סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 6:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אני.

לא ברור מה אתה מצפה. נראה שמבחינתך כל ספורטאי שלא לוקח מדליה הוא אכזבה, השתין במכנסיים ומיותר לחלוטין לשלוח אותו לאולימפיאדה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 7:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע מי דיבר על מועמדות ממשית למדליה, אבל מהתרשמותי הוא היה מיעוט שבמיעוט, ובטח לא בא ממישהו שמבין בענף. שמעתי יותר דיבורים על זה שהמקום הריאלי של ישראל הוא החלק התחתון של הגמר, משהו כמו 5 עד 8, ןשהרוסיות רמה בפני עצמה וסגורות על הזהב ונדמה לי שאמרו גם שהבלארוסיות סגורות על הכסף, ושישראל אם תתפוס יום גדול ואחרות יפשלו תוכל אולי להיאבק על ארד.
אז בינתיים הגיעה ספרד שנראה שעשתה התקדמות גדולה ויש לה סגנון ייחודי שמוסיף לה כנראה קרדיט בין כל האחרות שנראות די אותו דבר.
בקיצור, אם לא יהיו פשלות כמו הפלות מכשירים, נראה שהמדליות די סגורות וישראל תגיע למקום הריאלי שלה - שכשמדובר בספורט קבוצתי, מדובר על מקום ריאלי בסדר גודל שלא הכרנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 9:26 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
לא ברור מה אתה מצפה. נראה שמבחינתך כל ספורטאי שלא לוקח מדליה הוא אכזבה, השתין במכנסיים ומיותר לחלוטין לשלוח אותו לאולימפיאדה.

ואם הוא לא חותך את הוורידים באיזה חדרון חשוך הוא גם בכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 9:37 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע מי דיבר על מועמדות ממשית למדליה, אבל מהתרשמותי הוא היה מיעוט שבמיעוט, ובטח לא בא ממישהו שמבין בענף. שמעתי יותר דיבורים על זה שהמקום הריאלי של ישראל הוא החלק התחתון של הגמר, משהו כמו 5 עד 8, ןשהרוסיות רמה בפני עצמה וסגורות על הזהב ונדמה לי שאמרו גם שהבלארוסיות סגורות על הכסף, ושישראל אם תתפוס יום גדול ואחרות יפשלו תוכל אולי להיאבק על ארד.
אז בינתיים הגיעה ספרד שנראה שעשתה התקדמות גדולה ויש לה סגנון ייחודי שמוסיף לה כנראה קרדיט בין כל האחרות שנראות די אותו דבר.
בקיצור, אם לא יהיו פשלות כמו הפלות מכשירים, נראה שהמדליות די סגורות וישראל תגיע למקום הריאלי שלה - שכשמדובר בספורט קבוצתי, מדובר על מקום ריאלי בסדר גודל שלא הכרנו.

לפני חודשיים באליפות אירופה השארנו אבק לאיטליה וספרד וסיימנו במקום ה-3, אחרי רוסיה וביילורוסיה.
היות ומדובר בענף שנשלט על ידי נבחרות אירופאיות הרי שלדיבורים על מדליה, שאגב בניגוד אליך אני שומע אותם מכל עבר, יש כנראה בסיס.

בכל זאת, הציונים שקיבלה היום הנבחרת נמוכים משמעותית מאלה באליפות אירופה והשאלה למה. ואיך איטליה וספרד התקדמו בצורה כל כך משמעותית בפרק זמן כל כך קצר.

בעיקר השאלה האם דרגת הקושי היום היתה נמוכה יותר במתכוון במטרה ללכת על בטוח ובגמר נראה תרגילים בדרגת קושי יותר גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 11:25 pm 
Hall of Famer

רק תזכיר איפה הייתה אליפות אירופה האחרונה ( לפי הדיבורים זה משפיע על הציונים , לא יודע להעריך עד כמה ... ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 6:45 am 
Hall of Famer

לפי דובר המשלחת, המתעמלות אמורות להופיע היום בדיוק עם אותן תרגילים, כך ששיפור, אם יהיה, יכול לבוא רק ברמת הביצוע ולא ברמת הקושי.

בקיצור, הן יצטרכו קודם כל לבצע את התרגיל שלהן בצורה מושלמת וככל הנראה גם לחכות למעידה של לפחות 1-2 מהקבוצות הבכירות כדי להשיג מדליה. כמו שכבר כתבתי קודם, ספציפית לגבי ההתעמלות האומנותית קשה לי להיות אופטימי שנשיג מדליה, מקום 4-5 יהיה מצוין, יותר מזה יהיה הישג אדיר לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 10:26 am 
Sophomore

אני חושב שלאומית התכוון לאליפות אירופה בבאקו שם סיימנו בארד. לא יודע מה היה באליפות אירופה בארץ.
באמת הבנות יעשו את אותם התרגילים? זה נראה לי נדוש לעשות את אותו הדבר גם בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 10:31 am 
Hall of Famer

מבלי לדעת בוודאות, נראה לי שכולן עושות את אותן תרגילים, הגיונית נראה לי שעדיף להתאמן על תרגיל אחד מושלם מאשר על שניים שיהיו טובים (או במקרה של הבנות זה כבר יוצא 4 במקום 2, כי יש שני מכשירים, אלות וחישוקים תרגיל אחד וסרטים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 12:49 pm 
מנהל פורום

גם בהתעמלות הרגילה עושים אותם תרגילים
סימון ביילס לדוגמא ביצעה את תרגיל הקרקע שלה 4 פעמים באולימפיאדה הזאת
פעם אחת במוקדמות (הציון שלה זיכה אותה בעלייה לגמר עם ארה"ב לקבוצתי, עלייה לקרב-רב ועלייה לגמר בקרקע)
ועוד בשלושת הגמרים

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 1:03 pm 
Junior

ראשית הדיבור הוא על כך ש1-2 זה ספרד ורוסיה ואנחנו אמורים להיות ב3-6.
נקווה שבצד הגבוה שלו.

דבר שני באליפות אירופה שהייתה בארץ חולקו מדליות גם על כל תרגיל בנפרד וגם על המצטבר ואכן זכינו במדליית זהב בתרגיל שבמוקדמות קיבלנו בו ציון טוב מאד.
באולימפיאדה יש מדליה רק על המצטבר ולכן זה קשה יותר מה גם שבאליפות בארץ היינו מקום 3 במצטבר וזה היה רק אירופאי.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 1:58 pm 
Hall of Famer

מדליית זהב אולימפית בקפיצה לגובה בלי לעבור 2 מטר. אפשר כבר היה לשלוח את מעיין שחף או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 2:36 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מדליית זהב אולימפית בקפיצה לגובה בלי לעבור 2 מטר. אפשר כבר היה לשלוח את מעיין שחף או משהו.

הזוי לגמרי, זהב בקפיצה לגובה היה 1.97 מ', אבל בקרב 7 היו 2 אתלטיות שעברו 1.98 מ' כשלפחות לפי האתר האולימפי, לאף אחת מהן זה אפילו לא היה שיא עונתי (וגם אם זה כן שיא עונתי או אישי, עדיין הזוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 5:15 pm 
Junior

זה היה מהיר...
תם הטקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 5:20 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי את התרגיל, הבנתי שהייתה תפיסה לא טובה של מכשיר. חבל.
איך שלא יהפכו את זה, זו נבחרת הספורט הכי גדולה של ישראל אי פעם, פרט לנבחרת הדייויס של העשור האחרון (עד השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 5:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שמעתי שאנחנו טובים גם בדוקים. עם כל הכבוד לבנות, זה ענף די זניח ואני לא מבין את כל הטררם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 5:35 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לא ראיתי את התרגיל, הבנתי שהייתה תפיסה לא טובה של מכשיר. חבל.
איך שלא יהפכו את זה, זו נבחרת הספורט הכי גדולה של ישראל אי פעם, פרט לנבחרת הדייויס של העשור האחרון (עד השנה).

וירטון?
נבחרת של מקום 7 במונדובאסקט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 5:38 pm 
Hall of Famer

מי זה וירטון? יש לנו נבחרת שקוראים לה וירטון?
המקום ה-7 במונדובאסקט היה הבלחה חד פעמית. פה יש נבחרת שמגיעה כמדומני לשלושה גמרים אולימפיים רצוף, ובדרך מביאה מדליות מאליפויות עולם ואירופה על פני רצף של שנים. למרות שכדורסל מן הסתם ענף עם יותר תהודה ויותר תפוצה בעולם (ואני ממש לא מזלזל בזה, זו הסיבה הראשונה שנבחרת הדייויס נמצאת מעליה בעיני) - אין פה תחרות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 6:19 pm 
Hall of Famer

אין ספק שזו הנבחרת היחידה שלנו שהצליחה להישאר בטופ-10 העולמי בענף משמעותי לאורך זמן, ורק על זה מגיע להן המון קרדיט.

ובדומה להאבקות ובניגוד לג'ודו, אני חייב להגיד שגם כאן לא הצלחתי להבין יותר מדי, צריך עין מאוד מאוד חדה ותשומת לב אדירה לפרטים כדי לשים לב להבדל בין תרגיל מצויין לסתם תרגיל טוב, אני יכול להגיד שאני לא ראיתי את הטעויות שהיו בתרגיל של הישראליות, רק בהילוך חוזר מאוחר יותר ולדעתי לאדם נורמלי שלא התעמק בענף הזה אין שום סיכוי להבין מי יותר טוב ממי בענף הזה, ולמען האמת אני אפילו לא בטוח שאני מצליח להבין למה זה ענף אולימפי ושח או ג'אגלינג או תחרות איירון-מן הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 6:35 pm 
Hall of Famer

ומעניין לאן הנבחרת הזו והענף הזה ילכו עכשיו. זה ענף שתמיד היו בו המון פוליטיקה ולכלוכים, אבל היום הוא כנראה בצומת דרכים שהוא עוד לא חווה. אין ספק שהחרא ששמרו אותו איכשהו בקופסה יתפרץ עכשיו, ואני גם בטוח שאירה ויגדורצ׳יק לא תאמן יותר בישראל, ויהיה מי שישמח לקלוט אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2016 8:08 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
שמעתי שאנחנו טובים גם בדוקים. עם כל הכבוד לבנות, זה ענף די זניח ואני לא מבין את כל הטררם.

מסכים!
אני גם לא מבין איך זה בכלל ספורט אולימפי.
לא מזלזל ברמת הקושי, אבל באותה מידה יכלו להכניס גם ריקוד סלסה תחרותי, או את התחרויות של העידוד שיש בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 1:01 am 
Sophomore

הטררם הוא כי יש לנו סוג של סיכוי בזה. הייתה איזו פרשנית שאמרה שהרוסיות המציאו מחדש את הענף עם התלבושות והפרחים על הראש... אין מה לומר, ספורט רציני ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 2:10 am 
Hall of Famer

rony כתב:
אין ספק שזו הנבחרת היחידה שלנו שהצליחה להישאר בטופ-10 העולמי בענף משמעותי לאורך זמן, ורק על זה מגיע להן המון קרדיט.

שחמט הוא ענף משמעותי ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 6:40 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
rony כתב:

שחמט הוא ענף משמעותי ?!

* ענף משמעותי ואולימפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 8:18 am 
Senior

באולימפיאדת מכסיקו ב 1968, מה שהפריד בין נבחרת ישראל בכדורגל לבין עליה לחצי הגמר הייתה הטלת מטבע לאחר תיקו עם הונגריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 8:36 am 
Hall of Famer

יאללה, סיכום.

בסך הכל אולימפיאדה סבירה, כמה הצלחות מצד אחד, אבלו לא מעט ספורטאים שנכשלו או כל מיני למל"מים. מצד שני, לגמרי אי אפשר לזלזל באולימפיאדה עם שתי מדליות, גם אם שתיהן "רק" מארד.

הצלחות: ירדן ג'רבי ואורי ששון השיגו פחות או יותר את המקסימום האפשרי מבחינתם בהתחשב בעובדה שבקטגוריות שלהם היו שני ג'ודאים שהיו רמה מעל התחרות, בטח ובטח אם לוקחים בחשבון שג'רבי נדפקה ע"י השופטים בקרב מול הברזילאית (לטעמי המקרה היחיד שאני יכול להגיד שהיה מובהק מכל הישראלים שהתלוננו על השיפוט), שגיא מוקי גם היה מצוין בהתחשב בעובדה שהוא הגיע עם קרע ברצועות הקרסול ושתי פריצות דיסק, גם חנה קנייזבה מיננקו עשתה תוצאה טובה שאולי ביום אחר גם הייתה מספיקה למדליה ומקום חמישי בגמר באתלטיקה זה בהחלט הישג יפה מאוד.

הצלחה עם פיספוס: מעיין דווידוביץ' שלא הוגדרה כפוטנציאל גדול למדליה והייתה קרובה מאוד עד שיוט המדליות, לינדה בולדר שהגיעה בלי ציפיות גדולות וסיימה שביעית אחרי שהתחילה את התחרות מצוין ונחלשה בהמשך הקרבות, נבחרת ההתעמלות האומנותית שהשוותה את הישג השיא שלה מהאולימפיאדות הקודמות ונתנה הופעה בהחלט יפה מאוד, אבל עם קצת יותר דיוק (ואולי שופטים פחות אנטישמיים? לא יודע, לא מבין בזה, אבל היו טענות) הייתה מצליחה לשפר איזה מיקום או שניים למעלה.

היו בסדר: דודי סלע שהגיע בלי ציפיות והצליח להשיג ניצחון אחד לפני שהפסיד לטניסאי שעדיף עליו בהרבה, מישה זילברמן שהשיג ניצחון אולימפי ראשון לבדמינטון, לטיסיה בק שסיימה מעל הדירוג ההתחלתי שלה בגולף, איגור אולשנצקי בהרמת משקולות שלא היה אמור להיכנס בכלל והגיע ברגע האחרון עקב פסילה של הרוסים, שיפר שיא אישי אבל היה רחוק מאוד מהתמודדות על מדליה. רון דרמון שעשה תוצאה יפה בטריאתלון וסיים מעל הדרוג הראשוני שלו

למל"מ: שני רוכבי האופניים (לא מבין בזה, לא שמענו עליהם חוץ מאיזו כתבה על שני בלוך שהגיעה מסוג של חובבנות בגיל מאוחר יחסית, אז היה כאן איזשהו סיפור מעניין) שלא היו מהם ממש ציפיות ורוב האנשים בכלל לא יודעים שהם השתתפו, מאור טיורי במרתון הנשים וכל המרתוניסטים הגברים שעשו תוצאות סבירות פחות או יותר בהתחשב בעובדה שהמסלול היה די איטי שלא היו מהם ציפיות לצמרת, סרגיי ריכטר בקליעה (היה מדורג תשיעי, סיים 14, אבל איכשהו אצל הקלעים שלנו באולימפיאדות, זה בערך הסטנדרט להחמיץ את הגמר בקצת).

כישלון, אבל מגיע כבוד: אלכס שטילוב שמחזיק את כל ענף התעמלות המכשירים על הכתפיים שלו כבר הרבה שנים ונטע ריבקין, לא הצליחו ולא עמדו בציפיות מצד אחד, אבל גם לא היו נוראיים ובכל זאת, מדובר בשני ספורטאים שהם די מופת בכל מה שקשור לענף שלהם והביאו לא מעט הישגים בעבר. אחרי התלבטות אני מכניס לכאן גם את אילנה קרטיש, ההופעה שלה ממש לא הייתה טובה, בטח ובטח לאור העובדה שהיא נחשבה מועמדת למדליה, אבל מצד שני, עצם ההגעה שלה לאולימפיאדה בענף שלא ממש קיים בארץ (בטח שלא בנשים) היא כבר סוג של הצלחה ואני נותן לה הנחה קטנה ולו בשל בעובדה שיש סיכוי שהשופטים באמת דפקו אותה (שוב-לא מבין בזה אז לא יכול לפסול לגמרי את האופציה הזו).

כישלון: כל נבחרת השחייה פחות או יותר, אם לא העובדה שטומרקין בכל זאת הצליח לחלץ חצי גמר אחד ונבחרת השליחות שעשתה היסטוריה בעצם ההעפלה זה היה כישלון הרבה יותר גרוע, אף אחד כמעט לא הצליח לשפר שיא אישי, כן הייתי נותן כבוד לגל נבו שבכל זאת הגיע לאולימפיאדה שלישית והיה רחוק 3 מאיות מחצי הגמר. כל השייטים חוץ מדווידוביץ', ובמיוחד שחר צוברי, מישהו זוכר שפעם היינו טובים בספורט הזה? השחייניות הצורניות, רון אטיאס בטאקוונדו (לא רק שהפסיד בסיבוב ראשון, גם עשה את זה בפער גדול, סוג של נוק-אאוט בגרסת הענף). גולן פולק, גילי כהן ושירה ראשוני בג'ודו, הכישלון כאן הוא במיוחד של פולק שכן היה אמור להגיע לשלבים מתקדמים יותר, פחות של ראשוני שמלכתחילה לא היו ממנה ציפיות גדולות. דונלד סנפורד, באולימפיאדה הקודמת היה לנו את סיפור הנעליים, אבל לפחות אז הוא הצליח לעשות שיא אישי, הפעם גם זה לא היה, מצד שני, גם ציפיות לא היו ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: