סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 4:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 18, 2016 9:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חולון מנצחת את הרצליה בשיניים 73:76 לאחר שלשת ניצחון של קאליף וויאט (16 נקודות) ממש עם הבאזר.

המצטיין בחולון היה כמובן פול דלייני עם 19 נקודות שכל מהלך שלו פשוט קלאסה.

משעור היה מעולה בהרצליה עם 24 נקודות, אדריאן נחמד מאוד אבל חצי מהמשחק רב עם צוברביץ. בכל מקרה שחקן טוב אבל ממש לא מעל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 18, 2016 10:37 pm 
Junior

הייתי במשחק. בדיוק מה שלאומית אמר. אדריאן לא נראה מעל הליגה. טוריאן גריין (כתוב לו גריין על החולצה) הוא שחקן מעצבן וטיפש שנראה כמו פרימדונה מזיקה. ישבתי קרוב לספסל של הרצליה ונראו הרבה פרצופים זועמים וגם הרבה גלגולי עיניים וגיחוכים מהחברים שלו לקבוצה על הפעולות שלו, בעיקר בהצקפה המכרעת ב 73-73 שבה הוא כידרר 24 שניות וזרק כמעט מהחצי, ואז ירד לספסל מיילל.

משחק אימון והרוטציה של הרצליה כללה רק 8 שחקנים. מספיק זה לא.

לגבי האחרים: דניס, מעיין ורובין ממשיכים מאיפה שעצרו בשנה הקודמת. משעור נראה כמוכן לפוזיציית הישראלי המוביל. קאנסביץ׳ אולי עוד יראה דברים אבל צריך לשחק בשבילו והוא מתקשה ליצור משהו לבד. ג׳קו נראה כמו שינמוך לסמואלס.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 12:06 pm 
Junior

לאומית מה יש לך לספר על אטקינס שהפציץ נקודה שלמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 12:08 pm 
Freshman

אמרתי על טוריאן גרין ואני חוזר ואומר שהשם שלו נשמע (הרבה) יותר מעניין ממה שהוא נותן בפועל. בינוני במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 12:09 pm 
Freshman

הרצליה איכזבה אותי מאוד. בעיקר ג'ף אדריאן שנראה מעבר לשיא וטוריאן גרין שפשוט פרווה.
הייתי בטוח שהשניים האלו יככבו העונה ואחרי משחק האימון, אני לא אופתע אם אחד מהם ייחתך מסיבות כאלו או אחרות.

באשר אלינו, ראינו משחק שמשקף את אופי בקבוצה.
המון שלשות, הגנה טובה לפרקים די גדולים של המשחק וכמובן ריבאונד מזעזע.

אטקינס מקבל המון ביקורת מהקהל אבל אני חושב שצריך לתת לו זמן. הוא הציג מגוון סביר של תנועות התקפיות וכמה כדורים פשוט לא נכנסו.
צריך גם לזכור שהוא שחקן בתקציב נמוך. אני אישית די בטוח שהוא יחזיר את ההשקעה.

למרות שירדו עליו כאן חזק בפורום רועי הובר נראה שחקן נחמד מאוד. שומר לא רע, מוסר טוב ובתזמונים נכונים וקלעי סביר.

דילייני ? ללא ספק מעל כולם. גם ברמת האתלטיות. תענוג שיש לנו כזה שחקן בקבוצה.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 1:33 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייסון כתב:
הרצליה איכזבה אותי מאוד. בעיקר ג'ף אדריאן שנראה מעבר לשיא וטוריאן גרין שפשוט פרווה.
הייתי בטוח שהשניים האלו יככבו העונה ואחרי משחק האימון, אני לא אופתע אם אחד מהם ייחתך מסיבות כאלו או אחרות.

באשר אלינו, ראינו משחק שמשקף את אופי בקבוצה.
המון שלשות, הגנה טובה לפרקים די גדולים של המשחק וכמובן ריבאונד מזעזע.

אטקינס מקבל המון ביקורת מהקהל אבל אני חושב שצריך לתת לו זמן. הוא הציג מגוון סביר של תנועות התקפיות וכמה כדורים פשוט לא נכנסו.
צריך גם לזכור שהוא שחקן בתקציב נמוך. אני אישית די בטוח שהוא יחזיר את ההשקעה.

למרות שירדו עליו כאן חזק בפורום רועי הובר נראה שחקן נחמד מאוד. שומר לא רע, מוסר טוב ובתזמונים נכונים וקלעי סביר.

דילייני ? ללא ספק מעל כולם. גם ברמת האתלטיות. תענוג שיש לנו כזה שחקן בקבוצה.

מה עם בל ? שמעתי שהוא מועמד להחלפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 1:35 pm 
Freshman

אני לא חושב שמישהו כרגע מועמד רציני להחלפה. דיבורים תמיד יש.

בל שחקן אפור מטבעו. אם ציפו לקבל משהו אחר אז לא ברור איך הוא הגיע.
הוא יודע להפציץ יפה מאוד מבחוץ ויש לו שחרור מהיר מאוד של הכדור. סטופר הגנתי.
נראה. צריך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 3:54 pm 
Junior

דייסון, אין מצב שיחליפו את אדריאן. הוא היה השחקן השני הכי טוב אתמול בהרצליה, וגם נראה כאילו לא בא לו במיוחד על המשחק הזה. למרות שכאמור, באמת לא נראה מעל הליגה.

גם אני ראיתי אתמול דברים נחמדים מהובר. עדיין אני לא מושכנע שהוא יפרוץ את תקרת הברנדוויין/סקוורר, למרות שאני יותר מאלו שכן מאמינים בו (אבל ירד להם באליפות הגילאים).

מה שצריך לעודד וגם לעורר חשש אצל אוהדי חולון הוא שהקבוצה שלהם נראית מאוד אינטיליגנטית. דבר הגיוני בהתחשב בגיל הממוצע וניסיון הליגה בעיקר בקו האחורי. לעודד כי זה אחלה ויופי וזה כנראה יבטיח כניסה לפלייאוף. לעורר חשש כי גם במשחק שהקבוצה הייתה כבר מאוד מחוברת ביחס לשלב בעונה היא בקושי גירדה נצחון נגד הרצליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 4:16 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
דייסון, אין מצב שיחליפו את אדריאן. הוא היה השחקן השני הכי טוב אתמול בהרצליה, וגם נראה כאילו לא בא לו במיוחד על המשחק הזה. למרות שכאמור, באמת לא נראה מעל הליגה.

גם אני ראיתי אתמול דברים נחמדים מהובר. עדיין אני לא מושכנע שהוא יפרוץ את תקרת הברנדוויין/סקוורר, למרות שאני יותר מאלו שכן מאמינים בו (אבל ירד להם באליפות הגילאים).

מה שצריך לעודד וגם לעורר חשש אצל אוהדי חולון הוא שהקבוצה שלהם נראית מאוד אינטיליגנטית. דבר הגיוני בהתחשב בגיל הממוצע וניסיון הליגה בעיקר בקו האחורי. לעודד כי זה אחלה ויופי וזה כנראה יבטיח כניסה לפלייאוף. לעורר חשש כי גם במשחק שהקבוצה הייתה כבר מאוד מחוברת ביחס לשלב בעונה היא בקושי גירדה נצחון נגד הרצליה.

אדריאן גם אתמול בחצי כח (לפחות בחצי הראשון) נראה רמה מעל המשחק, זה אחד.

שתיים, אם הובר (ואני בספק רב אם הוא מסוגל) לא יתחיל לפתח חדירה חזקה וחתולית לסל (בלי עזרה מחסימה וכיו"ב) וכן שחרור זריקה מהיר (ולא הכי ארוך מאז דרור חג'ג' ), אין לו סיכוי להיות גם ברנדווין, חבל לכל הנוגעים בדבר, אבל זו האמת.

דילייני באמת תענוג, גם בל לדעתי יצליח כאן.. אטקינס - ספק רב,

לגבי הרצליה, לדעתי טוריאן גרין לא יריח בארץ הקודש את ריחם הטוב של האתרוג וההדס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 4:30 pm 
Freshman

בגיל של הובר גם ברנדווין לא היה קרוב לברנדווין ואפילו לא להובר. הייתי נזהר בקביעות לכאן או לכאן בשלבים מוקדמים של העונה, בטח לגביי שחקנים צעירים או שחקנים חדשים בליגה. גם על תמיר בלאט אמרו שהוא לא יכול להיות שחקן ליגת העל ובינתיים לגילו הצעיר נותן תרומה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 4:56 pm 
Junior

ג'רוד אברם כתב:
הרסי הוקינס כתב:

אדריאן גם אתמול בחצי כח (לפחות בחצי הראשון) נראה רמה מעל המשחק, זה אחד.

שתיים, אם הובר (ואני בספק רב אם הוא מסוגל) לא יתחיל לפתח חדירה חזקה וחתולית לסל (בלי עזרה מחסימה וכיו"ב) וכן שחרור זריקה מהיר (ולא הכי ארוך מאז דרור חג'ג' ), אין לו סיכוי להיות גם ברנדווין, חבל לכל הנוגעים בדבר, אבל זו האמת.

דילייני באמת תענוג, גם בל לדעתי יצליח כאן.. אטקינס - ספק רב,

לגבי הרצליה, לדעתי טוריאן גרין לא יריח בארץ הקודש את ריחם הטוב של האתרוג וההדס..

לא הייתי אומר שאדריאן היה רמה מעל המשחק. הוא היה בסדק בחצי הראשון אבל לא עשה שום דבר מדהים או מיוחד.

לגבי גריין, הלוואי שיפתרו ממנו, אבל מהניסיון שלי עם הרצליה הם דווקא לא מחליפים טמבלים כאלו עונות שלמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 5:06 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

היום בשש מכבי חיפה מארחת את מכבי אשדוד בתקווה לעשות ניצחון ראשון בהכנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 5:34 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

juror13 כתב:
היום בשש מכבי חיפה מארחת את מכבי אשדוד בתקווה לעשות ניצחון ראשון בהכנה

פתוח לקהל? או שוב סגור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 6:26 pm 
Junior

פייק פדרמן כתב:
בגיל של הובר גם ברנדווין לא היה קרוב לברנדווין ואפילו לא להובר. הייתי נזהר בקביעות לכאן או לכאן בשלבים מוקדמים של העונה, בטח לגביי שחקנים צעירים או שחקנים חדשים בליגה. גם על תמיר בלאט אמרו שהוא לא יכול להיות שחקן ליגת העל ובינתיים לגילו הצעיר נותן תרומה נהדרת.

ברור שאף פעם אין לדעת, אבל לרוב אפשר לראות מה האפסייד של השחקן ואיפה התקרה שלו.
במקרה של רועי הובר הנתונים הפיזיים שלו מגבילים אותו מאוד מאוד. זה לא רק הגובה אלא גם הפריים הדקיק שלו (בניגוד לסוסים כמו סקוורר, דרור חג'ג' או רותם ארליך נניח).
לדעתי הבסט קייס סנריו שלו זה הפרוטוטייפ של ברנדוויין ובית יוסף, אבל למען האמת עד שהוא לא ילמד להוביל כדור כמו בן אדם גם זה די רחוק ממנו.

לגבי תמיר בלאט, הייתי מציע לצנן קצת את ההתלהבות (ואת זה אני אומר בתור אוהד הפועל).
רוב אנשי הכדורסל מתלהבים ממנו מתוך הנחה שאם ככה הוא משחק בגיל 19, אז בגיל 25 הוא הולך להוביל את הנבחרת. אני בספק אם זה יהיה המצב.
העניין הוא שרוב השחקנים המוכשרים בגילאים צעירים לא נותנים אימפקט כי אין להם את הבנת המשחק או הבגרות לדעת לנצל את הכישרון הגולמי שלהם. מהבחינה הזאת תמיר בלאט הוא תופעת טבע בגילו ואני בספק עד כמה הוא יכול להתקדם באספקטים האלה.
אין לי ספק שהוא עוד ישתפר, אבל מה שבעיקר מגביל אותו כרגע אלה הנתונים הפיזיים שלו וזה תמיד ימשיך להגביל אותו.
מי שחושב שהוא הולך להיות שחקן יורוליג או הרכז הפותח של הנבחרת בעיני הולך להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 8:18 pm 
Freshman

רק אגיד שלגבי אדריאן, רמזתי שאם ייחתך אולי זה לא יהיה בגלל היכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 8:27 pm 
Junior

חיפה מנצחת 65:78. טוני מיטשל עם 16 נקודות המצטיין

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 9:07 pm 
Junior

דייסון כתב:
רק אגיד שלגבי אדריאן, רמזתי שאם ייחתך אולי זה לא יהיה בגלל היכולת.

אני מהמר על המחזור השמיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2016 9:10 pm 
Junior

לגבי חולון, שחקנים שהוזכרו כאן.

הפרויקט - הוא ממש לא רכז, יכולת הובלת הכדור שלו נמוכה ביותר וקבלת ההחלטות מזעזעת. הוא גם נמוך מאוד. במובן זה הניסיון להשתמש בו כמו בטישמן ששיחק ליד דלייני בקרית גת נדון לכישלון. הדבר היחיד שהוא עושה עד כה זה לדפוק זריקה שתיים למשחק מבחוץ שהוא חופשי לחלוטין שמטבע הדברים ההגנות לא מתמקדות בו. בהגנה הוא נזק.
בקיצור, מול קבוצות מסוימות בהרכבים מסוימים בדקות מסוימות אבל לא מעבר לזה. יש לו עוד הרבה להגיע לברנדווין וגם לסקוורר.

ג'יימס בל - נגד אילת הוא הראה שיש לו חדירה סולידית לסל, נגד הרצליה שם 2 שלשות. הוא שומר טוב, ריבאונדר, יכול לשמור מספרי 4. הבעיה אצלו היא פסיביות יתר ואני מקווה שישלחו אותו לקורס "מבוא לשכונתיות" בהנחיית קאליף וויאט. כרגע יש לו 8 נקודות למשחק, אנחנו נצטרך 15-16 כלומר שיקח עוד 6-7 זריקות למשחק. אם לא יספק את זה להערכתי יוחלף בהמשך.

אטקינס - שחקן של שיטה ובנוסף הוא גם חצי רוקי. צריך לתת לו זמן. לדעתי שמיר משחק איתו יותר מדי למטה וזה מוריד לו את הביטחון. הוא לא אמור לקבל את הכדור לפוסט בעמדה 5.
מה שכן, השם דיימון סימפסון כבר התחיל להיות מזומזם. אטקינס להערכתי יפתח את העונה אך אם ימשיך לתת תפוקה נמוכה והקבוצה תפסיד הוא יהיה השעיר לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2016 12:27 am 
Sophomore

שחקן של שיטה... חצי רוקי... השאלה היחידה היא האם הוא ייחתך באוקטובר או בנובמבר, וזה היה ברור מהשנייה שהוא חתם.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2016 12:37 am 
Junior

היה ברור לגאונים כמוך, לא לדן שמיר.
אגב הוא לא נחתך. ייחתך? נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2016 8:17 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Red Sumo1 כתב:
חיפה מנצחת 65:78. טוני מיטשל עם 16 נקודות המצטיין

וורקמן מסתמן כשחקן משמעותי שהולך לפרוץ השנה ולא רק לפי המשחק אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2016 9:06 am 
Junior

ממש משמח לשמוע. מאז שראיתי אותו בגליל לפני ארבע שנים חשבתי שהוא יכול להצליח בליגת העל. טוב שיש מאמן שנותן בו אמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2016 1:19 pm 
Hall of Famer

הגארד אנדרסון שוחרר מחיפה
היום גליל נגד נהריה וקריית גת מול אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2016 9:11 pm 
Junior

58:77 להפועל ירושלים במשחק אימון נגד חולון.

קלעו להפועל: ג'רום דייסון 24 נקודות, אמארה סטודמאייר וקרטיס ג'רלס 15 כל אחד, ליאור אליהו, שון ג'ונס ואייזק רוזפלט 4 כ"א, רפי מנקו 3, יותם הלפרין, בר טימור וטראוויס פטרסון 2 כל אחד.

קלעו לחולון: אלכס צ'וברביץ' 15 נקודות, קאליף ווייאט ושמעון הרוש 13 כל אחד, טוני יאנגר 5, פול דילייני וג'יימס בל 3 כל אחד ודריון אטקינס תרם 2 נקודות משלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 21, 2016 5:07 am 
Sophomore

קטנות מהפועל - חולוניה:
1. אני יודע שדריון אטקינס הגיע בשביל הצד ההגנתי, אבל ההתקפה של חולון בדקות שלו על המגרש ממש נראית 4 על 5. האיש משוטט ולא נראה חלק, בינתיים.

2. לא יודע אם זו רק הירידה ברמת האגרסיביות, בכל זאת פעם ראשונה מול קבוצה ישראלית, אבל אמארה נראה הרבה הרבה יותר טוב מאשר באיטליה. רץ הרבה יותר מהר את המגרש, נע יותר טוב בלי הכדור, קולע ג'אמפרים ולא מפסיד אף קרב בריבאונד. מה שכן, הוא מחלק עבירות מאוד זולות וצריך ללמוד להיזהר מזה.

3. אם כבר אמארה, מדהים לראות את ההתנהלות שלו בתוך הקבוצה. באמת. אני יודע ששבעתם כבר מראיונות וכתבות יח"צ על זה, אבל אלה לא אמירות ריקות - האיש באמת מתנהג כמו שילוב בין מנטור וצ'ירלידר. מעודד שחקנים שביצעו פעולות לא טובות, תומך ומעודד גם בדקות על הספסל, לא מובן מאליו בכלל לשחקן בסדר גודל הזה להתנהל ככה.

4. כוח האש של דייסון וג'רלס מבחוץ [7/11 ל-3 ביחד], עם כל החסרונות שלו [ג'רלס נוטה לכדררת יתר באיזורים הכי גרועים של הפרקט], זה דבר שלא היה בהפועל ירושלים אף פעם. הדקות הטובות שלהם במחצית השנייה היו מפחידות לצפייה אם אתה אוהד של היריבה, פשוט לא היה מה לעשות. כוח ההרס העצמי שלהם בהתאם, אבל דאמ.

5. הישראלים של הפועל לא בעניינים. זה אפילו לא כושר משחק רע, זה חוסר יכולת להיכנס לסיסטם ההתקפי. הלפרין וטימור יכולים לשחק 10 דקות ברצף בלי לראות כדור אחד בהתקפה [הלפרין קצת יותר בעסק אבל תבינו לבד], דווקא דרך אליהו ומנקו כדורים עוברים אבל זה רחוק מלהספיק. מקווה ומאמין שזה יתקדם עם העונה, אחרת זו בעיה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan ו 92 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: