סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 8:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רק אני או שדוייט הווארד רזה הרבה? לבנאדם יש רגלי תרנגולת :du_ma_et:

תוצאות בקצרה עד כה:
עוד הפסד למינסוטה - 103-112 בבית ליוטה. הייוורד וג'ורג' היל 24 כ"א, זאק לווין 28
סקטאון מפסידה בהארכה 95-101 בוושינגטון. ביל עם 31 ו-7 שלשות, וול 19 נק' 11 אס' על 11 איבודים, קאזנס 36 ו-20 ריב', כספי 2 נק'
אוקלהומה מנצחת 112-103 בניו יורק. ווסטברוק משווה את לברון 27 נק' 18 ריב' ו-14 אס' וגם 7 איב' ו-9/23 מהשדה, קאנטר 27 ו-10 מהספסל, רוז 30 נק' לניקס, פורזינגיס 21
טורונטו מביסה 122-95 את פילי. לאורי 24, טרנס רוס 22, קובינגטון "הנגר" 20 נק' ו-6 שלשות
בוסטון מנצחת 112-104 במיאמי. תומאס הקטר 25 ו-8 אס', בראדלי 18, דראגיץ' 17 נק' ו-17 אס' על איבוד אחד, וייטסייד 25 ו-17 ריב'
שארלוט מביסה 104-85 בממפיס. קמבה וג'רמי לאמב 21 כ"א, מרק גאסול 19 למפסידים

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 8:57 am 
Hall of Famer

שרודר חוטף וואחד בלוק מדריימונד בקראנץ' טיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 8:59 am 
Hall of Famer

ועכשיו גם דפק גג לבייזמור.
בקיצור, הוא חזר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 9:11 am 
Junior

היה משחק מהנה לצפייה בין הת'אנדר לניקס. ווסטברוק כרגיל היה הצגה של איש אחד עם אנרגיה בלתי נגמרת. גם רוז הרשים עם 30 נקודות באחוזים טובים. מסתבר שהשניים התאמנו ביחד בקיץ והם חברים טובים.
הניקס הפסידו כי OKC פשוט שלטו מתחת לסלים. קאנטר ואדאמס שלטו ברחבות עם 41 נקודות משותפות באחוזים מעולים ו-20 ריבאונדים, מתוכם 10 בהתקפה.
ווסטברוק, עם ה-18 ריבאונדים שלו עבר לממוצע של ט"ד! 30.9 נקודות(שני בליגה אחרי דיוויס), 10.3 ריבאונדים(12 בליגה!), 11.3 אסיסטים(שני אחרי הארדן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:21 am 
Hall of Famer

בראדלי ביל בחמישה משחקים האחרונים נראה כמו שחקן מקס'. 29 נק' באחוזים טובים מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 6:39 pm 
Hall of Famer

ג'רמי לם מההורנטס עם 9 ריב' אחרי משחק של 17(!) ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 7:47 pm 
מנהל פורום

שוויק1 כתב:
היה משחק מהנה לצפייה בין הת'אנדר לניקס. ווסטברוק כרגיל היה הצגה של איש אחד עם אנרגיה בלתי נגמרת. גם רוז הרשים עם 30 נקודות באחוזים טובים. מסתבר שהשניים התאמנו ביחד בקיץ והם חברים טובים.
הניקס הפסידו כי OKC פשוט שלטו מתחת לסלים. קאנטר ואדאמס שלטו ברחבות עם 41 נקודות משותפות באחוזים מעולים ו-20 ריבאונדים, מתוכם 10 בהתקפה.
ווסטברוק, עם ה-18 ריבאונדים שלו עבר לממוצע של ט"ד! 30.9 נקודות(שני בליגה אחרי דיוויס), 10.3 ריבאונדים(12 בליגה!), 11.3 אסיסטים(שני אחרי הארדן).

מעניין כמה זמן ייקח לאולדיפו להתחרפן ולבקש טרייד
הוא כל כך בצל של ווסטברוק ותמורת זה הוא אפילו לא מקבל את הזכות לשחק בקבוצה עם שאיפות לאליפות או אפילו לגמר קונפרנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 9:20 pm 
Hall of Famer

אולדיפו לא יבקש טרייד לדעתי. לא כולם קלולסים כמו כספי :)
אבל אם כבר אולדיפו, הטרייד של אורלנדו היה גרוע.
הם די כצפוי מקום אחרון בהתקפה בין קבוצות הליגה והלוג-ג'אם שיצרו שם עם איבאקה, ווצ'ביץ' וביומבו נותן את אותותיו כאשר ווצ'בית' כצפוי עובר לספסל ומתבאס על זה באופן פומבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 9:50 pm 
Sophomore

אין לאולדיפו סיבה להתחרפן, קולע כמו שנה שעברה באחוזים קצת יותר טובים, הוא לא אמור להיות כוכב גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:11 pm 
Hall of Famer

זה גם ארון גורדון שהוא בסופו של דבר 4, רק קצת אתלטי.
ווצ'ביץ' ירד אמנם לספסל ונתן שם משהו כמו 20 נק' ו 17 ריב' במשחק האחרון. אבל כן, יש שם פקק רציני ואורלנדו צריכה גארד יוצר כלשהו. הרבה קבוצות ישמחו לקחת את ווצ'ביץ' או ביומבו לדעתי בתמורה לאחד כזה ואני אתפלא אם לא יגיע טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:12 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אולדיפו לא יבקש טרייד לדעתי. לא כולם קלולסים כמו כספי :)
אבל אם כבר אולדיפו, הטרייד של אורלנדו היה גרוע.
הם די כצפוי מקום אחרון בהתקפה בין קבוצות הליגה והלוג-ג'אם שיצרו שם עם איבאקה, ווצ'ביץ' וביומבו נותן את אותותיו כאשר ווצ'בית' כצפוי עובר לספסל ומתבאס על זה באופן פומבי.

אכן טרייד גרוע שלהם. נתנו 3 שחקני רוטציה עבור איבקה שהוא באמת חביב אבל מעבר לשיא (יש שטוענים שהוא בכלל מבוגר ממה שהוא כמו הרבה אפריקנים).
המשך לטרייד המפגר על הריס שלא נתן להם כלום.
בעידן של קלעי שלוש הם עמוסים בגבוהים שלא קולעים שלוש ממש טוב (איבקה דווקא סביר אבל עדיין אין להם מספיק). וגם הרכז שלהם לא קולע מבחוץ.
לא יודע מה הולך שם. מועדון דפוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:14 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ווצ'ביץ' ירד אמנם לספסל ונתן שם משהו כמו 20 נק' ו 17 ריב' במשחק האחרון. אבל כן, יש שם פקק רציני ואורלנדו צריכה גארד יוצר כלשהו. הרבה קבוצות ישמחו לקחת את ווצ'ביץ' או ביומבו לדעתי בתמורה לאחד כזה ואני אתפלא אם לא יגיע טרייד.

הבעיה שזה ממש לא נכון. הליגה עוברת לפחות גבוהים. דיבר על זה מארק סטיין בפודקסט של זאק לו. יש ביקוש קטן מאד לגבוהים. קשה להעביר גבוהים. יש מלא גבוהים פנויים ואין הרבה ביקוש.יש לך כל מיני נואלים, אוקפור, קאולי סטיין ועוד גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:40 pm 
Hall of Famer

קצת אנקדוטות על סטטיסטיקות:
- זה רק אני או שמלכות סלים של אנתוני דיוויס תהיה פעם ראשונה מזה עשרות שנים ששחקן שהוא 4 מובהק זוכה בתואר הזה?
- מתוך 6 המובילים בקלעי הליגה (חדגבה, ווסטברוק, דרוזן, הארדן, קאזנס ולילארד) השחקן עם אחוזי השלוש הכי טובים? קאזנס. מטורףףףף. ואם זה לא מספיק אז מרק גאסול 41.7%, קא"ט עם 39.1% וברוק לופז 36.8% (יותר טוב מקליי תומפסון ודווין בוקר).
- מתוך טופ20 קלעי הליגה, קלעי העונשין הכי גרוע הוא... לברון. 74.2%. הכי טוב? סטף קא.. לא. קוואי. 92.5%. קארי אחריו עם 91.7%.
- וייטסייד בינתיים עובר את רף ה-15 ריב' למשחק. מרשים. היחידים שעשו את זה ב-20 השנה האחרונות היו דניס רודמן, בן וואלאס וקווין לאב.
- הגארד עם אחוזי השדה הטובים בליגה זה ג'ורג' היל עם 54.3%. הבא אחריו זה פטי מילס עם 50%, ואחריו קארי עם 49.4%.
- גם ג'יימס הארדן הולך על רף היסטורי - מעל 12 אסיסטים למשחק. האחרון שהיה שם? ג'ון סטוקטון, עונת 94/95. לא נאש, לא קיד ולא רונדו הגיעו למספרים האלו. מדהים.
- גם בצד החטיפות המספרים הם ברמה יחסית נדירה. פול כרגע עם 2.83 למשחק. הוא כבר היה 6 פעמים בעבר מלך החטיפות. האחרון לעבור את רף ה-2.8 למשחק היה לארי יוז ב-2004/5. היו ימים שחשבו שהוא יכול להיות סיידקיק טוב ללברון :)
- גם בגיל 200, הגארד החוסם הכי טוב בליגה הוא כמובן דויין וייד. 0.73 למשחק חוסם הפלאש.
- על דקות המשחק נדמה לי שכבר כתבתי בפוסט אחר. הימים של כוכבים שמשחקים 40+ דקות לערב חלפו מהעולם. שלום ל-DNP - Rest.
- גם במישור האיבודים נראה שהולכים השנה על שיאים. אם נוציא את עונת 6 המשחקים של קובי, אף שחקן בהיסטוריה לא איבד בעונה שלמה בממוצע יותר מ-5 כדורים. השנה הארדן מוביל את הקטגוריה עם 5.7 איב' למשחק. ווסטברוק דולק אחריו עם 5.5 מפוקפקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:42 pm 
מנהל פורום

זה לא בדיוק מה שמארק שטיין אמר. הוא אמר שאין שוק לגבוהים, זה נכון, אבל לא כי הליגה עוברת לפחות גבוהים, דווקא להיפך, כי לכל קבוצה יש יותר מידי גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:44 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
זה לא בדיוק מה שמארק שטיין אמר. הוא אמר שאין שוק לגבוהים, זה נכון, אבל לא כי הליגה עוברת לפחות גבוהים, דווקא להיפך, כי לכל קבוצה יש יותר מידי גבוהים.

זה לא מה שכתבתי? יש מלא גבוהים "פנויים" ואין ביקוש. כתבתי כמה שמות ויש עוד כמו מונרו ועוד כמה שבכיף היו נפטרים מהם אבל אין למי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:45 pm 
מנהל פורום

satriani כתב:
נורטון כתב:

הבעיה שזה ממש לא נכון. הליגה עוברת לפחות גבוהים. דיבר על זה מארק סטיין בפודקסט של זאק לו. יש ביקוש קטן מאד לגבוהים. קשה להעביר גבוהים. יש מלא גבוהים פנויים ואין הרבה ביקוש.יש לך כל מיני נואלים, אוקפור, קאולי סטיין ועוד גבוהים.

זה מה שאמרת :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 10:49 pm 
Hall of Famer

התכוונתי שהליגה עוברת לקבוצות נמוכות יותר. אין צורך בהרבה גבוהים. אין ביקוש.
אורלנדו למעשה צריכה/יכולה לשחק עם איבקה כ5. כלומר הוא ישמור על הגבוה של היריבה ויחסום. בהתקפה יעמוד על השלוש כמו שהוא עושה היום.
דומה לדריימונד שלעיתים שומר על הגבוה של היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 11:46 pm 
Hall of Famer

יש קבוצות שהיו שמחות לאחד הגבוהים של אורלנדו לדעתי.

מיאמי - יחד עם מקגרודר המפתיע ובנוסף לריצ'רדסון המפתיע משנה שעברה, ווינסלו, דראגיץ' ואיש החוזה - טיילר ג'ונסון, יש שם המון נמוכים טובים, מה שאין זה גבוה נורמלי לצד וויטסייד. כלומר, מישהו כמו איבקה.
בוסטון - הורפורד זה לא מספיק בשר, זאת האמת. ואין שם עוד גבוה נורמלי עם כל הכבוד להבלחות של אוליניק ואמיר ג'ונסון. גארדים דווקא יש - אפילו רוזייר פלוס סמארט בתמורה לווצ'ביץ' (ולהעביר את הורפורד לפאוור) זה לדעתי אחלה דבר לשתי הקבוצות.
פליקנס - עם חזרתו של ג'רו הולידיי, פרייז'ר קצת מיותר. הוא ואטוון מור בתמורה לביומבו - ייתן קו קדמי הגנתי מפחיד של ניו אורלינס.
פורטלנד - קצת מפתיע אבל הקבוצה צריכה התקפה שהיא לא לילארד וסי.ג'יי. היא צריכה לפחות אופציית פנים אחת נורמלי. אני אוהב את פלאמלי שהוא יופי של פסיליטייטור ומוסר נהדר לגבוה, אבל זה לא אופציה התקפית טובה. ווצ'ביץ' לעומת זאת כן. בתמורה למי? האמת לא יודע, ההרכב של פורטלנד הוא הרכב של שני גארדים מעולים ו 10 גבוהים בינוניים. אז נניח שאין פה טרייד, אבל פורטלנד כן היתה מרוויחה אם היה.
וכמובן גולדן סטייט ווריורס - מקגי מפתיע אותי מאד השנה ונראה טוב. אבל זה לא מקרי שהוא משחק רק איזה 8 דקות בערב, אני מניח. והקבוצה עדיין צריכה רים פרוטקטור, כלומר את ביומבו או את איבקה. בתמורה לשון ליווינגסטון שאני מאד אוהב לבד, או בתמורה לאיאן קלארק וקוון לוני למשל.

הנה, חמש קבוצות שירוויחו או מווצ'ביץ' (בוסטון, פורטלנד) או מאיבקה (מיאמי) או מביומבו (גולדן סטייט וניו אורלינס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 11:56 pm 
Senior

למה שמישהו ייתן שחקן ברמה של איבאקה בשביל פילרים לספסל כמו לוני ואיאן קלארק?
לא הייתי אומר שגבוהים הגנתיים נעלמו לגמרי מהרדאר. TT היה משמעותי מאוד בתואר של קליבלנד. יותר מסמית׳ נניח
קבוצות כמו קליבלנד וגולדן סטייט ישמחו לשחקן כמו נואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 12:32 am 
Hall of Famer

ווריורס בהחלט צריכים רים פרוטקטור וגם קבוצות אחרות. יחד עם זאת, אני חושב שההגדרה לרים פרוטקטור גם היא מתחילה לקבל גוונים אחרים בשנים האחרונות. לפני 10-20 שנים, מקום 10 בחסימות היה ברוב השנים עם יותר מ-2 חסימות למשחק. בשנים האחרונות המספרים האלו ירדו. השנה עד כה הווארד מקום 10 עם 1.65 חסימות למשחק. זה לא וואו.
גם לג'יאמים נפל האסימון שעדיף אחד כמו טייסון צ'נדלר (בשיאו), שאמנם לא חוסם אבל שומר ומשנה זריקות, על פני איזה שמואל דלמברט שקופץ לכל זריקה, עושה מלא גולטנדינג ומפקיר את ריבאונד ההגנה. ברור ששחקן שהוא שוט בלוקר טוב זה יתרון, אבל לא בכל מחיר, בדיוק כמו ששחקן שמהמר הרבה על חטיפות לא בהכרח שחקן הגנה טוב, ואולי אפילו להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 12:42 am 
Senior

נראה לי ששחקנים כמו TT הערך שלהם עלה בצורה משמעותית בליגה שהיום עושים המון סוויצ׳ים( מה שפעם היה פחות) בזמן ששוט בלוקרים הערך שלהם קצת ירד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 12:56 am 
Hall of Famer

הגנה זה מעבר לחסימה. יש שינוי זריקה. יש פיזיות. ברוק לופז למשל בחור גדול ותופס פשוט מקום בצע וקשה להזיז אותו, בנוסך להיותו חוסם טוב.
TT ספציפית שומר טוב מאד וגם אנדרייטד בסיומות. לא יקלע ג'אמפים אבל באיזור הצבע הוא מסיים טוב.

זה יפה שהווריורס רוצים השאלה מה הם יכולים לתת. הרי באו לשם כל מיני פנסיונרים בשביל טבעת. איבקה לא יכול לבוא לשם עם החוזה שלו.

גם לפליקנס אין ממש מה לתת. ברור שיש קבוצות שהיו שמחות לקבל חיזוק בצבע (שכחת את הקבוצה מספר אחת - הרפטורס) אבל זה לא כמו בעבר. הביקוש ירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 2:06 am 
Hall of Famer

הבעיה לדעתי היא פחות עם הביומבואים ויותר עם הסנטרים ההתקפיים (ווצ׳ביץ׳, אוקאפור, מונרו) שמתקשים להגן על הפיקאנדרול. ערכם ירד באופן משמעותי. את נואל יהיה מי שייקח בסופו של דבר. את ביומבו לא בטוח שאורלנדו רוצים לתת (רק הרגע לקחו אותו). מי שכרגיל הכי מבוקשים אלו השחקנים שמסוגלים לשחק בשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 3:14 am 
Hall of Famer

ברור שיקחו את נואל למרות הפציעות. השאלה המחיר. כעת בגלל ברור שהוא לא מקבל הארכת חוזה ולכן יהיה חופשי ולכן קבוצות לא יתנו הרבה עבורו ויחכו שהוא יהיה חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, רואה שחורות ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה