סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 8:14 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
ראשון מנצחת במשחק אימון את הפועל ת"א 86-59.
בהפועל בלאט היה מצוין ברבע הראשון עם 9 נק', אבל נפצע ברבע השני (נראה כמו קרסול) - ולא חזר.
עוד נעדרו בהפועל ת"א לימונד + דרל וויליאמס הפצועים.
בראשון, הופעה נהדרת לנמרוד לוי עם 16 נק' (3 שלשות ברבע השני).
כמובן שאי אפשר לקחת הרבה מהמשחק הזה, אבל מה שבטוח זה
שראשון קבוצה עמוקה, התיאום הקבוצתי נראה מצוין יחסית לתחילת העונה.
היי, אפילו צא'רלס תומאס מוסר..
שיבק בנה קבוצה יעילה ועקשנית, שלדעתי יהיה קשה לנצח. יש עוד חשש קל אם כמות הכישרון מספיקה.
אם שון דאוסן יחזור, לדעתי זו תהיה הקבוצה הכי עמוקה שהיתה בראשון אי פעם (מצד שני - חושש שזה
יפגע בנמרוד לוי, שאם לא ייצא ממנו שחקן נבחרת - זה כישלון ופספוס ענק של הכדורסל הישראלי)
ג'קסון הרכז (קיופיפלו, זה בשבילך :lol: ) הראה ניצוצות, צעד ראשון מהיר בטירוף.

קלעו לראשל"צ: לוי 16, היליארד, בן שימול ומקריי 11 כ"א, ריצ'ארד ותומאס 8 כ"א, כדיר 7, ג'קסון 6, זלמנסון 5, חנוכי 3.

קלעו להפועל: האואל וטאקר 12 כ"א, בלאט 9, ברנדווין וגינת 7 כ"א, איידן 5, בן משה 3, נאור ובנקס 2 כ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 8:18 pm 
Sophomore

ראשל"צ מביסה את הפועל ת"א מחוסרת וויליאמס ולימונד. גם בלאט נפצע? מישהו מנציגי הפועל בפורום יכול להרחיב על הפציעה ובכלל על המשחק?
הדבר המפתיע הוא שנימרוד לוי הצטיין עם 16 נק'. אני לא מאמין שהוא יכול להיות שחקן אפקטיבי בליגת העל, אבל אולי הוא ממש השתפר בשנה שעברה ובקיץ כשלא ממש ראיתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 8:55 pm 
Junior

מה נסגר עם כמות הפציעות בתל אביב? הם באו ככה מהבית או שצריך לפטר את מאמן הכושר?

דרך אגב, ראשון שיחקה כל החצי השני עם כדיר וזלמנסון כגבוהים שלה ועדיין האדומים לא היו מסוגלים לעשות עליהם סל.

לגבי תמיר: טרם ידועה חומרת פציעתו ומשך זצן ההחלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 8:57 pm 
Freshman

ביקרתי במשחק גם כן. הדבר הראשון שבלט זה רמת התאום והחיבור של ראשון ששיחקה כדורסל מההתחלה, לחץ על כל המגרש בהרבה רגעים, דאבל אפים בהגנה והמון תנועה ופרגון בהתקפה. לעומת הפועל ת"א שם הכל נראה קצת מיקרי, פינק אנד רול, איזה תנועה קצרה לפה ולשם ובעיקר שחקנים שמנסים לעשות פעולות לבד. בלאט נפצע באמצע הרבע השני ומאז גם ניהול משחק כמעט לא היה עם ברנדווין שלא מחובר עדיין. ההבדלים ברמת התאום והחיבור והכדורסל זה מה שבה לידי ביטוי מההתחלה בעיקר. בנוסף לזה העומק של ראשון ששיחקה עם 10 שחקנים וגם הסייז שיש לראשון יחסית בכמעט כל עמדה מלבד הרכז הגמד שלהם. נמרוד לוי דפק מחצית מהסרטים עם 3-3 משלוש ועוד איזה מהלך יפה מחצי מרחק יש לו סייז מרשים מאד והוא משחק בעמדה 3, בהחלט פוטנציאל אבל אם דוסון יחזור הוא לא יראה דקת משחק. אם דוסון חוזר אולי כדאי שישאילו אותו לאיזה קבוצה. חוץ ממנו בראשון הרשימו מאד אבי בן שימול בניהול משחק טוב. הגבוה של ראשון פינישר טוב מאד באזור הצבע והגבוהים של הפועל התקשו להסתדר איתו. דווקא הגארדים הזרים שם פחות הרשימו אבל בעיקר מה שהכי הרשים היה המשחק הקבוצתי של ראשון גם בהגנה וגם בהתקפה. על הפועל אין יותר מידי מה להגיד משחק רע מאד, הם לא הצליחו להכנס בכלל למשחק התקפה שלהם, והתקשו מאד לשמור על ראשון ששיחקה טוב מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 9:29 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

מאמין ששיבק ימצא דקות משחק לנמרוד לוי גם אם שון יחזור..
עונה ארוכה, ושיבק מאמין בילד.
אגב, נמרוד חתום בראשון לשלוש עונות, יש זמן....
וכמו שכתבתי - זה יהיה פספוס ענק וכישלון לכדורסל הישראלי אם נמרוד לא יתפתח להיות שחקן נבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 9:30 pm 
Freshman

הפועל נראו כמו קבוצה של אברהמי - קבוצה שאין לה מושג מה היא עושה על המגרש.
אין לקבוצה גארד מוליך כדור סביר, ואין לה גארד יוצר זר. כל השחקנים עומדים וזורקים מהשלוש.
אני כבר לא מדבר על ההגנה המביכה.
כשהשחקן הטוב ביותר של הקבוצה הוא איידן, זה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 9:44 pm 
Sophomore

אברהמי הצטיין בעיקר בראיון סוף המשחק, שמקריאה שלו אני מבין שהוא בהיסטריה.

הלוואי שאתבדה, אבל נראה לי שברגע שיתחילו לשמור את נמרוד לוי זרים בעמדה 3 (והוא יצטרך לשמור אותם) זה יראה הרבה הרבה פחות טוב. ראיתי אותו באקדמיה בעונה האחרונה שלו שם וניכר שהוא שחקן עם הרבה איכויות, חכם ובחור טוב, אבל נורא נורא רך. מקווה ששנתיים בלאומית חישלו אותו קצת, כי אפילו בארצית זה נראה רע מאוד בכל פעם שהמשחק היה קצת פיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 9:49 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

zurkin כתב:
הלוואי שאתבדה, אבל נראה לי שברגע שיתחילו לשמור את נמרוד לוי זרים בעמדה 3 (והוא יצטרך לשמור אותם) זה יראה הרבה הרבה פחות טוב. ראיתי אותו באקדמיה בעונה האחרונה שלו שם וניכר שהוא שחקן עם הרבה איכויות, חכם ובחור טוב, אבל נורא נורא רך. מקווה ששנתיים בלאומית חישלו אותו קצת, כי אפילו בארצית זה נראה רע מאוד בכל פעם שהמשחק היה קצת פיזי.

בסדר, הוא לא יקלע 16 נק' כל משחק, זה ברור..
לא הכרתי אותו לפני, והוא לא נראה לי כ"כ רך. קצת איטי בקבלת החלטות, אבל גם זה בר שיפור.
באקדמיה הוא שיחק 4? נראה לי הרבה יותר מתאים לעמדה 3, כמו ששיבק שם אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 10:09 pm 
Freshman

מסכים שהוא רך אבל מאמן טוב ידע להסתיר אותו. מה שהוא עשה היום זה בסה"כ להיות שחקן משלים טוב, בסגנון משחק של ראשון אם הוא יקלע את הקליעות הפנויות לשלוש באחוזים טובים הוא נכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 11:21 pm 
Sophomore

פייק פדרמן כתב:
מסכים שהוא רך אבל מאמן טוב ידע להסתיר אותו.

זה נכון אם היה מדובר בשחקן ששווה למאמן להשקיע בלהסתיר אותו. לא מדובר בשאראס או סופו פה, אם הוא יישאר כזה רך הוא יצטרך להיות ממש טוב כדי שלמישהו יהיה אכפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 9:01 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

לפי מה שראיתי עד עכשיו, שיבק ממש לא מנסה להסתיר אותו בהגנה.
להיפך, הוא שומר גם על גארדים, ונראה ששיבק דורש ממנו ללחוץ חזק על הכדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 12:45 pm 
Hall of Famer

לא רך ולא נעליים בתור אחד שעוקב מקרוב אחריי הליגה הלאומית נמרוד לוי יכול להיות שחקן לגיטימי בליגה הראשונה אם רק יקבל קרדיט בעונה שעברה הוא שיפר את כל האספקטים שלו והפך לחית ריבואנד שיפר גם את הקליעה מבחוץ ואת משחק ההגנה פור מגוון שאני צופה לו עתיד וורוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 12:45 pm 
Hall of Famer

לא רך ולא נעליים בתור אחד שעוקב מקרוב אחריי הליגה הלאומית נמרוד לוי יכול להיות שחקן לגיטימי בליגה הראשונה אם רק יקבל קרדיט בעונה שעברה הוא שיפר את כל האספקטים שלו והפך לחית ריבואנד שיפר גם את הקליעה מבחוץ ואת משחק ההגנה פור מגוון שאני צופה לו עתיד וורוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 12:58 pm 
Freshman

גלעד כתב:
לפי מה שראיתי עד עכשיו, שיבק ממש לא מנסה להסתיר אותו בהגנה.
להיפך, הוא שומר גם על גארדים, ונראה ששיבק דורש ממנו ללחוץ חזק על הכדור

אריק שיבק, אמר לפני יומיים, כי הוא ידע שנמרוד שחקן התקפה מאוד מוכשר אך הוא מופתע מאוד דווקא מן ההגנה,

אשר על כן, נראה שגם באספקט הזה, לוי עשה איזשהיא קפיצה ביכולת..

בהמשך לכך, הוסיף שיבק, כי : "על דברתו", נמרוד ישחק השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 1:28 pm 
Freshman

אז שיבק אמר. אם דוסון חוזר יהיה אפשר להזכיר לו את דברתו אחרי כל משחק שהוא לא ישחק, וזה אומר כמעט כל המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 2:21 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

ג'רוד אברם כתב:
אריק שיבק, אמר לפני יומיים, כי הוא ידע שנמרוד שחקן התקפה מאוד מוכשר אך הוא מופתע מאוד דווקא מן ההגנה,

מעניין, איפה אמר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 2:38 pm 
Freshman

גלעד כתב:
ג'רוד אברם כתב:

מעניין, איפה אמר את זה?

תוכנית הספורט אחה"צ של רשת ב', יום שלישי האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2016 12:02 pm 
Hall of Famer

בסוף לבלאט יש,נקע בקרסול והוא ינוח שבוע
היום ב1300 חיפה מארחת את קרייתגת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2016 1:02 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
בסוף לבלאט יש,נקע בקרסול והוא ינוח שבוע
היום ב1300 חיפה מארחת את קרייתגת

13:30

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2016 5:05 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אז קרית גת מנצחת את חיפה ברוממה 89-82, אחרי שחיפה כבר הובילה 35-18 בסוף הרבע הראשון.
ושוב, לא ברור למה - משחק סגור לקהל. חבל..
מושבע, יש לך פרטים מהמשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2016 5:11 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גלעד כתב:
אז קרית גת מנצחת את חיפה ברוממה 89-82, אחרי שחיפה כבר הובילה 35-18 בסוף הרבע הראשון.

אני לא הייתי אבל ממה ששמעתי, שוב חצי שני מחפיר של חיפה. שליטה מוחלטת בריבאונד של האורחים 46 : 24. בחיפה פרז וורקמן היו טובים, ברתלומאו בינוני וגרייבס, מיטשל, ראוונל, אנדרסון שמחון, בלייזר, חלשים. פרז 15 (מינוס 10 כשהוא על המגרש), וורקמן 14, ברתלומאו 11, שמחון 10, ראוונל 10 3 ריב', בלייזר 9 גרייבס 5 (מינוס 18 כשהוא על המגרש),אנדרסון 3, מיטשל 3, קופרברג 2. למרות שכל הגבוהים של חיפה שיחקו אף אחד לא לקח יותר מ- 3 ריב'.

לגת :טיילור 18,שולמן 16, סולומון 10 9 ריב', מרקו 10 8 ריב', רוזנברג 6, סינגלטון 5 (+ 19 כשהוא על המגרש. לא שיחק במחצית הראשונה לא חש בטוב) קוקיה 5 7 ריב' מאיור שיחק 7 דק' ולא קלעסגל שיחק 1.5 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 2:43 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

טל כתב:
גלעד כתב:

אני לא הייתי אבל ממה ששמעתי, שוב חצי שני מחפיר של חיפה. שליטה מוחלטת בריבאונד של האורחים 46 : 24. בחיפה פרז וורקמן היו טובים, ברתלומאו בינוני וגרייבס, מיטשל, ראוונל, אנדרסון שמחון, בלייזר, חלשים. פרז 15 (מינוס 10 כשהוא על המגרש), וורקמן 14, ברתלומאו 11, שמחון 10, ראוונל 10 3 ריב', בלייזר 9 גרייבס 5 (מינוס 18 כשהוא על המגרש),אנדרסון 3, מיטשל 3, קופרברג 2. למרות שכל הגבוהים של חיפה שיחקו אף אחד לא לקח יותר מ- 3 ריב'.

לגת :טיילור 18,שולמן 16, סולומון 10 9 ריב', מרקו 10 8 ריב', רוזנברג 6, סינגלטון 5 (+ 19 כשהוא על המגרש. לא שיחק במחצית הראשונה לא חש בטוב) קוקיה 5 7 ריב' מאיור שיחק 7 דק' ולא קלעסגל שיחק 1.5 דק'.

הייתי במשחק... דווקא הובלנו 17 ברבע הראשון אבל קצת נרדמו., בניגוד לאחרים לא מתרגש אם ניצחנו או הפסדנו במשחק כזה.. זה לא משחק בהילוך חמישי לאף קבוצה, המאמן עוד לא מספיק מכיר את השחקנים, השחקנים עוד לא מכירים מספיק את הקבוצה, אין היררכיה ברורה וחלוקת הדקות יותר מדי מאוזנת. לגבי מה שטל אמר רק אוסיף שלדעתי לג'ון דיברתולומיאו הייתי נותן ציון טוב ולא בינוני, וורקמן מסתמן כהפתעה... השחקן התשיעי ברוטציה על הנייר קיבל כ20 דקות וגם היה מהסקוררים המובילים של הקבוצה ולא בפעם הראשונה. לגבי טוני מיטשל אני נותן לו הנחה היות שנחת רק ברביעי בערב בארץ וכבר ביום שישי משחק ראשון... רואים שיש לו נתונים טובים, אתלט גדול אבל לא ממש הבין איפה הוא נמצא על המגרש. קארבל אנדרסון לעומת זאת בלט לגמרי לרעה ולא בפעם הראשונה... אנמי מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 8:43 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

juror13 כתב:
טל כתב:
גלעד כתב:

הייתי במשחק... דווקא הובלנו 17 ברבע הראשון אבל קצת נרדמו., בניגוד לאחרים לא מתרגש אם ניצחנו או הפסדנו במשחק כזה.. זה לא משחק בהילוך חמישי לאף קבוצה, המאמן עוד לא מספיק מכיר את השחקנים, השחקנים עוד לא מכירים מספיק את הקבוצה, אין היררכיה ברורה וחלוקת הדקות יותר מדי מאוזנת. לגבי מה שטל אמר רק אוסיף שלדעתי לג'ון דיברתולומיאו הייתי נותן ציון טוב ולא בינוני, וורקמן מסתמן כהפתעה... השחקן התשיעי ברוטציה על הנייר קיבל כ20 דקות וגם היה מהסקוררים המובילים של הקבוצה ולא בפעם הראשונה. לגבי טוני מיטשל אני נותן לו הנחה היות שנחת רק ברביעי בערב בארץ וכבר ביום שישי משחק ראשון... רואים שיש לו נתונים טובים, אתלט גדול אבל לא ממש הבין איפה הוא נמצא על המגרש. קארבל אנדרסון לעומת זאת בלט לגמרי לרעה ולא בפעם הראשונה... אנמי מאוד

נכון שמשחקי אימון לא מלמדים הרבה אבל זה כבר משחק שלישי מתוך שלוש ש"קצת נרדמו" כדברי עומר במחצית השניה. עומר פשוט תמיד אופטימי ומסנגר, אבל הקצת נרדמו הזה שווה אתמול 23 הפרש במחצית השניה, משהו דומה גם נגד נהריה בטורניר אלון במחצית השניה וגם נגד הפועל ת"א קיבלנו בראש במחצית השניה. וורקמן איננו התשיעי ברוטציה, המאמן מחזיק ממנו יותר מאשר מבלייזר וגם שמחון הוא לא כזה מי יודע מה אתגר גדול. הזרים בנתיים מאד לא מרשימים מלבד פרז ששיחק רק משחק אחד אז מוקדם לשפוט. אנדרסון כבר מושא לדיבורי החלפה (הביאו לעמדה שלו את המקסיקני שזורק המון) וגם אבן הגבוה מאד לא מרשים בנתיים. מיטשל אכן בקושי נחת ומוקדם לשפוט. גרייבס בנתיים דומה לגרייבס של מחצית העונה הראשונה אשתקד ולא המחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 8:55 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אתה אומר משחק שלישי שקצת נרדמו אבל במשחק הראשון היינו חלשים מאוד כל ה40 דקות אז אני לא משווה .
לגבי וורקמן, בקבוצות הקודמות שלו הוא לא שיחק כ"כ הרבה , לכן ציפיתי שגם אצלנו ישחק מעט, בפועל קורה הפוך, נכון להיום הוא אחד השחקנים המרכזיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 10:35 pm 
Freshman

ראשון מפרקת גם את נהריה במשחק אימון הערב. 84-69 עם רשימת קלעים מאד מאוזנת. לזכותה של נהריה היא הייתה חסרה את בראון והזר החדש שלא הגיע עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עודד ל ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: