סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 1:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 3:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז עד עכשיו 6 קבוצות פרשו מ3 מדינות,כרגע יש במפעל 22 מועדונים בלבד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 4:08 pm 
Hall of Famer

ואם כבר קונספירציה, יתכן שקבוצות הדרג הראשון של היורוליג, לוחשות באוזנו של ג'ורדי, שההפקרה של קבוצות הדרג השני די נוחה להן.
ג'ורדי מתנהג כמו מישהו עם עסק של מליארדים, שלא רואה צורך להשקיע אנרגיות בכמה פרוטות.
כשמסתכלים על העניינים לאשורם, יש הבדל תהומי בין לחצות את הכביש מיורקאפ לפיבא קאפ, לבין לזנוח הסכם שיריון של 10 שנים ביורוליג.
ג'ורדי מרגיש די בטוח שקבוצות היורוליג בכיס שלו.אולי הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 4:19 pm 
Sophomore

כפי שאמרתי, אני לא יודע במדויק מה השיקולים של היורוליג. אני כן מבין שמדובר במדיניות מכוונת ומתוכננת. הרי, הוא לא סתם ממשיך לשבת על התחת כשקבוצות היורוקאפ פורשות ומוציא לעיתונות הודעות חלביות על כמה זה מצער אותו.

הם כנראה החליטו שהיורוקאפ לא מעניין אותם. מי שיישאר - אדרבא. מי שלא - שילך. זו הגישה המסתמנת שלהם. ולדעתי, זה לא במקרה ולא סתם כך, וגם לא רק בגלל "רכיכות". זו פשוט המחשבה שלהם. כן, גם אם זה בניגוד למה שראי תופס כאינטרס שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 4:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
RREEDDTT. כתב:
אז עד עכשיו 6 קבוצות פרשו מ3 מדינות,כרגע יש במפעל 22 מועדונים בלבד....

טעות. בנוסף לקבוצות האלה יש שתי ליגות שלמות שבעצם פרשו עוד בתחילת סיפור הסנקציות.
האחת זו הליגה הטורקית (אבל זה היה צפוי, אין לה מנהלת ליגה והיא הייתה עוזבת גם בלי סנקציות), השנייה זו הליגה הצרפתית שהודיעה שהיא רוצה לשלוח את קבוצותיה ליורוקאפ (כמו גם קבוצות ספציפיות כמו וילרבאן שהוציאו הודעות מאד חריפות בנושא), אבל אמרה מראש שהיא לא תמרה את פי האיגוד שלה ורק מבקשת ממנו "לשקול מחדש".

וכל התיאורייה שלכם בנוינ על ההנחה שג'ורדי מעדיף להרוג את היורוקאפ. אבל עד עכשיו עוד לא קיבלתי הסבר הגיוני למה - אם הוא כל כך רוצה להרוג את היורוקאפ - הוא לא עושה את זה כבר, ומעדיף במקום זה להעביר את הקבוצות והליגות שתמכו בו את מסכת הייסורים הזו. מה הרציונל הגדול פה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 4:41 pm 
Sophomore

אני חושב שנסיון הניתוח פעולות של ג'ורדי הוא לא קרוב למציאותי כי לדעתי חסרים לנו רוב הפרטים ורוב המידע
זה יכול להיות כל אחד מ1000 סיבות שמתחילות בהסכם סודי שנחתם בין פיבא ליורוליג עד הבנה משפטית במשפט הבין לאומי שבקרב משפטי הוא יפסיד
וזה גם יכול להיות דברים שלא קשורים לסיפור המרכזי כמו שוחד אישי (במקרה הבע של פיב"א ) או צורה כלשהי שבה מחזיקים את ההנהלת היורוליג בביצים (אולי משהו מחזיק בהוכחות למעשים לא חוקיים של היורוליג או אנשים ספציפיים מהיורוליג )
ואולי גם הבהרה מפיב"א העולמית שאירוע כזה לא יתקבל (ולך תתבע את פיב"א העולמית)
ויכול להיות שזה סתם עניין של ניהול כושל ו/או טעות אסטרטגית בניהול
וכמובן ישנה האפשרות שבאמת הם לא כל כך רוצים את היורוקאפ ולא כל כך מפחדים על היורויליג

