סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 4:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 2:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
יואב כתב:
שירה ראשוני מודחת בקרב הראשון לאחר עונש שלישי שהגיע כתוצאה מנגיעה של המרפק שלה ברגל המתחרה היריבה. מסתבר שזה דבר חדש יחסית ואסור לגעת עם היד ברגל היריב.
מאכזב ומתסכל.

מאיפה הגיע החוק הזה שאסור לגעת עם היד ברגל?
אני זוכר מימיי בתחום לא מעט תרגילי הטלה שמתחילים מתפיסה של הרגל עם היד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 2:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דודי סלע עושה את העבודה מול דמיר ג'ומהור.
זה ייגמר מול דויד גופן בסיבוב הבא, אבל לפחות הוא לא מפדח כמו האחרים.

הבנתי שג'ומהור והמאמן שלו כמעט הלכו מכות עם אוהדים ישראלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 8:32 am 
Junior

למישהו יש המלצות לצפייה מקוונת באיכות גבוהה אונליין? לא מצאתי בינתיים דברים שעבדו טוב בקודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 8:53 am 
Junior

לאומית כתב:
יום ביזיוני. חומר למערכון של "אנחנו במפה".

איך אומרת הפרחה מירי רגב: "יאללה כפיים !".

אז לאומית כתב הודעה גזענית, מיזוגנית ומזלזלת באנשים שהם טופ 30 בעולם במקצוע שלהם?
וואו. איזו הפתעה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 12:11 pm 
Junior

הייתה אולימפיאדה שיואל רזבוזוב זרק מתחרה תוך 10 שניות בערך. אחר כך ניצח , הפסיד וניצח והפסיד וסיים 5 או 7.
וכל מה שאני חשבתי עליו זה מה היה קורה לאותו מתחרה שהופל תוך 10 שניות אם הוא היה ישראלי.

אנחנו עוד לא הבנו שאולימפיאדה זה הטופ , המתחרה של שירה גרמה לה לעשות את הטעות (כדי למנוע תרגיל) , כמו ששטילוב איכזב היו עוד כמה שהתרסקו יותר כואב.
זאת התחרות הכי קשה , אם נשלח רק את אלה שלא מפשלים לעולם לא נשלח אף אחד.

אם כבר אני לא יודע מה גורם לנו מדינה שהביאה בשיאה 2 מדליות להמר שנחזור עם 3-4 (הימור של אריק זאבי) , מדינה שהמדליה הנשית האחרונה שלה הייתה ב1992 לבנות על בנות ההתעמלות , ג'רבי ומיננקו שישימעו את התקווה.

אם נגרד מדלייה זה יהיה הישג , יותר ממנה זה כבר יהיה מעולה.

אין פה ספורט. והסיכוי היחיד הוא עולים חדשים , יחידי סגולה של ספורט יחידני שהלכו בדרך שלהם ולא בדרך של המערכת או נבחרת שנותנים למאמנת מרוסיה להתעלל בספורטאיות מרוסיה כמו שהנבחרת הרוסית עושה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 12:47 pm 
Hall of Famer

אני דווקא סבבה לגמרי עם לפתח ציפיות וסבבה לגמרי עם להתאכזב, זה חלק מהכיף בספורט, ברור שאי אפשר תמיד לנצח ולצפות תמיד לגרוע מכל זה סתם מבאס, מה שמביך בעיני זה זילזול בספורטאים ברמה הזו שגם הגרועים שבהם עושים את מה שהם עושים ברמה הכי גבוהה בעולם, ברמה כזו שלכל היותר יש כמה עשרות בודדות של אנשים שעושים את הדברים האלו טוב יותר מהם ובמקרים מסוימים, כמו ברנע ה-"ביזיון", הם אחד מה-20 הכי טובים בעולם במקצוע שלהם גם כשהם ביום לא טוב. איכשהו אתה כמעט אף פעם לא תראה ספורטאים ברמה גבוהה שמזלזלים בהישגים כאלו, כי הם מבינים כמה זה קשה להגיע אפילו ל-"ביזיונות" האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 1:00 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה, היום באולימפיאדה גם יש מצב לחצי-גמר אולימפי בשחייה אם תומרקין יתעלה ב-100 גב ובג'ודו יש גם את גולן פולק וגילי כהן עם סיכוי מסוים למדליה, לפחות עד כמה שאני מבין ההגרלה הייתה מאוד נוחה לכהן, קיבלה כרטיס חופשי לשמינית הגמר כששם היא אמורה לקבל את המנצחת בין מתחרה ממאוריטניה למתחרה מערב הסעודית, כלומר יש מצב שהיא תדלג לרבע הגמר בלי לעלות על המזרן בכלל, משם היא תצטרך 2 ניצחונות כדי להשיג מדליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 1:06 pm 
Junior

את השחיינים קל יותר לשפוט לחומרה.
שחיין צריך להגיע באולימפיאדה קרוב מאד (ורצוי מתחת) לשיא האישי שלו ויהיה המקום אשר יהיה.
כל דבר שהוא לא זה אומר שהוא לא התכונן נכון.

הענפים הטכנים (התעמלות וכאלה) שנייה של חוסר ריכוז מרסק לך את הציון וזה קורה לטובים מאיתנו.

הטריקי הוא ענפי הקרב שבהן יש משמעות מאד גדולה ליכולת המנטלית והטקטית מול היריב ושם לצערי אנחנו לרוב עומדים בציפיות מלמטה ולא מתעלים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 1:15 pm 
Hall of Famer

אז אתה ממש טועה לדעתי. בתור מי שמתאמן באופן חובבני לגמרי אני יכול להגיד לך שיש ימים שבהם פשוט אין לך את זה, שאתה כביכול בשיא הכושר, עשית הכל נכון והרגליים פשוט לא זזות כמו בדרך כלל. לפעמים זה כי לא ישנת טוב בלילה, לפעמים אכלת קצת יותר מדי או קצת פחות מדי, או קצת קרוב מדי לתחרות או או סתם משהו שאתה לא רגיל ומכביד עלייך, לפעמים איזו פציעה קלה, לפעמים אתה סתם קצת חולה, ויש גם מקרים שזה פשוט קורה ואתה לא יודע להסביר למה, אבל מספיק שתרד ב-1% ביכולת כדי להפוך שיא אישי לאכזבה, יש כאן כל כך הרבה משתנים שבאמת קשה לדעת. סתם לדוגמה-אם ספורטאי היה אומר שהוא לא הצליח בתחרות כי הוא לא ישן טוב בלילה, כולם היו צוחקים עליו, אבל עובדתית זה משהו שקורה לכל אחד וכל אחד יכול להגיד שזה משפיע עליו ביום שאחרי בצורה כזו או אחרת וכשאתה נמדד על שינויים של אחוזים בודדים או שברירי אחוזים ביכולת המנטלית והפיזית שלך, אז קל מאוד להגיע למצב שמתאכזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 1:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין שום בעייה גם להתאכזב מהפרפורמנס של גל נבו למשל, ששחה מאד חלש דווקא את החזה שנחשב לסגנון החזק שלו. אין שום בעייה להגיד שעם כל הכבוד להשתדלות, זו הופעה רעה.
לשליחות של ה-4X100 לעומת זאת קשה לבוא בטענות. הן מראש לא ברמה של אולימפיאדה, נכנסו לשם בפוקס ברגע האחרון אחרי שפסלו את השליחות הבלארוסיות. כל דבר מעל מקום אחרון היה סנסציה בשבילן, הן היו מאד קרובות לשיא הישראלי ואולי היו משפרות אותו אם לא השחיינית החולה. לי לפחות אין שום טענה אליהן. הן נתנו פרפורמנס ברמת השיא שלהן (מינוס המחלה של מורז) אבל השיא שלהן לא ברמה של אולימיפאדה, זה הכל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 1:28 pm 
Sophomore

ועדיין התותחים האמיתיים כמעט לא מאכזבים... איאן ת'רפ, פלפס וכו' לקחו באופן עקבי את התחרויות התחרויות וגם ניפצו את השיאים של עצמם בכל תחרות.

מעבר לפן מנטלי שהוא באמת חזק יותר גם ככה אצל אלופי עולם (לעומת מקומות 20 של העולם), יש כאן כשל בהכנה של הגוף. יש הבדל בין ספורטאי חובב למקצוען וזה בדיוק במקומות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 1:32 pm 
Hall of Famer

מאנו, בדיוק בגלל זה הגדולים באמת הם... הגדולים באמת, אבל כמה כאלו יש? ואתה באמת חושב שהספורטאים הישראלים זוכים לאותם תנאים ואותה הכנה שת'ורפ ופלפס קיבלו?

גם מכלל הספורטאים באולימפיאדה שכמעט כולם עילויים פיזיים בתחומם וכולם עבדו מאוד קשה במשך הרבה מאוד שנים כדי להגיע לאן שהגיעו, 99% הם כאלו שיכולים להתעלות ביום אחד ולפשל ביום אחר וה-1% הם הגדולים מכולם, כאלו שלא יפשלו כמעט אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 1:56 pm 
Sophomore

בדיוק אני חושב שספורטאי שהוא מקצוען ברמות האלה צריך לקבל מעטפת אדירה שלא תאפשר לו להגיע פחות ממוכן באופן מושלם לטורניר כזה. אני חושב שקל לנו לבקר את הספורטאים, אבל זה לא רק הם... זה עניין של מקצוענות בספורט שלא קיים אצלנו. זה עניין של מעטפת. אני טוען שזה קורה לנו יותר מדי בשביל שנוכל לומר "דברים כאלה קורים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 2:19 pm 
Hall of Famer

בגדול אני מסכים איתך, אבל שים בצד את הישראלים, תבדוק איזה מה קורה עם ספורטאים ממדינות ספורט רציניות יותר שנותנות מעטפת הכי טובה שאפשר לספורטאים שלהן, אני חושב שתגלה שבאחוז הרבה יותר גבוה ממה שאתה חושב הספורטאים האלו לא מגיעים לשיא שלהם. אולי זה קורה באחוז נמוך יותר מאשר לספורטאים ישראלים (ואולי לא, לא בדקתי), אבל עדיין, אני חותם לך כאן ועכשיו שרוב הספורטאים הם כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 2:27 pm 
Junior

rony כתב:
מאנו, בדיוק בגלל זה הגדולים באמת הם... הגדולים באמת, אבל כמה כאלו יש? ואתה באמת חושב שהספורטאים הישראלים זוכים לאותם תנאים ואותה הכנה שת'ורפ ופלפס קיבלו?

גם מכלל הספורטאים באולימפיאדה שכמעט כולם עילויים פיזיים בתחומם וכולם עבדו מאוד קשה במשך הרבה מאוד שנים כדי להגיע לאן שהגיעו, 99% הם כאלו שיכולים להתעלות ביום אחד ולפשל ביום אחר וה-1% הם הגדולים מכולם, כאלו שלא יפשלו כמעט אף פעם.

הספורטאים הישראלים שנכנסים לסגל האולימפי זוכים לכל התנאים, משקיעים בהם המון כסף, הם מקבלים את כל מה שדרוש כדי להתקיים, יש להם מעטפת של מיליון מאמנים, פיזיולוגים, פיזיותרפיסטים, מאמני כושר, רופאים ולאלה שלא ישנים טוב בלילה או שיש להם נטיה להרטיב בחיתול, בדיוק בשביל זה יש פסיכולוג ספורט. יש להם כל התנאים כדי לתת את הכי טוב שלהם באולימפיאדה ולא לעשות למשל ב-400 מעורב 5 שניות יותר מהשיא האישי.
הגישה שלך היא להתייחס אליהם כמו לילדים בגן שפישלו ועשו קקי במכנסיים, לא נורא, השקעתם, העיקר שניסיתם. קורה. העיקר השתתפות.

אני נותן להם הרבה יותר קרדיט ממך כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 2:49 pm 
Junior

זה לא מוגזם לצפות מספורטאים במקצועות אולימפיים להיות בכושר הכי טוב שלהם בתחרות הכי חשובה שלהם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 2:54 pm 
Sophomore

נו אוקיי, אז בואו תזקקו את הטענה למשהו שאפשר גם לעשות איתו משהו ולא רק לקטול אנשים שאלה חיים שלהם (והם גם ממש טובים במה שהם עושים. כנראה יותר טובים מכפי שרובכם טובים ומוצלחים בדבר שאתם הכי מוצלחים בו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 3:01 pm 
Junior

מאנו כתב:
נו אוקיי, אז בואו תזקקו את הטענה למשהו שאפשר גם לעשות איתו משהו ולא רק לקטול אנשים שאלה חיים שלהם (והם גם ממש טובים במה שהם עושים. כנראה יותר טובים מכפי שרובכם טובים ומוצלחים בדבר שאתם הכי מוצלחים בו).

צר לי שזה לא נשמע סקסי אבל בסוף בסוף זה או שיש לך את זה או שאין לך.

יש ווינרים ויש לוזרים. כן, כאלה שלאורך השנה יותר טובים ומוצלחים וכו וכו ואז באולימפיאדה עושים במכנסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 3:06 pm 
Junior

מאנו כתב:

הטענה שלך פוסלת אהדת ספורט מסורתית, אתה יודע.

בכל מקרה, ההמלצה שלי היא לעשות את מה שעושים במדינות שבהן ההישיגים יותר טובים. לעשות העתק הדבק משוודיה למשל. לא ככה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 3:14 pm 
Sophomore

בסוף בסוף, להגיד שיש ווינרים ולוזרים זה כנראה נכון במידה מסויימת אבל זה גם נזיל כמו שהמון שחקני כדורסל מוכיחים לנו כל הזמן. ומעבר להכל, זה בדיוק ההסבר היותר סקסי, פופוליסטי ומה שאתה לא רוצה.

ואני לא חושב שלהגיד על מישהו שהוא אפס או עושה במכנסיים זה חלק מאהדת ספורט בריאה. זו תרבות של זלזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 4:01 pm 
Junior

rony כתב:
בכל מקרה, היום באולימפיאדה גם יש מצב לחצי-גמר אולימפי בשחייה אם תומרקין יתעלה ב-100 גב ובג'ודו יש גם את גולן פולק וגילי כהן עם סיכוי מסוים למדליה, לפחות עד כמה שאני מבין ההגרלה הייתה מאוד נוחה לכהן, קיבלה כרטיס חופשי לשמינית הגמר כששם היא אמורה לקבל את המנצחת בין מתחרה ממאוריטניה למתחרה מערב הסעודית, כלומר יש מצב שהיא תדלג לרבע הגמר בלי לעלות על המזרן בכלל, משם היא תצטרך 2 ניצחונות כדי להשיג מדליה.

לא ריאלי לצפות מגילי כהן למדליה, למרות ההגרלה הנוחה.
אם תעשה מדליה זו תהיה הפתעה גדולה ונעימה.

גולן פולק זה סיפור אחר. הוא כבר הראה יכולת בתחרות גדולה וההגרלה יחסית האירה לו פנים.
בסיבוב הראשון זמבי, לאחר מכן מכשול קשה, אלוף אירופה מגאורגיה אבל אם הוא עובר אותו הבונוס הוא שהוא עשוי לקבל רוסי שמדורג אמנם 3 בעולם ברבע הגמר אבל כזה שב-3 מפגשים עם גולן הפסיד בכולם.

תומרקין במשחה החימום שלו לקראת 200 המטרים שזה המשחק החזק. גם כאן הציפיות לא גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 4:24 pm 
Junior

מאנו כתב:
בסוף בסוף, להגיד שיש ווינרים ולוזרים זה כנראה נכון במידה מסויימת אבל זה גם נזיל כמו שהמון שחקני כדורסל מוכיחים לנו כל הזמן. ומעבר להכל, זה בדיוק ההסבר היותר סקסי, פופוליסטי ומה שאתה לא רוצה.

ואני לא חושב שלהגיד על מישהו שהוא אפס או עושה במכנסיים זה חלק מאהדת ספורט בריאה. זו תרבות של זלזול.

אני מסכים ואני לא חושב שצריך לעבור למחוזות הזלזול, ומסתפק באכזבה ובאסה.

בכל אופן, אני חושב שלאי-הביצועים של כל המתחרים שלנו אתמול ביחד אפשר לקרוא כישלון. אף אחד לא התקרב לשיאים האישיים שלו ואף אחד לא התקרב אפילו לממוצע של כלל המתחרים בתחרות של כל אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 5:04 pm 
Junior

לאומית כתב:
rony כתב:

גולן פולק זה סיפור אחר. הוא כבר הראה יכולת בתחרות גדולה וההגרלה יחסית האירה לו פנים.
בסיבוב הראשון זמבי, לאחר מכן מכשול קשה, אלוף אירופה מגאורגיה אבל אם הוא עובר אותו הבונוס הוא שהוא עשוי לקבל רוסי שמדורג אמנם 3 בעולם ברבע הגמר אבל כזה שב-3 מפגשים עם גולן הפסיד בכולם.

אבוד, חטף איפון בריתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 5:06 pm 
Junior

ממשיכים לעמוד בציפיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 5:17 pm 
Junior

וגם גילי כהן מפסידה כבר את הקרב הראשון. בעסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבו שוקרי ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: