סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 477 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה הלאומית 2016/7
הודעהפורסם: א' ספטמבר 11, 2016 1:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כנראה הוא מתכוון לג'ון וויליאמסון ששיחק בנהריה ועונה לאחר מכן בהפועל תל אביב ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 10:03 am 
Freshman

shmueliki כתב:
כנראה הוא מתכוון לג'ון וויליאמסון ששיחק בנהריה ועונה לאחר מכן בהפועל תל אביב ...

כן.
שמות יותר מדי דומים
אם זה באמת היה ג'ון ווילאמסון הייתי בהייפ מטורף והולך גם למשחקי באר שבע בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 9:29 pm 
Sophomore

עוד קצת רשמים, הפעם מהפועל חיפה - מגדל העמק:
1. כתבתי את זה אחרי קרית אתא ואני אכתוב את זה שוב - העונה של הפועל חיפה תקום ותיפול על הקליעה מבחוץ. יש לה פוטנציאל לייצר כוח אש באמת מרשים, עם קלעים מצוינים כמו פרסלני, הוארטס ואפילו בייז, אבל זה עלול להתברר גם כחרב פיפיות. היא קלעה ברבע הראשון 6/11, נתקעה ברבע השני על 1/9 וחזרה מפיגור ברבע הרביעי כשהשלשות חזרו להיכנס. יש לה בעיה בהובלת כדור, במיוחד תחת לחץ, אבל הם מצליחים להגיע לזריקות טובות ל-3 גם בהתקפה מסודרת. כשזה ייכנס - הם יכולים להקשות על כולן, כשזה לא ייכנס - אלוהים שישמור.

2. אם המשחק הזה מסמן, איכשהו, את מה שנראה מיבגני חולודוב העונה - העתיד מבטיח. שמר נהדר, הפעיל יפה את ההתקפה של מגדל העמק וקלע נהדר מבחוץ במיוחד ברבע האחרון. אני בעד.

3. כאוהד הפועל ירושלים אני.. ממממ. לא ממש מוטרד ממשחק הגביע במגדל העמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 5:06 pm 
Junior

החתמנו פעם שלישית ברצף את ג'רמיין ג'ורדן. ביטלא מוזמן לתת עליו סקאוטינג.
איך אמר לי חבר הנהלה? עם עוד זר אחד טוב לידו, אנחנו יכולים להישאר ליגה בכוחות עצמנו...

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 8:50 pm 
מנהל פורום

באר-שבע הפסידו אתמול לכפ"ס במשחק הכנה ראשון... אבל זה רק לאחר אימונים בודדים בסגל מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2016 6:59 am 
Sophomore

לפי הדיווחים עירוני ר"ג תשחק בסוף בליגת העל.
את מי בדיוק היא אמורה להחתים בשלב הזה של העונה? מי בכלל פנוי בשוק הישראלים ויכול להצטרף לשני זרים שישאירו למועדון סיכוי לשרוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2016 7:07 am 
Junior

זה פשוט טיפשי שלעיר כזו יש שתי קבוצות כדורסל...אין גבול לבזבוז כספי הציבור
יש בכלל אוהדים לעירוני רמת גן? מישהו מגיע לצפות במשחקים מלבד משפחות השחקנים?

http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=25640

ציטוט:
זה היה קשה, זה היה מתיש, אולם בשעה טובה הגיעה הסאגה לסיומה. עירוני רמת-גן העבירה אחר-הצהריים את התקציב בבקרה, ואם לא יקרה משהו באמת בלתי צפוי, כזה שלא היה לנו ממנו בשבועות האחרונים, היא תשחק בעונה הקרובה בליגה הלאומית. עכשיו, באמת, אפשר לצאת לדרך.

סוף טוב, הכל טוב. עירוני רמת-גן, שלאורך השבועות האחרונים עתידה היה לוט בערפל - תשחק בעונה הקרובה בליגה הלאומית, זאת - אחרי שבימים האחרונים הגיעו יו"ר הקבוצה, בני ברנר, וראש העירייה, ישראל זינגר, להבנות בנוגע להמשך החזקתה של הקבוצה בליגה השנייה.

לא נלאה אתכם בפרטים, רק נספר שבתחילת השבוע הייתה עירוני רמת-גן קרובה מאוד לשחק בליגה הארצית, ולפנות את מקומה לטובת אליצור יבנה, שירדה לשם בתום העונה שעברה. ביום שלישי האחרון קיבלה הקבוצה התראה אחרונה מאיגוד הכדורסל להעביר את התקציב בבקרה תוך 24 שעות, לפני שתרד אוטומטית לליגה השלישית, ונראה שהאולטימטום - שהגיע באיחור של כמה שבועות, אם לומר את האמת, עשה את שלו.

ברנר, שועל הקרבות הוותיק בליגה, לא אמר נואש, ובחלון הזמן האחרון שקיבל נפגש מספר פעמים עם נציגי העירייה והגיע איתם להבנות מחודשות. עיקר הסאגה בתחילת הקיץ החלה לאחר שבעיריית רמת-גן קיבלו החלטה לצמצם באופן משמעותי את התמיכה העירונית בקבוצה - החלטה, שעוד בחודש יוני, הביאה את ברנר להצהיר כי בסוף העונה הקרובה הוא יפרוש מתפקידו. עם זאת, ההחלטה הזו לא מנעה מעירוני רמת-גן להירשם לליגה הלאומית בזמן ולהגיש חלק מהמסמכים אליהם נדרשה לאורך התקופה, אולם מאידך בקבוצה גם לא עשו ולו צעד אחד שהיווה הצהרת כוונות ממשית להשתתפותה בלאומית בפן המקצועי, למעט סיכום על מינוי של עידן פלדה למאמן, מינוי שהפך רשמי ברגע קבלת האישור הסופי מהעירייה והעברת התקציב בבקרה.

לפלדה, אם כן, צפויה בימים הקרובים עבודה מרובה, שכן במעט מאוד זמן (הליגה תצא לדרך ב- 10.10, משחקי גביע המדינה כבר ב- 06.10) עם היצע שחקנים דל שעוד נותרו פנויים בשוק, הוא יצטרך להעמיד קבוצה שתוכל להתחרות באופן ראוי בליגה ותנסה להשתלב במשחקי הפלייאוף העליון.

בני ברנר, יו"ר הקבוצה, סיפר בקצרה: "לאורך הקיץ הייתה בעיה תקציבית אל מול העירייה, ואני שמח שהיא נפתרה. אני שמח שהגענו להבנות משותפות ולבניית תכנית של יותר משנה אחת, ומאמין שבזמן שעוד נותר לנו עד לפתיחת העונה נוכל לגבש את הסגל המתאים שיסייע לנו להתמודד על הכניסה לפלייאוף העליון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2016 9:00 am 
Junior

אדום88 כתב:
זה פשוט טיפשי שלעיר כזו יש שתי קבוצות כדורסל...אין גבול לבזבוז כספי הציבור
יש בכלל אוהדים לעירוני רמת גן? מישהו מגיע לצפות במשחקים מלבד משפחות השחקנים?

http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=25640

ציטוט:
זה היה קשה, זה היה מתיש, אולם בשעה טובה הגיעה הסאגה לסיומה. עירוני רמת-גן העבירה אחר-הצהריים את התקציב בבקרה, ואם לא יקרה משהו באמת בלתי צפוי, כזה שלא היה לנו ממנו בשבועות האחרונים, היא תשחק בעונה הקרובה בליגה הלאומית. עכשיו, באמת, אפשר לצאת לדרך.

סוף טוב, הכל טוב. עירוני רמת-גן, שלאורך השבועות האחרונים עתידה היה לוט בערפל - תשחק בעונה הקרובה בליגה הלאומית, זאת - אחרי שבימים האחרונים הגיעו יו"ר הקבוצה, בני ברנר, וראש העירייה, ישראל זינגר, להבנות בנוגע להמשך החזקתה של הקבוצה בליגה השנייה.

לא נלאה אתכם בפרטים, רק נספר שבתחילת השבוע הייתה עירוני רמת-גן קרובה מאוד לשחק בליגה הארצית, ולפנות את מקומה לטובת אליצור יבנה, שירדה לשם בתום העונה שעברה. ביום שלישי האחרון קיבלה הקבוצה התראה אחרונה מאיגוד הכדורסל להעביר את התקציב בבקרה תוך 24 שעות, לפני שתרד אוטומטית לליגה השלישית, ונראה שהאולטימטום - שהגיע באיחור של כמה שבועות, אם לומר את האמת, עשה את שלו.

ברנר, שועל הקרבות הוותיק בליגה, לא אמר נואש, ובחלון הזמן האחרון שקיבל נפגש מספר פעמים עם נציגי העירייה והגיע איתם להבנות מחודשות. עיקר הסאגה בתחילת הקיץ החלה לאחר שבעיריית רמת-גן קיבלו החלטה לצמצם באופן משמעותי את התמיכה העירונית בקבוצה - החלטה, שעוד בחודש יוני, הביאה את ברנר להצהיר כי בסוף העונה הקרובה הוא יפרוש מתפקידו. עם זאת, ההחלטה הזו לא מנעה מעירוני רמת-גן להירשם לליגה הלאומית בזמן ולהגיש חלק מהמסמכים אליהם נדרשה לאורך התקופה, אולם מאידך בקבוצה גם לא עשו ולו צעד אחד שהיווה הצהרת כוונות ממשית להשתתפותה בלאומית בפן המקצועי, למעט סיכום על מינוי של עידן פלדה למאמן, מינוי שהפך רשמי ברגע קבלת האישור הסופי מהעירייה והעברת התקציב בבקרה.

לפלדה, אם כן, צפויה בימים הקרובים עבודה מרובה, שכן במעט מאוד זמן (הליגה תצא לדרך ב- 10.10, משחקי גביע המדינה כבר ב- 06.10) עם היצע שחקנים דל שעוד נותרו פנויים בשוק, הוא יצטרך להעמיד קבוצה שתוכל להתחרות באופן ראוי בליגה ותנסה להשתלב במשחקי הפלייאוף העליון.

בני ברנר, יו"ר הקבוצה, סיפר בקצרה: "לאורך הקיץ הייתה בעיה תקציבית אל מול העירייה, ואני שמח שהיא נפתרה. אני שמח שהגענו להבנות משותפות ולבניית תכנית של יותר משנה אחת, ומאמין שבזמן שעוד נותר לנו עד לפתיחת העונה נוכל לגבש את הסגל המתאים שיסייע לנו להתמודד על הכניסה לפלייאוף העליון".

כבר בשנה שעברה כשהם היו מכבי מילואים לא הייתה להם זכות קיום.

למעשה, העונה יש להם יותר זכות קיום.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 3:41 pm 
Junior

צוד כתב:
החתמנו פעם שלישית ברצף את ג'רמיין ג'ורדן. ביטלא מוזמן לתת עליו סקאוטינג.
איך אמר לי חבר הנהלה? עם עוד זר אחד טוב לידו, אנחנו יכולים להישאר ליגה בכוחות עצמנו...

בשתי העונות האחרונות הוא הגיע לגליל באמצע העונה. הפעם הוא לראשונה פותח את העונה בגליל.

החתמה מעולה לקבוצה עם תקציב לא גדול , האמת חשבתי שאחרי העונה האחרונה הוא ישתדרג לאחת הקבוצות המובילות אבל נס ציונה ובעקבותיה באר שבע הציבו רף גבוה מאד של זרים (לפחות מבחינת שמות ותקציב) שהוא מעליו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 28, 2016 5:25 pm 
Junior

טוב, אז בנוסף לג'רמיין ג'ורדן הסבבה לגמרי אנחנו מחתימים גם את סינמאון באוורס (או איך שלא הוגים את השם שלו).
2.04 והיילייטס חביבים. אשמח לשמוע סקאוטינג על ההיילייטס מהמבינים פה.
הנה האורות הגבוהים:
https://youtu.be/fx-Yg8nfmKE

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 11:43 am 
Junior

אז חוץ מהקינמון, ובגלל שג'רמיין ג'ורדן תקוע עם איזשהו סיפור ביורוקרטי שמעכב את ההגעה שלו לארץ, נבחן בקבוצה כריס סמית. אח של ג'יי אר. מעניין.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2016 12:37 am 
Junior

לכל מי שמציף לי את התיבה בפרטי. בסדר, בסדר, אני אספר לכם מה קרה ביציע הקסיו והטרנינגים.
הפסדנו. זה מה שקרה.
81-61 להפועל ר''ג.
נקודות אור:
- סימיון באוורס זר סביר.
- גיא פרבר ישראלי בסדר.
- במשחק הקודם הפסדנו 34. בזה רק 20.

כמו כן יצויין כי מקסים קיקוס מסכן, לא יכול למסור. אולי איזה בעיה שיש לו. לא יודע.

שבוע הבא רעננה בחוץ.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2016 9:57 am 
Junior

הקונטנדרית מהדרום סיימה ב 57-52 מביך נגד רמה"ש, כשהגבוה שבא לטרוף את הליגה, ג'ף אלן, סיים עם 3 נקודות. מישהו יכול לספר כמה דקות שיחק? הסטט' באתר של המנהלת לא עובדת. צבא המתאזרחים מצליח לייצר ביחד 20 נק'. ברמה"ש דרק קארקטר לבדו שם 27 נק' שהן יותר מה 21 שאלן וויליאמס בב"ש הצליחו לספק ביחד.

עוד תוצאה "מפתיעה" היא ניצחונה של רעננה על קרית גת 70-59. הקריה התפרקה הקיץ מרוב נכסיה ורעננה נראיתה מצוין בגביע, ונראה שהסגל שלה עדיף על של אתא בשלב זה.

למרות כל אלה, נס ציונה גם הציגה משחק גרוע, אבל הצליחה לנצח בזכות יתרון הניסיון והאיכות (אני מנחש. לא ראיתי את המשחק). גם עפולה לא מתקשה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2016 11:21 am 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
הקונטנדרית מהדרום סיימה ב 57-52 מביך נגד רמה"ש, כשהגבוה שבא לטרוף את הליגה, ג'ף אלן, סיים עם 3 נקודות. מישהו יכול לספר כמה דקות שיחק? הסטט' באתר של המנהלת לא עובדת. צבא המתאזרחים מצליח לייצר ביחד 20 נק'. ברמה"ש דרק קארקטר לבדו שם 27 נק' שהן יותר מה 21 שאלן וויליאמס בב"ש הצליחו לספק ביחד.

עוד תוצאה "מפתיעה" היא ניצחונה של רעננה על קרית גת 70-59. הקריה התפרקה הקיץ מרוב נכסיה ורעננה נראיתה מצוין בגביע, ונראה שהסגל שלה עדיף על של אתא בשלב זה.

למרות כל אלה, נס ציונה גם הציגה משחק גרוע, אבל הצליחה לנצח בזכות יתרון הניסיון והאיכות (אני מנחש. לא ראיתי את המשחק). גם עפולה לא מתקשה.

לצערי לא יכלתי להגיע למשחק של באר-שבע, אבל בהחלט נשמע שהיה מביך - גם היכולת וגם התוצאה הסופית. בנוסף יש גם אכזבה גדולה, לפחות ביחס לציפיות, מכמות הצופים שהגיעו - כ-600 בלבד שלפי מה איך שאני מכיר זה מס' מנופח ובפועל היו כנראה 400-500 מקסימום.
עם תוצאות כאלה מספר הצופים ירד עוד יותר במשחקי הבית הבאים.

אלן נראה מעולה באימונים ורמה אחת מעל השאר, כולל ויליאמס, אבל ידוע שיש לו בעיה עם הרבה עבירות טיפשיות. גם אני מחפש לראות סטט' ואז להבין קצת יותר מה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2016 9:31 pm 
Junior

מפסידים 80-66 לרעננה בחוץ.
מה שעצוב זה שעד המחצית זה נראה יופי. ג'רמיין ג'ורדן הגיע סוף סוף והוביל את הקבוצה ליתרון 40-32 במחצית.
לא יודע מה קרה ברבע השלישי אבל הפסדנו אותו 30-12.
30 נקודות ברבע, אדושם.
באורס הוריד ריבאונדים אבל לא היה פקטור התקפי.
יהיה בסדר בסוף, אני מאמין.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2016 9:49 pm 
Junior

ראיתי את מכבי רחובות נגד רמת גן. רמת גן ניצחה אחרי שהובילה שתי התקפות לסוף ב 2, וארד הררי דפק שלשה שגמרה את המשחק. הילד היה מצוין היום. אולי זו תהיה שנת הפריצה שלו?

לא ברור איך עירוני רמת גן הצליחה להרכיב חמישיה מצוינת כזו: בית יוסף, אסקה, טיל, הררי, ג׳רמיין הול. הספסל שלהם מאוד מוגבל אבל עדיין שון דניאל יושב עליו. יכול להיות שיספיק לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2016 8:18 am 
Junior

אם היה לי שקל על כל מאמן או אוהד שחשב שהשנה השנה ארד הררי יפרוץ... אז היו לי לא מעט שקלים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2016 8:32 am 
Junior

שלושה או משהו לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2016 7:24 pm 
Sophomore

היום דרבי ברמת גן... יהיה מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2016 2:01 am 
Sophomore

אכן היה מעניין. קבוצת אוהדים מול קבוצה שלא מעניינת אף אחד חוץ מאוהד בודד מלווה בלהקת מתופפים בתשלום שממומנת על ידי העירייה. הספורטיביות והפועל ניצחו בסוף 75:77 אחרי שבאמת ניסו בכוח להפסיד.

יניב סולומון בלט באדום, אסקה (לשעבר ציונה ואשדוד) היחיד ששווה אזכור בסגול עם 35 נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 26, 2016 7:00 pm 
Junior

סוף סוף ניצחון. ועוד איזה ניצחון, 75:74 מקליעת עונשין של ג'רמיין ג'ורדן האדיר 5 שניות לסיום.
הבנאדם שבר שלוש שיניים והמשיך לשחק.
ומי האחראי העיקרי לזה שכמעט הפסדנו? רום קורנליוס שלא התבייש לתפור אותנו כאילו שכח איפה למד לעשות רוורס עם עגלה.

דברים משמחים מהמשחק: הניצחון, ג'רמיין גו'רדן, שי זלץ, קיקוס של המחצית הראשונה.
דברים מבאסים מהמשחק: קיקוס חוצפן. די זורק על הוראות המאמן, כנ"ל גיא פרבר. אבישי נותן להם בראש, אבל נראה שהם מודעים לעובדה שהם הישראלים הבכירים של הקבוצה, אז הם מרשים לעצמם קצת למתוח את החבל. זה מחרפן אותי.

ותקשורת ישראלית במיטבה:
ציטוט:
ברמה"ש הטענות היו אף חמורות יותר. הקבוצה של גיא קנטור, שחסרה את בן שרוני הפצוע, נאלצה להתמודד מחצית שלמה ללא דרק קרקטר שקיבל עבירה חמישית לאחר ששיחק 16 דקות בלבד, ובהמשך גם איבדה את מוטי מוסקוביץ'. "מאכזב להפסיד ככה, מילא אם גליל עליון היו טובים יותר אבל זה לא היה המצב. נשארנו בסוף ללא שחקנים", אמרו בסביבות הקבוצה.

אז ככה: דרק קרקטר יצא ברבע הרביעי, וגם זה רק אחרי שסמיון באוורס, הסנטר של הגליל יצא גם הוא ב-5.

חוצמזה שגליל הובילה רוב המשחק, אז איך בדיוק "הייתם יותר טובים"?
ובכלל, איזה מין טענה הזויה זאת "נשארנו בלי שחקנים"? אם העבירות מוצדקות אז גם בדקה 3 צריך לשרוק עבירה חמישית. אם לא, אז גם בדקה 39 ובפלוס 50 לא שורקים.
נובמת.

במחזור הבא פוגשים את זיו ברתנא בחוץ. יהיה פיקנטי.

אגב, אוהדי הפועל ת"א שפה יכולים לספר משהו על רום גפן? הוא עומד לחתום אצלנו ואני סקרן.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 10:18 pm 
Junior

הדרבי הפרטי של beatla (זיו בר תנא נגד הגליל) נגמר בדיוק כמו שביטלא ניחש. צמוד לכל האורך וניצחון בהפרש קטן לזיו.
84-80 לקרית אתא.
לא הייתי במשחק אז אני לא אספר לכם איך היה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 3:52 pm 
Junior

גפן יהיה שחקן משלים בליגה. לא יותר

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 7:43 pm 
Junior

דווקא טוענים שהוא היה שחקן לא רע מול קרית אתא.
מצד שני, בארצם של העוורים...

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2016 1:52 pm 
Sophomore

צוד כתב:
דווקא טוענים שהוא היה שחקן לא רע מול קרית אתא.
מצד שני, בארצם של העוורים...

יחשב סתום העין לפיראט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 477 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, עופר האדום ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: