Nadaw כתב:
אחלה דיון קודם כל.
לגבי ההתאמה של אולדיפו לווסטברוק: לאולדיפו יש יד סבירה מבחוץ, 35% בעונה שעברה עם 4 זריקות למשחק, וצריך לזכור שהוא שיחק עם רכזים שלא נחשבים למכווצי ההגנות הטובים בליגה, בלשון המעטה. היתרונות של אולדיפו בעיניי משמעותיים: אתלט טוב, שומר מצוין, סקורר לא רע, חכם, מוביל כדור. שחקן טוב ואמין. נוכל לראות העונה איך עובדת ההתאמה ביניהם.
אדמס הוא אכן רול פלייר, אבל הרבה קבוצות היו רוצות כזה. גדול, שומר ומרביץ שאת הנקודות שהוא עושה מביא ביעילות גבוהה. על קנטר נסכים לא להסכים. הוא מאד מוכשר, יש לו קליעה נהדרת לביג מן והוא זז טוב מאד לבחור בגודל הזה. נכון שהוא לא בדיוק השומר הקשוח בליגה, אבל בדיוק בשביל זה השילוב עם אדמס. גבוהים, נהוג להגיד ויש בזה הרבה מן הצדק, צריכים זמן. ואלה חבר'ה צעירים. ויש את סבוניס. רק רוקי, אבל נותן סיבות טובות מאד לאופטימיות. בקיצור, קו קדמי עם פוטנציאל מצוין.
לגבי מי יגיע לאוקסיטי או לא, נצטרך לראות. אולי פרסטי ו-ווסטברוק כבר יודעים שגריפין רוצה. בכל מקרה, זה לא חייב להיות שחקן אחד מהרשימה ההיא. נניח מביאים את הייוורד ככוכב הנוסף, ואז אחד או שניים מהרול פליירס שמזהים אפשרות לאליפות לקראת סוף הקריירה (זאק רנדולף וטוני אלן? רדיק ופאו גאסול? סתם דוגמאות). לגמרי לא מופרך בעיניי. נכון שאוקייסי היא לא ניו יורק, לא מיאמי ולא אל.איי, אבל רוב הקבוצות בליגה הן לא מניו יורק, מיאמי או אל.איי ובאוקלהומה יכולה להיות אפשרות לקבוצת אליפות. כשכבר יש לך ביד שחקן ברמת MVP וצוות מסייע צעיר ומוכשר על ידו, זה בהחלט יכול להוות גורם משיכה (כמובן שהת'אנדר יצטרכו לפתוח את הכיס, אבל למה לא בעצם?).
וחוץ מזה, בפעם הקודמת שהייתי אופטימי לגבי אוקלהומה בפורום זה נגמר בעסקית ברפאל, שלא שילמתי עליה (לא מומלצת, אגב). אז אני ממשיך בקו.
אני דווקא מחבב את אולדיפו (למרות שאני מודה שלא ראיתי אותו מספיק). חושב שהעסקה של איבאקה עליו הייתה מצוינת מבחינתה של אוקלוהומה ואני מסכים עם נדב שצריך לחכות ולראות איך תהיה ההתאמה ביניהם.
מצד שני, להניח שמביאים את היוורד (השחקן היחיד שמזיז את המחט מלבד גריפין ברשימה של שנה הבאה, גם אם הוא בלבל נמוך יותר) זה ווישפול ת׳ינקינג אפילו יותר מזה של גריפין. היוורד נמצא בסיטואציה טובה מאוד. הוא מוביל את יוטה, קבוצה צעירה ומבטיחה שרוב האנשים צופים לה קפיצה משמעותית בשנה הבאה. גם אם במקרה ירצה לעזוב - ואני באמת לא מבין למה מבחינתו - לא בטוח שדווקא ירצה להגיע לאוקלוהומה סיטי. מלבדם, אני מסכים עם נורטון, אין מישהו ברשימה שלך שמשנה משהו למישהו.
בקיצור, תמיד נחמד שיש חלומות אבל להשיג כוכב משמעותי כשאתה אי-שם באמצע מאזן הכוחות בליגה (נניח הקבוצה העשירית בטיבה בנ.ב.א, אם הולכים על התחזית הורודה שלך נדב) זה ממש לא פשוט.