לא משנה לי מה זה
העיקר שהפועל תצא כבר מהמפעל המכביסטי/משוריין הזה ותעבור לפיבא
בסוף זאת ההחלטה הנכונה מוסרית להמשך הכדורסל באירופה והמשך הכדורסל בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 4:56 pm 
Hall of Famer

"לך תתבע את פיב"א העולמית", אמאל'ה... מה בדיוק הבעייה לתבוע את פיב"א העולמית? מה הם, אלוהים ואשתו?

לגבי ההבנה המשפטית, יש פה עורך דין שעוסק בנושא שטוען שהקונצנזוס בעולם המשפט הוא שליורוליג יש קייס מנצח. גם התקדימים המשפטיים מענפים אחרים מראים את זה.
אבל אף אחד לא יכול לנצח אם הוא מראש לא נלחם, גם אם יש לו את כל הטנקים והמטוסים בעולם.

הסכמה סודית - מה הטעם בהסכמה סודית? אם הייתה הסכמה היא הייתה מתפרסמת, והיורוקאפ היה נסגר מיידית (או שהיו מקיימים אותו עוד עונה בלי הפרעה, ואז סוגרים). אין טעם להעביר את הקבוצות את הסאגה הזו של הסנקציות וחוסר הוודאות אם יש הסכמה, זה לא באינטרס של אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 5:33 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
אני חושב שנסיון הניתוח פעולות של ג'ורדי הוא לא קרוב למציאותי כי לדעתי חסרים לנו רוב הפרטים ורוב המידע
זה יכול להיות כל אחד מ1000 סיבות שמתחילות בהסכם סודי שנחתם בין פיבא ליורוליג עד הבנה משפטית במשפט הבין לאומי שבקרב משפטי הוא יפסיד
וזה גם יכול להיות דברים שלא קשורים לסיפור המרכזי כמו שוחד אישי (במקרה הבע של פיב"א ) או צורה כלשהי שבה מחזיקים את ההנהלת היורוליג בביצים (אולי משהו מחזיק בהוכחות למעשים לא חוקיים של היורוליג או אנשים ספציפיים מהיורוליג )
ואולי גם הבהרה מפיב"א העולמית שאירוע כזה לא יתקבל (ולך תתבע את פיב"א העולמית)
ויכול להיות שזה סתם עניין של ניהול כושל ו/או טעות אסטרטגית בניהול
וכמובן ישנה האפשרות שבאמת הם לא כל כך רוצים את היורוקאפ ולא כל כך מפחדים על היורויליג

לא משנה לי מה זה
העיקר שהפועל תצא כבר מהמפעל המכביסטי/משוריין הזה ותעבור לפיבא
בסוף זאת ההחלטה הנכונה מוסרית להמשך הכדורסל באירופה והמשך הכדורסל בארץ.

זה רלוונטי? הרי לנצח תזכרו כקבוצה שנלחמה בעור שיניה כדי להגן על המפעל של ג'ורדי ולהלחם על השיריון שלה.
אתם מושחתים, ואות הקין ישאר למשך זמן רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 6:27 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
"לך תתבע את פיב"א העולמית", אמאל'ה... מה בדיוק הבעייה לתבוע את פיב"א העולמית? מה הם, אלוהים ואשתו?

לגבי ההבנה המשפטית, יש פה עורך דין שעוסק בנושא שטוען שהקונצנזוס בעולם המשפט הוא שליורוליג יש קייס מנצח. גם התקדימים המשפטיים מענפים אחרים מראים את זה.
אבל אף אחד לא יכול לנצח אם הוא מראש לא נלחם, גם אם יש לו את כל הטנקים והמטוסים בעולם.

הסכמה סודית - מה הטעם בהסכמה סודית? אם הייתה הסכמה היא הייתה מתפרסמת, והיורוקאפ היה נסגר מיידית (או שהיו מקיימים אותו עוד עונה בלי הפרעה, ואז סוגרים). אין טעם להעביר את הקבוצות את הסאגה הזו של הסנקציות וחוסר הוודאות אם יש הסכמה, זה לא באינטרס של אף אחד.

לך תתבע את פיבא העולמית
זה אומר שאיפה בדיוק אתה תתבע אותם ? בית משפט באירופה ?
תחשוב על פיפא העולמית והעובדה שהיא זורקת מהמפעלים שלה מדינות שהיתה בהם התערבות פוליטית בכדורגל
נראה לך שאם היה כל כך קל לתבוע את הגוף הבין לאומי הזה מדינה שעפה לא היתה נלחמת על זה ?

הסכמה סודית ש"דופקת" את הקבוצות שכבר התחייבו ליורוקאפ זאת הסכמה שתתבצע בשקט בשקט ואף אחד לא יתן הודעה על קיומה
ערן כתב:
זה רלוונטי? הרי לנצח תזכרו כקבוצה שנלחמה בעור שיניה כדי להגן על המפעל של ג'ורדי ולהלחם על השיריון שלה.
אתם מושחתים, ואות הקין ישאר למשך זמן רב.

צודק , אנ מתבייש באספקט הזה של הקבוצה שלי מההתחלה של המהלך לעבור ליורוקאפ עד לסופו
אבל מצד שני גם תמיד נזכר כאלה שניסו ניסיון אמיתי להפיל את היורוליג עד שראינו שהכל נכשל
ואם נעבור ובסוף היורוליג יפסיד , אז גם נזכר בזה שהובלנו את המאבק הצודק נגדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 6:33 pm 
Junior

אני חושב שאתה יכול לתבוע את אותו גוף במדינה שבה הוא פועל, נניח בשוויץ. לא מדובר בגוף ערטילאי שהוא בגדר שמועה בלבד, ללא אורגנים, משרדים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 6:50 pm 
Sophomore

פיב"א העולמית יושבת במקום מסוים, וניתן לתבוע אותם במקום מושבם הקבוע. אין בעיה של משפט בינלאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2016 7:15 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
הסכמה סודית ש"דופקת" את הקבוצות שכבר התחייבו ליורוקאפ זאת הסכמה שתתבצע בשקט בשקט ואף אחד לא יתן הודעה על קיומה

כן, הבנתי את המשמעות המילונית של הסכמה סודית. תודה על זה, אבל גם אני יודע לפתוח מילון.
לעומת זאת לא טרחת לענות לי. אם יש הסכמה, אין אינטרס לאף אחד למשוך את הסאגה ולהעביר את הקבוצות את מה שהן חוות עכשיו. בקיצור, לא עושה הגיון בשום צורה.

לגבי האמירה הנאיבית משהו על איפה תתבע את פיבא העולמית, כבר ענו לך. פיבא העולמית יושבת בשווייץ וכפופה לחוק השווייצרי ומערכת המשפט שלה.
יותר מזה - על הפעילות שלה באיחוד האירופי היא כפופה גם לחוק האירופי ואפשר לתבוע אותה, למשל, במינכן, שם יושבת החטיבה האירופית שלה.

ולגבי איך תיזכרו... נו... הובילו את המאבק הצודק... אולי אצל מסלפי ההיסטוריה. בסופו של דבר כששני המפעלים היו על השולחן בחרתם להשתריין אצל ג׳ורדי, ותעזבו אותו, אם תעזבו, כי הכריחו אתכם באמצעות סנקציות וכי קבוצות אחרות עזבו ונראה שהיורוקאפ מתמוטט - ממש לא תודות לכם.

לאשאיכפת לי אישית, ירושלים עושה מה שטוב לירושלים וזה תפקידם של המנהלים שלה. אבל לא לסלף בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 12:21 am 
Sophomore

ראי , אם היורוליג , דפקו את קבוצות היורוקאפ (כשהם הסכימו עם זה שלא יהיה יורוקאפ השנה בידיעה שלחלק גדול מהקבוצות שחתמו איתן לא יהיה לאן ללכת ) זה סיבה מספיק טובה שהיורוליג ירצה לשמור הסכם כזה בשקט ?

ומהצד השני , אם פיבא קיבלה את היורוקאפ וויתרה על היורוליג (דבר שנוגד כל היגיון כי אין שום בסיס להליכה על הקבוצות הסוררות החלשות ולא החזקות) , אתה חושב שזה הגיוני באיזה מידה שהיא תרצה לפרסם דבר כזה ? כאוהד הפועל ירושלים שממש רוצה שפיבא תנצח בקרב מול היורוליג , הבנה שיש מצב שעלינו יש איסורים ועל מכבי אין זאת הבנה שתביא אותי (ועוד רבים ) לדרוש מהקבוצה לתבוע את האיגוד ואת פיבא .
עכשיו אני זה כלום , אבל אם זה יקרה ל30 קבוצות שיהיה להם לחץ חזק מצד הקהל ללכת למהלך משפטי , אז פיבא בבעיה.

אז כן , משני הצדדים יש אינטרס לא לפרסם הסכם שיש בו סוג של כניעה
ואם יש הסכם כזה , אנחנו נדע עליו עוד כמה שנים טובות.
ושוב , הסכם כזה זה רק אחת מהאפשרויות המאוד מאוד רבות להסביר את מה שקורה כאן.

ובקשר לתביעה במיקום של פיבא , אני מניח שפה נכנסים לבעיות משפטיות גדולות.
א. אין לי מושג איפה יושבים המשרדים של פיבא העולמית , ואם למשל הם יושבים במקום שבו החוק לא מאפשר לתבוע על דבר כזה ?
ב. (אני באמת תוהה , לא יודע מה קורה באמת) אם למשל פיבא נתבעת במושבה בשוויץ ומפסידה , היא לא יכולה פשוט לעבור למדינה אחרת ? מה הסמכות שיש לבית המשפט המקומי ?
כאילו , אם אני תובע פה את מייקורוסופט , ואני זוכה , אני יכול אולי לחייב אותם לא לעשות משהו בישראל , אבל אני יכול לחייב אותם לשנות משהו במייקורוסופט העולמית ?
יש עו"ד בקהל שיכול להסביר לי את זה ? בהקשר של פיב"א העולמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 1:12 am 
Hall of Famer

תשמע, אתה לא קורא ולא עוקב.
כל ההצעות בנוסח "ויתור על היורוקאפ ותשמרו את היורוליג", פלוס מינוס, כבר היו על השולחן באופן פומבי לגמרי. פיב"א, שאתה חושב באופן תמים למדי שהיא מודאגת מהלחץ "שלך ועוד רבים", הציעה הצעה בנוסח הזה באופן רשמי וגלוי לגמרי. לכן התשובה לשאלה הראשונה שלך היא - לא...
בקיצור, עאלק סודי ביותר.
אם היה הסכם כזה, זה פשוט מה שהיה קורה - היו מכריזים שהיורוקאפ מבוטל, או שהוא ישוחק עוד עונה (כדי שקבוצות לא יעמדו לפני שוקת שבורה) ויבוטל בעונה הבאה. במקרה של הסכם, לא היה אינטרס לאף אחד להמשיך לשחק את המשחק הזה של הסנקציות ולשמור את הקבוצות בחוסר וודאות.
ותן לי לנחש שהדרישה "שלך ועוד רבים" לא תביא אף קבוצה לתבוע את פיב"א, וזה הדבר האחרון שמדאיג אותה. אבל אתה מוזמן לנסות. היא כאמור כבר הציעה ליורוליג הצעה כזו באופן גלוי, לא סודי ולא נעליים, אז יש לך בסיס לרוץ לבית משפט. גש לעבודה וגייס "עוד רבים".

לגבי התביעה של פיב"א העולמית: כבר הבנת שפיב"א העולמית יושבת בשווייץ, כתבת את זה בסעיף ב' שלך. אז למה בסעיף א' כתבת שאין לך מושג איפה הם יושבים? תחליט.
פיב"א העולמית יושבת בשווייץ (ליתר דיוק, בעיירה ליד ז'נבה), והחוק השווייצרי חל עליה. בחוק השווייצרי, כמו בכל מדינה שמכבדת את עצמה, יש חוקי הגבלים עסקיים וחוקים נגד מניעת תחרות עסקית. היא לא יכולה להתחמק מפסיקה של בית דין שווייצרי על ידי ערעור במדינה אחרת. אין פה שום בעייה משפטית גדולה, אין פה שום בעייה משפטית בכלל.
ואמרתי לך גם יותר מזה - במקומות שהיא פועלת בהם, היא כפופה גם לחוקים המקומיים. כשהיא פועלת באירופה על ידי פיב"א אירופה, שהוא גוף שכפוף לה, היא כפופה לחוק האירופי. על הפעילות שלה באירופה היא יכולה להיתבע למשל בגרמניה, שם יושב המטה של פיב"א אירופה, בדיוק כמו שהיה בצו הביניים שהוצא בתחילת יוני. פסק דין של בית משפט כזה יחול על כל שטח השיפוט של החטיבה האירופית שלה, כולל ישראל.

אם כבר הזכרת את מיקרוסופט, לא יודע אם אתה יודע, אבל האיחוד האירופי קנס בעבר את מיקרוסופט בכמות יורו עם הרבה מאד אפסים כשהיא הפרה את חוקי מניעת התחרות האירופים בפעילות שלה באירופה. אז תשאל איך זה, הרי המטה העולמי של מיקרוסופט יושב באזור סיאטל, שבפעם האחרונה שהסתכלתי לא נמצאת באירופה? אז הנה עובדה. על הפעילות שלה באירופה חלים החוקים האירופים.
אותו דבר כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 9:16 am 
Junior

״אם x היה המצב, אז בטוח ש-y היה קורה״.

״לאף אחד אין אינטרס לעשות z״.

כמו שאמרתי, מאוד לא צנוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 9:30 am 
Junior

ככה זה שיש אנשים שלא מקשיבים לאף אחד ואפילו לא לעצמם, ובאותו משפט סותרים את עצמם חמש פעמים... בדיקת עובדות וקריאה מעבר למשפט אחד כנראה עושה רע לחלק מהאנשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 9:34 am 
Hall of Famer

אם כבר, הדבר הלא מאד חכם זה להגיד "אם x היה המצב אז y היה קורה" כאשר y (או ההפך ממנו) כבר קרה, ואפשר לבדוק את האמירה.
התיאוריה של NTK מבוססת בין השאר על זה שפיב"א רוצה להסתיר את זה שהיא מוותרת על היורוליג ומשאירה אותו לניהול של ג'ורדי, לעומת דרישה של ביטול היורוקאפ (מפחד התביעה "שלו ועוד רבים", כנראה). לכן היא מעדיפה, יחד עם ג'ורדי, להעביר את הקבוצות את מסכת הייסורים הזו במקום פשוט להכריז על ההסכם ולחתוך. זה מה שהוא טוען, ובלי זה כל תיאוריית הקונספירציה שלו מתמוטטת. אבל מה לעשות שפיב"א כבר הציעה את זה לג'ורדי, לא בצורה סודית, אלא במסמך גלוי. אז קל לבדוק את זה ולהפריך את זה, זו לא השערה.
זה כבר מפיל את כל תיאוריית הקונספירציה הזו, כולל האינטרס z שמבוסס עליה (האינטרס להעביר את הקבוצות את כל הסאגה הזו כביכול כאשר יש הסכמה). עוד לפני שנכנסו לזה שאם יש הסכמה, אין בהתנהלות הזו ולו שמץ של קמצוץ של תכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 10:25 am 
Junior

"החוכמה האמיתית והיחידה היא לדעת שאתה לא יודע כלום״ (סוקרטס).

ולהבדיל, דונאלד ראמספלד:

Reports that say that something hasn't happened are always interesting to me, because as we know, there are known knowns; there are things we know we know. We also know there are known unknowns; that is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns – the ones we don't know we don't know. And if one looks throughout the history of our country and other free countries, it is the latter category that tend to be the difficult ones.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 10:33 am 
Hall of Famer

אתה בכלל קורא? זו עובדה, פיב"א הציגה לג'ורדי הצעה בנוסח "תוותרו על היורוקאפ ותשמרו על היורוליג" באופן גלוי לגמרי, זה known. היא לא הסתירה את זה ולא שמרה את זה בסוד.
זה כבר מפיל את כל תיאוריית הקונספירציה על הרצון שלה לשמור הסכם כזה בסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 10:45 am 
Junior

אני קורא היטב (לא יודע למה. נהיה לי פטיש לוויכוח הזה...).

אנשים פה חוזרים ואומרים לך שיש המון אפשרויות להסבר למהלך של ג׳ורדי ושחוסר היכולת להסביר אותו תלוי בחוסר ידע שלנו אודות האינטרסים והיחסים בין כל השחקנים.

אתה ממשיך לנסות ולהפריך כל אפשרות ספציפית שמובאת כדוגמה ולהתכחש לאפשרות שאולי חסרה לך אינפורמציה כדי לשפוט את המהלך של ג׳ורדי ואת המניעים שלו.

הדוגמה המרכזית שנידונה כאן: פיב״א הציעה ליורוליג לתת להם את היורוקאפ בהסכמה. לכן, לשיטתך, זה מפריך את האפשרות שהסכם כזה ייעשה מתחת לשולחן. אולי התשובה של ג׳ורדי היתה: ״בסדר, אבל אני חייב לסרב לזה בפומבי כי זה לא מוציא אותי טוב. אני אתן ליורוקאפ למות בתוך שנה, אשחק משחק כפול כך שזה ייראה כאילו אני לפחות נלחם על זה קצת, כדי שזה ייראה יותר כאילו זה נכפה עליי...״. שוב, אולי. באמת שאני יכול להעלות עוד לא מעט תסריטים שמסבירים את ההתנהלות של ג׳ורדי, שסבירים בעיניי יותר מהאפשרות שג׳ורדי פועל במודע נגד האינטרסים שלו, או שהאדון ראי שעל הקיר, שניזון מכמה פורומים של כדורסל אירופאי, מבין יותר מג׳ורדי מה טוב בשבילו.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ו' אוגוסט 12, 2016 10:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 10:45 am 
Sophomore

ראי, אני קורא ועוקב.
ההצעה (לביטול היורוקאפ והשארת היורוליג) היתה בשלב כזה שהקבוצות יוורקאפ עוד יכלו להרשם לפיבא
אם הסכם כזה נעשה בשלב יותר מאוחר , שוב חוזרים האינטרסים.

ואל תחשוב שזה הסנריו שעובר לי בראש בהקשר של המלחמה הזאת .
אני פשוט זרקתי כמה סיטואציות ממש לא מופרכות שיסבירו את המצב (ואם היו מכריחים אותי לבחור מה הכי הגיוני , הייתי הולך יותר לכיוון של שוחד או איום בחשיפה של משהו אישי על אנשי היורוליג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 11:27 am 
Hall of Famer

NTK, קבוצות יכולות להיכנס לפיבא גם עכשיו. יש 7 מקומות פנויים במוקדמות, פשוט תופסים את הקבוצות שקיבלו מעבר חופשי לסיבוב השני ומורידים אותן לסיבוב הראשון.
איך אני יודע שזה אפשרי? כי פיב"א כבר עשתה את זה... היא הורידה את וארזה, שהייתה אמורה לעבור חופשי לסיבוב השני, כדי לפנות מקום לפורשת היורוקאפ סאסרי.
וזה בטח נכון לקבוצות הגדולות ומושכות הקהל של היורוקאפ, כולל ירושלים. פיב"א תשמח מאד לקבל אותן.
למעשה לפיב"א אין בעייה גם להעיף קבוצות שכבר נמצאות שם אם היא חושבת שזה באינטרס שלה. היא עשתה את זה ביורופקאפ ב,נה שעברה.

נביא, סתם מעניין אותי - איך בדיוק ההתנהלות הנוכחית של העברת הקבוצות שלו מסכת ייסורים, חוסר מעש, בגידה באמון שלהן ובהבטחה שלו להגן עליהן... איך כל זה מוציא אותו יותר טוב מהסכם פומבי? זה רק מוציא אותו יותר רע, התירוץ של "נכפה עלי" לא תופס, הרי הקבוצות שלו יודעות מצוין שיש לו כלים לפעול. איך הן יודעות? כי הוא בעצמו אמר שיש לו. הוא גם הבטיח להשתמש בהם, ולא מקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 11:55 am 
Junior

אולי הוא חושב שמסמוס של האופציה המשפטית, תוך כדי הדגשה של הצעדים הברוטאליים בהם פיב״א מוכנה לנקוט, נראה יותר טוב מאשר מסיבת עיתונאים נוצצת עם ראשי פיב״א שבה הוא מחייך ואומר לקבוצות ״זרקתי אתכם לכלבים״? אולי, אני לא יודע...

אבל שוב, בדיון הזה שורה של אנשים בעצם אומרים לך that's, like your opinion, man. בדרך כלל זו ההערה הכי מובנת מאליה שיש, שאין אפילו טעם להעלות אותה, אבל לא במקרה שלך, כי אתה ממשיך להתעקש שלא מדובר בדעה הלא מבוססת שלך, אלא באמת המוחלטת והיחידה.

מה אני אגיד? שיבושם לך. אני מקווה שהיורוליג באמת יתפרק בתוך שנה, גם כי זה הדבר הראוי מבחינת הקארמה, אבל בעיקר כדי שלא תחווה את השבר שבאובדן האמונה באמיתות המוחלטות של הקיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 1:34 pm 
Hall of Famer

ומה הוא עושה עכשיו, לא זורק אותם לכלבים? הוא רק עושה את זה בצורה הרבה יותר קשה, הרבה יותר מזיקה וכואבת להם... וזה אמור להוציא אותו יותר טוב? הפקרת הקבוצות לסנקציות והכרזה חד צדדית על התאבדותו של היורוקאפ יוציאו אותו יותר טוב?
אני לא רואה איך קבוצה אחת כלשהי תחשוב שזה נראה יותר טוב...

תשמע, אני מבין את הדחף של כמה אנשים פה למצוא מתחת לאדמה הסבר להתנהלות חסרת הפשר הזו, כי בסופו של דבר נזרק פה לכלבים מפעל שהושקע בו הרבה מאמץ וגם לא מעט כסף (כולל החתמת ספונסר שם, בפעם הראשונה בתולדות המפעל), והוא מהווה גם pool תמיכה ליורוליג שהביא לו תמיכה גורפת של הליגות הכי חשובות באירופה. כל זה הולך להיזרק לפח, אחרי כל ההשקעה, וזה לא עושה שכל. גם אני שובר את הראש ומנסה להבין למה לזרוק את כל זה ולוותר על קייס משפטי מנצח אחרי כל מה שהושקע - ואחרי שבסך הכל הגיוס של הקבוצות והליגות הגדולות הצליח מעל כל מה שאפשר היה לשער - ואף אחד מההסברים שאני מנסה לחשוב עליהם או שקיבלתי פה לא מתיישב עם ההגיון.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' אוגוסט 12, 2016 1:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 1:39 pm 
מנהל פורום

אם אף הסבר לא מתיישב עם ההגיון, יכול להיות שחוסר המידע שלנו לכל העניינים הוא המפתח לעניין?
אני לא אומר שבועז צודק ואתה טועה וגם לא אומר ההפך.
אתה בעצמך מסכים שאין הגיון באיך שפועל ג'ורדי, בועז בעצמו אמר את אותו הדבר בדיוק.

אולי בסופו של יום נמצא את ההגיון הזה, ואולי בסופו של יום נבין שג'ורדי הוא סתום-בלום-בצבע-חום
אבל לא עדיף לחכות ולראות ולא לבנות תיאוריות כאלו ואחרות על סמך שברירי מידע כזה או אחר??

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 2:29 pm 
Junior

למה לחכות בדיוק? קבוצות וליגות פורשות, בסוף יחליטו לעשות משהו, אולי ואז זה לא יהיה רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: