דניאל כתב:
מה עם דווין סמית'? הוא חתום גם לשנה הבאה, לא?
בכל מקרה, אם מכבי רוצה להצליח היא צריכה לבנות סגל יותר מצומצם של 10 שחקנים, אבל שמתאימים ליורוליג. לדעתי זה מחייב אותם לשחק עם 7 זרים, פלוס אוחיון, פניני, שגב ולנדסברג. אני אישית חושב שלנדסברג עדיף על דוסון, בעיקר כי הוא כבר כמה שנים במכבי ורגיל לרמות האלה. דוסון שחקן מוביל בקבוצה חלשה יחסית, ייקח לו זמן להסתגל. לטעמי הישראלי היחיד שמכבי יכולה אולי לצרף ורלוונטי ליורוליג זה אלכס טיוס. יפתח זיו, בר טימור, דוסון, משעור, בלייזר, שמחון וכו' לדעתי עדיין לא שם מבחינת הרמה.
uriel17 כתב:
עוד נקודה, יש כאן התעלמות מפייט שהפועל תתן על השחקנים האלה, לדעתי אחד מהשניים דוסון או משעור יקבל הצעה יותר טובה מחוץ למכבי
עם הבורות התקציביים שמכבי חפרה לעצמה בשנים האחרונות, המגבלות הכספיות יתחילו לדבר בסוף
אני לא מתעלם. בהחלט יהיה פייט עליהם ולכן לדעתי מכבי צריכה ללכת בכוח על משעור ודוסון (וטיוס אם מתחשק לו לחזור) - הם היחידים שמתאימים מבחינה פיזית למאבקים ביורוליג - ולהשאיר לי-ם את מקל ולנדסברג.
על יפתח זיו, בלייזר, שמחון וגינת אני בכלל לא מדבר.
אני גם חושב שרוטציה של מקסימום 10 שחקנים עדיפה ליורוליג אבל הסגל עצמו חייב לכלול עוד 2-3 שחקנים שיתרמו בעיקר בליגה ויתנו מנוחה לזרים כי העונה ארוכה וקשה.
נגיד 5 ישראלים בכירים לליגה - אוחיון, דוסון (או לנדסברג), משעור, פניני ושגב (+ צעיר אחד) ובנוסף 7 זרים כאשר רק 4-5 משחקים בליגה ומבין הישראלים השלושה-ארבעה שמצליחים לתרום ביורוליג נמצאים ברוטציה והשאר תורמים בעיקר בליגה.
יהיו חמישיות שונות בין הליגה ליורוליג, זה נכון, אבל כל אחד מהישראלים הבכירים יכול לפתוח בליגה וביורוליג הם יתרמו מהספסל.