כשכתבתי את זה:
צוד כתב:
ואנקדוטה קטנה לסיום. ביום ראשון בערב פגשתי את ג'רמיין ג'ורדן חוצה את הכביש בקרית שמונה. דיברנו קצת על המשחק ואמרתי לו שאני סומך עליו. הוא אמר לי שננצח.
איך שנגמר המשחק הוא רץ אלי ליציע וצעק לי "איי טולד יו, איי פרומיסד יו!"
אחלה ג'רמיין
לא זכרתי שהודעה אחת מעל כתבתי את זה:
צוד כתב:
אתמול פגשתי ברמזורים של רסקו את ג'רמיין ג'ורדן. הוא התלהב ממש מזה שאנשים ברחוב מזהים אותו, והבטיח לי שננצח מחר את נס ציונה.
נו נו, אם נחיה גם נראה.
בכל מקרה, הלכתי לראות את ההימורים של סלאומית (אלה שהימרו עלינו בתור זו שתרד ליגה) ערב המחזור, וכך אמרו:
הפועל גליל עליון – עירוני נס ציונה (כפר בלום, 19:00)
גודיס: בנס ציונה מתחילים להבין שהם הולכים לעונה קשה בהרבה אל מול מה שחשבו טרם תחילת העונה. בגליל מתחילים להראות סימני התאוששות במחזורים האחרונים, אך מבינים כי תוצאת המשחק תלויה בקבוצה האורחת בלבד. 15 ומעלה לנס ציונה.
לוינגר: גליל עליון במגמת שיפור ועם הרבה אנרגיה טובה. לדעתי עדין חסר לה שחקן לעמדה 3. נס ציונה אחרי המכה משבוע שעבר לא יכולה להרשות לעצמה לאבד עוד נקודות. אולי הגיע הזמן שהשחקנים של נס ציונה ישתחררו קצת המשחק שלהם צריך להיות הרבה יותר מהיר ועם הרבה יותר לחץ מפני שהספסל שלה הוא היתרון שלה מול רוב הליגה. נס ציונה בדו ספרתי.
פלק: כפי שכתבנו כבר בשבועות האחרונים גליל עליון ממשיכה להשתפר משבוע לשבוע עם צירופו של רום גפן ושני הזרים ונראה לי שעד סוף הסיבוב הראשון ותחילת השני נראה קבוצה אחרת בכפר בלום. את נס"צ צריך לדעתי לשפוט לאחר המשחקים מול באר שבע ועפולה אם כי משחק חוץ בגליל מול קבוצה שנאבקת על חייה זה תמיד נחשב למוקש. עדיין העדיפות של האורחים גדולה מדי ואני נאלץ ללכת איתם ושוב אחרי משחק צמוד – 6 לנס"צ.
נועם כהן: גליל עליון נמצאת כל פעם ליד. היא הובילה במחצית ברעננה, כמעט ניצחה בקריית אתא ופיספסה הזדמנות גם מול באר שבע. אם הקבוצה של אבישי גורדון תשמר את היכולת הזאת גם למשחקים מול קבוצות האמצע ומטה היא תוכל לצבור לא מעט ניצחונות. מול נס ציונה זה לא יספיק. האורחים חייבים להתאושש מההפסד הלא צפוי בבית כי אחרת ושימו לב למשפט הלא יאומן הבא : צמרת הטבלה תברח לנס ציונה. אני מהמר שנס ציונה תנצח בצורה משכנעת בכפר בלום.
שמולי: משחק הבא בבקשה. נס ציונה פורקת עצבים בכפר בלום.
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.