סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 4:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 8:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עמוס לב כתב:
ופרטים למה אתה מתכוון???

וואהה, למה לצעוק? זה בכל המקומות שמדברים וכותבים על ספורט, חשבתי שכולם מבינים.
אם לא, הכוונה לשגיא מוקי ולשחיינית שכרגע שמה זרח מפרחוני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 1:35 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ירדן ג'רבי עם הגרלה קשה - על הקרב הראשון היא פוגשת את המנחוס שלה, קובנית בשם אספינוזה לה הפסידה 3 מתוך 4 פעמים. ברבע הגמר זו תהיה כנראה הגרמניה טריידול ואם היא תעבור גם אותה אז היא כנראה תפגוש בחצי את הסלובנית. לשמחתה את שלזינגר היא כבר לא תפגוש בתחרות הזו.

אורי ששון יתמודד מול מצרי בסיבוב הראשון. בדרך יש לו כנראה קוריאני אותו לא ניצח עד עתה ובחצי אם יגיע זה הפסד בטוח לטדי רינר. למעשה השאלה היתה סיכוי לכסף או לארד והתשובה, אם מדליה אז זו תהיה ארד.

שגיא מוקי קיבל על הסיבוב הראשון סלובני שאותו הוא לא מצליח לנצח ובכל מקרה עושה רושם שהוא לא במצב להתחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 8:01 pm 
Hall of Famer

מאדים כתב:
כמה המלצות קריאה לקראת האולימפיאדה:
מאחורי הקלעים של הכנת המשלחת הישראלית, עם מי שמשמש כמנהל התפעול בזמן האולימפיאדה ורופאת המשלחת: http://www.haaretz.co.il/sport/rio2016/ ... -1.3026160

יואב דובינסקי מ'דה באזר' נמצא בריו וכותב פוסטים בנושא. הוא מאוד מעורה בספורט האולימפי הישראלי: http://debuzzer.com/dubinsky/

וכתבה מעט מבוזבזת (וממחוזרת) בעיניי על כפרים אולימפיים מתחרויות עבר ומצבם הנוכחי: http://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 77,00.html

יש בכתבה הרבה דברים נכונים (כולל האצטדיון האולימפי החדש אתונה שראיתי בעצמי), אבל לפחות שני דברים אני יודע שהם לא נכונים.

המתחם האולימפי בבייג'ינג למעשה מרוויח כסף. יש לו ביקוש תיירותי עצום, זה מצוין בכתבה. בנוסף, "קן הציפור" אירח עוד אירועי ספורט גדולים כמו אליפות העולם באתלטיקה לפני שנה, ונבחרת סין משחקת בו את משחקיה הביתיים. יש להוסיף שכל המתחם האולימפי ישמש גם את אולימפיאדת החורף 2022.
"קוביית המים", שגם הוא ישמש את אולימפיאדת 2022, פתוח לציבור כפארק מים בימים רגילים.

לגבי סוצ'י 2014, אצטדיון הקרח בולשוי לא עומד שומם, בניגוד למה שמצוין בכתבה. הוא משמש כאולם ביתי לקבוצת ההוקי קרח של העיר, שמשחקת בליגת ה-KHL (הליגה השנייה בטיבה בעולם והטובה ביותר באירופה).

בנוסף, טעות עובדתית - האצטדיון שנעשה בו שימוש באתונה, שמצוין בכתבה, הוא לא אצטדיון "חדש שנבנה על חורבות אצטדיון עתיק". הוא פשוט האצטדיון האולימפי של 1896, אצטדיון השיש (שהוא מדהים וכל מי שמבקר בעיר חייב לראות אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 4:18 pm 
Junior

שירה ראשוני מודחת בקרב הראשון לאחר עונש שלישי שהגיע כתוצאה מנגיעה של המרפק שלה ברגל המתחרה היריבה. מסתבר שזה דבר חדש יחסית ואסור לגעת עם היד ברגל היריב.
מאכזב ומתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 4:35 pm 
Junior

זה היה אחד הדברים הכי מעפנים שראיתי בחיים שלי.

ולהבנתי זה לא נבע מענישה שלישית אלא היה הפסד אוטומטי, אבל אולי לא הבנתי נכון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 5:21 pm 
Hall of Famer

פסילה אוטומטית. מוזר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 5:40 pm 
Hall of Famer

מה מוזר? יש חוק והיא אמורה להכיר אותו.
בינתיים אלכס שטילוב מסיים את האולימפיאדה עם נפילה בתרגיל הקרקע.

איך הולך השיר הזה?
ישראלים ואולימפיאדה- לא הולך ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 6:02 pm 
Junior

הרשקו, מאמן נבחרת הנשים אומר בראיון כי ההנחיות שהם קיבלו שפסילה צריכה להיות חד-משמעית.
לא היה שום דבר חד-משמעי בקרב הזה.
הראיון איתה היה קורע לב. מקווה שתאסוף את עצמה, היא עוד צעירה והשיא עוד לפניה. אני מקווה.

קיווינו לרוות מעט נחת משטילוב שגם בלונדון וגם בבייג'ין הגיע לגמר, הפעם החליט להתרכז בשני תרגילים ולא ללכת על הקרב רב,
נחל אכזבה גדולה בשניהם כשאת מירב האכזבה מרכזת כמובן הנפילה שלו בתרגיל הקרקע, התרגיל החזק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 6:12 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מה מוזר? יש חוק והיא אמורה להכיר אותו.

זה נכון. השאלה מה אומר החוק ובאילו תנאים זו פסילה אוטומטית. זה לא זינוק מוקדם באתלטיקה וגם לא מכה מתחת לחגורה.
בלי קשר, לא צריך להתרגש יותר מדי. היא בכל מקרה הייתה בדרך להפסיד את הקרב. מה שהיה יותר מוזר בקרב הזה הוא איך היריבה שלה קוטלגה כ-48 ק"ג בלבד. חתיכת רולה. הפער הפיזי בינה לבין הישראלית היה אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 6:13 pm 
Hall of Famer

ובלי קשר - האם יש סיכוי קלוש כלשהו שהמנהלים ירימו פורום נפרד לסיפור הזה או שזה מסובך מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 6:27 pm 
Junior

זה גם חוק נורא מצחיק בעיני,
ראינו שקטגוריית המשקל לא מפרידה בין בחורות צנומות לבין עמלקיות בדיוק כשם ההבדל בין ראשוני הצנומה לקרואטית,
ראשוני מגיע לקרואטית בערך לאזור החזה, אין היא יכולה לתפוס באזור הכתפיים שלה אפילו בגלל הפרשי הגובה והגודל, אם ביטלתם את האפשרות שלה לשחק על זריזות, ניידות ועל תמרון באזור הקרקע, בעצם סינדלו אותה לאחוז בה רק באזור המותן כתפיסה אסטרטגית.
יהיה מעניין לראות איך ספורטאים אחרים מתמודדים עם הבדלים כאלה במסגרת החוק הזה באולימפיאדה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 7:21 pm 
Hall of Famer

מישהו יודע איפה יש שידורים? בלונדון היה מסודר מאוד. באתר עצמו היה אפשר לראות את כל השידורים החיים. בריו לא מצאתי דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 7:22 pm 
Hall of Famer

נשמע לי כמו אוי אוי אוי.
מזכיר קצת את המקרה של אריק זאבי בסידני, שבקרב על הארד קיבל נעילת מרפק מהמתחרה שלו ודפק לו על היד, שזה סימן לכניעה. אחר כך הוא התפלא שהשופטים לא המשיכו את הקרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 7:30 pm 
Hall of Famer

זה רק אני או שאיכשהו בכל פעם ששחיין ישראלי נכנס לבריכה השדרנים והפרשנים יודעים לספר לנו ש-"זה לא המשחה החזק שלו"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 7:34 pm 
Hall of Famer

עברי מסיימת ראשונה את המשחה שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 7:42 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
עברי מסיימת ראשונה את המשחה שלה

ראית מול מי היא שחתה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 7:50 pm 
Junior

יום ביזיוני. חומר למערכון של "אנחנו במפה".

איך אומרת הפרחה מירי רגב: "יאללה כפיים !".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 9:13 pm 
Hall of Famer

ביזיוני? מה הופך אותו לביזיוני?

ביזיון זה ספורטאי שנתפס על סמים, ביזיון זה סופרטאי שהלך לבית בושת והשתכר ערב לפני תחרות, ביזיון זה ספורטאי שמרביץ לאוהד, ביזיון זה לא ספורטאי שגם ביום לא טוב שלו עושה משהו שבערך 99.99% מהאנושות לא מסוגלים לעשות ביום הכי טוב שלהם.

אני לגמרי יכול להבין אנשים שמתאכזבים מכשלונות ספורטיביים, אני לא יכול להבין אנשים שמזלזלים בספורטאים שמעבר לכשרון עצום שיש להם גם קורעים את עצמם יום-יום במשך עשרות שנים וברגע האמת פשוט לא מצליחים, רבאק, למתעמל הכי גדול בעולם היום הייתה נפילה גרועה בהרבה מהנפילה של שטילוב, אז מה? גם הוא ביזיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 9:32 pm 
Junior

ביזיוני שאתה שולח ג'ודוקא שעפה בסיבוב הראשון על אי ידיעת החוקה.

ביזיוני זה מתעמל שנופל בשני תרגילים בדיוק במאני טיים. אז היה עוד אחד שפישל, אז מה ? מתעמל שמציג רמה מסוימת לאורך תקופה, אפשר לצפות למשהו אחר לגמרי.

ביזיוני זה שחיינית שמגיעה לאולימפיאדה, לא רק שלא עושה את השיא שלה אלא גם לא את התוצאה הכי טובה של השנה ולקינוח, על מנת להדגיש את המקצוענות שכנראה מתחילה מלמעלה, עוטה על ראשה את כובע הים עם הכיתוב "טומרקין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 9:53 pm 
Junior

ראשוני ידעה את החוק, הנגיעה הייתה גבולית ואני מבטיח לך שזו לא הפסילה האחרונה שנראה המשחקים(במידה ויחמירו באותה המידה) עקב החוק החדש.

שטילוב נפל גם בתרגיל המתח?
אני ראיתי מעידה רק בתרגיל הקרקע.

אם עברי הייתה קובעת שיא אישי, לא היית מזכיר את תקרית הכובע. כי היא כזאת, לא באמת משנה.
בסופו של יום, זה וואן שוט, מקצה נתון, כמו שיש כאלה שמצליחים לתת את המופע של החיים שלהם, יש כאלה שקורסים תחת הלחץ.
לא כל דבר צריך להגדיר כביזיון או לא. מספיק להיות דרמטיים ואפוקלפטיים כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 10:04 pm 
Junior

יואב כתב:
ראשוני ידעה את החוק, הנגיעה הייתה גבולית ואני מבטיח לך שזו לא הפסילה האחרונה שנראה המשחקים(במידה ויחמירו באותה המידה) עקב החוק החדש.

שטילוב נפל גם בתרגיל המתח?
אני ראיתי מעידה רק בתרגיל הקרקע.

אם עברי הייתה קובעת שיא אישי, לא היית מזכיר את תקרית הכובע. כי היא כזאת, לא באמת משנה.
בסופו של יום, זה וואן שוט, מקצה נתון, כמו שיש כאלה שמצליחים לתת את המופע של החיים שלהם, יש כאלה שקורסים תחת הלחץ.
לא כל דבר צריך להגדיר כביזיון או לא. מספיק להיות דרמטיים ואפוקלפטיים כל כך.

במחשבה שניה לא מדובר בביזיון אלא בעמידה בציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 10:07 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:

ביזיוני זה מתעמל שנופל בשני תרגילים בדיוק במאני טיים. אז היה עוד אחד שפישל, אז מה ? מתעמל שמציג רמה מסוימת לאורך תקופה, אפשר לצפות למשהו אחר לגמרי.

ביזיוני זה שחיינית שמגיעה לאולימפיאדה, לא רק שלא עושה את השיא שלה אלא גם לא את התוצאה הכי טובה של השנה ולקינוח, על מנת להדגיש את המקצוענות שכנראה מתחילה מלמעלה, עוטה על ראשה את כובע הים עם הכיתוב "טומרקין".

כשאתה תצליח לחבר שני אלמנטים מהתרגיל של שטילוב תקבל, אולי, זכות, לקרוא לו ביזיוני, כשאתה תצליח לעמוד 30 שניות בזירה מול שירה ראשוני, שתן לי לנחש-שוקלת הרבה פחות ממך, מבלי שהיא תעיף אותך על הגב ותחנוק אותך עד שתתעלף, תקרא למה שהיא עושה ביזיוני, כשאתה תצליח לשחות 50 מטר בזמן שעמית עברי עושה 100 מטר, תקרא למה שהיא עושה ביזיוני.

אנשים באמת לא מבינים כמה זה קשה לייצר הופעה אולימפית טובה, אפילו לייצר "סתם" הופעה אולימפית "ביזיונית" כמו שהמתחרים שלנו עשו היום דורש הרבה יותר כשרון ועבודה קשה ממה שאנשים נורמליים כמונו בכלל מסוגלים לדמיין, אז לקרוא למה שהיה היום ביזיוני מעיד רק על ההבנה של הכותב, לא מעיד בכלום על הספורטאים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 10:31 pm 
Junior

rony כתב:
לאומית כתב:

כשאתה תצליח לחבר שני אלמנטים מהתרגיל של שטילוב תקבל, אולי, זכות, לקרוא לו ביזיוני, כשאתה תצליח לעמוד 30 שניות בזירה מול שירה ראשוני, שתן לי לנחש-שוקלת הרבה פחות ממך, מבלי שהיא תעיף אותך על הגב ותחנוק אותך עד שתתעלף, תקרא למה שהיא עושה ביזיוני, כשאתה תצליח לשחות 50 מטר בזמן שעמית עברי עושה 100 מטר, תקרא למה שהיא עושה ביזיוני.

אנשים באמת לא מבינים כמה זה קשה לייצר הופעה אולימפית טובה, אפילו לייצר "סתם" הופעה אולימפית "ביזיונית" כמו שהמתחרים שלנו עשו היום דורש הרבה יותר כשרון ועבודה קשה ממה שאנשים נורמליים כמונו בכלל מסוגלים לדמיין, אז לקרוא למה שהיה היום ביזיוני מעיד רק על ההבנה של הכותב, לא מעיד בכלום על הספורטאים בעיני.

מצטער, טיעוני "העיקר ההשתתפות" חלפו מהעולם וטוב שכך. כדאי שתתעדכן.
ולגבי הפסקה השניה שלך, נדמה לי שעם כל הכבוד, ולאור הדברים שלך, ולמרות היותך ספורטאי עבר אולימפי מצטיין ויו"ר הועד האולימפי, אין לך מושג ירוק כמה קל או קשה לייצר הופעה אולימפית טובה. אתה יודע מה, יש לך מושג בדיוק כמוני, לחילופין.

יחד עם זאת, ובתור אחד שראה כמה אולימפיאדות, היו הרבה מאוד ספורטאים ישראלים, לא רק אלה שלקחו מדליות, שייצרו אחלה הופעה אולימפית.
והיו גם כאלה שפחות. לגיטימי.

מה שהיה היום זה לא אי עמידה בציפיות אלא ביזיון אישי ומערכתי ולא אחזור על הודעתי הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 10:35 pm 
Hall of Famer

נו, אז אם הולכים בקו שלך אין מה בכלל להביע ביקורת על אף ספורטאי.
אני לא חושב שאמירות של "ביזיון" ראויות, אבל בהחלט אפשר להגדיר את ההופעות הישראליות עד כה ככאלו מאכזבות ושלא עמדו בציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 11:15 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
נו, אז אם הולכים בקו שלך אין מה בכלל להביע ביקורת על אף ספורטאי.
אני לא חושב שאמירות של "ביזיון" ראויות, אבל בהחלט אפשר להגדיר את ההופעות הישראליות עד כה ככאלו מאכזבות ושלא עמדו בציפיות.

זה אני מקבל, הופעות מאכזבות או כזו שלא עומדת בציפיות זה לגמרי קולע למטרה בעיני, ביזיון זה פשוט לא בכיוון.

ולאומית, אני ממש לא טוען ש-"העיקר ההשתתפות" וכן, יש לי מושג ירוק מה זה דורש להיות ספורטאי ברמה אולימפית פשוט כי יצא לי להתאמן כמה וכמה פעמים עם מישהו שהיה יכול להיות די קרוב לשם אם איירונמן היה ספורט אולימפי ואם אתה מגדיר את מה שהאנשים האלו עושים, אחרי כל הדרך המטורפת שהם עוברים, כ-"ביזיון", אז כנראה שאתה באמת לא מבין שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבו שוקרי, נורטון ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: