Avishai כתב:
קטנות מהפועל - חולוניה:
1. אני יודע שדריון אטקינס הגיע בשביל הצד ההגנתי, אבל ההתקפה של חולון בדקות שלו על המגרש ממש נראית 4 על 5. האיש משוטט ולא נראה חלק, בינתיים.
2. לא יודע אם זו רק הירידה ברמת האגרסיביות, בכל זאת פעם ראשונה מול קבוצה ישראלית, אבל אמארה נראה הרבה הרבה יותר טוב מאשר באיטליה. רץ הרבה יותר מהר את המגרש, נע יותר טוב בלי הכדור, קולע ג'אמפרים ולא מפסיד אף קרב בריבאונד. מה שכן, הוא מחלק עבירות מאוד זולות וצריך ללמוד להיזהר מזה.
3. אם כבר אמארה, מדהים לראות את ההתנהלות שלו בתוך הקבוצה. באמת. אני יודע ששבעתם כבר מראיונות וכתבות יח"צ על זה, אבל אלה לא אמירות ריקות - האיש באמת מתנהג כמו שילוב בין מנטור וצ'ירלידר. מעודד שחקנים שביצעו פעולות לא טובות, תומך ומעודד גם בדקות על הספסל, לא מובן מאליו בכלל לשחקן בסדר גודל הזה להתנהל ככה.
4. כוח האש של דייסון וג'רלס מבחוץ [7/11 ל-3 ביחד], עם כל החסרונות שלו [ג'רלס נוטה לכדררת יתר באיזורים הכי גרועים של הפרקט], זה דבר שלא היה בהפועל ירושלים אף פעם. הדקות הטובות שלהם במחצית השנייה היו מפחידות לצפייה אם אתה אוהד של היריבה, פשוט לא היה מה לעשות. כוח ההרס העצמי שלהם בהתאם, אבל דאמ.
5. הישראלים של הפועל לא בעניינים. זה אפילו לא כושר משחק רע, זה חוסר יכולת להיכנס לסיסטם ההתקפי. הלפרין וטימור יכולים לשחק 10 דקות ברצף בלי לראות כדור אחד בהתקפה [הלפרין קצת יותר בעסק אבל תבינו לבד], דווקא דרך אליהו ומנקו כדורים עוברים אבל זה רחוק מלהספיק. מקווה ומאמין שזה יתקדם עם העונה, אחרת זו בעיה רצינית.
בר טימור בברוך רציני העונה, אין לו אף תכונה שהפינג'ן מחבב בגארדים שלו, פרט לחדירה לא רעה, אם הוא רוצה לשחק הוא יצטרך או להפוך לחודר בלתי עציר, או לזרוק 5 פעמים במשחק לשלוש באחוזים טובים, ובמעט דקות לפחות בהתחלה. את ניהול המשחק שלו הפינג'ן אוהב להפקיד בידיים של הפורוורדים שלו, אז ככה שגם שיפור ביכולות הריכוז לא יתן הרבה לטימור.
לגבי אמרה, עושה רושם שהגישה נכונה, כן. אבל אני קצת מודאג מאם יצליח לבצע התאמות. מה שכן, וזה משהו שחששתי ממני וכרגע זה לא נראה ככה, הוא מראה יכולת לייצר המון אימפקט חיובי במספר דקות מצומצם, מה שיכול להיות אדיר עבור הפועל שתוכל ככה לגמור משחקים מהר ולתת לו ולהלפרין ואליהו הרבה יותר מנוחה.
מנקו. אם אי פעם יצא ממנו שחקן, זו העונה שבה זה יקרה. הוא יקבל דקות כי הסגל בנוי ככה, הוא יקבל דקות כי על הנייר הוא פורוורד קלאסי של פיאנג'יאני, והוא יצטרך להוכיח מה שלא עשה אף פעם בקריירה, שהתכונות על הנייר מתרגמות לפרקט.