
ג. איך החתימה היא אינטרס של השחקן כדי לאפשר את הטרייד? אם הוא היה רוצה טרייד כאן ועכשיו בשביל לעזוב כמה שיותר מהר, הוא לא צריך יותר מהצהרה שהוא לא ממשיך באוקלהומה ורוצה לחתום בסלטיקס/לייקרס/הפועל ירושלים בקיץ הבא. הוא היה מקבל את הטרייד שלו כי אוקלהומה לא היו מחכים שנה בשביל לאבד אותו בחינם.
אם הוא רוצה לעזוב, זה כי הוא לא רוצה להיקבר בקבוצה לא תחרותית נכון? אז למה שירצה להעלות דרמטית את מחיר הטרייד שלו ולקבור את עצמו בקבוצה חדשה לא תחרותית שנאלצה להיפטר מנכסים רבים בשביל להביא אותו?
ד. אתה יכול להציג את זה כבחירה בכסף הגדול באוקלהומה או לבדוק את החוקים ולהיווכח שאין שום הבדל בסכומים אם הוא מכריח טרייד בלי לחתום על חוזה או עם לחתום, להישאר או לעזוב. הבחירה שלו היא אמונה בסם פרסטי, רצון להישאר בקבוצה היחידה בה שיחק כדורסל מקצועני, להישאר האליל הבלעדי של העיר וכנראה דמות אייקונית לעשרות שנים אחרי קיץ שבו הבן האהוב נטש והבן שהיה קצת חורג הוכיח נאמנות ואהבה לעיר ונשאר למרות שכביכול נשאר לבד.

ה-NBA פשוט לא עובד בצורה שאתם מתארים, אוקלהומה לא היו נותנים להודעה שווסטברוק חתם לשלוש שנים לצאת החוצה, כשברור לכל אוהד שלהם שזה אומר שהוא נשאר (כי כאמור, אין להם שום דוגמאות מהעבר על שחקנים שחתמו רק בשביל לעבור בהמשך) ואז לשבור להם את הלב ואת האמונה בקבוצה כי עבדו עליהם. אם זה היה הארכה למען טרייד זה היה מפורסם כסיין&טרייד לקבוצה X. זה פורסם כ-ווסטברוק מאריך חוזה באוקלהומה. done deal והוא שם בעונה הקרובה ללא צל ספק. אם יש אופציה לטרייד היא בסיכום בין ווסטברוק לפרסטי שבקיץ הבא, אם ווסטברוק לא מרוצה מהבניה של הסגל החדש, פרסטי מעביר אותו לקבוצה שווסטברוק בוחר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

idansha כתב:

ולטוס עד בוסטון בשביל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:45 am 
Junior

Chauncey כתב:

ה-NBA פשוט לא עובד בצורה שאתם מתארים, אוקלהומה לא היו נותנים להודעה שווסטברוק חתם לשלוש שנים לצאת החוצה, כשברור לכל אוהד שלהם שזה אומר שהוא נשאר (כי כאמור, אין להם שום דוגמאות מהעבר על שחקנים שחתמו רק בשביל לעבור בהמשך) ואז לשבור להם את הלב ואת האמונה בקבוצה כי עבדו עליהם. אם זה היה הארכה למען טרייד זה היה מפורסם כסיין&טרייד לקבוצה X. זה פורסם כ-ווסטברוק מאריך חוזה באוקלהומה. done deal והוא שם בעונה הקרובה ללא צל ספק. אם יש אופציה לטרייד היא בסיכום בין ווסטברוק לפרסטי שבקיץ הבא, אם ווסטברוק לא מרוצה מהבניה של הסגל החדש, פרסטי מעביר אותו לקבוצה שווסטברוק בוחר.

אותי שכנעת. מנומק היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:59 am 
Sophomore

מסכים, משכנע.
אז אני סתם לא מבין אותו. אולי הוא באמת חושב שהוא יכול לקחת את הקבוצה הזו על הגב נניח לגמר המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 1:29 pm 
Junior

הוא סה"כ האריך את החוזה שלו בעוד שנה דה-פקטו, יש לו אופציית יציאה לקיץ 2018 ואז גם העלייה בוותק שלו תאפשר חתימה על חוזה מקס משודרג.
כמובן, יש גם את האפשרות שפרסטי יצליח להשיג את גריפין בקיץ הקרוב, שיחק במכללת אוקלהומה שנתיים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 2:52 pm 
Hall of Famer

לשני הצדדים היה אינטרס לעשות זאת. מסכים שיש בעייתיות עם הקהל של אוקלוהומה אבל כל עוד ווסטברוק והקבוצה לא יוצאים במסיבת עיתונאים נרגשת נראה לי שהסיכוי לטרייד עוד קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 3:16 pm 
Junior

לא רק שאני בטוח שלא יהיה טרייד העונה, אני גם די בטוח שאפילו לא יהיו שמועות על טרייד לעונה הקרובה (אולי לקיץ הבא כאמור), כי הדרך הזו פשוט מופרכת. אם הוא היה רוצה לעזוב הוא היה דואג לרמה של הקבוצה הבאה שלו, לא הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 4:30 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
לא רק שאני בטוח שלא יהיה טרייד העונה, אני גם די בטוח שאפילו לא יהיו שמועות על טרייד לעונה הקרובה (אולי לקיץ הבא כאמור), כי הדרך הזו פשוט מופרכת. אם הוא היה רוצה לעזוב הוא היה דואג לרמה של הקבוצה הבאה שלו, לא הקודמת.

