סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 6:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עמדת המאמן של מכבי
הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 5:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מה צופו העתיד הקרוב (מבט ל3 שבועות קדימה)
שני המשחקים הקרובים (פאו בחוץ ופנר בבית) יסתיימו כנראה בהפסד
קזאן נראת יותר טוב ממה שציפינו, הפסידה צמוד מאוד כשהפסידה ואתמול ניצחה את זליקו ולאחרונה הם התחזקו בסווינגמן מעולה שנפלט מהNBA ברגע האחרון
מה שאומר שהפסד בקזאן גם הוא תרחיש סביר
וזה לוקח אותנו למאזון 6:2.

מה אומרים שני הנצחנות האחרונים?
שני הניצחונות הן על קבוצות שבאופן מובהק יש להן נחיתות בעמדת המאמן. שארס, שחקן גדול אבל מאמן לא מוכח ועאתמן אידיוט מוכח ומושלם שמחובר בכיס של הבעלים של גלא מסיבה כזו או אחרת. מה שמחזק את התזה שההפסד אתמול היה הפסד של מאמן כי הסגל של מכבי נכון לעכשיו טוב משל בארסה, ההיסטוריה מראה שבארסה מתקשה מאוד לנצח בלי נבארו, כלומר מכבי קיבלה הזדמנות נדירה לנצח ראש בראש יריבה על מקומות 5-8 בהנחה של1-4 היא כבר לא תגיע. לסיכום שני הניצחונות לא מראים שהדר הוא גאון שהיה מתחת לראדר עד עכשיו

מה אפשר לעשות עכשיו
1) להמשיך עם הדר, סיכון אדיר, כל האינדיקטורים מהעבר הרחוק והקרוב מראים שהדר מאמן מעניין עם יכולות כאלה או אחרות אבל הוא רחוק מלהביא את כל החבילה בטח לאור האופן שבו הושגו הניצחונות ולאור ההפסד לבארסה. זאת החלטה עם סיכון גבוה מאוד שתגמר כנראה בתואר ישראלי אחד וסיום עונה מוקדם ביורוליג.
2) להביא מאמן ישראלי אחר.
2.1 פרנקו. למה פרנקו? הוא פנוי והוא צבר ניסיון באירופה ובקבוצה עם לחץ של קהל בישראל. למה לא פרנקו? כי הוא נכשל באירופה ומעולם לא הראה סימן שהוא מודה בכישלון ולכן גם הסיכוי שלמד ותיקן, נמוך מאוד
2.2 דנשה. המאמן הישראלי הטוב ביותר (זו דעתי האישית והסיבה שאני מביע אותה היא מטעמי פרובוקציה נטו) היה ביורוליג במעמדים הכי קריטיים זכה בתארים כעוזר, כמאמן ראשי עשה רבע גמר יורוקאפ. חווה אימון של קבוצה עם לחץ שחשופה לתקשורת כמו גם פרנקו. רהוט, יצוגי, ובונה תרגילי התקפה מעולה. למה לא דנשה? כי הוא עדיין לא אימן כמאמן ראשי ביורוליג ויש לו בעיה קשה עם העמוד שידרה מול הנהלות מסרסות.
2.3 מאמן ישראלי אחר? אולי צביקה, השייע פייגנבוים של הכדורסל?
2.4 מאמן זר מתחת לראדר או אמריקאי סטייל גרינברג. קשה לי להאמין שעם מנכ"ל מעוטר כמו בדש יחזרו על הטעות של להמר על ה"כוכב הבא" אחרי שנכשלו עם ארזשטיין והדר
2.5 מאמן מוכח. הקשיש ההוא שפוטר מאפס עונה שעברה, או הליטאי שמוזכר שוב ושוב, לוקה באנקי, פאשיץ'. זה לא בהכרח אומר כסף גדול מידי כמו שהפועל הכיחה עם סימונה, שוק הכדורסל הבכיר באירופה לא גדול ולא גדל ומאמנים עם שם בינלאומי יבואו גם בשביל נגיד .. 0.5 מיליון נטו, מעריך.

בניגוד לראי, לא חושב שהשיקול הכספי ישחק כאן תפקיד ראשי, כי הרבה יותר כסף הם יפסידו אם תהיה התרסקות נוספת ביורוליג

מה תהיה נקודת ההחלטה?
יש שתי נקודות זמן שבהן בדרך כלל מתקבלת החלטה, כשיש הזדמנות או כשכלו כל הקיצין.
1. כשיש הזדמנות נדירה. למשל הליטאי יבוא ויגיד שהוא מוכן לקבל את הקבוצה לחצי עונה ב250 אלף ולנהל משא ומתן לגבי עונה הבא בקיץ, או משהו כזה. אי אפשר לבנות על הזדמנויות כאלה ואפילו מכבי בהרכב הנהולי המעוות שלה לא מספיק טיפשה לא לעשות כלום ולחכות להזדמנות כלשהי
2. כשיעברו סביבות ה10 משחקים מתוך השלושים, זה מדגם מספיק גדול להבין האם הקבוצה הולכת להצלבה או הביתה, אפשר להשתמש בשיטת הטבלה האלטרנטיבית של רובן בשביל לבחון לאן הולכת הקבוצה. להערכתי מדובר כאן אחרי המשחק נגד אנדולו. אם המאזן יהיה 50% ימשיכו עם הדר אם גרוע מזה יהיה מאמן אחר על הקווים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמדת המאמן של מכבי
הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:00 pm 
Hall of Famer

מתברר שמכבי מיהרו לפטר את אדלשטיין לא בגלל שעמדו לבא עוד הפסדים, אלא בגלל הניצחונות שעמדו לבא שפיטורים אחריהם היו נהיים תמוהים עוד יותר.
ציפו שיקרה נס במשחק נגד חולון, וכשזה לא בא, החליטו לא לחכות לניסים נוספים.

בנוגע לנושא הת'רד, פיני גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:04 pm 
מנהל פורום

כן, פיני הוא אופציה, אופציה עם טוויסט ענקי בעלילה
צריך גם לזכור שפיני עד עכשיו לא הצליח עם קבוצות שקיבל באמצע עונה
לא אחרי אפי ולא אחרי חרוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:06 pm 
Sophomore

ב-10 משחקים אין סיכוי שמכבי תהיה ב-50%, הבעיה היא שבשלב הזה יהיה כבר קצת מאוחר למאמן חדש להיכנס לעניינים ולעשות משהו שיהפוך את העונה.
להמשיך עם הדר יהיה טמטום ברמה שעוד לא נראתה במכבי. עצם המינוי המחפיר הזה היה הזוי ולהאמין שמאמן ליגה לאומית יתגבר על מיטב מאמני היבשת זו בדיחה לא מצחיקה.
אני רואה שתי אפשרויות, כאשר ההחלטה חייבת להתקבל ביום-יומיים הקרובים, אחרת מוותרים על כל העונה:
1. מינוי מאמן אירופאי רציני, דוגמת קזלאוסקס. מאמן כזה יהיה יקר, ירצה חוזה ליותר מעונה אחת וגם ירצה חיזוק ו/או עוזר מאמן משלו, אבל אין מה לעשות. פאו שילמו לפסקואל מיליון יורו לעונה (בחוזה לשלוש עונות), הביאו עוזר שהוא ביקש וגם הסכימו להחליף/להביא שני שחקנים.
2. להביא איזה צביקה שרף כדי לייצב את המערכת עד סיום העונה. כל הפרנקואים למיניהם לא רלוונטיים.
העדיפות היא כמובן לעדיפות הראשונה, שהיא גם היקרה יותר, אבל כנראה גם זו שתביא את מכבי למקום טוב יותר. צריך להבין שהשקעה של מכבי היום היא קריטית, אחרת הקבוצה הזו תתרסק ואיתה ילכו כלה אלפי מנויים וכמה מיליונים מספונסרים לקראת העונה הבאה, מה שידרדר את המועדון עוד יותר ויחזיר אותו לשנות ה-90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:08 pm 
Hall of Famer

במקרה הראשון הוא סיים עם דאבל ובמקרה השני הוא טרף את הליגה ורק רבע אחד מטורף של דאוול לקח לו אליפות.
(תגובה לאוריאל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:09 pm 
מנהל פורום

לא בליגה הישראלית
אל תקשיב לשטויות של יובל, מכבי תקח את הפועל גם בגביע וגם באליפות
לא הליגה הישראלית מעניינת את מכבי אלא היורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:14 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
לא בליגה הישראלית
אל תקשיב לשטויות של יובל, מכבי תקח את הפועל גם בגביע וגם באליפות
לא הליגה הישראלית מעניינת את מכבי אלא היורוליג

א. לא רואה את ראשי מכבי חיים בשלושם עם שנה שלישית רצופה בלי אליפות.
ב. לא רואה איך העובדה שהיורוליג מעניינת את מכבי מצדיקה את השארת רמי הדר כמאמן, במיוחד כשהוא נחות משמעותית כמעט מכל המאמנים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:20 pm 
מנהל פורום

זה פחות או יותר מה שבא הפוסט שלי להגיד, שהדר לא יהיה כאן בעוד חודש עד חודשיים
אלא אם יצליח באופן חריג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:23 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
זה פחות או יותר מה שבא הפוסט שלי להגיד, שהדר לא יהיה כאן בעוד חודש עד חודשיים
אלא אם יצליח באופן חריג

הנקודה היא שאז כבר יהיה קצת מאוחר בשביל לתקן ביורוליג. לא מבין איזו סיבה יש להשאיר מאמן ליגה לאומית שברור לכולם שהוא לא מספיק טוב, רק בשביל "לגלות" עוד חודש או חודשיים שהוא לא מספיק טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:26 pm 
מנהל פורום

יש מקרים שבהם חוזר הניסיון הוא יתרון, כי אז מגיעים דברים מחוץ לקופסה
עוד כמה משחקים לגלות אם זה נכון או לא, זה מתבקש בתהליך קבלת החלטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:32 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
יש מקרים שבהם חוזר הניסיון הוא יתרון, כי אז מגיעים דברים מחוץ לקופסה
עוד כמה משחקים לגלות אם זה נכון או לא, זה מתבקש בתהליך קבלת החלטה

היית יכול לומר את זה על מאמן צעיר חסר ניסיון, אבל לא על מישהו בן 50 כמו רמי הדר, שכבר ניסה לא מעט דברים בליגה הלאומית ומעולם לא רשם אפילו שם הצלחות גדולות. אנחנו לא מדברים על איזה מאמן מבריק ומצליח ומאמנים סבירים וותיקים לא שולפים כך סתם פתרונות מקוריים. לטעמי הניסיון הזה הגיוני בדיוק כמו לתת עכשיו את הקבוצה למשך חודש לאריאל בית הלחמי או אריק אלפסי (שעשה בקריירה שלו דברים הרבה יותר מרשימים מהדר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:33 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
במקרה הראשון הוא סיים עם דאבל ובמקרה השני הוא טרף את הליגה ורק רבע אחד מטורף של דאוול לקח לו אליפות.
(תגובה לאוריאל)

במקרה הראשון אכן סיים עם דאבל בעונה די מוזרה שכללה שלושה הפסדי ליגה שלו ב-16 משחקי העונה הסדירה בהם אימן.
במקרה השני הוא לקח אליפות אחרי נצ' על חיפה בגמר הפיינל פור. הרבע של דאוול (בעצם כל המחצית השנייה של גלילבוע) הייתה בעונה בה הוא בנה את הקבוצה מההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:33 pm 
Sophomore

הבעיה המקצועית - מרכזית במכבי זה לא המאמן, אלא המרקם החברתי. אני כבר הספקתי לקרוא שני דיווח על "מחנות" בקבוצה ומרמור של שחקנים ממעמדם, ואנחנו רק בתחילת נובמבר.

כל זה לא מפחית כהוא זה מהטיפשות של ההנהלה שהתחילה, בעונה הזאת, מעצם מינויו של אדלשטיין ולא ברצוקאס או כל מאמן יורוליג ראוי. עד שהפדרמנס לא ימכרו את המניות ויבוא איש רציני וכבד כיסים במקומם, לא תהיה למועדון תקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 6:35 pm 
Sophomore

קובי כתב:
הבעיה המקצועית - מרכזית במכבי זה לא המאמן, אלא המרקם החברתי. אני כבר הספקתי לקרוא שני דיווח על "מחנות" בקבוצה ומרמור של שחקנים ממעמדם, ואנחנו רק בתחילת נובמבר.

כל זה לא מפחית כהוא זה מהטיפשות של ההנהלה שהתחילה, בעונה הזאת, מעצם מינויו של אדלשטיין ולא ברצוקאס או כל מאמן יורוליג ראוי. עד שהפדרמנס לא ימכרו את המניות ויבוא איש רציני וכבד כיסים במקומם, לא תהיה למועדון תקומה.

מסכים לגמרי לגבי המשפט השני. לגבי הבעיה המקצועית - אם היה מאמן ראוי והיו מתעסקים בכדורסל לא היו מחנות ולא מרמורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 8:05 pm 
Senior

נחזור ונאמר שוב- אין ישראלי חוץ מבלאט שיכול לאמן במכבי היום. מה פרנקו עשה באירופה ראינו בשנתיים האחרונות
פיני לא רלוונטי לדעתי, אחרת היה בפאנאתנייקוס. הוא לא רוצה לאמן

לגבי הדר- אין לו איזושהי יצירתיות או יכולת לחשוב מחוץ לקופסא. הוא עושה תרגילים פשוטים שהיריבות קוראות בקלות וטראפים שקבוצות מפרקות בלי בעיה. הוא מאמן לליגה הישראלית. כל שבוע שהוא פה רק מעמיק את הבור שמכבי תצטרך לצאת ממנו אם היא רוצה להגיע לטופ 8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 8:37 pm 
Junior

אני צופה השנה כזו התפרקות והתפוצצות שזה תענוג. ווימס, גאודלוק, צירבס, אלכסנדר, לנדסברג... אני לא מצליח לראות איך אין איזה פיצוץ אם יהיה רצף של הפסדים, וזה בטח מה שיהיה.

לגבי שיבק, תזכירו לי למה אין סיכוי שיבחר? יש לו ניסיון אירופי לא אפסי אפילו בחו״ל

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 9:55 pm 
Hall of Famer

הליגה הבלגית או ההולנדית זה לא בדיוק היורוליג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 10:33 pm 
Junior

לא אמרתי יורוליג. גם פרנקו לא היה ביורוליג ונכשל ביורוקאפ. שיבק אימן את הנבחרת בטורנירים אירופאיים (כן, אני יודע שזה כדורסל נבחרות). הוא גם לקח אליפות בארץ ובסךצהכל הוא מאוד מאוד מנוסה. אני חושב שבכל מקרה הרזומה שלו טוב משל פרנקו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 10:46 pm 
Hall of Famer

אה, שיבק לא מועמד פחות טוב מפרנקו, או אם לדייק, הוא גרוע לא פחות מפרנקו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 10:49 pm 
Freshman

למה שרף ? כי הוא ידוע כמאמן שמכניס קשיחות, דגש על ריבאונד ודגש על הגנה, לראייה - מכבי שלו בעונת 2008 אם איני טועה הגיעה לגמר היורוליג, לגמר גביע המדינה ולגמר האליפות.
למה לא שרף ? כי הקבוצה שלו הפסידה בשלושת הגמרים, כי הכדורסל שלו לא מבריק, כי בניגוד לעונה ההיא בה היה לו סגל עם וויצ'יץ', מוריס, פייזר, באטיסטה, ובלו, במכבי של העונה הנוכחית, עמדות 4-5 קצרות ובינוניות.
סיבות נוספות ? האגו של גאודלוק, האופי של ווימס, פער הדורות, אולד סקול וכו'.

למה פיני ? מוח כדורסל מבריק, 3 גביעי אירופה ועוד 2 גמרים, עבד עם אינספור כוכבים, שחקני NBA ומה לא, מנהל משחק מהרמות הגבוהות ביותר, אומר מה שהוא חושב דוגרי לטוב ולרע, מאמן של שחקנים, יודע להתמודד עם ההנהלה, התמודדות מול התקשורת זה טבע שני שלו.

למה שירצה את האתגר במכבי אחרי שכבר השיג את הכל ? הפורמט החדש, התחזקות כל הקבוצות, העובדה שאוברדוביץ' ובלאט גם כן מאמנים במפעל וזה מדרבן אותו להתחרות, חומר השחקנים במכבי, הגעגועים לקהל ולאווירה ולכבוד, הידיעה שההנהלה זקוקה לו מתמיד לפני שהפרויקט שלהם קורס (מזכיר את הקדנציה הראשונה שלו). סיבות נוספות: מכבי קבוצה בעלת אוריינטציה אמריקאית מובהקת, לכן מאמן אירופאי פחות מתאים, והשחקנים לא עושים חשבון למאמנים המקומיים, אם לא כיבדו את אדלשטיין, למה שיכבדו את פרנקו ? כי אם פיני גרשון יצליח לעשות מהפכה מוראלית ומקצועית בקבוצה לרמה שבה משחקי מכבי יחזרו להיות "שואו טיים" בין אם מכבי תעפיל לפיינל פור או לכל הפחות תעפיל לטופ 8, זה יבטיח לו עונה נוספת כשהפעם הוא יוכל להתעקש בדיוק על השחקנים שהוא רוצה, ויהיה תקציב שמן לא פחות מבעונה הנוכחית.

למה לא ? ניקולה וויצ'יץ', הפדרמנים, הירידות והעקיצות על ווימס בשידור, השובע, הזחיחות, הזיקנה/עייפות החומר, ההיסטוריה הלא כל כך טובה שלו עם עוזריו (ג'ינו, דרוקר, בלאט), הפה הגדול, העובדה שמדובר באמצע עונה וכו', אני גם לא רואה איך פיני גרשון שהוא מאמן של התקפה יסתדר עם מקל ואוחיון חסרי הקליעה, פיני רוצה היררכיה ברורה, אם הוא מגיע, לפחות 2-3 שחקנים נחתכים מהקבוצה וכמו כן אני צופה שהוא יבקש רכש של 2 שחקנים בעמדת הרכז ובעמדת ה-4-5.

להערכתי, צביקה שרף יכול לעשות הרבה פחות עם הסגל הזה כמאמן של משמעת והגנה ממה שפיני גרשון יכול להפיק מהסגל הזה מבחינת יצירתיות והתקפה. מכבי עמדה בפני תבוסה מול ברצלונה בבית שלה וקיזזה ל-10, יכול להיות תסריט גרוע בהרבה מזה מול פנרבחצ'ה, כך או אחרת הוא יצטרך עוזר טוב, אולי דן שמיר שכבר שימש כעוזר מאמן ראשון בצסק"א.

בהנחה וניקולה נמצא במכבי על רקע מקצועי עלום כלשהו, וההנהלה ירצו להביא את פיני, השחרור שלו יהיה בלתי נמנע, בהנחה והוא נמצא על רקע לא מקצועי, זה יהיה אתגר להזיז אותו הצידה, פיני לא יסכים שהוא יסתובב לו בין הרגליים ותידרש הפרדת כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2016 10:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אף אחד לא יזיז את ווייצ'יץ'.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2016 12:03 am 
Freshman

צחקו אבל... המאמן הישראלי היחידי שיכול להוציא (בלהוציא אני מתכוון להגיע להצלבה ממקום 8 ולקבל בראש ולקחת אליפות בארץ) משהו ממכבי הנוכחית זה לדעתי רק דרוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2016 12:27 am 
Sophomore

המינוי של הדר הוא בהחלט בעייתי עבור הרמות שמכבי רוצה להגיע אליהן, אך המחסור הממשי ברכז הוא מכשול חמור הרבה יותר בדרך לשם. וזה מבלי להזכיר את הבעייתיות בעמדה מס' 4 (אבל שם לפחות בונים על מילר).

אבל בכל מקרה קשה לראות את ההנהלה שופכת עוד כסף על העונה הזאת, לא על מאמן, רכז או מה שלא יהיה, וזאת מסתמנת כעוד עונה שכבר בנובמבר האוהדים רוצים שתסתיים. אם כי בשנה שעברה לפחות היה לזה סוף כבר בדצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2016 12:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פייק פדרמן כתב:
צחקו אבל... המאמן הישראלי היחידי שיכול להוציא (בלהוציא אני מתכוון להגיע להצלבה ממקום 8 ולקבל בראש ולקחת אליפות בארץ) משהו ממכבי הנוכחית זה לדעתי רק דרוקר.

וזאת מדוע?
אנחנו מדברים על אותו דרוקר שבשנה שעברה כל כך הלהיב בראשון עד שהביא אותה קרוב למאזן שלילי בליגה, לפני ששיבק בחליף אותו ולקח אליפות? הדרוקר הזה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2016 1:10 am 
Freshman

אני חושב שהבעיות במכבי עמוקות מידי ולא אפשרי לשנות אותם ללא שינוי עמוק בסגל שלא יגיע. השינוי יכול להגיע רק ממאמן. מה שהמאמן הזה צריך זה יכולת לקנות ולערבב את השחקנים להאמין במה שהוא מוכר להם, בזה דרוקר גדול (השחקנים בראשון בעיקר האמריקאים אהבו אותו מאד) והדבר השני מאמן שייקח את הקבוצה הזאת לשמור רוב הזמן אזורית ולהאמין בזה. דרוקר לדעתי היחידי שמסוגל לעשות את הדברים האלה. השאר לא מתאימים לא באופי ולא בסגנון המשחק שהם מאמינים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה