סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2016 1:43 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הפועל תשחק ביום א' בשעה 19:00 נגד נהריה באולם התיכונט בצפון ת"א.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2016 1:12 pm 
Hall of Famer

ירושלים באיטליה מוצ'ש מול סאסרי(22:00)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2016 2:15 pm 
Junior

אז הפועל ירושלים הראשונה שמתחילה לשחק.. יפה, אחרי שפרנקו דאג שהקבוצות שלו ישחקו מינימום משחקים לפני העונה ולכן ה"טרום-עונה" נמשכה עד להדחה מהיורוקאפ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 6:15 pm 
מנהל פורום

Red Sumo1 כתב:
הפועל תשחק ביום א' בשעה 19:00 נגד נהריה באולם התיכונט בצפון ת"א.

מבין שהמשחק בוטל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 7:50 pm 
Junior

מחצית 52-42 להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 8:22 pm 
Freshman

דארל וויליאמס עם 23 נק' במחצית. עשו כאילו שומרים עליו? שולדנבראנד וגייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 8:27 pm 
מנהל פורום

אמרת שלודנבראנד וגייטס וציפת לראות שמירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 8:50 pm 
Freshman

נגמר 94-91 להפועל ת"א, נהריה כבר הייתה בפיגור 14 או משהו כזה.

למישהו יש קלעים? רשמים מהמשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 9:17 pm 
Junior

הפועל כבר הובילו 16, 5 דקות לסיום. פצועים ו5 עבירות של האוול הובילו לחמשיה שכללה את תמיר, בנקס, מתן, תומר, ואיידן. נהריה השוו 92 ואז בנקס דפק שלשה מהחצי.

תומר גינת נראה טוב. תמיר היה טוב מאד. ווילאמס זו גניבה. טאקר פצוע והאוול שיחק חצי קלאץ.

טיג בנהריה שחקן. גייטס שחקן רק בצד אחד של המגרש

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 9:40 pm 
Junior

נגמר 94-89.
הפועל בלי רביב וטאקר שנפצע ברבע הראשון ולא חזר. גם וויליאמס שקלע 25 במחצית נפצע ולא שיחק במחצית השנייה.
כמו שסומו כתב הובלנו באיזור החמש עשרה הפרש עד שברבע האחרון האוול יצא ונהריה הצליחו להשוות. בסוף בנקס סגר עניין.
וויליאמס היה מספר אחד על המגרש ודי בלתי עציר. האוול ובנקס שיחקו בהילוך ראשון (בעיקר בנקס) אבל עשו את שלהם.
בהפועל וויליאמס קלע 25, בנקס 21, האוול 16 וגינת 15.

בנהריה עוד הולכים לבכות על ההחתמות של שולדברנד וגייטס. קו קדמי רך ואדיש בצורה מחרידה.
בראון וטיג היו לא רעים סך הכל. פאוסט נראה כמו שחקן מוכשר ובעיקר אתלט מצוין אבל בקושי שיחק למען האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 10:17 pm 
Junior

קלעו לנהריה: ‎גילברט 20 ,יינסי 20 , סטו דאגלס 15 מרקיז טיג' 14 ,ניק פאוסט 13 ,יונתן שולדברנד 5, ערן אסנטי 2‎

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 10:23 pm 
Hall of Famer

טיג זה האח הלא מאוד מוצלח שבחרו בשיקאגו אי שם לקראת סוף הסיבוב הראשון בדראפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 10:30 pm 
Junior

איך התרשמתם מוויליאמס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 10:30 pm 
Junior

Att כתב:
טיג זה האח הלא מאוד מוצלח שבחרו בשיקאגו אי שם לקראת סוף הסיבוב הראשון בדראפט?

טיג (של נהריה) נבחר בסיבוב הראשון במקום ה-29 בדראפט 2012 על ידי שיקגו, אם לזה התכוונת...

חוץ מזה, הוא גם אחיו הצעיר של שחקן ה-NBA ג'ף טיג, שעבר הקיץ לאינדיאנה בתום 7 שנים באטלנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 10:43 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
איך התרשמתם מוויליאמס?

צריך לסייג כי קו קדמי של שולדבנד בראון וגייטס זה לא משהו לספר עליו הביתה, אבל הוא היה רמה מעל המשחק.
עשה סל מתי שהוא רצה ולפעמים גם על דאבל וטריפל טים. קלע 25 נקודות במשהו כמו 12-13 דקות של משחק.
בעיקרון הוא גם קלעי מצוין מחצי מרחק (תשאלו את צירבס שסבל ממנו בסדרת הגמר בסרביה בעונה שעברה) והיום בכלל לא זרק מהטווח הזה.
צריך עוד לחכות ולראות מול שומרים יותר אגרסיביים ואתלטיים אבל הכיוון נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 11:04 pm 
Sophomore

דארל וויליאמס שחקן נחמד מאוד אבל מול הגנות אגרסיביות יותר (גם אני יותר אגרסיבי מגייטס ושולדברנד) יהיה לו הרבה יותר קשה ואני מניח שנראה את זה. אני לא יודע לגבי "קלעי מצוין מחצי מרחק", ממה שראיתי יש לו קליעה מחצי מרחק בערך כמו שלאמבקווה יש, וזה לא יציב במיוחד. ה12 נק' שלו מול צירבס זה נחמד, אבל לא הייתי בונה מזה קייס. נחיה ונראה אם הוא יכול לעשות את זה לאורך זמן.
לא ראיתי את המשחק היום, אבל מעניין לשמוע איך היתה ההגנה של וויליאמס על הגבוהים של נהריה, ואיך תמיר בלאט התמודד עם משרת הרכז הפותח? איך היה תמיר גינת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 11:23 pm 
Junior

לא יודע איפה ראית אבל יצא לי לראות את וויליאמס לא מעט ויש לו קליעה מאוד נקייה מחצי מרחק לפעמים גם מכדרור. הרבה יותר טובה מזו של אמבקווה בעיני.
ודרך אגב, בשניים מתוך ארבעת המשחקים בסדרת הגמר בסרביה הוא עשה חיים מאוד קשים לצירבס גם בהגנה וגם בהתקפה. בכלל לדעתי הוא היה מאוד לא מוערך שם על ידי המאמן.
לגבי היום, הוא היה מצוין בהגנה. גם מאוד אגרסיבי באחד על אחד וגם מאוד אקטיבי בעזרה (לפעמים יתר על המידה). רוב הסלים של גייטס הגיעו על האוול דווקא ולא עליו. יש לו שילוב של פיזיות וזריזות שמאפשר לו גם לשמור טוב בפוסט וגם לעשות חילופים על הגארדים.
תמיר בלאט היה בערך כמו בעונה שעברה. שתי שלשות יפות, כמה אסיסטים נאים אבל מצד שני נטל בהגנה ויותר מדי ריכוזי במשחק שלו.
גינת היה טוב סך הכל. התקשה קצת בהגנה ועשה לא מעט שטויות אבל הראה דברים יפים בהתקפה בעיקר בכל הנוגע לתנועה ללא כדור. שחקן שנותן אימפקט תמיד. היום בכלל לא זרק מחצי מרחק מה שאמור להיות נשק די עיקרי מבחינתו בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2016 11:51 pm 
Sophomore

ראיתי את וויליאמס בדרבי באדריאטית בשנה שעברה, ובגמר בסרביה. לא עפתי (יכול להיות שאני מגזים כשאני זוכר להם יותר מדי את הימים שעברו של ג'רלס, קינזי, גיסט, מקאלב, רוברטס וכו'), אבל אני חושב שהוא יהיה יופי של שחקן למידות של הפועל. ועדיין, יש סיבה שהוא בהפועל ולא בקבוצה שמשחקת לפחות ביורוקאפ. אולי בעיית עבירות וחוסר יציבות הגנתית, אולי היעדר פיזיות מול סנטרים גדולים, אולי כי הוא לא מספיק מלוטש במשחק פוסט. אני פחות מסכים עם הסיפור הזה שהוא עשה חיים קשים לצירבס בשני צידי המגרש, כי גם צירבס עשה הרבה נקודות במשחקים האלה שהלכו לרוב לצד של הכוכב האדום ולא בקושי רב.
מה שעוד מעניין אותי זה אם אברהמי ישחק איתו ועם האוול ביחד, זה יכול להיות מעניין נגד מכבי וירושלים, אבל פחות רלוונטי לשאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2016 12:09 am 
Freshman

להפועל יש סגל מאד מגוון סה"כ. אפשרות לשחק גם גבוה וגם נמוך (טאקר או נאור בעמדה 4). אפשרות לשחק עם 3 גארדים יוצרים גם כן. הבעיה היחידה על פניו קליעה בעייתית מהשלוש, כי סקוררים יש שם מספיק אבל קלעים פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2016 12:16 am 
Junior

גם אני ראיתי את המשחקים האלה ועוד כמה משחקים שלו ומה שבלט לי זה עד כמה הוא אנדרייטד שם.
לצורך העניין בדקתי עכשיו את הסטטיסטיקות ובמשחק הראשון בסדרת הגמר הוא היה הקלע המוביל של פרטיזן עם 10 נקודות אבל שיחק הכי מעט דקות משחקני החמישיה. משחק שני קלע 12 ב-20 דקות, משחק שלישי קלע 11 ב-12 דקות ומשחק רביעי קלע 6 ב-11 דקות.
אגב, אמרת שהמשחקים הלכו לצד של הכוכב ללא קושי? לא יודע איזו סדרה ראית אבל למעט הראשון שנגמר בתבוסה כל שלושת האחרים נגמרו בחמש הפרש ומטה.
לגבי וויליאמס, אני חושב שהסיטואציה שם הייתה לא פשוטה עבורו. זו הייתה עונה ראשונה עבורו באירופה והוא הגיע לפרטיזן באמצע העונה אחרי שהוא די שלט בליגה הבלגית. לקח לו לא מעט זמן להיכנס לעניינים וכמו שאמרתי המאמן שם לא מאוד העריך אותו.
בסדרת הגמר צירבס אמנם היה טוב בחלק מהמשחקים אבל לדעתי וויליאמס עשה עליו עבודה טובה בדקות ששיחק. צריך להבין שוויליאמס, למרות היכולות הפיזיות, הוא בעיקר ארבע. הוא שחקן שאוהב לשחק הרבה בהיי פוסט ואם ראית אותו בעונה שעברה אז אתה בטח זוכר שחלק ניכר מההתקפות הוא גם הוביל כדור. לשמור על סנטר עב בשר כמו צירבס זה ממש לא אידיאלי בשבילו ועדיין לטעמי הוא עשה עבודה די טובה.
למה הוא בהפועל ולא בקבוצת יורוקאפ? קשה להגיד. לדעתי עצם העובדה שהוא אתלט סביר ולא יותר תקשה עליו ברמות היותר גבוהות, אבל אני מאמין שהוא יכול לשחק ביורוקאפ. הוא צריך לקבל קצת יותר במה בעיקר.
ודרך אגב, היום הוא שיחק כמה דקות עם האוול ביחד וזה עבד לא רע דווקא. אני מסכים אבל שנגד רוב הקבוצות זה שילוב שנראה פחות בעיקר בגלל שיש לנו שני ישראלים על עמדה ארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2016 1:14 am 
Sophomore

דוקא מבחינת המגבלות של הפועל אין ממש בעיה, כי יש את נאור, בלאט, לימונד ועוד קצת לאומי וצוף בן משה. בעיני ההתאמה ליריבות בעייתית יותר.
לגבי מה שכתבת, אני מסכים חלקית אבל חולק עליך לגבי מספר פרטים. הוא לא באמת הוביל כדור, אבל מרחב המחייה שלו באמת מגוון. אני חושב שהוא יצטרך לשחק לא מעט בעמדה 5 (או 4 עם איידן שזה היינו הל) בגלל שהאוול נוטה לבעיית עבירות.

לגבי המשחקים נגד הכוכב, זה שווה בדיקה כי אני לא בטוח בפרט הזה אבל זכור לי שגם המשחקים שנגמרו בהפרש צמוד לא היו באמת צמודים.. בגדול הוא שחקן מעניין להפועל ולליגה שלנו, אני פשוט חושב שהוא יצטרך לעלות רמה בקליעה ובפיזיות מתחת לסל כדי להתקדם רמה אחת לפחות.

שאלת אגב - מה מצבו של לימונד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2016 10:01 am 
מנהל פורום

לא טוב. דובר על היעדרות של בין חודש לשלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2016 10:17 am 
Junior

תוך שלושה-ארבעה שבועות אמור לחזור לאימונים. מניח שיקח לו עוד שבוע-שבועיים אחר כך כדי להשתלב במשחקים.
לגבי סדרת הגמר בבלגרד, אני כבר לא זוכר את משחק מספר ארבע אבל משחקים שתיים ושלוש היו בשליטה של פרטיזן כשדווקא הכוכב האדום היא זו שעשתה את הקאמבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2016 10:43 am 
Hall of Famer

אני דווקא התרשמתי מאוד בעיקר מאיידן וגינת . שניהם היו מאוד אקטיביים תחת הסלים ועשו הרבה פעולות קטנות שעוזרות לקבוצה . פתאום זה גורם לי לחשוב שאולי אחד ההרכבים המרכזיים שהפועל ת"א צריכה להתבסס עליהם היא עם אחד מהם בעמדה 4 , וויליאמס / האוול בעמדה 5 , ולצידם לימונד , בנקס וטאקר ( רוצה לומר - פתאום מתן נאור בעמדה 4 נראה מאוד מאולץ ) .

כמובן שיש פה פוטנציאל רב , אבל גם פוטנציאל לבלאגן במשחק - אתמול פתאום בכמה פוזשנים האוול ו/או וויליאמס הוליכו כדור מסיבה לא ברורה וניסו לקבל את ההחלטות בהתקפה , בנקס כמובן משחק בעיקר לעצמו וכו' .

נהריה תהיה קבוצה נחמדה . ברקוביץ' ינווט , דאגלס יקלע ( יפה לראות שכשהוא על המגרש ממש מחפשים אותו לקליעה , ואתמול זה הסתכם באיזה 4 שלשות שלו ) , וצריך לראות מה קורה עם הזרים החדשים ( שאתמול לא הרשימו אותי יתר על המידה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2016 12:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רק לסבר את האוזן לגבי המצ'אפ בין וויליאמס לצירבס בעונה שעברה:
2 הקבוצות התמודדו ביניהן 6 פעמים (4 בסדרת הגמר שנגמרה בניצחון 3-1 של הכוכב ופעמיים באדריאטית - ניצחון לכל קבוצה), וויליאמס שיחק ב-5 מהם (כולל 2 הניצחונות).
וויליאמס שיחק 14 דקות בממוצע, קלע 8.8 נק' (52% מהשדה, 60% מהקו) קטף 3.8 כ"ח והוסיף 0.8 אס' 0.8 חט' 0.2 חס' 1.2 איב' ו-2.8 עב'
צירבס שיחק 25 דקות בממוצע, קלע 15.8 נק' (72% מהשדה, 72% מהקו עם 9.2 זר' בממוצע) קטף 6 כ"ח והוסיף 0.4 אס' 0.4 חט' 0.6 חס' 1.4 איב' ו-1.4 עב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 164 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה