סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 2:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2016 8:35 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
יש 3 בהתחלה ואם אינני טועה ה-8 המובילות מקבלות 3 קפיצות נוספות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2016 10:28 pm 
Hall of Famer

בואו לא ניסחף עם הרגישות שלה, כן? רביעית באולימפיאדה הקודמת, כסף באליפות העולם, כסף באליפות אירופה, עלתה לגמר במצב מאוד מלחיץ הפעם, זה לא מבטיח שהיא תצליח בגמר, אבל פוטנציאל לתוצאה טובה בהחלט יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2016 11:17 pm 
Junior

היא אמרה את זה בעצמה. וזה לא סוד שיש לה בעיית פסילות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2016 11:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא מבין עד הסוף באתלטיקה, ולא ראיתי אותה אולי במספיק תחרויות, אבל הקטע של בעיית פסילות עקבית קצת מפליא אותי מקופצת כל כך מנוסה.
היום הפסילות שלה היו ממש פסילות גסות, חצי רגל ויותר על הפלסטלינה.
אני זוכר שאפילו אותי בשיעורי התעמלות בבית ספר לימדו למדוד את ההרצה שלי בקפיצה לרוחק. נראה שיש לה איזו בעייה עקבית במדידת הצעדים וקביעת נקודת הפתיחה להרצה, משהו שהיא לא מחשבת נכון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2016 11:39 pm 
Hall of Famer

חוץ מזה תגידו, אם דוידוביץ' ו/או מיננקו יביאו מחר מדליה - אפשר לדחות את הטקסים לשבת? התאים לי מאד טקס בלי מירי רגב והטלפונים הדביקים מהפםוליטיקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2016 11:48 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
חוץ מזה תגידו, אם דוידוביץ' ו/או מיננקו יביאו מחר מדליה - אפשר לדחות את הטקסים לשבת? התאים לי מאד טקס בלי מירי רגב והטלפונים הדביקים מהפםוליטיקאים.

בהחלט מתאים מאוד, חבל שהגמר הקבוצתי בהתעמלות המוזרה עם הסרטים והכדורים זה רק בראשון הבא ולא בשישי נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 1:03 am 
Hall of Famer

גמר הנשים בטניס שקורה עכשיו זה משחק הנשים הכי טוב שראיתי מזה הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 1:05 am 
Junior

מישה זילברמן משיג ניצחון ראשון במשחקים האולימפיים(אולימפיאדה שנייה שלו). אין לו סיכוי לעלות מהבית המשולש לאחר ההפסד במשחק הראשון והבלגי שאותו ניצח אמש לא נראה כמישהו שאפשר לבנות עליו לסנסציה מול הטיוואני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 1:46 am 
Hall of Famer

rony כתב:
מה שמצחיק זה שטורחים לציין את העובדה שבגלל שדווידוביץ' לא ניצחה אף שיוט, היא בנחיתות מול היריבות שלה בשובר שיוויון, רק שמתמטית, היא לא יכולה לסיים בשיוויון מול אף אחת מהן (לפני הפסילה היא יכלה לסיים בשיוויון מול הספרדיה אם הייתה מסיימת שני מקומות מעליה, אבל עכשיו גם האפשרות הזו לא קיימת, יכולה גם לסיים בשיוויון נקודות עם ההולנדית אם ההולנדית תסיים 4 מקומות לפניה, אבל אני מניח שאם היא תסיים חמישית, סיפור המדליה לא יהיה רלוונטי בכל מקרה).

זה נשמע קצת מופרך , אבל עדיין יש שם כמה "דרגות חופש" , למשל בתרחיש הבא :
הולנדית ראשונה
איטלקיה , רוסיה ואחת משלושת האחרונות במקומות 2-4
דוידוביץ' חמישית

אז אני באמת מניח שהסיכוי של מקום 7 טרם שיוט המדליות ( ובהפרש גדול מהמובילות ) לנצח את השיוט ( ובמקביל שעוד אחת מהאחרונות תתברג ברביעייה הראשונה ) הוא לא גדול , אבל דווקא אם יהיה שיוט טקטי ( למשל האיטלקיה והרוסיה יהיו בצמרת השיוט אבל ישמרו בעיקר אחת על השנייה ) , וגם מקומות 3-6 ( בהינתן שמכוונות כעת בעיקר לארד ) יפריעו מעט זו לזו - אולי זה אפשרי ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 2:19 am 
Hall of Famer

עם כמה "כללי אצבע" כאלו ואחרים , עשיתי "חישוב מקורב" וקיבלתי שמקום שני שווה מדליה בהסתברות של מעט יותר מ-95% .

מקום שלישי בעייתי הרבה יותר , כי אם יקדימו את דוידוביץ' שתיים מבין הסינית/צרפתיה/ספרדיה ( סביר על פניו , בטח בהינתן הפורמה של הסינית ... ) - צריך שהאיטלקיה והרוסיה יסיימו שתיהן במקום שישי ומעלה ( או גרוע מכך ) , וזה לא נשמע הכי ריאלי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 3:47 am 
Senior

אפרופו פסילות, אני חושב שיהיה הרבה יותר כיף לצפות בקפיצות לרוחק ומשולשת אם יבטלו את עניין הקרש. פשוט תמדדו את הקפיצה מהנקודה שממנה הם קפצו, זה דיי פשוט טכנולוגית. ברור שזה חלק מהסקילסט הנוכחי, אבל מישהו באמת נהנה לראות כמה סנטימטר השאירו על הקרש? רוצה לראות אנשים קופצים רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 6:49 am 
Hall of Famer

שמואליקי, אני מסכים שיש סיכוי תיאורטי שדווידוביץ' תזדקק לשובר שיוויון, אבל הוא בסבירות כ"כ זניחה ובכל מקרה, זה לא יכול לקרות מול אף אחת מהאחרות בטופ-6, כך שאפשר די בביטחון לשים את התרחיש הזה בצד, מה גם שספציפית מול ההולנדית בכל מקרה יש לה, כמו גם לכל האחרות בטופ-6, שובר שיוויון, כי כל האחרות ניצחו לפחות שיוט אחד, דווידוביץ' סיימה 3 פעמים שנייה וההולנדית לא ניצחה אף שיוט וסיימה שנייה רק פעם אחת.

תכלס, היא בעצם בסוג של מיני-שיוט פנימי מול הצרפתייה, הסינית והספרדייה, מי שתסיים ראשונה מבין ארבעתן פחות או יותר מבטיחה לעצמה מדליה (כל עוד ההולנדית לא מקדימה את כולן ב-5 מקומות ויותר או התרחיש העוד פחות סביר שבו הרביעייה הזו מסיימת 7-8-9-10 והבריטית מנצחת את השיוט), האחרות יצטרכו לקוות למעידה של האיטלקיה או הרוסייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 8:40 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:

סיפור ענק ומרגש הזכייה של פואיג, עם טניס באמת איכותי. מדלית זהב ראשונה לפוארטו ריקו, והשניה בלבד שלא במקצוע קרב. יש להם 6 מדליות באגרוף ועוד 1 בהיאבקות ו1 ב400 מטר משוכות מהאולימפיאדה הקודמת, סה"כ 9 מדליות כמו ישראל-רק עם 45% מהאוכלוסיה כאן.

אבל אם כבר מדברים על ספורט נשים, יצא לי במקרה לראות כמה דקות ממשחק הכדורגל המדובר שוודיה-ארה"ב, שאמור להיות ברמה העולמית הגבוהה ביותר. אז באמת שאני מעריץ ספורטאיות וכמעט בכל ענף הביצועים שלהן מרשימים ביותר, ובחלק מהענפים מדהימים ממש (אהלן טרמפולינה), אבל הקטע הזה של הכדורגל...זה ממש כמו לראות חבורת ילדים לא ממש מוכשרת בשכונה. אם הייתי רואה קבוצת נוער בישראל משחקת ככה, הייתי אומר שהמצב פקקט. איזה ענף מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 9:46 am 
Senior

Yuval כתב:
אפרופו פסילות, אני חושב שיהיה הרבה יותר כיף לצפות בקפיצות לרוחק ומשולשת אם יבטלו את עניין הקרש. פשוט תמדדו את הקפיצה מהנקודה שממנה הם קפצו, זה דיי פשוט טכנולוגית. ברור שזה חלק מהסקילסט הנוכחי, אבל מישהו באמת נהנה לראות כמה סנטימטר השאירו על הקרש? רוצה לראות אנשים קופצים רחוק.

מסכים עם יובל לגמרי, רק תחשבו על כל הקפיצות ל15 מטר (או לתשעה מטר) שלא הוכרו כי מישהו פספס בשלושה מילימטר את הקרש. הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה למה לא לשנות את זה סוף סוף היא שמרנות.

אגב, עם הכנים האלקטרונים, אפשר לדעתי גם למדוד את הזמן נטו במירוצים ומשחים כלומר מרגע הזינוק ולא מרגע ההזנקה. נכון שכאן דווקא יש משמעות גם לזה שכולם יוצאים ביחד אבל אם אנשים ידעו שלא יקרה כלום אם הם יצאו רבע שניה אחרי ההזנקה, יהיה להם הרבה יותר קל לא לפסול ואולי גם לקבוע תוצאות יותר טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 10:04 am 
Hall of Famer

בניגוד לקפיצה, שאתה בהחלט יכול לטעון שהדיוק להגיע לקרש הוא לא חלק מהקפיצה עצמה ולכן אפשר לוותר עליו, בריצה הזינוק עצמו הוא חלק בלתי נפרד מהריצה. זה לא רק כמה מהר אתה רץ, אלא גם כמה מהר אתה מגיב ומזנק. בעיני להוריד את הזינוק זה יפגע בריצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 10:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אפשר לעשות קפיצה עם קרש וקפיצה בלי (בלי ציניות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 10:08 am 
Senior

עמוס לב כתב:
בניגוד לקפיצה, שאתה בהחלט יכול לטעון שהדיוק להגיע לקרש הוא לא חלק מהקפיצה עצמה ולכן אפשר לוותר עליו, בריצה הזינוק עצמו הוא חלק בלתי נפרד מהריצה. זה לא רק כמה מהר אתה רץ, אלא גם כמה מהר אתה מגיב ומזנק. בעיני להוריד את הזינוק זה יפגע בריצה.

לזה אני פשוט לא מסכים (תאר לך שהיה איזה ג'מאייקני שהוא מהיר יותר מבולט אבל מפשל בזינוק, לא היית רוצה לראות אותו רץ?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 11:05 am 
Hall of Famer

rony כתב:
שמואליקי, אני מסכים שיש סיכוי תיאורטי שדווידוביץ' תזדקק לשובר שיוויון, אבל הוא בסבירות כ"כ זניחה ובכל מקרה, זה לא יכול לקרות מול אף אחת מהאחרות בטופ-6, כך שאפשר די בביטחון לשים את התרחיש הזה בצד, מה גם שספציפית מול ההולנדית בכל מקרה יש לה, כמו גם לכל האחרות בטופ-6, שובר שיוויון, כי כל האחרות ניצחו לפחות שיוט אחד, דווידוביץ' סיימה 3 פעמים שנייה וההולנדית לא ניצחה אף שיוט וסיימה שנייה רק פעם אחת.

תכלס, היא בעצם בסוג של מיני-שיוט פנימי מול הצרפתייה, הסינית והספרדייה, מי שתסיים ראשונה מבין ארבעתן פחות או יותר מבטיחה לעצמה מדליה (כל עוד ההולנדית לא מקדימה את כולן ב-5 מקומות ויותר או התרחיש העוד פחות סביר שבו הרביעייה הזו מסיימת 7-8-9-10 והבריטית מנצחת את השיוט), האחרות יצטרכו לקוות למעידה של האיטלקיה או הרוסייה.

מסכים כמובן עם רוח הדברים .
הקטנוניות מציינת שלהולנדית יהיה שובר שיוויון על דווידוביץ' ( כמדומני לפחות ) אם תזכה בשיוט המדליות ודווידוביץ' תסיים חמישית .

אני דווקא יחסית מתעניין בעלייה לקרש כשאני ( משום מה ... ) צופה בקפיצה לרוחק/משולשת . עבור מי שלא מתמצא זה דווקא נחמד שאפשר לקטלג את הקופצים "נוטה לפסול" ( כמו מיננקו ) , "עולה מצוין על הקרש" , "שמרן שקופץ הרבה לפני" וכו' וכו' .

הרעיון שלכם בריצה נשמע לי נוראי . איך זה יצטלם אם אצן שיגיע בין האחרונים במקצה שלו ב-100 מטר יוכרז כמנצח כשיקזזו לו את הזינוק הגרוע שלו ?!

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' אוגוסט 14, 2016 11:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 11:07 am 
Sophomore

אתה מאבד מכל האפקט של סיום ביחד, יתכן שהמסיים ראשון לא ניצח. הופך את זה להרבה פחות אטרקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 11:37 am 
Hall of Famer

Nadaw כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

סיפור ענק ומרגש הזכייה של פואיג, עם טניס באמת איכותי. מדלית זהב ראשונה לפוארטו ריקו, והשניה בלבד שלא במקצוע קרב. יש להם 6 מדליות באגרוף ועוד 1 בהיאבקות ו1 ב400 מטר משוכות מהאולימפיאדה הקודמת, סה"כ 9 מדליות כמו ישראל-רק עם 45% מהאוכלוסיה כאן.

אבל אם כבר מדברים על ספורט נשים, יצא לי במקרה לראות כמה דקות ממשחק הכדורגל המדובר שוודיה-ארה"ב, שאמור להיות ברמה העולמית הגבוהה ביותר. אז באמת שאני מעריץ ספורטאיות וכמעט בכל ענף הביצועים שלהן מרשימים ביותר, ובחלק מהענפים מדהימים ממש (אהלן טרמפולינה), אבל הקטע הזה של הכדורגל...זה ממש כמו לראות חבורת ילדים לא ממש מוכשרת בשכונה. אם הייתי רואה קבוצת נוער בישראל משחקת ככה, הייתי אומר שהמצב פקקט. איזה ענף מבאס.

והקטע היותר עצוב פה זה שזה לא היה ככה ממש לא מזמן. עד לא מזמן לנבחרות הטובות, נגיד ה-7-8 הטובות באמת, היו כישורים טכניים טובים מאד. הם נפלו כמובן מהגברים בכוח ומהירות, אבל חוץ מהשוערות שזה תמיד היה נושא כאוב באמת בכדורגל נשים - משחק של הנבחרות הגדולות היה ניתן לצפייה, אפילו מהנה.
אני לא יודע מה קרה שם, אולי זו הפרישה של שחקניות כמו מיה האם או וומבאך, אולי השקיעה של הנבחרות האירופיות החזקות שהיו פעם כמו גרמניה או נורבגיה. אבל אתה רואה שגם בנבחרות הגדולות שחקניות רבות לא מסוגלות להעביר פס, לעצור כדור, להרים קרן, דברים בסיסיים.

ואם כבר הזכרנו את זה, הקטע של הקהל הברזילאי עם הופ סולו היה אחד המשעשעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 12:37 pm 
Hall of Famer

נשמע לי לא סביר שרמת כדורגל הנשים ( שלכאורה אמור רק להשתפר באופן יחסי עם הזמן : בזכות שיפור מעמד האישה במדינות מסוימות , תשתיות מתפתחות , הגלובליזציה הגורמת אני מניח ליותר שחקניות לנסוע לשחק בקולג'ים אמריקאים וכו' וכו') בדעיכה .
גם אם פרשו כמה שחקניות גדולות ( בודדות ) , זה עדיין לא מסביר את הטיעון שפתאום בהרכבים של נבחרות הצמרת יש שחקניות "כושלות" ( ושזה לא היה בעבר ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 1:37 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שפרשו עוד שחקניות טובות, לא יכול להגיד שאני מעורה עד הסוף בתחום. שתי אלה במקרה היו הפלה והמרדונה של כדורגל הנשים והן פרשו בהפרש זמנים לא ארוך זו מזו, לכן ציינתי אותן. זו גם רק השערה, אני לא באמת יודע למה כדורגל הנשים נראה עלוב באולימפיאדה הזו. אבל עובדה שהנבחרות הגדולות באולימפיאדה הזו נראות זוועה, ונבחרות כמו נורבגיה למשל - שהייתה פעם מעצמה בתחום עד כמה שאני זוכר - שקעה, ולא ראיתי שעלתה נבחרת ברמה במקומה.
זה בטח לא קשור בשיט ל"שיפור מעמד האישה במדינות מסוימות". הנבחרות הגדולות באו תמיד מארצות שבהן מעמד האישה היה משופר מלכתחילה.

לך נשמע לא סביר, אבל לי יצא לראות כדורגל נשים לא מעט בעבר. אני לא יכול להגיד שאני רואה ווליום של כדורגל נשים על בסיס קבוע... אבל כשהיה מונדיאל נשים או טורניר אולימפי, והיו מגיעים לשלבים היותר גבוהים עם הנבחרות הטובות באמת (מתחת להן זה תמיד היה בלתי ניתן לצפייה לטעמי) - אז הייתי מסתכל, ובסך הכל, ברמה של המעצמות בתחום כאמור, המשחקים היו טובים וראויים לצפייה, חוץ מאלמנט הכוח והמהירות והרמה הנמוכה של השוערות. הייתה רמה טכנית טובה והיו מהלכים טובים ושערים יפים.
זה בלי ספק טורניר הנשים הכי חלש שראיתי אי פעם ברמת הנבחרות הגדולות, בהפרש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 2:35 pm 
Hall of Famer

אני נותן לך קרדיט רב על האבחנה שלך ( מן הסתם , כי לי אין שום ידע בתחום ... ) , ומנסה להבין מה עומד מאחוריה .
אולי עצם העובדה שהיו כמה שחקניות על בנבחרות השונות בטורנירים הקודמים - תרמה "לטשטוש" העובדה שהיו גם אז כמה שחקניות ברמה נמוכה על המגרש ( וכעת זה פשוט בולט יותר על רקע היעדר הכישרון ברמת הטופ ) ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 2:50 pm 
Hall of Famer

"שאלות של צעירים" :
כמה זמן נמשך שיוט ( בפרט שיוט המדליות - האם הוא שונה במשהו משיוט רגיל , חוץ מכמות המשתתפים והניקוד ) ?
כמה זמן צפוי להימשך גמר הקפיצה המשולשת לנשים ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 2:57 pm 
Hall of Famer

לגבי השיוטים - נדמה לי ששיוט המדליות יותר קצר. אבל לא סגור על זה.

לגבי המשולשת - כל 12 הקופצות קופצות באותו בור, זו אחרי זו, 3 קפיצות. אחר כך 8 הראשונות ממשיכות ל-3 קפיצות נוספות. הקפיצות הראשונות מסודרות לפי הגרלה, הקפיצות האחרונות (של 8 הראשונות) נעשות בסדר הפוך למיקום (כלומר השמינית קופצת ראשונה, המובילה קופצת אחרונה. אין שינויים בסדר גם אם יש שינויים בדירוג תוך כדי הקפיצות האלה).

לגבי כדורגל הנשים - מן הסתם לא כל המסירות ולא כל המהלכים היו בין שחקניות העל האלה... הרמה הכללית נראתה הרבה יותר טוב, הביצועים הטכניים היו ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שנראה בטורניר הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: