סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 719 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בהצלחה למנחשים. אני אומר מה ראיתי, אם מישהו חושב שגאודלוק ישפר את הסגירה לריבאונד או ההגנה אחד על אחד או ההגנה על קשת השלוש - בהצלחה. מי שעוצם עיניים ואומר שהכל פצועים והרכבים שונים - יבושם לו. ובחוק הישראלי, מי שעדיין חושב שהישראלים של מכבי טובים בפער ענק מול הליגה - יבושם לו גם כן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נתעכב רגע על "פצוע מאוד". כרוניקת הפציעות במכבי בעידן רגב לא מעלה שום סימני שאלה שם למעלה? רק תחילת העונה ושחקנים פשוט מתפרקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:33 pm 
Sophomore

אז אין שני שחקני מפתח פצועים כמעט בכל משחק?
אתה חושב שדארושאפקה הייתה נראית בדיוק אותו הדבר בלי מורמן ו-ואנמייקר?
לא כי פשוט נשמע שלמכבי יש סגל כמו של צסקא מדבריך שיש שלושה מחליפים איכותיים בכל עמדה. תזכיר לי עם מי מכבי שיחקה מול בלאט? מקל צירבס וראד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:34 pm 
Junior

אני לא יודע אם אני בדרגת הפסימיות של ראי אבל אני גם רואה שחורות.
מכבי לא נראים טוב ברוב המשחק, משהו מבולגן כזה ונראה שלא ברור מי עושה מה ומתי.
לשם השוואה ניקח את הקבוצה שממול עם מאמן חדש וסגל חדש ואותה כמות משחקי הכנה פחות או יותר והיא נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

אולי זה פציעות וכדו׳ אבל זה לא שיש בעיית קליעה.
גם הרעיון הגאוני הזה לייבש את אלכנסנדר 3 רבעיםמואז לתת לו לעלות שיסיים את כל ההתקפות נשגב מבינתי.

בקיצור, אני חושב שאחד ההימורים הגדולים שמכבי לקחה היה ארז אדלשטיין ולעת עתה זה נראה כישלון רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:34 pm 
Sophomore

-adi- כתב:
נתעכב רגע על "פצוע מאוד". כרוניקת הפציעות במכבי בעידן רגב לא מעלה שום סימני שאלה שם למעלה? רק תחילת העונה ושחקנים פשוט מתפרקים.

בעניין הזה בעני אין עוררין, בעידן קובלסקי מכבי העבירה עונות שלמות בלי שריטה. בימי פאנן זה בדיחה מרושלת של פציעות תקלות וירוסים ועוד רעין בישין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:36 pm 
Hall of Famer

על מתיחות וקרעים סתם תוך כדי תנועה אני מבין. ווימס חטף היום מכה, לנדסברג קיבל בומבה לעין בגביע ווינר ומילר קרע רצועות במשחק שכונתי עוד לפני שהתאמן עם הקבוצה לדעתי. לא חושב שאפשר להאשים את רגב פנאן, למרות שבעונות קודמות בהחלט היו פציעות שעוררו סימני שאלה של עומס (לנדסברג וסמית)
אני לא זוכר איך גאודלוק נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:37 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
אני לא יודע אם אני בדרגת הפסימיות של ראי אבל אני גם רואה שחורות.
מכבי לא נראים טוב ברוב המשחק, משהו מבולגן כזה ונראה שלא ברור מי עושה מה ומתי.
לשם השוואה ניקח את הקבוצה שממול עם מאמן חדש וסגל חדש ואותה כמות משחקי הכנה פחות או יותר והיא נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

אולי זה פציעות וכדו׳ אבל זה לא שיש בעיית קליעה.
גם הרעיון הגאוני הזה לייבש את אלכנסנדר 3 רבעיםמואז לתת לו לעלות שיסיים את כל ההתקפות נשגב מבינתי.

בקיצור, אני חושב שאחד ההימורים הגדולים שמכבי לקחה היה ארז אדלשטיין ולעת עתה זה נראה כישלון רציני.

ואני חושב שכל עוד לא יכל לשחק בסגל מלא, לא היה לו סיכוי מול צסקא, דארשופקה. מול פאנא' וברצלונה זה נראה טוב יותר.
לא הכל גמור. מלחתחילה היה ברור שלמכבי יש בעיה בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:40 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
על מתיחות וקרעים סתם תוך כדי תנועה אני מבין. ווימס חטף היום מכה, לנדסברג קיבל בומבה לעין בגביע ווינר ומילר קרע רצועות במשחק שכונתי עוד לפני שהתאמן עם הקבוצה לדעתי. לא חושב שאפשר להאשים את רגב פנאן, למרות שבעונות קודמות בהחלט היו פציעות שעוררו סימני שאלה של עומס (לנדסברג וסמית)

ווימס מכה? נאמר מתיחה שוב.
גאודלוק מתיחה גם כן. (קרע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:40 pm 
Hall of Famer

guyancho כתב:
לא כי פשוט נשמע שלמכבי יש סגל כמו של צסקא מדבריך שיש שלושה מחליפים איכותיים בכל עמדה. תזכיר לי עם מי מכבי שיחקה מול בלאט? מקל צירבס וראד?

זו בדיוק הסיבה למה אני אומר שהפציעות מסדרות לאדלשטיין job security... בגלל אנשים שעוצמים עיניים כמוך.
אתה באמת חושב שעם גאודלוק ועם ווימס הייתה משתפרת הסגירה לריבאונד? ההגנה על קשת השלוש? הירידה להגנה מול פאסט ברייק? ההגנה אחד על אחד (שדרך אגב, ווימס מתגלה בה כחור רציני ככל שההכנה מתקדמת)? משחק ההתקפה חסר התרגילים שכולו פיקנרולים או חדירה והוצאה?
אולי הייתה משתפרת רמת הביצוע האישית בהתקפה, אבל הבעיות שהקבוצה הפגינה לאורך כל ההכנה היו ברורות, ויותר מזה, היו קבועות. בכל הרכב.
אז תרגיש חופשי לעצום עיניים ולחשוב שזה רק הפצועים.

ובליגה, גם אתה חושב שאוחיון מקל לנדסברג ופניני יוצרים למכבי פער עצום?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אוקטובר 04, 2016 11:43 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:41 pm 
Sophomore

guyancho כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ווימס מכה? נאמר מתיחה שוב.
גאודלוק מתיחה גם כן. (קרע)

גם איתי שגב בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:43 pm 
Sophomore

שני הסנט שלי משני המשחקים האחרונים, שהם גם היחידים שראיתי,
למכבי יש בעיה רצינית בהגנה. ראד שומר בינוני מינוס. ווימס לא יכול לשמור גארדים. מקל זה בדיחה. בכלל, כל החילופים הזולים האלה פשוט עלבון למקצוע. קשה לי להאמין שארזשטיין ורמי הדר מורים לשחקנים לעשות את זה. החילופים מגיעים בעיקר מאוחיון, מקל וסילבן שפשוט הבריזו מהשיעור "מעבר חסימות"

עם כל הירידות על אלכסנדר, הוא יכול להיות אחלה אינסטנט אופנס מהספסל. לא כל שחקן צריך או יכול להיות הצאצא של סבוניס ובירד. אפשר לנצל את החוזקות של אלכסנדר, על אף כל הטיפשות שלו.
בנקודה אחת אני מסכים עם ראי, גאודלוק לא ישפר את ההגנה והריבאונד. ווימס יכול לשמור טוב מספרי שלוש, אבל גם הוא לא זה שישנה את המצב מקצה לקצה.

נקודה אחרונה, דווין סימת נראה כמו מי שהתגבר על הפציעה. יש ירידה מורגשת באתלטיות אבל נראה שעוד יש לו מה לתרום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:51 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
guyancho כתב:

זו בדיוק הסיבה למה אני אומר שהפציעות מסדרות לאדלשטיין job security... בגלל אנשים שעוצמים עיניים כמוך.
אתה באמת חושב שעם גאודלוק ועם ווימס הייתה משתפרת הסגירה לריבאונד? ההגנה על קשת השלוש? הירידה להגנה מול פאסט ברייק? ההגנה אחד על אחד (שדרך אגב, ווימס מתגלה בה כחור רציני ככל שההכנה מתקדמת)? משחק ההתקפה חסר התרגילים שכולו פיקנרולים או חדירה והוצאה?
אולי הייתה משתפרת רמת הביצוע האישית בהתקפה, אבל הבעיות שהקבוצה הפגינה לאורך כל ההכנה היו ברורות, ויותר מזה, היו קבועות. בכל הרכב.

אולי ההגנה לא תשתפר פלאים אבל זה ברור שעם ווימס וגאודלוק בכושר מלא מדובר בקבוצה אחרת ממה שראינו עד כה, לפחות בחלק ההתקפי. עם זאת, גם בהרכב הזה הבעיות בעמדות 1 ו-5 לא ייפתרו.

בליגה החוק הרוסי מסרס משמעותית את מכבי. אבל נדמה ששאלת האליפות כבר פחות מרגשת את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:55 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
יש ווינר על כמה חודשים הוא ייעדר?

ארז אדלשטיין קיבל עוד קצת job security.

אתה מתכוון שההימור שלך שאדלשטיין יפוטר מהר קיבל קצת סקיוריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 04, 2016 11:58 pm 
Hall of Famer

אפרופו פציעות והיום, קבלו נתון די מדהים: פארקר שיחק במכבי 5 עונות. בתקופה הזו הקבוצה שיחקה 90 משחקים בזירה האירופית. פארקר שיחק ב...כולם. אפס פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 12:03 am 
Hall of Famer

zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
יש ווינר על כמה חודשים הוא ייעדר?

ארז אדלשטיין קיבל עוד קצת job security.

אתה מתכוון שההימור שלך שאדלשטיין יפוטר מהר קיבל קצת סקיוריטי.

לא, אני חושב שהפציעות יתנו לו יותר חבל. אני עדיין חושב שהוא לא יסיים את העונה במכבי.

לגבי אלכסנדר, כל הדיון עליו כ"אינסטנט אופנס" מפספס את הנקודה, כי כשהקליעות שלו נכנסות הוא מלכודת דבש. בהגנה היום הוא השתדל אבל עדיין עשה נזקים של סופת טורנדו. פאול על שלשה (שנכנסה), עוד כמה פעמים של סל ופאול. ובעיקר, הוא לא מבין כדורסל. לוקח כל כדור וזורק או הולך לסל. והוא יעשה את זה גם כשהזריקות שלו לא ייכנסו כמו היום.
שחקן נורא ואיום שאין לו מה לחפש בקבוצת כדורסל שמנוהלת נורמלי מבחינה מקצועית, בהנחה מקלה שמכבי היא כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 12:09 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
guyancho כתב:

לא עוצם עיניים אבל גם לא מרכיב משקפיים סופר כהות.
יש בעיות בקבוצה הזו אין צל של ספק, ספסל לא מספיק עמוק ואיכותי במיוחד בעמדות הפנים, רכזים איטיים במסירה ולוקים בקליעה ועוד אבל מכאן ולצייר כישלון קולוסאלי הדרך עוד ארוכה.
ייתכן ואתה צודק ויש פה נפילה. לא נדע עד שנעביר חמישה משחקים עם סגל מלא וכשיר, אין למכבי את הלוקסוס לוותר על ולו שחקן אחד, השמיכה פשוט קצרה מדי.
לגבי הישראלים- חוזרים לדיון הישן. ליאור אליהו בלתי עציר בליגה שלנו, לגבי טימור והלפרין... לא נראה לי שיש לירושלים איזה יתרון משמעותי. אם הייתי רוצה את ליאור במכבי ? התשובה היא לא ולא. במכבי הוא מרגיש שאפשר לזרוק את הזין הכי גדול כי לא צריך עוד להאבק על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 7:34 am 
מנהל פורום

טוב, טוב, בואו נפסיק עם האגדה על ליאור אליהו זורק זין כי במכבי הוא לא צריך להאבק על כלום. בהפועל, מהרגע שהגיע אין לו מחליפים, ולא מחפשים לו מחליפים, זרים שמגיעים בעמדות הפנים מגיעים רק כדי לתת לו מנוחה או להשלים אותו, התרגיל הראשון שכל גארד של הפועל לומד זה פיקנרול איתו.
במכבי ת"א היו לו זרים פותחים על העמדה ומעמד משני.
דווקא בהפועל הוא לא צריך להיאבק על כלום.
העובדה היא שהוא נותן ת'תחת בהפועל. עובדה שניה, הוא לא היה כל כך עצלן כמו שאוהדי מכבי טוענים עליו עכשיו. שומר קטן מאד, תמיד היה, גם בהפועל. וכל השאר? אותו דבר בשתי הקבוצות. הוויתור על אליהו היה טעות של מכבי ת"א, ושום שכתוב היסטוריה לא יעזור. מדובר באותו שחקן, רק קצת מבוגר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 8:03 am 
Hall of Famer

לא נכון. הוא שומר טוב מאד - כשהוא רוצה.
במכבי רוב הזמן הוא לא רצה. הוא רצה, וגם שמר טוב, בעיקר כשהיה צריך לעבוד על חוזה חדש (והוא אמנם לא אמר את זה במפורש אבל רמז לזה בצורה מאד עבה באחד הראיונות איתו).
והמעמד שלו, בטח אחרי שחזר מויטוריה, לא היה משני. הוא קיבל את החוזה הכי שמן שלדעתי איזשהו ישראלי קיבל עד אז, עם עונה אחרונה של 800000 נטו. הוא לא הצדיק אותו בעיקר בגלל הגישה הזו.
בירושלים נראה שהוא רוצה יותר.
האם הויתור עליו היה טעות? בסופו של דבר כשמבחר הכדורסלנים הישראלים החצי-נורמלים הוא כל כך נמוך, אז בדיעבד כנראה שכן. אבל קל לדבר בדיעבד. אני מניח שבמכבי לא חשבו שדייויד בלו יפרוש שוב כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 9:12 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
טוב, טוב, בואו נפסיק עם האגדה על ליאור אליהו זורק זין כי במכבי הוא לא צריך להאבק על כלום. בהפועל, מהרגע שהגיע אין לו מחליפים, ולא מחפשים לו מחליפים, זרים שמגיעים בעמדות הפנים מגיעים רק כדי לתת לו מנוחה או להשלים אותו, התרגיל הראשון שכל גארד של הפועל לומד זה פיקנרול איתו.
במכבי ת"א היו לו זרים פותחים על העמדה ומעמד משני.
דווקא בהפועל הוא לא צריך להיאבק על כלום.
העובדה היא שהוא נותן ת'תחת בהפועל. עובדה שניה, הוא לא היה כל כך עצלן כמו שאוהדי מכבי טוענים עליו עכשיו. שומר קטן מאד, תמיד היה, גם בהפועל. וכל השאר? אותו דבר בשתי הקבוצות. הוויתור על אליהו היה טעות של מכבי ת"א, ושום שכתוב היסטוריה לא יעזור. מדובר באותו שחקן, רק קצת מבוגר יותר.

תזכיר לי איזה זרים היו לו על העמדה? קיינר מדלי?
ממש אסור היה למכבי לנסות לחזק את העמדה, זה פשע.
אבל ננסה לא להפוך את זה לת'רד אליהו שומר או לא הטחון דק דק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 10:28 am 
Junior

מגוחך לשפוט את מכבי בלי שני השחקנים שעליהם נבנתה הקבוצה.

מן הסתם בעיית הצבע וההגנה על הגבוהים קיימת אבל הבסיס, לפחות מחוץ לגבולות החוק הרוסי, הוא מבטיח.
מה גם שלדעתי הם יביאו גבוה הגנתי בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 12:17 pm 
Hall of Famer

הפצועים שיחזרו ישפרו את רמת הביצוע האישית בהתקפה, ואת הקליעה. את שאר הבעיות שנראו באופן קבוע בהכנה הם לא ישפרו, ואלה הבעיות שימנעו ממכבי להיות קונטנדרית אמיתית לדעתי.
זה לא רק ההגנה על הצבע והגבוהים. זה רמת ניהול המשחק של הרכזים, הגנת החילופים הקלים והזולים, הסגירה לריבאונד, הירידה להגנה מול מתפרצות, ההגנה על השלשות, הזזת הרגליים בהגנה של רוב השחקנים. את אלה הפצועים שיחזרו לא יפתרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 1:28 pm 
Sophomore

ראי אתה פסימי יתר על המידה.
ווימס וגאודלוק לא שומרים ענקיים, אבל הם לא קונוסים. אני רוצה להאמין ותולה תקוות שרמי הדר יצליח להנחיל את סגנון ההגנה שלו, הרוסטר בהחלט מסוגל לכך. גם לא בלתי סביר להניח שהשיפור בהתקפה יביא לשיפור בהגנה, בין אם כתוצאה מהאנרגיות שהקבוצה הנגדית תצטרך להשקיע ובין אם כתוצאה מבחירת זריקות טובה יותר ומוטיבציה גדולה יותר.

בקיצור, יש למכבי הרבה בעיות אבל אתה צובע הכל בשחור ובכך מפחית מהאופן בו הביקורת שלך נתפסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 1:38 pm 
Freshman

לא יודע אם יוחתם גבוה הגנתי נוסף, כרגע אין עוד היררכיה, יש פציעות והתאמות, ושינויים, ואילוצים, יש ניצוצות של פוטנציאל אך העסק רחוק מלהתגבש.
למכבי יש בעיה עם כמות השלשות שהיא חוטפת, יש לה בעיה עם הריבאונד הגנה, והשמירה הלא טובה של חלק משחקניה.

מצד שני יש לה אינספור כלים התקפיים, משחק הריצה שלה נהדר, ברמה האישית כמעט ואין שחקן שלא הוכיח את איכותו או נחיצותו, כולל אלכסנדר עם כל המגרעות שלו בהגנה, סוני ווימס עוד לא נתן תצוגת תכלית, לדעתי הוא פחות צריך לתפקד כסקורר מוביל ויותר לעשות דברים שעשה מול ברצלונה במשחק ההכנה: ריבאונד ואסיסטים ובדגש על ריבאונד.

פיתרון אפשרי מסוים לבעיית הריבאונד הוא לשחק בחמישייה שרוב שחקניה ריבאונדרים טובים יחסית לעמדה שלהם, למשל: אוחיון, לנדסברג, ווימס, סמית וצירבאס. זה גם הרכב שיכול ללחוץ בהגנה לדעתי, יש בו מספיק כלים התקפיים, זו חמישייה יותר מסוכנת מה-3, יש אופציה לעשות חילופי שמירה בסיטואציות מסוימות אם ווימס למשל מוצא את עצמו במאץ' אפ מול שחקן מהיר ממנו, או לעשות שמירות כפולות וכו', ולנסות לתרגם את זה לפוזשנים, גם אם זה יחזיק לרבע אחד, היכולת לתת את המכה הראשונה חשובה, מהסיבה הזו אני מאמין שכשגאודלוק ישוב נראה יריבות של מכבי סובלות מחוסר ביטחון דומה בהגנה, קבוצות משחקות אחרת כשהן בפיגור משמעותי, דארושפקה לא הייתה חוזרת בלי מופע שלשות כזה, ואם למכבי היה מענה דומה מחוץ לקשת (גאודלוק) סיכוי גבוה שדארושפקה הייתה נשברת ולא חוזרת. אני זוכר את משחק היורוליג הראשון של שאראס במכבי, זה היה מול מלאגה, המשחק התנהל על מי מנוחות בלי יתרון משמעותי לכאן או לכאן, ואז שאראס התפוצץ עם 3 שלשות רצופות (השלישית מטווח NBA), וזה די מה שגמר את המשחק, שאראס לא היה שחקן הגנה טוב, או שחקן הגנה בכלל (היו מחביאים אותו), אבל זה לא הפריע לו לככב ולמכבי לנצח, בת'כלס באותה עונה למכבי לא היה סטופר הגנתי (עם כל הכבוד לשארפ, היה כבר בן 32 ולא יכול היה לנטרל רכזים כמו פעם), וכנראה שלמכבי העונה לא יהיה סטופר הגנתי בקו האחורי, אבל זה לא מה שאמור לקבוע את הגורל שלה כקבוצה בטווח הארוך.

אלכסנדר שומר גרוע ? אז שיעשה עבירות וישלח שחקנים לקו או שיעשו עבירה על שחקן שקולע באחוזים נמוכים מהקו כשאלכסנדר על המגרש, ומנגד לנסות להרוויח אותו בהתקפה כשאפשר, שחקנים שקולעים להם 3 שלשות ברצף על הראש לא צריכים להיות על המגרש או שיתרגלו להקריב עבירות, זה כבר עניין של משמעת עצמית של שחקנים.
אין שום דבר רע בלעשות עבירות, זו אחלה דרך להוציא יריבות מהמשחק ולמנוע מהן לרוץ, בפרט במשחק ביתי כמו אתמול.

הצוות המקצועי צריך לשים את הדגש שלו על משחק ההתקפה, שיפור ותיאום בהגנה זה תהליך שלוקח זמן, אבל ברגע שביססת את משחק ההתקפה שלך לדרגת ביצוע גבוהה, ובכל האספקטים - הנעת כדור, הזנת הגבוהים, אחד על אחד, חסימות ופיק אנד רול, הפעלת קלעים וכו' תהפוך את היתרונות שלך לבעיות של היריבה, וזה קורה כשהשחקנים מאמינים מספיק בעצמם, במשחק הקבוצתי ובחבריהם, זה ידרבן אותם גם הגנתית, כשקבוצה משחקת בתודעה שרואה את המהלך ההתקפי הבא, את הסל הבא,
השמירה של השחקנים שלה אחרת, יותר אקטיבית, יותר אינטואטיבית, הם מחדירים פחד בשחקני היריבה ובסופו של דבר הפסיכולוגיה תשחק תפקיד והקבוצה הראשונה שתאבד ביטחון או תיכנס ללחץ/פחד היא זו שבדר"כ תישבר, בקיצור מכבי צריכה לבנות הרתעה, זה יקטין/יצמצם את הבעיות שלה וישים אותן בפרופורציות אחרות משהן כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 2:43 pm 
מנהל פורום

ניצוצות של פוטנציאל זה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 05, 2016 3:11 pm 
Sophomore

סתמבודי, אתה פשוט תמונת ראי של... ובכן, ראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 719 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], uriel17, רלפי ו 166 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: