סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יורוליג מחזור 9
הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 1:53 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Equilibrium כתב:
הוקיץ' כתב:
Equilibrium כתב:
אז אחרי 9 מחזורים , מה דעתכם על היורוליג החדשה? אני חושב שמדובר בשינוי מבורך , וכל שבוע יש 2-3 משחקים איכותיים ומותחים , ללא ספק עדיף על שלב הבתים החלש ועל זה שלא כל הקבוצות נפגשות.

מעניין מה היית חושב אם מכבי לא היית נכללת ביורוליג החדשה.

לא , זה לא מעניין , כמו שזה לא מעניין מה היית חושב אם לא היית אוהד הפועל.

בעיני זה כן מעניין ועם כל הכבוד הדעה שלי יותר מנומקת מ"זה לא עוזר לקבוצה שלי אז אני נגד". האם אתה מסוגל בכלל לחשיבה אובייקטיבית?
המצב הנוכחי הוא מחליא. יושבות כמה קבוצות בליגה סגורה משל עצמן, מחזיקות בכל הכספים ובו בזמן ממשיכות להשתתף בליגות המקומיות. אשכרה ללכת עם ולהרגיש בלי.
ומה לגבי שאר הכדורסל האירופי? על הזין. רוצים להשתתף? תביאו אוליגרך שיקנה כל דבר שזז ואולי נכניס אתכם פנימה לאיזו שנה.
מקסים. שינוי מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יורוליג מחזור 9
הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 2:28 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נניח לרגע את שאלת הספורטיביות בצד (בעיניי כל שיטה שלא מבוססת על הישגים ספורטיביים נטו היא ביזיונית), מקצועית קשה קצת לשפוט את היורוליג לחיוב או לשלילה כי לא נראה שיש קבוצה (טוב, אולי צסק"א) שבאמת הסתגלה למתכונת החדשה ומצליחה לגלות סימנים של יציבות. כל השאר נראות תלויות בעשרים אלף משתנים אחרים כל שבוע, וקשה עדיין להצביע על חוקיות מסוימת שהשתנתה מבחינה מקצועית. אולי הגנות קצת פחות אינטנסיביות, אבל גם זה צריך להיבדק סטטיסטית.

המבחן האמיתי של היורוליג החדש לא מתחיל בשליש הראשון של העונה אלא איפשהו במחזורים 17-20, כשבשמינייה התחתונה יהיו קבוצות שיאבדו עניין לחלוטין ויצטרכו להמשיך לשחק. האם הן יתחילו לזרוק משחקים כדי להתמקד בליגה? איך זה ישפיע על מאבקי המיקום בשמינייה העליונה? האם בתוך השמינייה העליונה יתחילו משחקי חישובים בין קבוצות הצמרת שמטרתן לקבל יריבה מסוימת שנוחה להן אסטרטגית, לא משנה מה מיקומה? יש לא מעט חידות שנגלה בפעם הראשונה אי שם בפברואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], גמליאל ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה