סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 11, 2025 9:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל - מחזור 2
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2016 11:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חוצפן חיובי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
השריקה לחצי, למי שתהה, נכונה לגמרי. בר טימור צריך ללמוד את החוקה לפני שהוא מתווכח.

לא נכונה לגמרי כי אם שגויה לגמרי. על פי החוקה שחקן צריך לגעת עם שתי הרגליים בחצי המגרש הקדמי כדי שייחשב כמי שעבר את החצי, והלפרין בבירור דרך עם רגל אחת בלבד בחצי המגרש הקדמי לפני שמסר לבר טימור.

האמת שעל הרגליים של הלפרין באמת לא הסתכלתי. הסתכלתי על טימור שקפץ מהחצי שלו, תפס את הכדור ונחת בחצי של קריית גת. אני צריך לראות את זה עוד פעם, אם הלפרין לא עבר את החצי עם שתי רגליים אז אתה צודק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2016 11:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
הרסי הוקינס כתב:
הוא עצר את החדירה של טיג במהלך קריטי והיה על שולדבראנד בזריקה לשלוש. הוא עשה את המהלכים שהכריעו את המשחק היום לחולון. זה נכון שהוא נגר נגר, וגם לא אמרתי שהוט שחקן על אלא רק שומר גדול. אבל למרות הנגרות שלו במשחק הקודם הוא נתן 18 נק׳, כך שגם שם הוא לא מקרה אבוד. אני חושב שהוא שחקן מפתח בחולון הזאת.

דווקא בזריקה של שולדבראנד לשלוש הוא אכל ממנו הטעיה די עלובה ואם שולדבראנד היה קולע זה היה על הראש שלו.
בכל מקרה, הוא שומר טוב אבל גדול? לא הייתי אומר.
ובהתקפה הוא לגמרי מקרה אבוד. מספיק לראות את התנועות שלו. מהוסס, אין לו מושג מה הוא רוצה לעשות, חסר טכניקה.
אף אחד לא מביא היום זרים שמשחקים רק בצד אחד של המגרש.

הוא קפץ אבל נשאר בפרצוף שלו אחרי הנחיתה וללא ספק הפריע לזריקה הסופית. ברור שאם שולדבראנד קולע זה יהיה על הראש שלו, אבל זה תמיד נכון כשמישהו זורק עליך וקולע אז זו לא אמירה מעניינת.

אני חושב שהוא יותר מרק שומר טוב. אני חושב שהוא מחזיק את הגנת הצבע של חולון.

לגבי מוגבלותו ההתקפית, היא ברורה לכל, אבל כשהוא עושה על 15 נק׳ בממוצע בשני המשחקים עד עכשיו, והקבוצה מנצחת בשניהם מול יריבות ישירות של חולון, אי אפשר להתלונן. פה עוד צפויות ירידות, אבל אם לוקחים בחשבון ש״בהגנה אין יום רע״, נראה שכל עוד הקבוצה מנצחת את המשחקים האלו, הוא לא צפוי להיות הקורבן הראשון כמו שחשבו בפריסיזן.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 12:01 am 
Junior

דריון אטקינס מבחינתי המצטיין שלנו הערב.
נתן הגנה גדולה על גייטס, 5 נקודות בסך הכל של גייטס מתוך ה-17 היו עליו, כל חדירה של טיג הוא חיכה מאחור ועצר, הנוכחות שלו היתה קריטית ומנעה מנהריה איזה 20 נקודות קלות בצבע.

אני רשמתי כבר אחרי המשחק הקודם שהוא אחד משני הברומטרים שלנו.

ועוד משהו - קצת להזהר עם הביטוי נגר לגבי שחקן שעד כה קולע 15.5 נקודות ב-68.4 אחוז מהשדה. גם נגד גליל קלע 14.
ואני אוסיף - יש לו יד טובה מחצי מרחק והוא עוד יראה את זה בהמשך. כרגע הוא עושה בדיוק מה שמבקשים ממנו.

זר צעיר מאוד שהגיע כזר 4 ומוכיח עצמו מעל ומעבר.
מבחינתי עכשיו להחתים אותו לעוד שנתיים עם שדרוג משמעותי בשכר כי הוא באמת מרוויח כלום.

זה לגבי אטקינס. לגבי השאר אכתוב מחר, היה כיף גדול בנהריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 12:33 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
הוקיץ' כתב:
הרסי הוקינס כתב:
הוא עצר את החדירה של טיג במהלך קריטי והיה על שולדבראנד בזריקה לשלוש. הוא עשה את המהלכים שהכריעו את המשחק היום לחולון. זה נכון שהוא נגר נגר, וגם לא אמרתי שהוט שחקן על אלא רק שומר גדול. אבל למרות הנגרות שלו במשחק הקודם הוא נתן 18 נק׳, כך שגם שם הוא לא מקרה אבוד. אני חושב שהוא שחקן מפתח בחולון הזאת.

דווקא בזריקה של שולדבראנד לשלוש הוא אכל ממנו הטעיה די עלובה ואם שולדבראנד היה קולע זה היה על הראש שלו.
בכל מקרה, הוא שומר טוב אבל גדול? לא הייתי אומר.
ובהתקפה הוא לגמרי מקרה אבוד. מספיק לראות את התנועות שלו. מהוסס, אין לו מושג מה הוא רוצה לעשות, חסר טכניקה.
אף אחד לא מביא היום זרים שמשחקים רק בצד אחד של המגרש.

הוא קפץ אבל נשאר בפרצוף שלו אחרי הנחיתה וללא ספק הפריע לזריקה הסופית. ברור שאם שולדבראנד קולע זה יהיה על הראש שלו, אבל זה תמיד נכון כשמישהו זורק עליך וקולע אז זו לא אמירה מעניינת.

אני חושב שהוא יותר מרק שומר טוב. אני חושב שהוא מחזיק את הגנת הצבע של חולון.

לגבי מוגבלותו ההתקפית, היא ברורה לכל, אבל כשהוא עושה על 15 נק׳ בממוצע בשני המשחקים עד עכשיו, והקבוצה מנצחת בשניהם מול יריבות ישירות של חולון, אי אפשר להתלונן. פה עוד צפויות ירידות, אבל אם לוקחים בחשבון ש״בהגנה אין יום רע״, נראה שכל עוד הקבוצה מנצחת את המשחקים האלו, הוא לא צפוי להיות הקורבן הראשון כמו שחשבו בפריסיזן.

לא אמירה מעניינת? הסיבה שזרקו לו על הראש היא בגלל שהוא אכל הטעייה טיפשית.
ובכל מקרה, אני לא מנהל את חולון אז אני יכול "להתלונן". המספרים לא כל כך מעניינים אותי במיוחד כשמדובר על גלבוע שהיא קבוצת ליגה לאומית ונהריה שהיא הקבוצה הכי רכה בליגה. התנועה שלו עם הכדור כל כך מוגבלת והססנית, פשוט שחקן חלש.
אף אחד לא מחתים היום זרים על מנת שישחקו בצד אחד של המגרש. לפול דילייני יש אימפקט לא פחות משמעותי בהגנה והוא עדיין שחקן התקפה נהדר.

ולאומית, אני גם בעד שתחתימו אותו לשנתיים. לכו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 12:43 am 
Hall of Famer

נהיה קצת דמגוג : בינתיים מובילי המדד של ירושלים בליגה הם שון ג'ונס ( שיחק רק הערב ) , טימור והלפרין .
סביר מאוד שזה לא יימשך ככה , אבל בהחלט יכול להיות מצב מעניין שהשלושה הנ"ל דומיננטיים יחסית בליגה , ויהיו יחסית משניים ביורוקאפ .
מדוע אליהו לא שיחק ? מה מצבו ?

אני לא אוהב את המגמות החדשות בשיפוט השנה . בכמה משחקים שראיתי ( כולל אצל ירושלים הערב ) היו המון שריקות על בלתי ספורטיבית / טכנית , שהיו שונות מ"הפרות העבר המסורתיות" שזיכו בשריקות הנ"ל .
נראה לי שמקפידים עכשיו יתר על המידה על עצירת מתפרצות ועשיית "עבירה מתמשכת" ( כלומר לכאורה שהמשחק כבר מת ) , וזה נראה כמו מתכון לחוסר אחידות , ומספר לא קטן של שחקנים שיורחקו מבלי שעשו יותר מדי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 1:40 am 
Junior

הוקיץ,
ואני בעד שתמשיך להביך את עצמך מדי שבוע ולהתעלם מכל מה שמסביב.
כנראה שדן שמיר מבין טיפה יותר ממך ומהאורקל השני מהדרייב אין, אלה שכבר חתכו אותו עוד לפני שהוא נחת.
לגבי נהריה רכה וכל הקשקושים, האימפקט שלו קודם כל הגנתי ככה שזה לא רלוונטי.
גלבוע קבוצת ליגה לאומית ? אולי (אם כי בהכנה דחפו לכם וואחד חבילה) אבל עם אחלה גבוהים, גריפין והולוואי.
טוב נו, שבוע הבא בטח תגיד שזירבס רך וחרא שחקן 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 1:54 am 
Junior

shmueliki כתב:
מדוע אליהו לא שיחק ? מה מצבו ?

עבר בתחילת השבוע טיפולים בשריר התיאומים.
בסה"כ העדיפו לתת לו לנוח (בגלל היריבה הנוחה, מניח שלמשחק אחר הוא היה מתלבש), שום דבר יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 2:12 am 
Junior

לאומית כתב:
הוקיץ,
כנראה שדן שמיר מבין טיפה יותר ממך ומהאורקל השני מהדרייב אין, אלה שכבר חתכו אותו עוד לפני שהוא נחת.
גלבוע קבוצת ליגה לאומית ? אולי (אם כי בהכנה דחפו לכם וואחד חבילה) אבל עם אחלה גבוהים, גריפין והולוואי.

נכון, פשוט דן שמיר לא הביא זרים גרועים בחייו.
קיצר, את הכסף סופרים במדרגות. או שלא, כי אתה עדיין חושב שרדאנוביץ' הייתה החתמה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 2:23 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
לאומית כתב:
הוקיץ,

נכון, פשוט דן שמיר לא הביא זרים גרועים בחייו.
קיצר, את הכסף סופרים במדרגות. או שלא, כי אתה עדיין חושב שרדאנוביץ' הייתה החתמה טובה.

אכן. אין ספק שאתה סופר את הכסף במדרגות.
אבל לאור העובדה שאתה רושם הודעות לא קשורות למציאות אך ורק כי אתה מסרב להודות שעד כה יצאת קטן אז אני אזכיר: 15.5 נקודות, 7 ריבאונדים, 68.4 אחוז מהשדה. וכמובן, כמו שאמרתי וכמו שאמר הוקינס ידידנו, ההגנה שזו הסיבה העיקרית שהוא בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 5:18 am 
Freshman

הוקיץ', ראית את כל המשחק?
זה לא כ"כ נורא להודות בטעות.
אטקינס משתלב הרבה יותר מהר ממה שכולם ציפו ונכנס בדיוק למשבצת שציפו ממנו.
לגבי החתמה למספר שנים - זה תלוי באיך שאר הקבוצה תיראה. לדעתי הוא תפור על סגנון הקבוצה הנוכחי.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 8:59 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
כלומר, במשחק מול הקבוצה כנראה החלשה בליגה, שמהרבע השלישי הוא כל הזמן בדו ספרתי, אסור לשחק עם מנקו וצריך לשחק 40 דקות עם טימור והלפרין לפני ולנסיה.
אתה לא נסחף ולא דרמטי בכלל.

ראי, אם הבנתי נכון את סקולה הוא התכוון לזה שגם מול קריית גת מנקו לא צריך לקבל דקות. יעני שהוא לא צריך בכלל לקבל זמן פרקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 9:17 am 
Hall of Famer

מסתבר שפיאנג'יאני לא ממש מת על רוזפלט , אם במשחק שבו אליהו לא נמצא הוא מקבל רק 5 דקות....... חבל , כי בחוק הרוסי הוא היה אמור להיות הרבה יותר משמעותי מזה.

ג'רום דייסון שחקן שמצד אחד אני לא סובל לראות בחלק מההתקפות שהוא נראה בהן אגואיסט וטיפש חסר מעצורים , אבל מצד שני מחפה על זה בהגנה מצויינת ובמשחק במגרש פתוח שאין הרבה שחקנים שעושים בצורה טובה כמו שהוא עושה.

שון ג'ונס ממשיך להיראות כמו בינגו של החתמה , ובר טימור ובעיקר יותם הלפרין תענוג אמיתי. מדהים לראות את ההבדל במשחק של הפועל כשיותם משחק לבין הקבוצה שמשחקת כשהוא על הספסל.

כנראה ביום רביעי מחכה לנו התבוסה הראשונה של העונה אלא אם כן הזרים שלא הופיעו יותר מיד עד עכשיו (ג'רלס, אמארה וקינזי) יתעוררו בצורה מרשימה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 9:25 am 
Sophomore

רוזפלט היה נוראי בדקות הראשונות, קרית גת פתחה עם סינגלטון וסולומון מתחת לסלים ועדיין הצבע היה טיילת כשגם בהתקפה הוא לא נתן כלום.

בקצב הזה הם צריכים לחשוב איך הם משתמשים ברוזפלט במנקו ובכסף להחלפה ככה שיהיו להם סנטר הגנתי ו3 מחליף סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 9:35 am 
מנהל פורום

רוזפלט לחולון תמורת צ'וברוביץ' ומנקו + כסף לחיפה תמורת שימחון
אבל זה לא יקרה, סימונה צריך ללמוד לשחק עם רוזפלט ויש מה להוציא ממנו
ג'ימס נהנה מאין הגנה של סינגלטון, קשה לי לראות את האנדרסייז הזה מכניס סלים כמו אתמול מול ולנסיה וקובאן
מול קבוצות כאלה זה אמרה טיים

הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד על הקבוצה זה שמרגישים שיש כאן צוות אימון מנוסה מקצועי שלא נופל במלכודות הישראלית הטיפוסית של "ניצחנו, סימן שאנחנו גדולים"
בולנסיה? נפסיד ב 11 אחרי שנפגר 15 במחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ליגת העל - מחזור
הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 9:55 am 
Junior

[quote="הוקיץ']
לא אמירה מעניינת? הסיבה שזרקו לו על הראש היא בגלל שהוא אכל הטעייה טיפשית.
ובכל מקרה, אני לא מנהל את חולון אז אני יכול "להתלונן". המספרים לא כל כך מעניינים אותי במיוחד כשמדובר על גלבוע שהיא קבוצת ליגה לאומית ונהריה שהיא הקבוצה הכי רכה בליגה. התנועה שלו עם הכדור כל כך מוגבלת והססנית, פשוט שחקן חלש.
אף אחד לא מחתים היום זרים על מנת שישחקו בצד אחד של המגרש. לפול דילייני יש אימפקט לא פחות משמעותי בהגנה והוא עדיין שחקן התקפה נהדר.

ולאומית, אני גם בעד שתחתימו אותו לשנתיים. לכו על זה.[/quote]

אני דווקא לא חושב שזו הסיבה שזרקו לו על הראש. זרקו לו על הראש כי הזורק הוא שולדבראנד שלא ראיתי אותו אף פעם מוותר על זריקה כשהוא רוצה לקחת אותה. סוג של קאליף וואייט לבן עם זקן כשזה נוגע לקשת השלוש. אטקינס עשה עבודה טובה בלהפריע גם לזריקה שנלקחה בפועל.

אני מבין שכל הביקורת שלך על אטקינס נוגעת לסגנון וכשרון, אבל מה לעשות שכרגע הוא עושה עבודה מצוינת בשני הצדדים ברמת המיד לוול של הכדורסל הישראלי. כשרון וסגנון הוא עוד יכול לפתח עם השנים, כי הוא צעיר. אתלטיות ומוח יש לו כנראה בשפע. ובעיקר ידיים ממש ארוכות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 10:09 am 
Hall of Famer

למה שהפועל תעשה שטות דבילית כמו להחליף את רוזפלט בצ'וברוביץ'..... ? רוזפלט הרבה יותר טוב ומוכח ממנו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 10:13 am 
מנהל פורום

מסכים שרוזפלט יותר טוב מצ'וברוביץ' בטח כשלוקחים בחשבון את הברגים המשוחררים בראש של אלכס
אבל עם בעיית האנדר סייז וההגנה על הטבעת הוא משלים את הסגל שלנו בהגנה יותר טוב, קשה יותר לשים עליו סל גם לגארדים וגם לגבוהים מאשר על אייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 10:28 am 
Junior

עופר האדום כתב:
למה שהפועל תעשה שטות דבילית כמו להחליף את רוזפלט בצ'וברוביץ'..... ? רוזפלט הרבה יותר טוב ומוכח ממנו.

מוכח איפה ?
מוכח בחולון כשחקן מוביל. וכשהורידו אותו לספסל בחולון היה אוכל סרטים ובא להתבכיין ליחצ"ן לא אחת. הוא רגיש וחסר ביטחון באופן קיצוני.
היה ברור מראש שכמחליף שלישי לגבוהים לא יצליח בחיים ואכן זה מה שקורה.
חבל על כל שניה שהוא בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 10:39 am 
Sophomore

ורותבארט?
ושלא אזכיר שוב את דיין דלגיירו (15 נק 8 ריבאונד ב2 משחקים באיטליה)
הבעיה אתמול גם היתה השילוב עם פיטרסון צמד שרצוי מאוד להמנע ממנו.
פיאנג'יאני התבאס על רוזפלט עד כדי כך שאפילו לא שילב אותו על יד ג'ונס והעדיף דקות של מנקו, צריך לראות דקות של רוזפלט ג'ונס לפני שמחליטים על החלפות.

בעמדה 3 כדאי שיחשבו על התזמון הנכון לפנות לבני הרצליה לגבי משעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 11:11 am 
Sophomore

משעור לא יעבור העונה לא להפועל ולא לאף קבןצה אחרת כי הוא לא רוצה. וזה צעד חכם. יש לו העונה דקות ומעמד והוא יבנה את עצמו כדי לתת קפיצה כישראלי מוביל ולבקש (ולקבל) על זה חוזה בגובה מתאים, ע"ע מה שטימור עשה. בהפועל הוא ייעלם העונה.
ולגבי מנקו, יש לבחור בעיה אחת גדולה שאני בספק אם אפשר לצאת ממנה בגיל הזה מבחינת קריירה: הביטחון שלו פשוט מתרסק כשהוא מקבל ביקורת או מפשל וכל הפרצוף שלו קופצת ארשת תשעה באב.

הוא הוסיף העונה הרבה סייז והוא הפך לוואחד ביריון, מהירות תמיד הייתה לו ועכשיו זה הזמן או שכבר אף פעם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 11:29 am 
Hall of Famer

גם כשחקן מחליף צ'וברביץ יתרום פחות ממנו. הוא עוד יותר תלוי בביטחון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 11:58 am 
Sophomore

צ'וברוביץ עדיף אל רוזפלט רק בגלל שהוא מסוגל לשים גוף. שניהם נון פקטור בצד ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 12:07 pm 
מנהל פורום

עידן שגיב כתב:
משעור לא יעבור העונה לא להפועל ולא לאף קבןצה אחרת כי הוא לא רוצה. וזה צעד חכם. יש לו העונה דקות ומעמד והוא יבנה את עצמו כדי לתת קפיצה כישראלי מוביל ולבקש (ולקבל) על זה חוזה בגובה מתאים, ע"ע מה שטימור עשה. בהפועל הוא ייעלם העונה.
ולגבי מנקו, יש לבחור בעיה אחת גדולה שאני בספק אם אפשר לצאת ממנה בגיל הזה מבחינת קריירה: הביטחון שלו פשוט מתרסק כשהוא מקבל ביקורת או מפשל וכל הפרצוף שלו קופצת ארשת תשעה באב.

הוא הוסיף העונה הרבה סייז והוא הפך לוואחד ביריון, מהירות תמיד הייתה לו ועכשיו זה הזמן או שכבר אף פעם לא

drama queen קוראים לזה, כן זה משהו, גם מריו אוסטין היה כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 12:15 pm 
Sophomore

עידן שגיב כתב:

משעור היה צריך לקבל הצעה יפה כבר הקיץ. או לפחות שמחון. מה לעשות שליצן מקבל החלטות בהפועל.
מהירות? מנקו? הוא לא עובר קונוס בצעד ראשון. ובהגנה מפרפרים אותו על ימין ועל שמאל. אולי יכול לשמור מספרי 4 לדקות מאד מוגבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2016 1:49 pm 
Junior

דייסון כתב:
הוקיץ', ראית את כל המשחק?
זה לא כ"כ נורא להודות בטעות.
אטקינס משתלב הרבה יותר מהר ממה שכולם ציפו ונכנס בדיוק למשבצת שציפו ממנו.
לגבי החתמה למספר שנים - זה תלוי באיך שאר הקבוצה תיראה. לדעתי הוא תפור על סגנון הקבוצה הנוכחי.

ראיתי וזה לא שהוא היה גרוע אם זה מה שהשתמע, אלא שאני לא חושב שהוא זר מספיק טוב לליגת העל.
הוקינס, כישרון וסגנון עוד אפשר לפתח? זו פעם ראשונה שאני שומע את זה. טוב לדעת שעוד יש לי סיכוי להיות שחקן.
לאומית, המדרגות זה מחזור שני מבחינתך? אין ספק, סטטיסטיקה משני משחקים זה כלי חזק. מה שלום יונתן מור אגב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: