סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 1:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 9:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אני.ציפיתי שיהיה צורך בפניה לערכאה אזרחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 10:25 pm 
Junior

לדעתי חששו מתקדים בבית משפט אזרחי, שהיה משליך לא רק על הפועל ולכן העדיפו לסגור את הנושא בבית הדין הפנימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 10:28 pm 
Freshman

זה לא שהאיגוד רוצה להשעות את ירושלים, לא הייתה להם בריירה. השאלה האם בית הדין של האיגוד זה מספיק עץ לרדת ממנו גם בשביל פיב"א או שעכשיו פיב"א תחליט שהופ השלב הראשון באליפות אירופה עובר למקום אחר. בהתחשב בהצלחות שלהם במקומות אחרים לקפל את הקבוצות לא בטוח שהם יסתפקו בתירוץ של בית הדין העליון של האיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2016 10:35 pm 
Sophomore

בהתחשב בעובדה שעל אירוח 4 בתים באליפות אירופה התמודדו 5 מדינות, בקושי, אני לא בטוח שיש להם כל כך לאן לרוץ עם האירוח הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2016 10:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל מגיע לירושלים, שוב, כל הכבוד על האומץ להילחם על שלהם.
אני מקווה בשבילם שזה לא יהיה נצחון פירוס. אם האחרים המעורבים (כלומר בעיקר ג'ורדי, אבל גם קבוצות היורוקאפ האחרות) ימשיכו להתחבא כמו שפנים ולהיכנע כמו צרפתים במלחמת עולם, היורוקאפ יתמוטט וירושלים תישאר קירחת מכאן ומכאן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2016 11:40 am 
Junior

הפניה נועדה רק לרישום שחקנים ולליגה, אם היורוקאפ יתמוטט, אז זו לא תהיה רק בעיה של הפועל ואז יהיה "פריש-מיש" ושינוי מוחלט של התנאים הקיימים בליגה של פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 3:28 pm 
Sophomore

בית הדין העליון בהחלטה אלגנטית ביותר.

http://ibasketball.co.il/app/uploads/20 ... %D7%9D.pdf

בתמצית, בית הדין לא השתכנע כי עמדת פיב"א דורשת להרחיק את הפועל ירושלים מהליגה, שכן פיב"א - לפי הצהרותיה בפני הפרלמנט האירופי והנציבות האירופית - מקבלת את העיקרון שלכל קבוצה הזכות לבחור באיזה מפעל להתחרות.

בית הדין הורה לתרגם את ההחלטה ולהעבירה לפיב"א ויועציה המשפטיים. ואז פיב"א במלכוד. אם היא תטען שזו לא עמדתה, הרי שהיא סותרת לכאורה את הצהרותיה הברורות בפני הפרלמנט והנציבות. ואם היא מאשרת שזו עמדתה - אי אפשר לנקוט סנקציות נגד הפועל ירושלים.

כצפוי (לי לפחות), בית הדין נמנע מלדון בשאלה האיגוד הפר את חוק ההגבלים העסקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 4:02 pm 
Freshman

מה שכן, אני יכול להבין איגוד כדורסל שנמצא בין הפטיש לסדן ונאלץ לפעול נגד אחת הקבוצות לאחר שקיבל הוראות כתובות ותקפות מפיב"א, אבל אם מצב הדברים הוא כפי שמתואר כאן
"ב"כ האיגוד חוששת שפיב"א עלולה להוציא את האיגוד מהמסגרת האירופאית שלו, במידה והאיגוד יאפשר להפועל ירושלים לשחק בליגת על בישראל, כאשר הפועל תשחק גם באירופה, במסגרת היול"ב (יורוליג). חשש זה מבוסס על שיחות בע"פ שהיו בין אנשי פיב"א לבין אנשי האיגוד.
אין כל זכר וכל סימן על כוונת פיב"א להוציא את האיגוד ממסגרתו.
"
אז מי באיגוד שהחליט לסרב לרשום את הפועל ירושלים רק בגלל חשש שמבוסס על שיחות בע"פ, ובלי שום מסמך כתוב מפיב"א שמורה לו לפעול כך, שילך לנהל דוכן בשוק האיכרים וייקח אתו את באי כוחו. כאילו, מי שמכם לסרב לרשום קבוצה על סמך חשש שמבוסס על שיחות בע"פ? איזה מן בסיס זה לסנקציה רדיקלית שכזו?

עריכה: אני רואה במעלה הת'רד שהיו כנראה מכתבים שנשלחו, וסנקציות שננקטו והוסרו ואולי שוב ננקטו. עם מה מכל זה ב"כ האיגוד הגיעה לדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 4:12 pm 
Sophomore

כפי שאני טענתי בזמנו, הגישה של פיב"א היא "אנחנו לא עושים שום דבר. האיגודים פועלים על דעת עצמם". זו גם העמדה שפיב"א הרשמית משמיעה בפני הפרלמנט ובפני הנציבות האירופית, לפחות לאחר שהיא הסירה את הסנקציות על האיגודים.

אין לי ספק שהיא משחקת משחק כפול, ואכן מאוד מאוד מדרבנת את האיגודים לפעול. אבל על פני הדברים, יש בעיה ראייתית. וכנראה גם האיגוד נתקל בה, כי הוא לא הביא אפילו לא מסמך אחד שדורש ממנו לנקוט סנקציות נגד הפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 4:32 pm 
Freshman

הייתי שמח לראות תמליל של איזו שיחת דרבון כזו של פיב"א לאיגוד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 4:48 pm 
מנהל פורום

https://m.facebook.com/groups/146607822 ... ef=m_notif

הפרשנות של בועז סיטי לעניין. ההנחיה לתרגם את הפסק דין להעביר לפיב"א מעניינת. אם הפיב"א ידרבנו את האיגוד להמשיך את הסנקציות נגד הפועל למרות פסק הדין. היול"ב יכול להכנס לעימות משפטי עם סיכויי הצלחה מאוד גבוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 5:03 pm 
Sophomore

איך שלא יהיה פיב"א כבר ניצחה הקיץ הזה.
במקום טורניר יורוקאפ עם קבוצות 4-8 מספרד וטורקיה קבוצות 2-4 הטופ של גרמניה איטליה ויוון שמגיעות עם אולמות ביתיים ומסורת, כישרונות מצרפת ומהבלקן ומשחקים אטרקטיביים, כרגע יש בקושי 20 קבוצות כל קבוצה רביעית היא מספרד יש את הרוסיות בתקציב משונמך ומסעות למקדוניה.
ממש לא מה שקיוו שיהיה ביורוקאפ.
כנראה שבהפועל ירושלים בונים על ניצול ההזדמנות כדי ללכת עד הסוף, או על פירוק ואיחוד של טורנירי יול"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 5:15 pm 
Hall of Famer

Bozzy כתב:
כפי שאני טענתי בזמנו, הגישה של פיב"א היא "אנחנו לא עושים שום דבר. האיגודים פועלים על דעת עצמם". זו גם העמדה שפיב"א הרשמית משמיעה בפני הפרלמנט ובפני הנציבות האירופית, לפחות לאחר שהיא הסירה את הסנקציות על האיגודים.

אין לי ספק שהיא משחקת משחק כפול, ואכן מאוד מאוד מדרבנת את האיגודים לפעול. אבל על פני הדברים, יש בעיה ראייתית. וכנראה גם האיגוד נתקל בה, כי הוא לא הביא אפילו לא מסמך אחד שדורש ממנו לנקוט סנקציות נגד הפועל ירושלים.

למה אתה שב וטוען שיש בעייה ראייתית כאשר כבר יש ראיות למכביר, כולל מכתבים כתובים ורשמיים שמתוארכים לאחרי שפיב"א הודיעה על עאלק-הסרת-הסנקציות, שבהם היא דוחקת באיגודים לפעול? אם לאיגוד הכדורסל הישראלי אין כזה, הרי שלאחרים יש ויש. חלקם גם הדליפו אותם והבאתי דוגמאות לכך. את המשחק הכפול של פיב"א קל מאד להראות ולא צריכה להיות שום בעייה ראייתית לכך.

(במאמר מוסגר - אני משוכנע שש לאיגוד הישראלי מכתב כזה, כמו לאחרים, כי למכתב לאיגודים האחרים היה נוסח אחיד. קשה לי להאמין שלהם שלחו, ולישראלי לא. למה עו"ד מכבי-חזיר לא הציגה אותו? לא יודע, אולי כמו שטענתי קודם האיגוד בכלל רוצה להפסיד במשפט כדי לרדת מהעץ בלי להיפגע מפיב"א, הרי כשלעצמו אין לו שום דבר נגד ירושלים.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 5:17 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
https://m.facebook.com/groups/146607822184153?view=permalink&id=614972365347694&notif_t=group_activity&notif_id=1471348765456614&ref=m_notif

הפרשנות של בועז סיטי לעניין. ההנחיה לתרגם את הפסק דין להעביר לפיב"א מעניינת. אם הפיב"א ידרבנו את האיגוד להמשיך את הסנקציות נגד הפועל למרות פסק הדין. היול"ב יכול להכנס לעימות משפטי עם סיכויי הצלחה מאוד גבוהים

היורוליג יכול להיכנס לעימות משפטי עם סיכויי הצלחה מאד גבוהים כבר עכשיו, בלי קשר לירושלים. יש לו את כל הראיות שהוא צריך.
אם הוא לא נכנס לעימות הזה זה לא בגלל שהוא לא ינצח, הסיכוי שלו לנצח גבוה מאד. זה בגלל שהוא לא רוצה, מסיבותיו הנעלמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 5:22 pm 
Sophomore

אני שב וטוען שפיב"א טוענת שהיא לא עושה כלום, ושזה הכול האיגודים על דעת עצמם. הם טוענים את זה לא רק מול בית המשפט הגרמני, אלא גם מול הנציבות ומול הפרלמנט. וכעת, הם גם יצטרכו לעמוד מאחורי זה, בגלל שהכדור חוזר אליהם לומר, באופן מפורש, האם הם ינקטו סנקציות או לא. ואם הם יאמרו לא ולא תינקט סנקציה נגד האיגוד או הפועל ירושלים - אזי הסיכוי של היורוליג כבר ייראה פחות טוב בבית משפט, גם עם המכתבים המצוטטים.

וכמובן שלהפך. אם פיב"א יאמרו בפה מלא "כן. אנחנו ננקוט סנקציות", אז בוודאי שהסיכויים של היורוליג השתפרו אף יותר, כי יש הודאת בעל דין שפיב"א משחקת משחק כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 5:27 pm 
Hall of Famer

אני מבין שזה מה שהיא טוענת, אני רק אומר שאין שום בעייה ראייתית להפריך את האמירה הזו כבר עכשיו.
גם אין להם סיבה לענות לאיגוד ב"כן" או "לא". כמו שאתה רואה, אין להם שום בעייה לכתוב לאיגודים מכתבים מאיימים - ועדיין לטעון שהם לא עושים כלום בעצמם.
לכן אני גם לא רואה אותם אומרים "לא", הם לא טפשים. אם הם יגידו לא, זה סוף הסנקציות בפועל - כי האיגודים האחרים יקחו מהאיגוד הישראלי את נוסח המכתב ופיב"א יקבלו עוד עותקים שלו מכל מיני מקומות באירופה.

בקיצור הבעייה היא לא הראיות להפריך את אמירתה של פיב"א, הבעייה היא הרצון של היורוליג בכלל להיאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 5:31 pm 
Sophomore

זו באמת שאלה טובה מה פיב"א תענה. לדעתי, לא תענה בכלל. זה הדבר הטוב ביותר שהם יכולים לעשות במצב אליו נקלעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 5:33 pm 
Hall of Famer

זה גם מה שאני חושב (כלומר, שהם לא יענו תשובה מפורשת) - ועדיין, גם בלי מכתב תשובה מפורש, אני טוען שיש כבר עכשיו מספיק ראיות (מספיק זה אנדרטייטמנט... יש ראיות למכביר) ללכת לבית המשפט ולהפריך את הטענות של פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 6:21 pm 
Hall of Famer

ובסוף בפוקר של הקיץ הזה ירושלים הרוויחה.
ההשתתפות שלה בליגה לא נפגעה ולא רק שהיא משחקת בטורניר שמוביל ליורוליג הוא גם הוחלש משמעותית ושיפר את הסיכויים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2016 6:28 pm 
Hall of Famer

בוא נראה שהטורניר המוחלש משמעותית הזה (וצריך לומר - הקבוצות שעזבו בינתיים הן לא אלה שבאמת מתחרות על לקחת את המפעל) בכלל מתקיים. כל עוד ג'ורדי לא נלחם, עוד לא נאמרה המילה האחרונה פה. הקבוצות שנשארו נמצאות עדיין תחת איום סנקציות, ומסובך במיוחד המצב של הקבוצות הספרדיות שנלחמות גם בגוף הספורט העליון של הממשלה הספרדית. אם הספרדיות יעזבו, זו תהייה מכת מוות למפעל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 8:14 pm 
Junior

האיטלקיות נכנסות ישר לשלב הבתים במפעל של פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:31 pm 
Sophomore

http://www.eurohoops.net/fiba/302057/th ... at-changed
שינוי מבנה בליגת פיבא
40 קבוצות במפעל , שינוי בשלב המוקדמות

הכנה לקליטה של עוד כמה קבוצות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 2:21 am 
Hall of Famer

אין ספק. מכינים מקום למי שפרש מהיורוקאפ עד עכשיו.
הידיעה מדברת גם על זה שיוותרו על סיבוב המוקדמות הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 2:52 am 
Sophomore

מודה בטעות: נטיתי לחשוב בהתחלה שפיב"א יקפידו על ניהול ספורטיבי מבוסס הישגים של המפעל, ותמכתי בהם על בסיס זה גם במחיר פגיעה זמנית בקבוצה שלי.
ברגע שזה לא קורה, אין למאבק שלהם שום פן זולת הכלכלי ואין לי עניין גם לתמוך בו. תחזרו אלינו כשמישהו כאן יבנה את המפעלים שלו על בסיס הישגי נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 8:45 am 
Junior

מי יודע כמה קבוצות נשארו ביורוקאפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: