G כתב:
1.
מנחם כתב:
בכל למעלה מעשרים שנותי במגרשי הכדורסל לא זכורות לי נהמות כלפי שחקנים והאמת שגם לא זכור לי דיווח על אירוע כזה, אז לטעון שהיו נהמות אבל הן לא קשורות לכך שמשעור ערבי? תנסה תירוץ אחר.
אוהדי ירושלים נהמו לצ'ורה במשחק החזרה שלו (עונת 2001) במלחה)
2. לא ברור לי מה עשה משעור שזכה לנהמות, לא ראיתי גם שידור של המשחק (אם היה) אבל תמוה בעיניי שפתאום קמו אוהדי חולון ונהמו לעבר משעור.
הוא משחק כבר עונה שלישית (אם אני לא טועה), ככה שהיו מספיק הזדמנויות לנהום לו.
לגבי 2, אני זוכר שדיווחתי שבשנה שעברה אוהדי חולון שרו בחימום המשחק בעונה הקודמת נגד בני הרצליה באולם בחולון "תנו לצה"ל לכסח, לזיין את הערבים" - שיר שלא שמעתי אותם שרים במשחקים אחרים.
לגבי אמיתות הדיווח - הוא אמיתי לגמרי. אגב, גם צחר הכרוז גינה אותם במקום בשני מקרים שונים. אפילו אם הנהמות היו של כמה עשרות בודדות, אחרי הגינוי שלו כל הקהל של חולון פצח בשירת "שב בשקט יה מניאק". אז בזמן אמת, בודאי שלא הייתה אווירה חינוכית. אני אשמח לשמוע אם הייתה כזו בדיעבד.
לגופו של המשחק - היה משחק מושלם של חולון. הצליחו בכל המפתחות. דיי מדהים שהרצליה כנראה הייתה משווה או מנצחת אם קאליף לא היה מביא רבע אחרון אגדי, כי בתכנית המשחק חולון הצליחו בכל נקודה.
הגדולה של אטקינס היא לא רק בהגנה האישית אלא בעיקר בקבוצתית. ולראיה, אדריאן עדיין הצליח לנפק את התרומה שלו - ולא מעט ממנה היה באחד על אחד מול אטקינס. לעומת זאת, כל יתר ההרצליאנים כמעט לא הצליחו לחדור בכלל. קאנסביץ' היה הכי אומלל מכולם - הוא בכלל לא מסתדר עם אתלטים ארוכים.
דניס שהסתבך בפאוולים מאוד מוקדם פגע מאוד בהרצליה. גרין דווקא היה אתמול בסדר, אבל בדקות האחרונות משהו עובר על האיש הזה והוא פשוט עובר למוד מחריב עם תקיעת התקפות וידויי שלשות חסרות סיכוי.
משעור צריך להתחיל לעבוד על השלשות שלו. הוא לא קולע אותן בכלל לאחרונה והוא עדיין לוקח מלא זריקות.
זליקוביץ' הראה דווקא דקות לא רעות אתמול. מבין כולם הוא שמר את וויאט ודילייני הכי טוב. הוא פשוט שיחק נורא מעט ועדיין טיפה חסר ביטחון.
חולון באמת קבוצה מצוינת ומאומנת. שאפו. צדק מי שאמר שגורקה לא עשה שיעורי בית.