סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמדת המאמן של מכבי
הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 11:22 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קודי, חידשת מנוי מהעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 11:25 am 
Sophomore

Shiver כתב:
קודי, חידשת מנוי מהעונה שעברה?

לצערי הרב כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 11:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מחכה למשפט האלמותי שעדיין חסר לי - "פנינג היה רשום זמן רב בפנקסו של אבי אבן"

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 11:29 am 
מנהל פורום

אז תבוא בטענות רק לעצמך. הכתובת הייתה על הקיר, ואוהדים שהשתינו עליהם מהקפצה בשנה שעברה משום מה ממשיכים לתת את הכסף שלהם והזמן לעוד שנה. למה? תגיד לי אתה.
אם אתה מפיק איזו הנאה מזוכיסטית, או שאתה נמצא שם מכוח האינרציה. בכל מקרה הכסף והאמונה שאתה וכמוך ממשיכים לתת להנהלה היא אישור מבחינתם לצדקת הדרך.

לגבי פנינג, אולי הסרבי איכשהו קשור לוויצ'יץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 11:33 am 
Sophomore

Shiver כתב:
אז תבוא בטענות רק לעצמך. הכתובת הייתה על הקיר, ואוהדים שהשתינו עליהם מהקפצה בשנה שעברה משום מה ממשיכים לתת את הכסף שלהם והזמן לעוד שנה. למה? תגיד לי אתה.
אם אתה מפיק איזו הנאה מזוכיסטית, או שאתה נמצא שם מכוח האינרציה. בכל מקרה הכסף והאמונה שאתה וכמוך ממשיכים לתת להנהלה היא אישור מבחינתם לצדקת הדרך.

לגבי פנינג, אולי הסרבי איכשהו קשור לוויצ'יץ?

ברור שיש כאן איזה קשה אישי בין פנינג לבין אבן/דני/ניקולה, שהרי עורכי וידאו וסטטיסטיקה יש כאן מספיק.

מסכים איתך לגבי חידוש המנוי, אבל אני בטוח שלא מעט מנויים לא יחדשו את המנוי בשנה הבאה. אחרי שהביאו את ווימס וגאודלוק, מי בדיוק יוכלו להביא בשנה הבאה כדי לשכנע אנשים לחדש מנוי? כבר כל בר דעת מבין שאין שום שיקול דעת סביר בהחלטות שמקבלים ושבעמל רב יצליחו להרוס כל דבר טוב וכל חלקה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 11:34 am 
Hall of Famer

קודי, למה אתה לא מוכר את המנוי שלך? שים אותו ביד 2 ולדעתי הוא עף מהר. מה מפריע לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 11:40 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קודי, למה אתה לא מוכר את המנוי שלך? שים אותו ביד 2 ולדעתי הוא עף מהר. מה מפריע לך?

לא רואה סיכוי שמישהו ישלם את המחיר המלא שאני שילמתי על המנוי. אם היו כאלה אז מכבי היתה מוכרת את כל המנויים שהיא הוציאה למכירה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 12:07 pm 
Sophomore

אגב, אני לא מודד את ההנהלה לפי הצלחה או אי הצלחה, כי גם כשעושים הכל לכאורה נכון אז אפשר ומותר לא להצליח. הנקודה היא שאם בקיץ היה נראה שההנהלה תעשה הכל ותוציא סכומים נכבדים עבור הצלחה, אז עכשיו נראה שוב שנסגר הברז ומתחילים לעבוד בשיטת ה"תפילה לטוב", אחרת אי אפשר להסביר מינוי של מאמן ליגה סביר (שבשנים קודמות לא בטוח שהיה יכול להתמנות אפילו כעוזר מאמן) לתפקיד המאמן הראשי, שאמור להוביל את הקבוצה היקרה בתולדות המועדון ביורוליג הקשה והתחרותי אי פעם. אפשר לראות דוגמה הפוכה באתונה, שם הבעלים של פאו (קבוצה לא עשירה ממכבי) הראה מה זו חתירה למטרה, כשהחליט להנחית כאן מאמן רציני בכל מחיר ונתן לפסקואל מיליון יורו לעונה כדי שהקבוצה שלו תצליח ביורוליג. אני חושב שכל המועדונים חוץ ממכבי הבינו שמאמן הוא הבסיס הכי חשוב בכדורסל האירופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 12:11 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא רואה סיכוי שמישהו ישלם את המחיר המלא שאני שילמתי על המנוי. אם היו כאלה אז מכבי היתה מוכרת את כל המנויים שהיא הוציאה למכירה...

עכשיו מן הסתם עברו כמה משחקים והמחיר לא יהיה מלא. רוצה למכור? מתחרט שקנית? שים ביד 2 ותראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 12:12 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

עכשיו מן הסתם עברו כמה משחקים והמחיר לא יהיה מלא. רוצה למכור? מתחרט שקנית? שים ביד 2 ותראה.

שווה ניסיון. אנסה ותראה מי צודק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 2:24 pm 
Sophomore

קשה יותר למכור כרטיס מנויי.אבל מנסיון,אם אתה מוכר ביד 2 כרטיסים בודדים,אז הם נחטפים במהירות.עד עכשיו אחרי שפרסמתי תוך חצי שעה או שעה הכרטיסים נמכרו.
אתה מוזמן לנסות וגם תעשה רווח בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 2:45 pm 
Sophomore

jack the ripper כתב:
קשה יותר למכור כרטיס מנויי.אבל מנסיון,אם אתה מוכר ביד 2 כרטיסים בודדים,אז הם נחטפים במהירות.עד עכשיו אחרי שפרסמתי תוך חצי שעה או שעה הכרטיסים נמכרו.

לא ממש מעניין אותי להרוויח. אגב, לפי כמות המקומות הריקים שהיו במשחק נגד ברצלונה, לא נראה שיהיה ביקוש רב גם לכרטיסים בודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 2:54 pm 
Junior

מהצצה ביד 2, נראה שיש שבירת שיאים בנוגע למכירת מנויים של מכבי העונה (אם כי אין לדעת אם זה מנויים מאוכזבים או כאלה שקנו 2 על מנת לעשות כסף עליהם בהמשך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 3:19 pm 
Junior

דווקא בתור אוהד הפועל אני חושב שהחוויה של יום חמישי(או רביעי..) גדולה יותר מההישגיות ולכן אני מבין את אלה שלמרות הכשלונות היחסיים של מכבי ת"א ממשיכים להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 4:02 pm 
Sophomore

arie כתב:
דווקא בתור אוהד הפועל אני חושב שהחוויה של יום חמישי(או רביעי..) גדולה יותר מההישגיות ולכן אני מבין את אלה שלמרות הכשלונות היחסיים של מכבי ת"א ממשיכים להגיע.

האמת שזו כבר לא ממש חוויה. פקקים מטורפים, חניה סופר בעייתית, כדורסל רע ואווירה אפילו לא דומה למה שהיה פעם. לבזבז בשביל זה סכומי כסף מטורפים (מנוי הכדורסל היקר באירופה ביי פאר) ועוד חצי יום זה מטורף. יותר נוח לחסוך את הכסף ואת הזמן ולראות בסלון.

אם הייתי רואה הירתמות מטורפת של הבעלים ושאיפה שלהם להישגיות בכל מחיר אז אולי היה שווה לעשות את המאמץ, אבל אם הפתרון הכי טוב שלהם לתפקיד הכי חשוב בקבוצה הוא מאמן ליגה סביר ב-100 אלף דולר (במקרה הטוב) אז שיעודדו בעצמם את הקבוצה שהם בונים במשחק המנג'ר הפרטי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 4:28 pm 
Sophomore

אתה ממש משה אופניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 4:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שהוא שילם על הזכות להיות משה אופניק בכסף מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 5:14 pm 
Hall of Famer

אולי אני טועה, אבל אני קורא בין השורות שהוא גם לא כל כך ממהר לוותר עליה (כלומר למכור אותה בכסף מלא למישהו אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 6:32 pm 
Hall of Famer

או, עכשיו הכל ברור.
ציטוט:
את ניקולה וויצ'יץ' ואבי אבן הוא הכיר במהלך שהייתם המשותפת מדי שנה בליגת הקיץ של ה-NBA, ונועד איתם לא פעם. לפני כחודש - כשארז אדלשטיין עוד כיהן כמאמן הצהובים - פנינג אף ליווה את הקבוצה במשך כמה ימים, במעין השתלמות אישית שעבר. שם הוא הכיר מקרוב את הדר, ושם הונחו היסודות להעסקתו. את האפשרות להחתימו לא העלה המאמן החדש. ראשי המערך המקצועי הם אלו שהציעו אותו, והדרך לחוזה (הלא יקר, יש לציין) הייתה קצרה וסלולה.

http://sports.walla.co.il/item/3010976

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2016 8:56 pm 
Junior

כן, ברור נו, אז ממש ועדת מכרזים, שלוש הצעות מחיר, בחינת ניסיון והמלצות, כמו שכל תאגיד שמגלגל מאות מיליוני שקלים עושה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2016 9:43 am 
Freshman

קודי (יובל) כתב:
jack the ripper כתב:

לא ממש מעניין אותי להרוויח. אגב, לפי כמות המקומות הריקים שהיו במשחק נגד ברצלונה, לא נראה שיהיה ביקוש רב גם לכרטיסים בודדים.

ברצלונה היה ביום רביעי ב19:45... אותי דווקא כמות הקהל הפתיעה לטובה בשעה כזו.
אבל איזה כיף שבוע הבא פינקו אותנו יום שלישי ב21:45... אמא שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2016 12:50 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
או, עכשיו הכל ברור.
ציטוט:
את ניקולה וויצ'יץ' ואבי אבן הוא הכיר במהלך שהייתם המשותפת מדי שנה בליגת הקיץ של ה-NBA, ונועד איתם לא פעם. לפני כחודש - כשארז אדלשטיין עוד כיהן כמאמן הצהובים - פנינג אף ליווה את הקבוצה במשך כמה ימים, במעין השתלמות אישית שעבר. שם הוא הכיר מקרוב את הדר, ושם הונחו היסודות להעסקתו. את האפשרות להחתימו לא העלה המאמן החדש. ראשי המערך המקצועי הם אלו שהציעו אותו, והדרך לחוזה (הלא יקר, יש לציין) הייתה קצרה וסלולה.

אם הייתי אוהד מכבי פחות היה מפריע לי עצם המינוי הזה (בסה״כ עוזר מאמן שני) ומאוד יכול להיות שלבחור יש את הכישורים הנדרשים לתפקיד הספציפי שרוצים ממנו.
מה שכן היה מפריע זה שדי ברור שרצו אותו לתפקיד לא אתמול ולא שלשום, אבל משכו את הזמן (כמו שנראה שעשו כבר במקרים דומים, גם עם שחקנים) כדי שיהיה מצג שווא של ״חיפשנו, בדקנו, עקבנו, חקרנו את השוק״ ורק אז הגענו למסקנה שזה האיש הנכון לתפקיד.
כמו במקרה אונאקוו או זרים אחרים שהגיעו לכאן באמצע העונה, וגם קצת כמו פארמר רק בתהליך קצת אחר - במקום להעסיק את העוזר מאמן שהם רוצים, תפקיד שכל יום בו אמור להיות חשוב, נראה שהם מתעסקים במה יגידו בתקשורת ואיך יגיבו לזה בפורום הצהבת. הרבה יותר מדי שיקולי יח״צ נכנסים למערכת קבלת ההחלטות המקצועית.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2016 5:44 pm 
Junior

קודי, השאלה היותר מעניינת היא האם אתה מתכוון לחדש את המנוי שלך בשנה הבאה (בין אם העונה הזו תוכתר ככישלון או הצלחה). הרי גם אם העונה הזאת תסתיים בהצלחה, זה יהיה חרף ההתנהלות הקלוקלת כך שדיבורים בגנות ההנהלה צפויים להישמע גם בעונות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2016 7:44 pm 
Sophomore

Chauncey כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
או, עכשיו הכל ברור.
ציטוט:

אם הייתי אוהד מכבי פחות היה מפריע לי עצם המינוי הזה (בסה״כ עוזר מאמן שני) ומאוד יכול להיות שלבחור יש את הכישורים הנדרשים לתפקיד הספציפי שרוצים ממנו.
מה שכן היה מפריע זה שדי ברור שרצו אותו לתפקיד לא אתמול ולא שלשום, אבל משכו את הזמן (כמו שנראה שעשו כבר במקרים דומים, גם עם שחקנים) כדי שיהיה מצג שווא של ״חיפשנו, בדקנו, עקבנו, חקרנו את השוק״ ורק אז הגענו למסקנה שזה האיש הנכון לתפקיד.
כמו במקרה אונאקוו או זרים אחרים שהגיעו לכאן באמצע העונה, וגם קצת כמו פארמר רק בתהליך קצת אחר - במקום להעסיק את העוזר מאמן שהם רוצים, תפקיד שכל יום בו אמור להיות חשוב, נראה שהם מתעסקים במה יגידו בתקשורת ואיך יגיבו לזה בפורום הצהבת. הרבה יותר מדי שיקולי יח״צ נכנסים למערכת קבלת ההחלטות המקצועית.

נראה לי שהלכת פה קצת רחוק עם התיאוריה, אפילו שמדובר בהנהלת במכבי שהוכיחה שהיא מסוגלת לעשות צעדים מופרכים ממניעים מופרכים לא פחות.
מה גורם לך לחשוב שמכבי התמהמה בכוונה? לא מדובר פה בעמדה סופר קריטית בקבוצה, ויש הרבה סיבות שייקח זמן למנות מישהו לתפקיד. למה לא להסתכל על זה ולחשוב שהוא היה מישהו ממאגר האנשים שהמערכת במכבי רוצה לשים עליהם עין ולא דחוף להחתים אותו כרגע, והנה התפנה מקום אז למה לא. שיקולי יח"צ על עוזר מאמן שני נשמע לי כמו הרבה יותר מחשבה ממה שהמוחות הקודחים בהנהלת מכבי מסוגלים להפיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2016 9:07 pm 
Junior

כי זה לא איך שאתה מתאר את זה, לא "הנה התפנה מקום אז למה לא". זה הנה התפנה מקום, ואז רק אחרי כמה שבועות מאיישים אותו באדם שלפי הטענות וויצ'יץ והדר התלהבו ממנו כבר לפני כמה חודשים.
וזה לא מצריך יותר מדי מחשבה בהנהלה. רק להחליט שמעכבים את המינוי בשבועיים כדי שלא תהיה ביקורת על כך שמינו את הדר חסר הניסיון יחד עם עוזר חסר ניסיון, קודם הדר משיג 2 נצחונות והביקורת מתקררת.
וכאמור עלו כאן בעבר דעות די ברורות לגבי משיכת הזמן עם הזרים באמצע העונה וההודעות לתקשורת על חיפושי שחקנים כדי שבסופו של דבר כשמחתימים את אונאקוו יוכלו להגיד שחיפשו ולא מצאו שום דבר אחר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], גמליאל ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: