stambody כתב:
בעונה שעברה כספי קנה את מקומו כשחקן השישי של הקבוצה, חוץ מקאזינס וגיי שמשחקים שמשחקים על 3 עמדות (גיי 3-4, קאזינס 4-5)
לכספי היה אמור להיות מקום משמעותי ברוטציה, הוא שחקן של דאבל-דאבל, הוא בן 28, אלה עונות השיא שלו, והדבר הכי מטומטם שמאמן חדש יכול לעשות
זה לבלום התקדמות משמעותית של שחקן בקבוצה שלו, ועוד שחקן בשנת חוזה שהמוטיבציה שלו בשיא.
קאזינס הוא בין הסנטרים הטובים בליגה, גיי מגיע למספרים יפים בעיקר בנקודות, אבל הדומיננטיות שלו לא באה לידי ביטוי בתחומים אחרים, בעיקר בריבאונד, וכספי היום ריבאונדר וקלעי שלשות טוב ממנו, וכבר דיברו על לעשות טרייד עם גיי כי ראו עוד בעונה שעברה שטריו הכוכבים לא הביא אותם אפילו לפלייאוף, אז פתאום גיי חוזר להיות שחקן מרכזי בהיררכיה, ומה שלא עבד עם קאזינס, גיי ורונדו שנה שעברה, לא יתחיל פתאום לעבוד עם קאזינס, גיי ולאוסן, וכל השחקנים האפורים שסביבם, קופוס ? אפללו ?
בינתיים סקרמנטו במאזן שלילי, הם הפסידו לחבורת הילדים של הלייקרס אחרי שהובילו 19 הפרש, סקרמנטו אמורה להיות קבוצה מנוסה ויותר מוכשרת, זה לא הוכיח את עצמו.
למעשה כספי לא היה נשאר בסקרמנטו לולא החוזה שלו, מקווה שישאילו אותו לקבוצה שבאמת בונה עליו, במינימום כשחקן השישי שלה, והוא יחזור למספרים היפים שלו.
כמו כל הת׳רד הזה, זו מרגישה לי כמו הודעה פרובינציאלית ולא מדויקת. מז״א לולא החוזה שלו, הוא לא היה נשאר בסקרמנטו. לא ממש מבין את המשמעות של המשפט הזה בנ.ב.א. אתה חותם חוזה ואתה נמצא בקבוצה שלך אלא אם מעבירים אותך בטרייד במטרה לחזק את הקבוצה, בהווה ו/או בעתיד.
בינתיים סקרמנטו במאזן שלילי... לא נעים לומר אבל סקרמנטו הייתה במאזן שלילי גם בתקופה זוהרת יותר של כספי. ולא הייתי משתמש בלייקרס כנקודת מבחן - הם הולכים לנצח קבוצות רבות העונה ואולי אף להיות בפלייאוף המערבי. לילדים האלו יש את אחד המאמנים המוכשרים ביותר בליגה.
לא דובר על הטרייד עם גיי בגלל שראו שאיתו לא הגיעו לפלייאוף אלא בגלל שגיי מסיים חוזה בסוף השנה וכבר הודיע שלא מעוניין להיות שם בהמשך. בכל מקרה, כספי לא מתחרה על דקות עם גיי אלא ישירות עם קאזינס שמשום מה משחק בעמדה מספר 4 בחלק ניכר מהזמן (זו אולי נקודה מעניינת שקשורה בעקיפין גם בכספי. נדמה לי שיירגר משתמש הרבה בהרכבים גבוהים).
בסופו של דבר כספי הוא מחליף חביב ושחקן שיכול להיות שימושי בסיטואציות מסוימות שטובות לו, בייחוד כסטרץ׳ 4 מהספסל. הוא צריך קבוצה שרצה ושבה ימצאו אותו לשלשות פנויות. מכאן ועד זה שהמאמן בולם את ההתקדמות שלו... למי אכפת בכלל. כספי הוא לא רוקי שהקבוצה משקיעה בו ללונג טרם. לא נראה לי שיירגר עסוק באיך כספי מרגיש. יש לו בעיות גדולות יותר.
באופן כללי, בלי קשר לכספי, סקרמנטו היא קבוצת נפל. הבחירות שלהם בדראפטים מאז קאזינס נעות בין בינוניות לבין אסון. מדברים כעת על טרייד אפשרי של קאולי-שטיין. מקווה שקאזינס יעשה דוראנט ולא ווסטברוק כשתגיע העת.