מה לגבי שכר גבוה יותר משמעותית לעונה הנוכחית? זה לא אינטרס של ווסטברוק? או חוזה בטוח לשנה הבאה במקרה של פציעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 8:33 pm 
Freshman

B.Grant44 כתב:
הוא סה"כ האריך את החוזה שלו בעוד שנה דה-פקטו, יש לו אופציית יציאה לקיץ 2018 ואז גם העלייה בוותק שלו תאפשר חתימה על חוזה מקס משודרג.
כמובן, יש גם את האפשרות שפרסטי יצליח להשיג את גריפין בקיץ הקרוב, שיחק במכללת אוקלהומה שנתיים..

גריפין לא רק שיחק באוניברסיטת אוקלהומה, הוא יליד אוקלהומה סיטי וגדל באוקלהומה עד וכולל הקולג' כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 10:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

השאלה איזו חבילה OKC יצטרכו לתת בשביל גריפין?
הנכסים שיש להם הם סאבוניס ג׳וניור, אילייסובה ואולדיפו שרק הגיעהגיעו, רוברטסון שהקליפרס אולי יהיו מעוניינים בו כסטופר בעמדה 2, אדמס שלא נראה לי שירצו להיפרד ממנו ובחירה ב2017 שלא תהיה גבוהה. גם אין להם כרגע סמול נורמלי.
בקיצור הם יצטרכו להיפרד מלא מעט מהצוות המסייע בשביל להנחית את גריפין ואז מה עשינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 10:45 pm 
Sophomore

חוץ ממה שאמרו פה, את שינוי החוזה אני חושב שהוא יוכל לעשות גם אחרי טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 11:00 pm 
Junior

sir charles כתב:
השאלה איזו חבילה OKC יצטרכו לתת בשביל גריפין?
הנכסים שיש להם הם סאבוניס ג׳וניור, אילייסובה ואולדיפו שרק הגיעהגיעו, רוברטסון שהקליפרס אולי יהיו מעוניינים בו כסטופר בעמדה 2, אדמס שלא נראה לי שירצו להיפרד ממנו ובחירה ב2017 שלא תהיה גבוהה. גם אין להם כרגע סמול נורמלי.
בקיצור הם יצטרכו להיפרד מלא מעט מהצוות המסייע בשביל להנחית את גריפין ואז מה עשינו?

לא מדברים על טרייד אלא על החתמה בקיץ הבא כשבלייק פרי אייג׳נט והתאנד׳ר יכולים להציע לו מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 1:32 am 
Hall of Famer

זה הימור די רציני מצד אוקלוהומה, לחכות לקיץ הבא ולחזר אחרי גריפין, בתקווה שיעזוב את ל.א. ויחזור הבייתה.
לווסטברוק בחוזה הנוכחי יש ערך גדול בהרבה ממה שיהיה לו עם עונה אחת שתיוותר.
האם ניתן לברר את זה עם הסוכן של גריפין או שזה בניגוד לחוקי הליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:21 am 
Junior

ואתה כרגיל מתייחס להכל במבט פלייסטיישני. ווסטברוק רק היום הסכים להאריך חוזה, ואתה כבר מחשב את ערך השוק שלו ורומז שעדיף להעביר אותו עכשיו במקום בקיץ הבא. בעולם הפלייסטיישן מאריכים בקליק על השלט ואפשר להמשיך הלאה. במציאות פרסטי ישב עם ווסטברוק והציג לו תוכנית. במציאות מנג'רים מבינים שאי אפשר לעשות הינקי לקירילנקו ולשקר לשחקנים וסוכנים רק בשביל הסיכוי להרוויח קצת יותר בטרייד.

וכן זה בניגוד לחוקי הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:00 pm 
Hall of Famer

מישהו יודע מה בכלל קרה עם קירילנקו? לא הבנתי את פרטי הסיפור הזה ולמה הוא עולה פעם אחר פעם.

למה אני מדבר על טרייד של ווסטברוק גם אחרי החתימה?
ווסטברוק חתם לשנתיים + עוד שנה אופציה, כדי שהשכר שלו בתקופה הזו יהיה מקסימלי.
לקבוצה היה אינטרס ברור להחתים אותו ולו היה אינטרס ברור לחתום.
זה לא אומר בהכרח ששני הצדדים מחוייבים אחד לשני.

לא הייתי בדיונים כך שקשה לדעת ולהעריך מרחוק מה הם סיכמו.
אני לא יודע מה המטרות של אוקלוהומה ושל ווסטברוק.
בתקופה הזו אוקלוהומה כבר לא תהיה, סביר להניח, קונטנדרית.
אם נחמד להם להישאר קבוצת פלייאוף ולראסל מתאים להוביל קבוצה כזו ולהגדיל את הסטט׳ האישיות שלו אז אחלה. אין לאן למהר ואין סיבה לשלוח אותו בטרייד. אם ראסל רוצה לקחת אליפות, לא צריך להיות גאון גדול כדי להסתכל על הסגל ולהבין שזה לא מספיק (אלא אם גריפין יגיע והקבוצה תחזור למעמד של קונטנדרית).
מהצד של אוקלוהומה, אני לא יודע מה הכוונות. אם הכוונות הן לחזור להיות קונטנדרית והדבר האולי יחיד שיכול להביא אותם לשם זה שגריפין יבחר בהם, זה הימור די גדול. אם טוב להם להיות קבוצת פלייאוף חביבה עם סיפור מעניין וקצת חרדת נטישה, אז הם לא צריכים לעשות צעדים מהירים אלא להישאר עם ווסטברוק ולהיות סופר מרוצים שיש להם לפחות עוד שנה של הבחור אצלם.

בשורה התחתונה, לא אני ולא אתה יודעים מה הם סיכמו שם ביניהם ומה חשוב לכל אחד מהצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:13 pm 
Junior

בתור מישהו שמתיימר להוביל שינויים ארגוניים החשיבה שלך מאוד מאוד צרה. לאוקלהומה יש בחירות וכמה צעירים מעניינים יותר (סאבוניס, אדאמס, אולדיפו) וקצת פחות (פיין, אברינס, רוברסון, קאנטר). הדבר האולי יחיד שיכול להביא אותם לשם זה גריפין, ברור. לא יכולה להיות התפתחות בין-קבוצתית, לא יכולים להיות טריידים, לא יכולים להיות שחקנים אחרים שירצו לחבור לרכז על כמו ווסטברוק, פרסטי לא יכול להמשיך לבחור מצויין בדראפט. רק גריפין.

לקבוצה היה אינטרס ברור להחתים את ווסטברוק, זה נכון. כששחקן טופ 5 בליגה רוצה לחתום אצלך אתה קופץ.
לווסטברוק מאידך היה אינטרס אחר לגמרי ממה שאתה חושב, כי הכסף לא היה אישיו כאן. אם הוא היה רוצה לעזוב כל מה שהוא היה צריך זה לדרוש טרייד. פרסטי היה עושה טרייד&הארכת חוזה כי לא היה לו שום טעם לחכות במצב כזה.
אם חתימה על חוזה לא אומרת מבחינתך שבהכרח הצדדים מחוייבים אחד לשני, אולי כדאי שתתפנה לקרוא את הידיעות שהצדדים הוציאו לתקשורת אחרי החתימה. אתה כמובן יכול להגיד שגם ההצהרות האלה לא אומרות כלום, מצד שני בתור יועץ ארגוני אני מניח שלא היית ממליץ לארגון של מיליארד דולר להיות כ"כ ציני בפומבי כלפי קהל הלקוחות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:46 pm 
Hall of Famer

אכן לא קראתי את ההצהרות הפומביות שלהם. אם זו הייתה רוח הדברים, אז הכיוון הוא לא טרייד.
כן, הם יכולים להשתפר מבפנים. כן, אפשר להביא שחקנים אחרים. אני חושב שהנ.ב.א. לא עובד ככה ושאוקלוהומה צריכים לפחות שחקן אחד מהטופ כדי לחזור למה שהם היו וכנראה עוד אחד כדי לזכות באליפות. שיהיה להם בהצלחה.

התקיפה האישית שלך היא לא לעניין.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אוגוסט 05, 2016 2:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הם תמיד יכולים להחליף את פרסטי בהינקי וללכת לבנייה מחדש ועוד מקסימום 5-6-7 שנים ו20 בחירות סיבוב שני אחר כך תהיה להם שוב קונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:53 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
הם תמיד יכולים להחליף את פרסטי בהינקי וללכת לבנייה מחדש ועוד מקסימום 5-6-7 שנים ו20 בחירות סיבוב שני אחר כך תהיה להם שוב קונטנדרית.

הם לא צריכים להחליף את פרסטי. במזל או לא במזל, הוא עשה את זה טוב יותר מהינקי בפעם הראשונה. בגלל זה היו לו את הארדן ודוראנט אותם הוא איבד ובגלל זה יש לו את ווסטברוק, to begin with.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot], סאבוניס, עמוס לב ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: