סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 477 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה הלאומית 2016/7
הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2016 2:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פוינטר שפינטז על קליבלנד הסתפק באילת ושוחרר לקריתאתא איך נפלו גיבורים
כרגע רעננה נראית כקבוצה הטובה בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2016 2:42 pm 
Junior

בסדר טראמפ, אבל היה גם משחק אתמול.
הפסדנו לב"ש.
זה לכשעצמו לא נורא. קבוצה שיש לה את ג'ף אלן וכריס גסטון זו לא קבוצה שאתה בונה על לנצח אותה ביום שבו גיא פרבר נפקד, ג'רמיין ג'ורדן מגיע חצי כח ורק קיקוס עם 23 נקודות.
בסדר. הפסדנו.
אבל למה להוציא את הנשמה למה?
8 דקות לסיום, 62:50 לב"ש. פתאום הגליל מתעורר, האריה שואג, טרומפלדור מנופף ביד - בום, ריצת 11:0 מגיעים למינוס נקודה 2 דקות לסיום
ואז נבהלים מהצל של עצמנו ומפסידים.

מצד שני אני אופטימי להמשך העונה. הקבוצה מחוברת ורצה יפה ביחד. ממשחק למשחק רואים שיפור. מי שהימר עלינו כעל היורדת לארצית עוד יאכל כובע בעזרת השם.

כמו כן, מקסים קיקוס מסר אתמול מסירה אחת במשך 40 דקות.
סתם לא. הוא לא.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2016 3:19 pm 
Freshman

צוד כתב:
הפסדנו לב"ש.
זה לכשעצמו לא נורא. קבוצה שיש לה את ג'ף אלן וכריס גסטון זו לא קבוצה שאתה בונה על לנצח אותה ביום שבו גיא פרבר נפקד, ג'רמיין ג'ורדן מגיע חצי כח ורק קיקוס עם 23 נקודות.
בסדר. הפסדנו.
8 דקות לסיום, 62:50 לב"ש. פתאום הגליל מתעורר, האריה שואג, טרומפלדור מנופף ביד - בום, ריצת 11:0 מגיעים למינוס נקודה 2 דקות לסיום

מצד שני אני אופטימי להמשך העונה. הקבוצה מחוברת ורצה יפה ביחד. ממשחק למשחק רואים שיפור. מי שהימר עלינו כעל היורדת לארצית עוד יאכל כובע בעזרת השם.

סתם לא. הוא לא.

כריס גסטון אמנם נתן אמש הצגה, באיזורכם אבל לא ממש אלא במגדל העמק.. בב"ש משחק ג'ייסון וויליאמס ליד ג'פרי אלן..

לגבי פרבר, מסכים איתך, הוא חייב להיות 12 נק' ומעלה למשחק, ולמצב את עצמו כאחד מעשרת השחקנים אשר ראויים לעשות את קפיצת המדרגה לליגת העל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2016 10:12 pm 
Junior

עוד בליגה, נס ציונה הפסידה לקרית אתא אחרי שניצחה אותה 61-31 בריבאונד, ולקחה 29 ריב התקפה מול 27 ריב הגנה של אתא!!!! אתא הובילה רוב המשחק אבל ציונה התעוררה בסוף והשוותה 9 שניות לסיום. בסופוקליס של דבר שנייה לסוף פאוול על איינהורן שקולע את הראשונה ומחטיא בכוונה את השנייה. כמה רשמים מהמשחק:

-סרדומיניק גדול על הלאומית. אתמול 15 בחצי הראשון ורק שתיים בשני, אבל איזה מיליון בלוקים והמון שינוי זריקות.
- טל דן לא חזר לעצמו. מלא החטאות לא ברורות וזה נראה שהוא חושב שהוא אתלט כמו פעם אבל כבר לא כזה. החטאת הדאנק במהלך הראשון הייתה רק סימפטום.
- כשהופמן נעלם, נס ציונה בצרות. אתמול סיים עם שורה סטטיסטית כמעט ריקה והועלם לבד על ידי מטלון (שהוא אגב בדיוק אותו האיש רק עם שם אחר). מטלון עשה יום התקפי והגנתי מעולה.
-גולן גוט עושה עבודה מעולה בחילופים בפיקאנרול כשהוא עובר לכסות את הגבוה. מצליח יפה באוברפליי והניטור שלו מהמקום עוזר לו לכסות יפה בניסיון המסירה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 11:45 am 
Sophomore

כמה קטנות מהקאמבק הגדול של הפועל חיפה אמש (102-92 על עפולה בהארכה):
1. הקהל של הפועל חיפה. 600 אדומים קולניים אתמול ברוממה, חלק גדול בקאמבק. כיף לראות אדום בהיכל, ועוד יותר כיף לראות קבוצת אוהדים שהולכת ומתקדמת מיום ליום.

2. עם גבוה ישראלי משמעותי שייתן קצת נפח והגנה סבירה בצבע (קוקיה מחפש קבוצה? אולי נסטרנקו שלא ממש רואה דקות בנהריה?), הפועל חיפה לא רק שיכולה להגיע לפלייאוף אלא גם לעשות חצי גמר ולנסות להפתיע הלאה. שני הזרים שלהם בול פגיעה, הוארטס סקורר בן סקוררים ובורואס גם נהדר אבל צריך מישהו שיוריד ממנו את העבודה המלוכלכת בצבע. היכולת שלהם לשחק בהרכבים של 4 ואפילו 5 קלעים טובים מחוץ (פרסלני, בייז, נניקשווילי, הוארטס, משגב) לקשת שווה זהב בליגה הזאת וגם מאפשרת להם לתת בליצים כמו הרבע האחרון נגד הוד"ש ואתמול נגד עפולה.

3. אני אוהב את רועי פרל, אבל הוא פשוט גומר את השחקנים שלו. מכניס שחקנים ומוציא אותם אחרי טעות אחת, כולל איבודי כדור שיכולים לקרות לכל אחד. הרבה שחקנים שלו, במיוחד הישראלים, נראו ממורמרים במיוחד לאורך המשחק אתמול, וזו לא פריבילגיה שיש לו גם אם נורא חשוב לו לחנך שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 7:54 am 
Junior

ג'רוד אברם כתב:
צוד כתב:
הפסדנו לב"ש.
בסדר. הפסדנו.

סתם לא. הוא לא.

כריס גסטון אמנם נתן אמש הצגה, באיזורכם אבל לא ממש אלא במגדל העמק.. בב"ש משחק ג'ייסון וויליאמס ליד ג'פרי אלן..

לגבי פרבר, מסכים איתך, הוא חייב להיות 12 נק' ומעלה למשחק, ולמצב את עצמו כאחד מעשרת השחקנים אשר ראויים לעשות את קפיצת המדרגה לליגת העל..

התכוונתי לאנתוני פישר, שנתן 19 נקודות.
למה כתבתי כריס גסטון? לא יודע.

אתמול פגשתי ברמזורים של רסקו את ג'רמיין ג'ורדן. הוא התלהב ממש מזה שאנשים ברחוב מזהים אותו, והבטיח לי שננצח מחר את נס ציונה.
נו נו, אם נחיה גם נראה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 11:59 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
איזה כיף. נראה שהלאומית גם כן משתפרת השנה. עם זאת נראה שמתפתח ראש חץ קשוח במיוחד ומלא קבוצות שלא תהיינה רלוונטיות, כולל הרבה משחקים חד צדדיים.

נו נו, אז נס ציונה האימתנית הגיעה לכפר בלום, והפסידה 68:67 לילדודס של אבישי.
והאמת היא שהם יצאו בזול. כבר הובלנו 10 הפרש אבל הגליל כמו הגליל, לפני שהיא תהרוג אותך היא תוציא לך את הנשמה.
ההתחלה נראתה של נס ציונה לחלוטין. 7:1 קליל כזה, אבל החבר'ה נלחמו על כל כדור ולאט לאט חזרו. מה גם ש 7:1 זה רק 6 הפרש.
למחצית ירדנו בשוויון. כבר סנסציה בפני עצמה. ברבע השלישי התחילו קצת מכות. גיא פרבר ובילי מקשפרד ירדו לחדר ההלבשה בהרחקה אוטומטית.
על הפרקט זה היה הרבע של יניב שטראוס שהיה שווה את משקלו בזהב בשני צדי המגרש.
ירדנו להפסקה בפלוס 7 או 8.
נס ציונה הצליחה לחזור לשוויון 67 ובמהלך האחרון קיקוס סחט עבירה, 0.2 לסיום. קלע את הראשונה והחטיא בכוונה את השניה.
ניצחון ענק לאבישי, ואגב, לגמרי ניצחון של מאמן.

ואנקדוטה קטנה לסיום. ביום ראשון בערב פגשתי את ג'רמיין ג'ורדן חוצה את הכביש בקרית שמונה. דיברנו קצת על המשחק ואמרתי לו שאני סומך עליו. הוא אמר לי שננצח.
איך שנגמר המשחק הוא רץ אלי ליציע וצעק לי "איי טולד יו, איי פרומיסד יו!"
אחלה ג'רמיין

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2016 2:55 am 
Junior

כשכתבתי את זה:
צוד כתב:
ואנקדוטה קטנה לסיום. ביום ראשון בערב פגשתי את ג'רמיין ג'ורדן חוצה את הכביש בקרית שמונה. דיברנו קצת על המשחק ואמרתי לו שאני סומך עליו. הוא אמר לי שננצח.
איך שנגמר המשחק הוא רץ אלי ליציע וצעק לי "איי טולד יו, איי פרומיסד יו!"
אחלה ג'רמיין

לא זכרתי שהודעה אחת מעל כתבתי את זה:

צוד כתב:
אתמול פגשתי ברמזורים של רסקו את ג'רמיין ג'ורדן. הוא התלהב ממש מזה שאנשים ברחוב מזהים אותו, והבטיח לי שננצח מחר את נס ציונה.
נו נו, אם נחיה גם נראה.

בכל מקרה, הלכתי לראות את ההימורים של סלאומית (אלה שהימרו עלינו בתור זו שתרד ליגה) ערב המחזור, וכך אמרו:
הפועל גליל עליון – עירוני נס ציונה (כפר בלום, 19:00)

גודיס: בנס ציונה מתחילים להבין שהם הולכים לעונה קשה בהרבה אל מול מה שחשבו טרם תחילת העונה. בגליל מתחילים להראות סימני התאוששות במחזורים האחרונים, אך מבינים כי תוצאת המשחק תלויה בקבוצה האורחת בלבד. 15 ומעלה לנס ציונה.

לוינגר: גליל עליון במגמת שיפור ועם הרבה אנרגיה טובה. לדעתי עדין חסר לה שחקן לעמדה 3. נס ציונה אחרי המכה משבוע שעבר לא יכולה להרשות לעצמה לאבד עוד נקודות. אולי הגיע הזמן שהשחקנים של נס ציונה ישתחררו קצת המשחק שלהם צריך להיות הרבה יותר מהיר ועם הרבה יותר לחץ מפני שהספסל שלה הוא היתרון שלה מול רוב הליגה. נס ציונה בדו ספרתי.

פלק: כפי שכתבנו כבר בשבועות האחרונים גליל עליון ממשיכה להשתפר משבוע לשבוע עם צירופו של רום גפן ושני הזרים ונראה לי שעד סוף הסיבוב הראשון ותחילת השני נראה קבוצה אחרת בכפר בלום. את נס"צ צריך לדעתי לשפוט לאחר המשחקים מול באר שבע ועפולה אם כי משחק חוץ בגליל מול קבוצה שנאבקת על חייה זה תמיד נחשב למוקש. עדיין העדיפות של האורחים גדולה מדי ואני נאלץ ללכת איתם ושוב אחרי משחק צמוד – 6 לנס"צ.

נועם כהן: גליל עליון נמצאת כל פעם ליד. היא הובילה במחצית ברעננה, כמעט ניצחה בקריית אתא ופיספסה הזדמנות גם מול באר שבע. אם הקבוצה של אבישי גורדון תשמר את היכולת הזאת גם למשחקים מול קבוצות האמצע ומטה היא תוכל לצבור לא מעט ניצחונות. מול נס ציונה זה לא יספיק. האורחים חייבים להתאושש מההפסד הלא צפוי בבית כי אחרת ושימו לב למשפט הלא יאומן הבא : צמרת הטבלה תברח לנס ציונה. אני מהמר שנס ציונה תנצח בצורה משכנעת בכפר בלום.

שמולי: משחק הבא בבקשה. נס ציונה פורקת עצבים בכפר בלום.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2016 12:49 pm 
Hall of Famer

מאמן נצ רועי חגאי פוטר אחריי 3 הפסדים ב6 מחזורים במחזור הבא מול באר שבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2016 11:28 pm 
Junior

אז ארון בראון רוצה להוכיח לגליל שזו הייתה טעות להחליף אותו עם ג'רמיין ג'ורדן והוא מתפוצץ עם 34 נקודות.
אז מה? הגליל לא מתרגשת ואחרי משחק שבחלקים גדולים היה צמוד בורחת בדקות הסיום לניצחון 91 84 על ר"ג.
שבוע הבא כפ"ס בבית.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 9:34 am 
Junior

אתם חושבים שהטריק הזה שלכם כאילו לא מעניין אתכם מה היה אתמול בכפר בלום עובד עלי? משחקים לי אותה קשים להשגה...
אני מורה של בני נוער אני, הטריקים האלה שחוקים אף לעוסים. אני יודע שאתם יושבים ומרפרשים את הת׳רד הזה עד שתעלה ההודעה שלי.
ניצחנו ב16. 103:87. את כפס. מקום שני בטבלה ערב המחזור. חיים שלי אבישי.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 5:41 pm 
Freshman

צוד כתב:
אתם חושבים שהטריק הזה שלכם כאילו לא מעניין אתכם מה היה אתמול בכפר בלום עובד עלי? משחקים לי אותה קשים להשגה...
אני מורה של בני נוער אני, הטריקים האלה שחוקים אף לעוסים. אני יודע שאתם יושבים ומרפרשים את הת׳רד הזה עד שתעלה ההודעה שלי.
ניצחנו ב16. 103:87. את כפס. מקום שני בטבלה ערב המחזור. חיים שלי אבישי.

אז אכן גליל עליון, אשר קיבלה את העומק שחיפשה כאשר השיבה את רום גפן, מערבות מנצ'סטר, נראית לא רע בכלל, כאשר היא אוחזת גם בקהל שחוזר, מתחבר ומתעניין וכן בג'רמיין ג'ורדן, אולי הזר הטוב בליגה . (לבטח מהזרים האיכותיים, גם ברמה האנושית).

ברמת השרון בשונה, יש אולי את הישראלי הטוב בליגה - רום קורנליוס, שהוא אול אראונד אמיתי בליגה הזאת, וצריך גם לקבל צ'אנס בליגה שמעל,

אלא ששם הזר לוגינס מספק מספרים נמוכים וחבל..

מעניין גם לבחון את ההשתלבות של שני חבר'ה מאוד מוכשרים ששמו עליהם תוויות כאלו ואחרות, שבינתיים משלבים נהדר בליגה, אחד יבגני חולדוב ושני אלכס צ'רנוביץ',

מה שמראה שמירב המאמנים כאן מתעסקים בתוויות, אך לא בעיקר. וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2016 6:10 pm 
Junior

אתה במחלוקת עם סומו
Red Sumo1 כתב:
גפן יהיה שחקן משלים בליגה. לא יותר

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 1:28 am 
Junior

ג'רוד אברם כתב:
ברמת השרון בשונה, יש אולי את הישראלי הטוב בליגה - רום קורנליוס, שהוא אול אראונד אמיתי בליגה הזאת, וצריך גם לקבל צ'אנס בליגה שמעל.

דיי נו. אתה רציני?!

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 2:06 pm 
Junior

שמע, רום קורנליוס שחקן שחקן.
הוא היה הישראלי השני הכי טוב בגליל בעונה הקודמת, אחרי נמרוד לוי שקיבל חוזה אצל האלופה.
הכי טוב בליגה? לא מספיק מכיר קבוצות אחרות כדי לדעת. אבל שחקן מעולה שרק משתפר? בהחלט.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 3:31 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
ג'רוד אברם כתב:
ברמת השרון בשונה, יש אולי את הישראלי הטוב בליגה - רום קורנליוס, שהוא אול אראונד אמיתי בליגה הזאת, וצריך גם לקבל צ'אנס בליגה שמעל.

דיי נו. אתה רציני?!

כן. אני רציני, שחקן שנה חמישית בבוגרים, 198, רגליים מצוינות, משחק בעמדות 1-4. חזק, קולע לא רע בכלל, חודר,

שומר מצוין, גם על כל הזרים בעמדות האלו (מה שרוב הישראלים האחרים לא עושים), בליגה הזאת הוא הטוב ביותר.

יתרה מכך, לו לו היינו בעידן אינפלציית הזרים, היה משחק בליגת העל ולא מעט דקות.

קפיש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 3:59 pm 
Junior

שבענו כבר מ"כוכבי הליגה הלאומית", שלאחר הקפיצה לליגה הבכירה אינם מצליחים לבוא לידי ביטוי.

אם הוא כל כך טוב, היה מוצא את עצמו בקבוצה קטנה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 4:12 pm 
Junior

חברים, לא להעלות יותר. אדום 88 שבע.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 4:55 pm 
Junior

ג'רוד אברם כתב:
הרסי הוקינס כתב:
ג'רוד אברם כתב:

דיי נו. אתה רציני?!

כן. אני רציני, שחקן שנה חמישית בבוגרים, 198, רגליים מצוינות, משחק בעמדות 1-4. חזק, קולע לא רע בכלל, חודר,

שומר מצוין, גם על כל הזרים בעמדות האלו (מה שרוב הישראלים האחרים לא עושים), בליגה הזאת הוא הטוב ביותר.

יתרה מכך, לו לו היינו בעידן אינפלציית הזרים, היה משחק בליגת העל ולא מעט דקות.

קפיש ?

טוב, אני כל כך לא מסכים איתך שאין לי זמן למייל כזה כרגע בעבודה. בערב אחזור לכתוב מגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 6:24 pm 
Junior

אוקיי אני לא יכול להתאפק.

עונת 2012/2013 - קרית גת, מקום לפני אחרון
עונת 2013/2014 - אליצור יבנה, שני מקומות לפני אחרון
עונת 2014/2015 - מכבי ראשון בליגת העל - גורנישט תרומה.
עונת 2015/2016 - גליל ק.שמונה - ארבע מקומות מהאחרון.

השחקן לא עשה עדיין פעם אחת פלייאוף עליון בלאומית. הוא לא היה אף פעם בקבוצה תחרותית בלאומית.

אני שמח שהוא משתפר והכל, אבל עד עכשיו הוא עשה את זה רק בקבוצות החלשות בליגה (סורי צוד).

לגבי הישראלי הטוב בליגה, הוא אפילו לא הכי טוב בעמדה. יש שחקנים טובים בהרבה כגון: יניב סלומון, נועם מטלון, אלעד הופמן, עדי כהן סבן, גיא לביא, גלעד קרני... כולם בקבוצות עם מאזנים חיוביים.

בסה"כ מדובר בשחקן אדיש שמרבה לאבד ואוהב לנפח סטטיסטיקות בקבוצות חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 11:55 pm 
Junior

חחח מה סורי? אני לא יודע מה המצב שלנו?

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 1:50 am 
Junior

צוד כתב:
חחח מה סורי? אני לא יודע מה המצב שלנו?

לא יודע. פעולה מונעת. :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 9:49 am 
Junior

יש לי הרבה מה להגיד על רום קורנליוס , הרבה חיובי , יש גם קצת שלילי. הסה"כ חיובי.
והוא גם אחלה בן אדם.

אבל הוא לא הישראלי הטוב בליגה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 10:30 am 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
אוקיי אני לא יכול להתאפק.

עונת 2012/2013 - קרית גת, מקום לפני אחרון
עונת 2013/2014 - אליצור יבנה, שני מקומות לפני אחרון
עונת 2014/2015 - מכבי ראשון בליגת העל - גורנישט תרומה.
עונת 2015/2016 - גליל ק.שמונה - ארבע מקומות מהאחרון.

השחקן לא עשה עדיין פעם אחת פלייאוף עליון בלאומית. הוא לא היה אף פעם בקבוצה תחרותית בלאומית.

אני שמח שהוא משתפר והכל, אבל עד עכשיו הוא עשה את זה רק בקבוצות החלשות בליגה (סורי צוד).

לגבי הישראלי הטוב בליגה, הוא אפילו לא הכי טוב בעמדה. יש שחקנים טובים בהרבה כגון: יניב סלומון, נועם מטלון, אלעד הופמן, עדי כהן סבן, גיא לביא, גלעד קרני... כולם בקבוצות עם מאזנים חיוביים.

בסה"כ מדובר בשחקן אדיש שמרבה לאבד ואוהב לנפח סטטיסטיקות בקבוצות חלשות.

ובכן,

ק.גת - רק עלה מהנוער ולא היה משמעותי בכלל..

יבנה - כל עוד עמיר עוזי נתן לו דק הקבוצה הייתה לא רעה בכלל אמצע טבלה וכיוב, לקראת סוף אותץה עונה כשהנחיתו שם את דוידי ורז אלבז... זה נראה כפי שנראה.

ראשון - מה אתה רוצה, לא קיבל דקה כל העונה, בזבוז של עונה.

גליל - עד להחתמה של ג'רמיין - הקבוצה הייתה ודאית לירדה, הפוך, גם בזכותו איכשהוא ניצחו כמה נצחונות ונשארו בליגה..עונה לא רעה בכלל שלו,

והעונה הוא מעולה.

לא אומר שגיא לביא או מטלון, לא מעולים לליגה, אלא שפניהם כבר למטה והוא - פניו למעלה, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 10:59 am 
Junior

רק שזה לא מה שאמרת. אמרת שהוא הישראלי הכי טוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 477 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], uriel17 ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: