סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 12, 2024 9:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רמי הדר התפטר ממכבי
הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
טיפ בחינם: תעיפו את סוני ווימס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:24 pm 
Junior

למה? חסר לכם בפורטלנד בעמדה שלו מחלק מגבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:26 pm 
Junior

לא נותנים למשוגעים לנהל את בית המשוגעים. אני מבין שלא הייתם במזרע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:36 pm 
Sophomore

לפחות שמר על כבודו. נקלע לסיטואציה שהיתה גדולה עליו בכמה מידות שלא בטובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:42 pm 
Sophomore

ואגב, אם אין מאמן זר בעל שם אני נושם נשימה עמוקה, לוקח שקית הקאה ומביא את פיני. (לא מאמין שאני כותב את זה)
א. היה ברמות האלה, התמודד עם אגואים כאלה ויודע מה זה מפעל אירופאי.
ב. מכיר את המועדון, מכיר את הליגה ויש לא מעט אנשים שיגידו שהוא זה שאחראי לתואר היחיד של מכבי בשנתיים הקודמות.
ג. בונוס על הדרך- סביר שהמשמעות היא שניקולה עף. הוא גם לא סופר את כל "מחלקת הסקאוט" הרשמית והלא רשמית.

השאלה היחידה היא האם ארז ייעלב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:50 pm 
מנהל פורום

יחזור למכבי חיפה? הרי רוזן מטורף עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הוא שמר על כבודו האבוד. הסיכוי היחיד שלו להציל את כבודו היה אם העונה היתה ניצלת איכשהו. עכשיו הוא ייזכר לנצח כבדיחה שאימנה את מכבי לחודש וחצי וכעוזר המאמן שלא היה לויאלי למאמן כי השתן עלה לו לראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 3:05 pm 
Freshman

דילמה: שרף משקם קבוצות מקצועי, אבל לא כזה שמבריק אותן.

פיני יכול להבריק, אבל הוא ממש לא מחלקה טיפולית, יתרה מזאת, להביא את פיני בלי עוזר רציני לא בהכרח ירים את העסק, אם רק 2 אלה (פיני והשריף) היו מסוגלים לעבוד ביחד...או עם דן שמיר כעוזר מאמן...במקרה של פיני אני לא חושב שתהיה לו בעיה לאלף את ווימס וגאודלוק, השאלה איך הוא ישתלט על שאר העסק, במיוחד על טיפוס כמו ראד, או עם הישראלים שאין לו היסטוריה טובה איתם, ע"ע בורשטיין, הלפרין ושלף, וזה גם כולל עוזרי מאמנים, תשאלו את יעקב ג'ינו, והיחסים שיש לפיני היום עם בלאט, למרות שהשידוך שלו עם גודס לא היה אידיאלי, הקבוצה בכל זאת הגיעה להצלבה כאשר הקו האחורי היה רחוק מלהיראות אופטימלי, אני מניח שטופ 8 זה משהו שכולם היו לוקחים היו ב-2 ידיים. דילמה לא פשוטה, אך אם יבחרו להחתים אותו, זה אומר שההנהלה זזה הצידה, מכל הבחינות, 6 מאמנים בפחות מ-2 עונות זה מספיק בכדי לגרום להנהלה לקחת צעד אחד אחורה ולא להתערב, יהיה מה שיהיה, כי מה שקורה כרגע גדול יותר מכל בעל תפקיד כזה או אחר.

פיני יכול לספוג את האש ולקהל תהיה סבלנות בשבילו, השאלה אם לו יש סבלנות, העונה לא גמורה, אך יש לו הרבה מאוד עבודה, והכל תוך כדי ריצה, אני מעריך שיש סיכויים גבוהים שהוא יחזור, זה אומר שהרבה בעלי ג'ובים ילכו הביתה, והרבה אחרים יצטרכו לקחת צעד אחד או יותר אחורה, הוא יציב את הדרישות שלו, המערכת והשחקנים יתיישרו לפיהן, מאמן עם 3 גביעי אירופה ברזומה זה משהו שמכבדים בכל רמה, ולמעשה, אין להם יותר מדי ברירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 3:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראובן כתב:
הוא שמר על כבודו האבוד. הסיכוי היחיד שלו להציל את כבודו היה אם העונה היתה ניצלת איכשהו. עכשיו הוא ייזכר לנצח כבדיחה שאימנה את מכבי לחודש וחצי וכעוזר המאמן שלא היה לויאלי למאמן כי השתן עלה לו לראש.

אפשר להגיד על הדר מה שרוצים והרוב יהיה נכון מם הסתם. אבל "לא היה לויאלי" זה אחת השטויות המקושקשות ביותר. אף אחד מאלה שמדברים על "לא היה לויאלי" לא היה מתפטר מעבודתו רק בגלל שמפטרים את הבוס שלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 3:48 pm 
Freshman

פיני ושרף פנסיונרים
להביא אותם לתפקיד הכי לחוץ ודורשני בכדורסל הישראלי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 3:49 pm 
Sophomore

זה שזה קשקוש לא אומר שלא ככה הוא ייזכר.

אגב זו חתיכת שאלה פילוסופית - נניח שממנים אתכם למשרת חלומותיכם. יש מישהו פה שיגיד ״לא״, כי הוא מרגיש שזה גדול עליו? גם אם זה באמת גדול עליו? זה לא לוזרי? קל לי להגיד שזה גדול על רמי הדר אבל כנראה שבמקומו הייתי עושה בדיוק אותו הדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 3:51 pm 
Hall of Famer

זינגר כתב:
פיני ושרף פנסיונרים
להביא אותם לתפקיד הכי לחוץ ודורשני בכדורסל הישראלי??

כי להביא את הצעירים הרעבים הוכיח את עצמו...
(ובלי קשר אני לא רוצה אף אחד משני הזקנים, לא את סטאטלר ולא את וולדורף, כל אחד מסיבותיו שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 3:59 pm 
מנהל פורום

דווקא גודס בעלות צנועה של נגיד 150 עד סוף העונה ומסכמים איתו מראש שאת העונה הבאה הוא פותח כעוזר מאמן של המאמן הבא טרנקיירי למשל. יכול להיות פיתרון לא רע. כי איזה אופציות יש לגודס? אף אחד לא ירק לכיוון שלו מאז פוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 4:00 pm 
Junior

טוב, אם גם המאמן הבא לא יצליח, האם מכבי יועילו סוך סוף לעשות "חשב מסלול מחדש", ולהצביע על בעיה במקומות אחרים במועדון - לדוגמה, בעיה קשה בבחירת השחקנים והצוות המקצועי שעמד מאחורי ההחתמות הללו?

המאמן לא אשם. רמי הדר מסכן. ויצא גבר שהתפטר ולא גרם למועדון לפטר אותו ולהמשיך לשלם לו שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 4:09 pm 
Hall of Famer

אתה מתכוון לטרויקה, מן הסתם. לשמחתך, אני מניח - הטרויקה לא תוזז ממכבי בעתיד הנראה לעין. בדיוק להיפך, מי שיצא נגדם יוזז החוצה, כמו שהיה עד עכשיו.

עצם זה שמעלים את גודס אפילו כאופציה...
אני עדיין חושב - פרנקו או דרוקר.
(וכמעט אמרתי - ומי מבין השניים שלא ייבחר, יחליף את זה שכן ייבחר כשגם הוא ייכשל..)

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' דצמבר 16, 2016 4:23 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 4:14 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
המאמן לא אשם. רמי הדר מסכן. ויצא גבר שהתפטר ולא גרם למועדון לפטר אותו ולהמשיך לשלם לו שכר.

אתה באמת מאמין שהוא התפטר?
לא יודע, לא מאמין לאף מלה מהכיוון של מכבי.
לא אתפלא אם סיכמו איתו שהוא מתפטר (+יקבל שכר עד סוף העונה),
כך שלא ייראה שמכבי מעיפה מאמן שני בתוך חודשיים.
רמי הדר לא נראה לי טיפוס שמתפטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 4:24 pm 
Hall of Famer

מה שהוא אמר. גם אני חושב שהוא מקבל את שכרו עד השקל האחרון, וההתפטרות הזו היא בעצם פיטורין.

ומסכן הוא בטוח לא. אבל הנה, גם אתה מביא חיזוק לתיזה שלי שלהיות מאמן מכבי זה התפקיד הקל ביותר - אתה לא יכול להיכשל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 4:29 pm 
Junior

וזה גם מה שעבר לי בראש מיד כשראיתי את הכותרת. יכול להיות שהוא עוד אפילו קיבל בונוס על זה שהוא יתפטר בעצמו ולא יפוטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 4:33 pm 
Junior

הוא לא התפטר אלא התפוטר. וגם אם התפטר, זה חסר חשיבות. אין שום כבוד בזה. הוא היה פגר ספורטיבי וגם הוא הבין שתוך שעות עד ימים הוא בכל מקרה היה מקבל בעיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 5:06 pm 
Hall of Famer

אין לי ספק שהוא "התפטר".....

ליובין הבא בשרשרת ? הניו זילנדי כבר מצחצח חליפות ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 5:21 pm 
Junior

יש לי הרגשה שבאווירה שנוצרה במועדון הזה נהיה פשוט בלתי אפשרי להצליח בו, גם אם יוחתם אוברדוביץ'. למעשה, ההצלחה של בלאט בעונה שהיתה די מחורבנת ברובה ונגמרה בגביע אירופה משום מקום, היא סוג של נס. גם שם, כמה דיבורים היו על סכסוכים עם ההנהלה ועל פיטורין שריחפו מעל ראשו...
לא רואה מאמן שיצליח להביא את האיכויות שלו לשם. מציע לטרינקיירי להתרחק ממכבי כמו מאש, אם וכאשר תגיע ההצעה (ואין לי ספק שתגיע בשלב כזה או אחר). הוא מאמן מבטיח ומוצלח וחבל לו שכישלון נחרץ במכבי יכתים את הקריירה הנהדרת שלו ויגרום לקבוצות לחשוב שנית אם הם מתאים לאמן אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 5:25 pm 
Hall of Famer

בית קברות למאמנים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 6:01 pm 
Senior

זה כן אני כתב:
יש לי הרגשה שבאווירה שנוצרה במועדון הזה נהיה פשוט בלתי אפשרי להצליח בו, גם אם יוחתם אוברדוביץ'. למעשה, ההצלחה של בלאט בעונה שהיתה די מחורבנת ברובה ונגמרה בגביע אירופה משום מקום, היא סוג של נס. גם שם, כמה דיבורים היו על סכסוכים עם ההנהלה ועל פיטורין שריחפו מעל ראשו...
לא רואה מאמן שיצליח להביא את האיכויות שלו לשם. מציע לטרינקיירי להתרחק ממכבי כמו מאש, אם וכאשר תגיע ההצעה (ואין לי ספק שתגיע בשלב כזה או אחר). הוא מאמן מבטיח ומוצלח וחבל לו שכישלון נחרץ במכבי יכתים את הקריירה הנהדרת שלו ויגרום לקבוצות לחשוב שנית אם הם מתאים לאמן אותן.

בלאט שנתיים לפני כן עשה רבע גמר וסדרה טובה נגד פאנאתנייקוס. הוא גם בערך המאמן הראוי היחיד שעבר במועדון ב-5 השנים האחרונות. כל האחרים הם תת רמה, מי יותר(רמי) ומי פחות(גודס). לא אומר שלמאמן טוב לא יהיו בעיות ואין ספק שיש הרבה חרא מסביב, אבל נראה לך שאובראדוביץ׳ יתן לניקולה לבחור לו שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 6:02 pm 
Sophomore

אז את מי מכבי תמנה?
לטעמי הישראלי היחיד שיכול אולי להצליח בתפקיד הוא דן שמיר. הוא מכיר את מכבי ואת היורוליג מצויין והוא מאמן טוב. בסרטים של צביקה וגודס כבר היינו ואין סיסה לחזור לשם, פרנקו הוכיח בירושלים שהוא מאמן ליגה טוב ומאמן רע באירופה, דרוקר אמנם מכיר את מכבי אבל השחקנים לא זקוקים לעוד בחור נחמד שיספר להם שהם עשו עבודה טובה.
מבחינת זרים, בעיניי המועמד הפנוי הכי טוב הוא קזלאוסקס, שכבר הוכיח את יכולתו ברמות הגבוהות - הן ביורוליג והן בנבחרת. אחריו הוזכרו עוד כמה שמות שלא הייתי נוגע בהם דוגמת ינאקיס (עשה עבודה לא רעה באולימפיאקוס ובנבחרת יוון אבל כשיצא מגבולות יוון לא ממש הצליח), סקריולו (שעד עכשיו לא ברור לי מה יש לו מעבר לג'ל בשיער, חליפות יפות וקשרים טובים),קורטינייטיס (הצליח בחימקי ביורוקאפ ולא הצליח ביורוליג, נכשל גם העונה באיטליה), קאציקריס (הצליח ביוון ובבילבאו אבל מאז לא מצליח להתרומם) ולוקה באנקי (שהיה לו חודש טוב במילאנו וביתר הזמן נכשל). היחיד מהרשימה הזו שעוד הייתי בודק זה ינאקיס, שהכדורסל שלו אמנם הגנתי אבל היו לו שנתיים לא רעות באולימפיאקוס, הגיע לפיינל פור ואיתו נבחרת יוון שיחקה כדורסל נהדר. מעבר לכך, מדובר באישיות, בכוכב עבר גדול ובאדם מקסים (יצא לי לדבר איתו לפני כמה שנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 6:37 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
זה כן אני כתב:

בלאט שנתיים לפני כן עשה רבע גמר וסדרה טובה נגד פאנאתנייקוס. הוא גם בערך המאמן הראוי היחיד שעבר במועדון ב-5 השנים האחרונות. כל האחרים הם תת רמה, מי יותר(רמי) ומי פחות(גודס). לא אומר שלמאמן טוב לא יהיו בעיות ואין ספק שיש הרבה חרא מסביב, אבל נראה לך שאובראדוביץ׳ יתן לניקולה לבחור לו שחקנים?

וזו הנקודה, אפילו לבלאט שהצליח מאוד המנהלים במכבי עשו את המוות. היה שלב שכולם ספרו את הימים עד שהוא מפוטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, stavs ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה